Παντα το ιδιο λαθος κανουμε ολοι μας και αποτρεπουμε καποιους απο το να γραφουν ελευθερα τις αποψεις τους.
Καποιες εμπειριες ειναι αναντικαταστατες.
Παντα το ιδιο λαθος κανουμε ολοι μας και αποτρεπουμε καποιους απο το να γραφουν ελευθερα τις αποψεις τους.
Καποιες εμπειριες ειναι αναντικαταστατες.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Πήγαινα ανάποδα με την hondaρα μου, και τον έβρισα γιατί τον τρόμαξα και δεν φορούσε τσαντάκι η κουλή (ψινάκης).
Και μπαίνει και ο Ρωμαίος και λεει καλά έκανες είναι παράνομος γιατί δεν έχει κλάξον και πινακίδα.
O Sapilas για ακόμα μια φορά με 5 λέξεις… 100% εύστοχια!!
ΉμαρτονΕ και τσιζας κραιστ βόηθα τι διαβάζουμε
![]()
Μαρία, διάβασα όλες τις σελίδες του θέματος, (που προσωπικά σε αντίθεση με τον σνάιπερ μου φάνηκαν πολλές για ένα τέτοιο θέμα) και ακόμα αδυνατώ να καταλάβω πως συνεχίζεις και το κουβεντιάζεις...
Κατά κοινή ομολογία ήσουν λιγουλάκι παράνομη, (πήγαινες ανάποδα σε λεωφόρο...?) με ελαφρυντικό (και όχι δικαιολογία), πως δεν είχες άλλη επιλογή λόγω χάους. Δεκτόν το 'χουμε κάνει όλοι, λίγο πολύ... Ο τύπος πήγαινε στη σωστή κατεύθυνση και ενοχλήθηκε από την παρανομία εσού και των υπολοίπων γύρω σου. Το αν μίλησε σε σένα αντί για τον φουσκωτό δίπλα σου, μπορεί να είναι θέμα τύχης, μπορεί και επιλογής. Το ότι το συζητάς όμως τόσο πολύ και τονίζεις από μόνη σου ότι σου απευθύνθηκε επειδή είσαι γυναίκα, δείχνει ότι έχεις τη μύγα και μυγιάζεσαι...
και όπως παίρνεις το θάρρος από μόνη σου να κρίνεις ότι ο ποδηλάτης βγήκε απλά για βόλτα (αιτία λιγότερης σημασίας, από την ταχυμεταφορά του τάπερ σου), έτσι παίρνει και ο καθένας το θάρρος να ερμηνεύσει τη δική σου "νομιμοποίηση" της αυθαιρεσίας και να τη γενικεύσει λέγοντας πως αύριο μεθαύριο θα βάλεις και το παιδί στο τεπόζιτο. Μπορεί και να μην το κάνεις, αλλά μπορεί και να το κάνεις. Το ζήτημα είναι πως η τάση που έχεις να νομιμοποιείς την παρανομία σου βάσει δικών σου δικαιολογιών, και να θεωρείς ότι εσύ και μόνο εσύ, "μια γυναίκα μόνη της απέναντι σε όλους - το δίκαιο ενάντια στην αδικία των ανδρών", κάποια στιγμή θα σου βγει σε κακό.
Όσο για το θέμα παιδί κλπ κλπ που διέκρινα μία υστερία (συγνώμη αλλά έτσι φαίνεται), και άλλες μανάδες από πολλή αγάπη κρατάνε τα παιδάκια αγγαλιά μέσα στο αμάξι μέχρι που γίνονται αφίσα στο παρμπριζ μπροστα...
Αλλά εσύ δεν έκανες κάτι κακό έτσι? απλά πήγες ανάποδα...? Αν σε σκότωνε κάποιος όμως, πρώτα θα στερούσες από την κοινωνία το παιδί που θα έκανες και ύστερα θα στερούσες από το παιδί σου τη μάνα του....
Δεν έχουμε πάντα δίκιο Μαρία, και όταν δεν έχουμε δίκιο, ζητάμε ένα συγνώμη και πάμε στη δουλειά μας...
Η κοπελιά ήταν foul και δε θυμάμαι κανένας να είπε το αντίθετο.
Αντιρρήσεις υπήρξαν επί του γενικού θέματος ποδηλασίας σε κεντρικούς δρόμους. Όχι για το αν έκανε καλά που τονε στόλισε. (αν η μνήμη μου με απατά και είπε κανείς "Καλά έκανες και τον διαολόστειλες το μλκ" πάσο).
Πραγματικά περιμένω το ποστ που θα κάνει την Μαρία να πει συγγνώμη...
Εκτύπωση το ποστ, κορνίζα, δώρο λάστιχα/ζαντες σε ειδική εκδήλωση στο Camelot κλπ...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Εγω θα το εκανα και εγχειριδιο κατα ISO-EN και τετοια.....
Και θα το μοιραζα δωρεαν.....