Σελίδα 9 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 175

Θέμα: Το ανικανοποίητο του ανθρώπου…

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el-Gatto Προβολή μηνύματος
    Kανονίζουμε καφεδάκι ,ή ,ακόμα καλύτερα ΤενεκεδόΒολτα ,και δοκιμάζεις το δικό μου.
    γατε σε ευχαριστω για την προσφορα...

εχεις υλοποιήσει απόλυτα την λυση 2 και σιγουρα εισαι ο πιο κατάλληλος για να μας πει εντυπωσεις...

ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Φίλτρο + pc μπορεί να δώσει άνετα αυτό που λείπει απ' το τενερε. Μερικά άλογα και λίγη σπιρτάδα
    ας ρίξει τα λεφτά του στις αναρτήσεις μόνο και σε ένα Pcv μαζί με φίλτρο.

.
    daz όπως πάντα αναλυτικός και ακριβής...

εμενα αυτα μου λειπουν απ το τενερε... καλυτερες αναρτησεις και μερικα αλογα με λιγη σπιρταδα για να βγαίνει η εθνικη λιγο πιο ευκολα...

αναρτησεις +PCV + DΝA s2 τα υπολόγιζα γυρω στο 1500αρι

να το αλαφρυνω κι αλλο δεν θελω ....εχει χασει ηδη 30 κιλα

ps: ο ΠροεδρΑς και ο Ταμιας δεν εχουν μιλησει ακομη και ανησυχώ...

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Άστα να πάνε, και στο δικό μου BMW και σε γνωστού, μας έχει κάψει το λαμπάκι του φλάς στα 7 χρόνια...
    rock n roll my friend-πετρα που κυλαει δεν χορταριαζει=μηχανακι που καθεται δεν χαλαει.......

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Τον χαρτη για το PCV που τον βρηκες γατε?
    Τα σέβη μου Δόκτορ.

Αφου τα'χαμε πει κ στο τηλέφωνο κάτι μήνες πρίν.
    Σ'ευχαριστώ κ δημόσια για τις συμβουλές κ το χρόνο σου.

Ο χάρτης που φοράω είναι φτιαγμένος στο PowerHouse.
    Υποτίθεται οτι φτιάχτηκε πάνω της ,και για την συγκεκριμένη.
    Τώρα ,αν είναι "κονσέρβα" ,δε μπορώ να το ξέρω.

Δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
    Είμαι σίγουρος οτι μπορεί να υπάρξει ΠΟΛΥ μεγάλη βελτίωση.
    Το PCV τις έχει τις δυνατότητες.
    Εγώ δεν έχω τις γνώσεις ,αλλά ούτε κ το χρόνο που απαιτείται για να τις αποκτήσω.

Σκέφτομαι να προσθέσω κι ένα KEV MODE O2 CONTROLER.
    Διαβάζω διθύραμβους γι'αυτό το π@π@ρ@κι ,χωρις να έχω όμως τις τεχνικές γνώσεις ώστε αξιολογήσω τα λεγόμενα.

Αν είχα τις γνώσεις σου επι του θέματος ,σίγουρα θα'χα κάνει πολύ καλύτερα πράγματα ,οσον αφορά πρόγραμμα κ τροφοδοσία.

Μακάρι να βρίσκαμε τον κοινό χρόνο να χαρχαλέψουμε διάφορα μπλιμπλίκια πάνω στον Τενεκέ.
    Τις μπύρες ενοείται θα τις κέρναγα εγώ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    οκ εσύ ξέρεις καλύτερα, μιας και το έχεις δοκιμάσει. Απλά στις δυναμομετρήσεις είχα δει ένα όφελος 2-3 άλογα όπως είπα, που μια χαρά είναι αλλά το κόστος είναι τεράστιο.

Για τα φίλτρα κλπ κάτι κάνουν με το snorkel τουλάχιστον στα Pegaso. Όπως και έχουν ένα τεστ με τα φίλτρα εδώ-> http://www.apriliaforum.com/forums/s...10-Snorkel-mod
    6-8 αλόγατα είναι η διαφορά στο Τενεκέ.
    Και καμία σχέση δεν έχει οτρόπος που σπριντάρει ο κινητήρας μέ κ χωρίς.

Το DNA stage2 φίλτρο ,συνοδεύεται από αλλο ,extra open snorkel.

Για πες εντυπώσεις και απ' την νιτρον πριν σε πάρει χαμπάρι ο ταμίας και σε χάσουμε απ' το φόρουμ.
    Σίγουρα μέρα-νύχτα οι διαφορές σε σχέση με τον σουμιέ.(βλ.μαμά)

Ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές.
    Ψάχνω ακόμα τις ρυθμίσεις ,γιατι έχει ΠΑΡΑ πολλές.

Το καλό είναι οτι τα συγκεκριμένα είναι τελείως custom built.
    Φτιάχνονται κατα παραγγελία για "σένα" σύμφωνα με τα δεδομένα που θα δώσεις και τις χρήσεις που θέλεις να κάνεις στη μοτό σου.

Εδω κ καιρό θέλω να βρώ το χρόνο να γράψω ένα review ,για όλες τις μόντες που'χω σιάξει στο Τενεκέ.
    Αλλά δεν....

Ελπίζω να τα καταφέρω κ να παρουσιάσω εδώ ,κάτι ολοκληρωμένο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    εμενα αυτα μου λειπουν απ το τενερε... καλυτερες αναρτησεις και μερικα αλογα με λιγη σπιρταδα για να βγαίνει η εθνικη λιγο πιο ευκολα...

αναρτησεις +PCV + DΝA s2 τα υπολόγιζα γυρω στο 1500αρι
    Service + kit ελατηρίων εμπρός να υπολογίζεις 120 €.

Για πίσω ,άν δεν θέλεις να έχεις πολλές κ διαφορετικές χρήσεις ταυτόχρονα ,με 500-550 γίνεσαι "αρχηγός".

Για τη σπιρτάδα του μοτέρ ,εγώ θα σου πρότεινα :
    1 φίτρο DNA Stage1 + 02 controler + 1 μονή εξάτμιση πίσω.

Ολα αυτά μαζί θα σου βγούν στα 300-400 € βαριά ,και θα δείς ΑΙΣΘΗΤΗ διαφορά στον τρόπο λειτουργίας-απόδοσης.
    Τελευταία τροποποίηση από el-Gatto; 20/10/2013 στις 00:09.
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Όχι δεν θα γίνει, ούτε θέλουμε να γίνει. Αν θέλαμε 990 θα παίρναμε 990.
    Επίσης ,όσοι είχαμε 950-990 ,το πουλήσαμε ,κ τώρα έχουμε Τενεκέ ,γνωρίζοντας εξ'αρχής οτι:
    έχει τα μισά άλογα και υποδεέστερες αναρτήσεις
    ...Ολο κ κάποιοι λόγοι θα μας οδήγησαν σε αυτή μας την επιλογή.

(οι οποίοι έχουν αναφερθεί πολλάκις ,αλλά μάλλον κανείς δεν κάνει τον κόπο να τους διαβάσει-εμπεδώσει-σεβαστεί ,ως αναφερθείσες άποψεις κατόχων)
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    .......
    Ξεχναω ρε γαμωτι....γηρας...μηπως αλλαξες screen name εκτοτε?
    Τες πα, θα σε ενδιεφερε να μπει πανω autotune (αν μου το δανεισει ο ιδιοκτητης φιλος κλπ) και να φτιαχτει ενας χαρτης (μετα εννοειται θα βγει!) ?

ΥΓ
    Θα κερασεις ομως καφε.
    Τελευταία τροποποίηση από DrBig; 20/10/2013 στις 08:07.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Συμφωνώ σε όλα αλλά αυτό το τελευταίο τι το ήθελες? Δλδ όποιος βελτιώνει το μηχανάκι του θέλει να το κάνει 990? Το 990 είναι στην κορυφή σε κάποιους τομείς και δύσκολα το φτάνεις. Και αυτό όμως, δεν θα φτάσει ποτέ τα υπόλοιπα μηχανάκια σε κάποια άλλα θέματα.

Όχι δεν θα γίνει, ούτε θέλουμε να γίνει. Αν θέλαμε 990 θα παίρναμε 990.

Επίσης ,όσοι είχαμε 950-990 ,το πουλήσαμε ,κ τώρα έχουμε Τενεκέ ,γνωρίζοντας εξ'αρχής οτι:
    έχει τα μισά άλογα και υποδεέστερες αναρτήσεις
    ...Ολο κ κάποιοι λόγοι θα μας οδήγησαν σε αυτή μας την επιλογή.

(οι οποίοι έχουν αναφερθεί πολλάκις ,αλλά μάλλον κανείς δεν κάνει τον κόπο να τους διαβάσει-εμπεδώσει-σεβαστεί ,ως αναφερθείσες άποψεις κατόχων)
    Αγαπητοί φίλοι, σε καμιά περίπτωση σε ήθελα να θίξω εσάς ή τα μηχανάκια - επιλογές σας.
    Σαφώς ο καθένας έχει τους λόγους του και βάζει τις προτεραιότητές του για να κάνει την επιλογή μοτο που τον καλύπτει. Προφανώς και είναι απόλυτα σεβαστοί.
    Η σύγκριση του Tenere με το 990 αναφέρθηκε μόνο επειδή ο ίδιος ο φίλος ggs ανέφερε προηγουμένως οτι είναι η μηχανή που του αρέσει περισσότερο.

Από κει και πέρα (την προσωπική μου γνώμη εκφράζω πάντα) και ισως επειδή δεν είμαι και πολύ της μόντας, όταν κάποιος σκέφτεται να ρίξει 3-4 χιλιάρικα να αναβαθμίσει το τενερέ, ίσως θα πρεπε να σκεφτεί μηπως τελικά η μηχανή αυτή δεν τον καλύπτει (πια???) και να παει σε κάτι άλλο πιο κοντά στις (τωρινές???) του ανάγκες.

Αυτά τα ολίγα και χωρίς καμιά διάθεση αντιπαράθεσης....

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Juohmaru! Προβολή μηνύματος
    Αυτά τα ολίγα και χωρίς καμιά διάθεση αντιπαράθεσης....
    Να, βλέπεις? Πάλι το κάνεις! Συμφωνώ σε όλα, αλλά αυτό το τελευταίο τι το ήθελες πάλι ρε αδελφέ? Δλδ γιατί δεν έχεις διάθεση για αντιπαράθεση? Κανονικά τώρα έπρεπε να είμαστε 3 σελίδες μπροστά λίγο πριν διαχωριστεί το θέμα για να πάει αντιπαραθέσεις. Κρίση ρε πστ μου!

Κανένα πρόβλημα δεν έχω να μου θίξεις το μηχανάκι μου. Τα αρνητικά του και τις μαλακίες που έχουν κάνει τις επισημαίνω πιο συχνά απ' ότι τα θετικά που έχει. Και το κάνω σε τέτοιο βαθμό που πολλοί νομίζουν ότι έχω μετανιώσει για την επιλογή μου ή ότι δεν μου αρέσει το μηχανάκι μου.

O καθένας έχει τα δικά του κριτήρια. Συνεπώς δεν θίγεις την επιλογή μου γιατί δεν ξέρεις τις ανάγκες μου και ποιες απ' αυτές καλύπτει η μηχανή που επέλεξα.

Με λίγα λόγια μπορείς να το θάψεις, αν θέλεις. Θα σε βοηθήσω και εγώ σε κάποιους τομείς.

Υγ. Πίστεψέ με μπορώ να το θάψω καλύτερα από σένα, όπως μπορώ να σου αναφέρω και κάποια θετικά που δεν έχει περάσει καν απ' το μυαλό σου ότι μπορεί να απασχολήσουν κάποιον.
    Sent from me using a computer.

Moderator
    Τα σέβη μου Δόκτορ.

Σίγουρα μέρα-νύχτα οι διαφορές σε σχέση με τον σουμιέ.(βλ.μαμά)

Ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές.
    Ψάχνω ακόμα τις ρυθμίσεις ,γιατι έχει ΠΑΡΑ πολλές.

Το καλό είναι οτι τα συγκεκριμένα είναι τελείως custom built.
    Φτιάχνονται κατα παραγγελία για "σένα" σύμφωνα με τα δεδομένα που θα δώσεις και τις χρήσεις που θέλεις να κάνεις στη μοτό σου.

Εδω κ καιρό θέλω να βρώ το χρόνο να γράψω ένα review ,για όλες τις μόντες που'χω σιάξει στο Τενεκέ.
    Αλλά δεν....

Ελπίζω να τα καταφέρω κ να παρουσιάσω εδώ ,κάτι ολοκληρωμένο.
    Περιμένουμε οπωσδήποτε μια παρουσιάση στο section των xt.

Αυτές τις nitron τις γλυκοκοιτάζω και εγώ. Μπουκαλάκι αζώτου δεν έχει?

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Περιμένουμε οπωσδήποτε μια παρουσιάση στο section των xt.

Αυτές τις nitron τις γλυκοκοιτάζω και εγώ. Μπουκαλάκι αζώτου δεν έχει?
    Εχει, αλλα παει 250-300 εξτρα. Μπαινει και μετα ομως.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

........όταν κάποιος σκέφτεται να ρίξει 3-4 χιλιάρικα να αναβαθμίσει το τενερέ, ίσως θα πρεπε να σκεφτεί μηπως τελικά η μηχανή αυτή δεν τον καλύπτει (πια???) και να παει σε κάτι άλλο πιο κοντά στις (τωρινές???) του ανάγκες....
    Να, βλέπεις? Πάλι το κάνεις! Συμφωνώ σε όλα.......
    Στο παραπάνω συμφωνείς daz; Όταν η "αναβάθμιση" φτάνει σε αυτά τα κόστη, μήπως το κέρδος δεν είναι τελικά ανάλογο...;;;

Υ.Γ.1. Οκ, το σηκώνω το γάντι περί αντιπαράθεσης... χα χα χα!

Υ.Γ.2. Μισοαστεία - μισοσοβαρά φίλε ggs, μήπως να πουλούσες το tenere και με το 1,5-2 χιλιάρικα των "αναβαθμίσεων" να χτυπούσες ένα καινούριο Huqsvarna 650 Terra... λέω εγώ τώρα! Αυτό κι αν είναι αναβάθμιση... Ελαφρύτερο (-25kg), δυνατότερο (+10hp), οικονομικότερο (Rotax), με καλύτερες αναρτήσεις, χωρίς να χάνει τις ταξιδιωτικές ικανότητες του tenere και κυρίως... καινούριο (χωρίς άγχη για κρυμμένες βλάβες και έξτρα κόστη για ψιλομαζέματα)!!!

Υ.Γ.3. Σκέψου το... κι αυτό στο προτείνει ο υπογράφων που έχει μάλλον αλλεργία στα... bmw! Ο νοών νοείτω...

Υ.Γ.4. Το πρώην -δυστυχώς- αγαπημένο μου 690 δεν σου το προτείνω, καθώς είναι μάλλον πολεμικό (με τις μεγάλες αρετές και τις χτυπητές αδυναμίες του) για τα γούστα σου...

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Εχει, αλλα παει 250-300 εξτρα. Μπαινει και μετα ομως.
    Το φαντάστηκα ότι μπορεί να το βάλει αργότερα απλά με ξένισε το ότι έβαλε υδραυλική προφόρτηση και όχι άζωτο. Αυτά τα δύο, κοστίζουν περίπου το ίδιο. Μήπως το άζωτο δεν είναι τόσο σημαντικό αν το μηχάνημα δεν είναι αγωνιάρικο?

Στο παραπάνω συμφωνείς daz; Όταν η "αναβάθμιση" φτάνει σε αυτά τα κόστη, μήπως το κέρδος δεν είναι τελικά ανάλογο...;;;

Υ.Γ.1. Οκ, το σηκώνω το γάντι περί αντιπαράθεσης... χα χα χα!

Υ.Γ.2. Μισοαστεία - μισοσοβαρά φίλε ggs, μήπως να πουλούσες το tenere και με το 1,5-2 χιλιάρικα των "αναβαθμίσεων" να χτυπούσες ένα καινούριο Huqsvarna 650 Terra... λέω εγώ τώρα! Αυτό κι αν είναι αναβάθμιση... Ελαφρύτερο (-25kg), δυνατότερο (+10hp), οικονομικότερο (Rotax), με καλύτερες αναρτήσεις, χωρίς να χάνει τις ταξιδιωτικές ικανότητες του tenere και κυρίως... καινούριο (χωρίς άγχη για κρυμμένες βλάβες και έξτρα κόστη για ψιλομαζέματα)!!!

Υ.Γ.3. Σκέψου το... κι αυτό στο προτείνει ο υπογράφων που έχει μάλλον αλλεργία στα... bmw! Ο νοών νοείτω...

Υ.Γ.4. Το πρώην -δυστυχώς- αγαπημένο μου 690 δεν σου το προτείνω, καθώς είναι μάλλον πολεμικό (με τις μεγάλες αρετές και τις χτυπητές αδυναμίες του) για τα γούστα σου...
    Ναι λίγο πολύ συμφωνώ, δυστυχώς.

To θέμα όμως είναι το εξής. Δεν υπάρχουν πολλά μηχανάκια που δεν χρειάζονται αναρτήσεις. Δεν υπάρχει κανένα μηχανάκι που δεν μπορεί να χάσει αρκετά κιλά με μια αφτερ εξάτμιση. Αυτά που δεν χρειάζονται αναρτήσεις συνήθως χρειάζονται άλλα πράγματα εξίσου ακριβά (όχι πάντα βέβαια).

Τι θέλω να πω. Κάποια χρήματα θα τα σκάσεις θες δεν θες, ότι μηχανάκι και να έχεις, ότι μηχανάκι και να πάρεις. Άλλα θα χρειαστούν λιγότερα κάποια άλλα θα χρειαστούν περισσότερα. Ο καθένας ζυγίζει τις επιλογές του και πόσα μπορεί να διαθέσει ώστε το τέλος να καταλήξει με αυτό που θα τον καλύπτει.

Εξ' αρχής είπα πως αν με τα χρήματα που χρειάζονται για να φέρει το τενερε στα μέτρα του, βρει κάτι άλλο που τον καλύπτει πλήρως ή θα χρειαστεί λιγότερα χρήματα για να το φτιάξει όπως θέλει, τότε να το αλλάξει χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν οτιδήποτε αλλο δεν τον γεμίζει και πιστεύει πως δεν θα χρειαστεί λιγότερα (χρήματα, μετατροπές) για να το φέρει στα μέτρα του, τότε ας μείνει με αυτό που έχει όσο μπορεί (μέχρι να δούμε τι καινούριο έχουμε να περιμένουμε) και μετά ας του ρίξει όσα θέλει (και μπορεί).

Πχ.

Για πες μου εμένα που δεν με ενδιαφέρει κανένα ον-οφφ με παραπάνω από έναν κύλινδρο τι επιλογές έχω. Θα σου πω αυτά που πιστεύω ότι μπορούν να με καλύψουν μ' αρέσουν.

tera
    690
    xtz

Και τα τρία για τις απαιτήσεις τις δικές μου χρειάζονται περίπου τα ίδια λεφτά.

Το χτ σε αναρτήσεις, ιποδύναμη.
    Τα άλλα σε αυτονομία κάλυψη απ' τον αέρα, υποπλαίσια κτλ.

Και πάλι οι διαφορές θα υπάρχουν.

Husqvarna και ktm θα βαρύνουν (ρεζερβουάρ κτλ) αλλά θα είναι πάντα λίγο ελαφρύτερα και λίγο δυνατότερα απ' το χτ. Το χτ θα ελαφρύνει και θα δυναμώσει όχι τόσο ώστε να φτάσει τα άλλα, αλλά πάντα θα έχει ισχυρότερο υποπλαίσιο και δεν θα χρειάζεται τόση φροντίδα.

Παράγοντες που για κάποιους έχουν βαρύτητα στην επιλογή τους και δεν μπορούμε να σκεφτούμε πάντα θα υπάρχουν. Χαμηλή συμπίεση για να καίει βενζίνη χαμηλών οκτανίων. Σώματα ψεκασμού που δεν βουλώνουν εύκολα με βρώμικη βενζίνη, μηχανική τρόμπα βενζίνης ώστε να μην σβήνει όταν μένεις από μπαταρία, απλότητα στον σχεδιασμό ώστε να το φτιάχνεις στην μέση του πουθενά με 10 βασικά εργαλεία χωρίς να λύσεις την μισή μηχανή, να μην πάρεις το ρεζερβουάρ στο χέρι μετά από μια πτώση, κ.α πολλά. Δεν είναι όλα θέμα ιπποδύναμης, βάρους, εμφάνισης και άνεσης, μόνο.

Λεφτά να έχεις να ρίχνεις.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	xt.jpg 
Προβολές:	135 
Μέγεθος:	100,4 KB 
ID:	301845

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ktm2.jpg 
Προβολές:	135 
Μέγεθος:	101,1 KB 
ID:	301846

Banned
    μα δεν μοιαζουν καθολου αυτα τα δυο........

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    μα δεν μοιαζουν καθολου αυτα τα δυο........
    Ποιός είπε ότι μοιάζουν? Το μόνο που μπορούν να έχουν κοινό είναι η χρήση που προορίζονται.

Για πες μου εμένα που δεν με ενδιαφέρει κανένα ον-οφφ με παραπάνω από έναν κύλινδρο τι επιλογές έχω......
    Μ' αρέσει.... Δεσμεύομαι να απαντήσω....
    Προς το παρόν έχω καταθέσει εμπεριστατωμένα την άποψή μου για 690 και 950/990adv...
    Αν δεν βαριέσαι (2 σελιδούλες είναι μόνο).... http://http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=135361

Τα λέμε σύντομα...

Moderator
    Μ' αρέσει.... Δεσμεύομαι να απαντήσω....
    Προς το παρόν έχω καταθέσει εμπεριστατωμένα την άποψή μου για 690 και 950/990adv...
    Αν δεν βαριέσαι (2 σελιδούλες είναι μόνο).... http://http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=135361

Τα λέμε σύντομα...
    Ωραία. Δεν το είχα δει. Όπως φαίνεται συζητάω με τον κατάλληλο άνθρωπο.

Για το 690 απλά επιβεβαιώνεις τα συμπεράσματα στα οποία έχω ήδη καταλήξει.

Τις αδυναμίες του τενερε τις γνωρίζω. Αυτό που δεν γνωρίζω απόλυτα είναι, πόσο σημαντικές (ή όχι) είναι σε ταξίδια σαν αυτό που έκανες.

Αναμένω την άποψή σου και τις προτάσεις σου.
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 20/10/2013 στις 17:17.

Σελίδα 9 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2016, 20:37
  2. Απαντήσεις: 69
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2010, 19:05
  3. O Osama και το συγκρότημά του
    από Ora_Nihil στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2004, 11:30
  4. Απαντήσεις: 7