Είμαι ή ήμουν ιδιοκτήτης KTM και τα KTM είναι αξιόπιστα.
Είμαι ή ήμουν ιδιοκτήτης KTM και τα KTM είναι αναξιόπιστα και ζημιάρικα.
Δεν θα αγόραζα ποτέ KTM γιατί χαλάει.
Θα ήθελα να έχω KTM, γιατί είναι πανέμορφο και βρωμόγκαζο, αλλά φοβάμαι.
Θεωρώ τα KTM τόσο αξιόπιστα που άνετα θα αγόραζα ένα.
Δεν εχω ιδέα απο μηχανάκια κι απλά τρολάρω.
Είχα/εχω/θελω να έχω ΚΤΜ για τις δυνατότητες που έχει, άσχετα αν είμαι κουλός.
με ποιο σημερινο πολιτικο 6αρι το συγκρινεις και σου βγαινει προπολεμικο? τα μιναρελι(xtx)? pegaso? ολοι οι αλλοι κατασκευαστες εχουν σταματησει μετα το 2005 να βγαζουν 600αρια μονοκυλιδρα και οσοι συνεχιζουν εχουν τα μιναρελι. οι κινητηρες lc4 625,640 ειναι ανωτεροι σχεδιαστικα(μικροτερος ογκος/βαρος απο το σημερινο χτχ παρα τα 10 χρονια διαφορα),ανωτεροι και σε επιδοσεις. αν βαλουμε και το υπολοιπο πακετο βαλτα σε μια καρτοπιστα να δεις αποτελεσμα. δεν ειναι τυχαιο οτι ακομα ο μεσος αναβατης τα προτιμαει παρα τα χρονια τους. οταν βγηκαν στην παραγωγη ηταν ετη φωτος απο την εποχη τους αυτα και τα μπερκο.
ρε φιλε σορρυ αλλα τα ξεχασα αυτα και εβαλα μονο τα μπεργκο, βαλε και τα hysky. tm και sxv ξεφευγουν παρα πολυ δεν ειναι πια πολιτικα απλα εχουν φαναρι. απο γιαπωνεζικα μονο το xr αλλα και αυτο ειχε τις επιδοσεις για την εποχη του αλλα υστερουσε στο υπολοιπο πακετο
Τελευταία τροποποίηση από nauagios; 28/01/2014 στις 22:51.
Σε οτι αφορα τα 1κυλινδρα, δεν ειναι τυχαιο οτι οι 'αυστριακοι' εχουν αγορασει οτι τους πατουσε, σε αγωνες και οχι.
Δεν μπορω να ξεχασω ποσα γελια εχω ριξει με απορημενους 620-640 ιδιοκτητες, οταν το ταπεινο μου των 578 κ.ε. (αν θυμαμαι καλα) 610 SMS τους εκανε να γουρλωνουν τα ματια.
Αυτο που εδωσε την ευκαιρια στην ΚΤΜ να το κανει και να 'εξαφανισει' τον ανταγωνισμο, ηταν η εξαιρετικη παρουσια στους αγωνες και ο LC8.
Αν ειχα τα λ7 θα ειχα 2 απο αυτα παντως, ενα 250 για τα χωματινα μου και ενα 990 για τα ολα μου.
Inochi, ρε!
Για οσο.
Ανώτερος σχεδιαστικά σημαίνει ότι εισάγει κάποια πρωτοτυπία στο σχεδιασμό που σαν αποτέλεσμα έχει την βελτίωση σε κάτι.
O lc4 δεν μπορεί να ισχυριστεί κάτι τέτοιο και πιθανόν κανένας μονοκύλινδρος της κατηγορίας πλέον.
Θέλω να πώ σχεδιαστικά υπήρξαν πενταβαλβιδοι ral rfvc παλιότερα απ ότι θυμάμαι και εκεί νομίζω τελειώνουν τα σχεδιαστικά κόλπα.
Και στο παρελθόν υπήρχαν εξίσου δυνατοί και ελαφρύτεροι κινητήρες.
Δεν είναι βέβαια κάτι κακό αυτό.
Αντίθετα μάλιστα χωρίς τα lc και τα yamaha δεν θα υπήρχαν πλέον μεγάλα μονοκύλινδρα στην Ευρώπη μετά το 2000.
Τελευταία τροποποίηση από yiannis172; 28/01/2014 στις 23:45.
Και επιπλέον ρε ΚΤΜάδες δεν έχω καταλάβει που παίζει ρόλο αυτή η ρημάδα η ΣΩΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ που πιπιλάτε όλη την ώρα.
περιγραφικα:
αν δεν δωσεις στο νεογεννητο-μωρο το γαλα του σε μια καθορισμενη ωρα, θα κλαψει.
αν ενα μηχανακι εχει προδιαγραφες να συντηρηθει 'στην ωρα' του κι εσυ αργησεις, θα 'τα κλασει'.
Και τα δυο θελουν στοργη και φροντιδα. Οταν πρεπει, οχι οταν μπορεις/θυμηθεις η θελεις.
Τελευταία τροποποίηση από DrEvil; 29/01/2014 στις 00:19.
Inochi, ρε!
Για οσο.
που λεει ρε αρχηγοπουλο οτι το husaberg fs650 ειναι ρεϊσονι?
οχι τιποτ'αλλο αλλα να το διαβασω και εγω να ξεστραβωθω ο ανθρωπΑς...
δλδ το husqvarna το 610 ειναι ρεϊσονι?
δεν μιλησα για 510, 570 κλπ...ουτε ειπα για τα crf450 και γενικα ολα αυτα που προτεινει ο κατασκευαστης να γινεται αγωνιστικη συντηρηση με ωρες λειτουργιας...
μιλησα για τα πολιτικα μοντελα των εταιρειων αυτων...
τελος, κανεις λαθος για την εμπαθεια ως προς τα ΚΤΜ...
εχω προτεινει εγω προσωπικα σε πολυ κοσμο, που ρωτουσε εδω μεσα, να παρει ΚΤΜ και μαλιστα εχω εκφρασει και την απεριοριστη συμπαθεια μου στο SMC 690...
αλλα καποιοι μυθοι οπως η τρελη δυναμη του παλιο lc4, καλο ειναι να απομυθοποιουνται γιατι δεν παμε μπροστα ετσι...
και επισης καλο ειναι να λεγονται και ποσες κεφαλες ραγισαν απο αυτα τα ρημαδια για να βγαλει η ΚΤΜ αυτη με το πορτοκαλοκιτρινο χρωμα που δεν σπαει και δεν χαλαει...
πλεον η καινουργια γενια του lc4 με τον κωδικο 690, εχει αποδειξει οτι αντεχει...το μοτερ ετσι...γιατι ολο και κατι χαλαει απο τα περιφερειακα...
πταισματα θα μου πεις τωρα να βλεπεις νερακι μεσα στο πολυοργανο σε σχεση με το να σου σκορπισει το μοτερ, αλλα και αυτο πρεπει να λεγεται...
τα σεβη μου και να τα χαιρεστε...
![]()
Το Husky 610 δεν ειναι ρεισονι αλλα δεν ειναι και γρηγοροτερο απο ενα 640,τεσταρισμενα.Για το Berg το τι ειναι (πολιτικο ή οχι)ψαξτο λιγο καλυτερα αν εχεις την ορεξη και μη κοιτας απλα το οτι εχει φωτα.Ναι εχουν ραγισει απειρες κεφαλες σωστοτατος,το εχουν παρει ακομα περισσοτεροι ομως που του φερονταν σαν XT,ενω ουδεμια σχεση εχει.Για την τρελη αποδοση του LC4,δεν ηταν μυθος,ποιο μονοκυλινδρο 600ρι εβγαζε σχεδον 50 αλογα (και κατι λιγοτερο) το '96;Και τα γκαζια δεν ερχονταν μονο απο την αποδοση,αλλα και απο το χαμηλο βαρος και το καλο στησιμο.
Και δεν εχω πλεον ΚΤΜ,ο λογος που τα ''υποστηριζω'' αν θες να το πεις ετσι ειναι οτι οι μυθοι που υπαρχουν ειναι αρνητικοι τελικα και οχι εκθειαστικοι απεναντι τους.
Σε οτι αφορα το Χασκι και το 640 καπου κανεις λαθος.
Αλλα δεν ειναι του παροντος θεματος.
Inochi, ρε!
Για οσο.
Για το 610 με το FCR που μετεπειτα εγινε ψεκαστο,δε μιλαμε;
Ναι.
Μα ας μην το συνεχισουμε εδω (αυριο, μιας και παω να την ξαπλαρω, σε πμ η σε αλλο θρεντ, το συζηταμε εαν θες), εδω το θεμα ειναι η αξιοπιστια των πορτοκαλι.
Ειχαν κι εχουν τα κουσουρια τους, προσωπικα τα θεωρω αμελητεα (τα κουσουρια, οχι τα μηχανακια) οταν τα ζυγισω με την αποδοση και συμπεριφορα τους.
Και ενα πορτοκαλι θα το επαιρνα, τωρα τις 1:22 τη νυχτα αν ειχα τα λ7.
Inochi, ρε!
Για οσο.