Σελίδα 9 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 217

Θέμα: Με δάγκωσε σκύλος ενώ οδηγούσα

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    φοβισμένοι άνθρωποι εναντίον φοβισμένων σκυλιών.

ήθελα να ξέρα που τα παθένετε όλα αυτά. τόσα χρόνια στους δρόμους ούτε ένα πρόβλημα με σκύλο. οι απειλές αμέτρητες αλλά στο τέλος όλα καλά. ακόμα και τα περήφημα σκυλιά αρκούδες στα Βαρδούσια που φυλάνε τα πρόβατα στα λιβάδια που πέτυχα κανα 2 φορές, .... μόνο γάβγισμα. εγώ απλά προσπέρασα

ειλικρινά δε καταλαβαίνω πως τα κατάφέρνεται να φέρετε τη κατάσταση στο "ή η ζωή η δικιά μου ή η ζωή του σκύλου". δηλαδή τι επιχείρημα είναι αυτό και πως να το νικήσεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    Κι εσένα το ένστικτο σου λέει ότι την πέφτεις σε κάτι πιο αδύναμο από σένα.εύγε αντρακλα ελληναρα...
    Μην είσαι τόσο σίγουρος για αυτό..

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Εγινε θεμα και αυτο...
    Απλα ανοιγεις το γκαζι και φευγεις, δεν χρειαζεται τπτ αλλο
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παλαιό μέλος
    Ξεστρατιζουμε απο το θεμα.

Το θεμα δεν ειναι αν ειναι σωστος η οχι ο βασανισμος ενος ζωου,φυσικα και δεν ειναι.Ουτε τινος η ζωη ειναι πιο πολυτιμη,και οι δυο ζωες ειναι,ασχετα αν εμεις επιβληθηκαμε με απειρους τροπους σε ολα τα υπολοιπα οντα.

Το θεμα ειναι αν ο ανθρωπος,σε περιπτωση που του επιτεθει ζωο,εχει το δικαιωμα να προστατευτει.Δεν λεμε να το πλακωσει στις κλωτσιες μεχρι θανατου ,αλλα και δεν θα ανοιξει διαλογο μαζι του.Οπως το ενστικτο του σκυλου του δινει την εντολη να δαγκωσει,ετσι και το ενστικτο του ανθρωπου του δινει την εντολη να επιβιωσει.Κανεις μας δεν θα πηγαινε εις γνωση του να τον δαγκωσουνε σκυλια,θα κανει το παν για να το αποφυγει.Σιγουρα ομως οταν γινεται αυτο,ακομη και ο ποιο φιλοζωος θα αντιδρασει.

Μη λεμε οτι να ναι.Ποιος φιλοζωος θα εβλεπε οποιοδηποτε ζωο να επιτιθεται σε ανθρωπο (ακομη και σε αλλο ζωο) και θα εμενε απαθης.Θα βλεπατε σκυλια να επιτιθενται σε παιδακι και θα το παιζατε φυλοζωοι?Πλαααακα με κανετε?
    (Οι πεθερες εξαιρουνται απο το παραπανω παραδειγμα.)

Μενω διπλα σε σχολειο και η πιτσιρικαρια μου φερνει οτι ζωο μπορει να φανταστει καποιος για να το κανω καλα.Η αγαπη μου για τα ζωα ειναι αποδεδειγμενα δεδομενη.Αλλα υπαρχει και η λογικη που λεει οτι οπως πρεπει να αποτρεπουμε με καθε τροπο την κακοποιηση ζωου το ιδιο πρεπει να κανουμε και στις κακοποιησεις ανθρωπων.

Και μην μου πειτε οτι το ζωο εκεινη τη στιγμη δεν εχει την λογικη να καταλαβει τι κανει,γιατι ειμαι σιγουρος οτι καταλαβατε αυτο ακριβως που θελω να πω.

Αντι-λυσικο δεν χρειαζεται
    Κανεις tetagam το καθαριζεις με μπεταντιν και εισαι κομπλε.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Αν δεν σ' έχει κυνηγήσει Ελληνικός Ποιμενικός στ' Άγραφα γιατί θεώρησε ότι μπήκες στα χωράφια του, δεν ξέρεις την φράση "χέστηκα απάνω μου".
    .....Τέλος

Δεν έχω ξαναοδηγησει με τέτοια ταχύτητα στο χώμα.... Έτσι μου έρχεται να πάρω σκύλο μόνο και μόνο για προπόνηση....

Αν κάποιος βρέθηκε σε τέτοια κατάσταση και βρήκε ψυχραιμία να το συζητήσει με το αρκουδοσκυλο, να μας πει πώς και να τον φωνάζουμε sensei...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    ΄1.

2. Ανοίγεις γκάζι και φεύγεις

3. Το σκατδόγμα το δικό μου λέει ότι άνθρωποι που λένε τέτοιες μαλκιες είναι κάφροι.
    Το σκατοδόγμα μου ακόμα λέει ότι άνθρωποι -σαν κι εσένα- που πανέ για κυνήγι ενώ η φύση καταρρέει δίπλα τους -και για εντούρο θα πρόσθετα-
    πέρα από απίστευτα εγωιστές κάποια βλάβη παραπέρα την έχουν -στο κεφάλι μέσα-
    Τώρα ξύλο από μικροί είναι, έλλειψη πατρικής φιγούρας θα σε γελάσω.

Το σκατοδόγμα μου ακόμα λέει ότι ότι το 90% από αυτούς που γράφουν εδώ
    σε μερικά χρόνια θα έχουν τρακάρει, θα έχουν τσακιστεί, θα έχουν σακατευτεί
    γενικά.
    Δεν νομίζω όμως να πάνε να βαρέσουν κανένα κωλοεργολάβο και ξέρεις γιατί???
    Γιατί έτσι είναι Ο ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΑΣ
    Τσαμπουκάς στα εύκολα ΚΟΤΑ στα δύσκολα

είσαι λαθος παντού και άτομο απου ακούει αυτα που του 'λενε' και γενικα τις παπαριες τις κοινωνίας και πιστεύει σε αυτα χωρίς να το εχει ψαξει να δει τι ειναι σωστο και τι οχι
    δόγμα οπως το λες.

καταρχήν για μενα καθε ζωη ειναι ίση,δεν αντιπαθώ τα ζωα

μια ζωη ανθρώπου και μια ζωη κατσαρίδας εχει ίδια αξια για μένα καθώς μας θεωρώ ζωα
    αν εσυ θεωρείς τον εαυτο σου κατι ανώτερο απο ζωο τοτε μάλλον αλλαξε γνωμη γιατι η ζωουλα σου δεν εχει καμια ελπιδα να αλλαξει κατι στον κοσμο. ούτε αυτα που θα ζησεις θα σημαίνουν κατι,ουτε θα ειναι ποιο σημαντικά απο οτι ζει ενα ποντίκι,ασχετα με το τι θεωρείς εσυ
    η ζωη σου δεν ειναι τιποτα οπως και αλλων άπειρου αριθμου ανθρώπων και ζώον που εχουν ιδια αρχη και τελος
    θα φας μπριζολες και νερο θα πεις και καμια μαλακια και θα καταλήξεις μια μαζα απο ασβέστιο σε καποιο νεκροταφείο

για σενα λοιπόν που θες να το παίξεις φιλόζωος στον κοσμο αυτο το ζωο 'ανθρωπος' έτυχε να ειναι ποιο έξυπνο απο τα αλλα και να αναπτυχθεί σε μεγαλο βαθμο ενω τα αλλα οχι.

οποτε ο άνθρωπος εκμεταλευεται ολα τα αλλα ζωα του πλανήτη (οπως θα εκανε και οποιοδήποτε αλλο ζωο αν εφτανε την νοημοσύνη μας)
    βεβαια ο ανθροπως δεν εκμεταλευεται μονο αλλα σκοτώνει χωρις λογο,βασανιζει χωρις λογο, ή νομιζει οτι ειναι σωστος κάνοντας αυτο εξαιτίας των δογμάτων

δεν μπορείς να βρίζεις τον χιτλερ που εκανε σαπουνια τους εβραιους ενω φορας παππουτσια απο δερμα καποιου ζωου που σκοτώθηκε νεο χωρις να φταιει και έζησε μια τραγική ζωη οπως ακριβός και οι εβραιοι. κανεις το ιδιο πραγμα με τον χιτλερ απλα δεν το καταλαβαινεις

αθώα ζωα που δεν φταίνε σε τιποτα γενιουνται και μεγαλώνουν σε φυλακες με σκοπο να γινουν κρεας και να ψηθούν(ενω τα χτυπανε κιολας χωρις λογο)

πολλες φορες δεν σκοτώνονται για να καλύψουν τις βασικες μας ανάγκες κατι που θα ηταν εν μεροι λογικο αλλα σκοτώνονται για ακυρους και χωρις ουσια λογους
    που εξυπηρετούν τον καταναλοτισμο και τις ηλιθιες χωρις ουσια/παραλογες συνήθειες του ειδους μας (βλεπε τσαντες και αλλα χιλιαδες άχρηστα πράγματα)

ζωα φυλακιζονται βασανίζονται,σκοτώνονται χωρις λογο,χωρις να εχουν κανει κατι κακο, υποφερουν και αλλα πολλα για να εχει η γκομενα σου τσαντα που δεν την χρειαζεται για να επιβιωσει και θα την αλλάξει σε 2 μηνες.

μαθε λοιπων να υπερασπιζεσαι αυτα τα ζωα που δεν φταινε σε τιποτα,αλλαξε την ζωη σου..
    μην επιβαρινεις σε κανενα βαθμο αρνητικά την ζωη αλλων ζώων που δεν φταινε σε τιποτα και δεν εχουν κανει κατι κακο (να μην χρησιμοποιεις τιποτα ζωικης προελευσης εκτος απο τα απαραιτητα για να ζήσεις και μονο)
    κατσε σκεψου, δες ποιος ειναι ο εγωιστης,ποιος ειναι ο χιτλερ

και μετα ελα να μιλήσουμε για ζωα που έχουν κανει οντος κακο και κανουν επιθεσεις χωρις λογο και το πως πρεπει να τιμωριθουνε

μου μαθατε ολοι και γινατε φιλοζωοι επιδη ειναι στην μοδα και γεμίζεται τις κοιλαρες σας με πιτογυρα τα οποια θα γινουν σκατα χωρις λογο και για αυτο σφαζουμε τα διπλα γουριουνια απο οτι χρειαζόμαστε

στο θεμα burnout δεν εκανα πλακα.
    απο την στιγμη που καποιος θα μου επιτεθει χωρις λογο και απροιδοποιητα και θα μου προκαλέσει σωματικη βλαβη εχω καθε δικαιωμα να του κανω οτι θελω μετα για εκδίκηση
    (και αυτο ειναι το burnout γιατι ετσι μου κάπνισε)

αν το ζωο που επιτεθει χωρις λογο ειναι ανθρωπος τοτε δεν θα κανω αυτο που θελω γιατι πιθανον να μπω φυλακη ή να αποκλειστω κοινωνικα
    μαλλον ειμαι και εγω αρκετα εγωιστής και δεν θελω να περασω 10-20 χρονια στην φυλακη
    απο την αλλη ο θυτης λογικά θα τιμωρηθεί απο το σύστημα δικαιοσυνης μας οποτε θα ειμαι οκ απο θεμα εκδικισης και δεν αξιζει να περασω σε κελί 20 χρονια για αυτον.
    end off story και ασε κατω το πιτογυρο

οσο για το 2 που λες ανοιξε γκαζι και φυγε απλα δεν γινεται, οταν βρεθεις σε ιδια θεση θα δεις

Οτι να 'ναι....

Αντρες με τις μποτες τους.
    Σκυλοι με τα δοντια τους.
    Κτηνη με τις κορολλες τους (χεστηκα πανω μου με την απειλη αυτη, πολυ ματσο η τοποθετηση του)
    Ολοι στον τσαμουκα. Για τα παντα και για το τιποτα.

Πατε καμια βολτα να ξελαμπικαρετε.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παλαιό μέλος
    και φυσικα ολα τα παραπανω αφου εισαι οκ με τους συνανθρώπους σου.

το βρίσκω τραγικο να ταΐζουμε γατες και χαμστερ ενω θα μπορούσαμε να ταΐζουμε ανθρωπους που πεθαινουν απο την πείνα
    ηλιθιες ανθρώπινες συνιθιες μη λογικες

αυτά κτινος αλλη φορα δες να βοηθήσεις κανα συνάνθρωπο
    θα μπορουσες να ειχες βρει εναν αστεγο τωρα και να τον βαλεις να μενει στην αποθήκη σου
    σου και ασε τις συζιτησεις για τα σκυλάκια στα φορουμ κανε το λογικο και ασε τα λογια

http://www.comedylab.gr/video/1822/5...6c7011920b7bfa
    παρε και λιγη καφριλα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    Εγω παντως μεγαλωσα στα Αγραφα , σκυλια παντου και παντα εβρισκα μπροστα μου ειτε με ποδια ειτε με μηχανη ... ποτε δε με δαγκωσε κανενα , δεν θελει να φοβασαι , θελει ψυχραιμια και οχι πανικο

το να τυχεις αγελη αγριεμενη και να πανικοβληθεις ειναι το χειροτερο ...

το να πατησεις φρενο και πεις κατι του τυπου : τι θες ρε? και με την ψυχολογια σαν να το λες σε καποιον που χαλβαδιαζει τη γυναικα σου εχει τις περισσοτερες φορες αποτελεσμα να κοκαλωσει , και να φυγει παιζοντας το αλεκος με υφος " παλι ρομπα εγινα στα αλλα σκυλια ρε π@υστη μου"...

Ψαρούλης Το avatar του/της Sele
    To ότι έχουν αναγκαστεί αρκετοί εδώ πέρα να μπουν στη διαδικασία να απολογηθούν για ποιο λόγο θα κλωτσούσαν σκυλί το οποίο τους επιτίθεται στα καλά καθούμενα και μπορεί να προκαλέσει από το μικρότερο τραυματισμό έως και κίνδυνο για τη ζωή σου (σε περίπτωση πτώσης ή σοβαρής μόλυνσης) σοβαρά με ξεπερνάει.

Πραγματικά κάνουμε πλάκα τώρα; Δεν υπάρχει ρε μάγκες πάντα η δυνατότητα να ανοίξεις γκάζι και να φύγεις. Μπορεί να είσαι σε φανάρι, μπορεί να έχεις μπουλντόζα μπροστά σου να σου κλείνει το δρόμο κλπ, προφανώς η πρώτη σκέψη είναι να αποφύγεις το σκηνικό αλλά αν δεν μπορείς, θα κάτσεις να διακινδυνεύσεις τη σωματική σου ακεραιότητα για να μην σε πουν χίτλερ (παναγία και χριστέ) ή στα 2-3 δευτερόλεπτα που έχεις για να αντιδράσεις θα κάτσεις να κάνεις session ψυχοθεραπείας στο σκυλί για να του αποδείξεις τη ματαιότητα του δαγκώματος;

Φίλε Κτήνος σε παρακαλώ εάν τύχει σκηνικό και είσαι εκεί δίπλα, πριν να σκάσει την κλωτσιά ο αλήτης μοτοσυκλετιστής άνοιξε την πόρτα του κορόλα και βγάλε για αντιπερισπασμό το δικό σου πόδι να το δαγκώσει ο σκύλος και να του φύγει η κ@υλα. Έτσι και ο ένας θα έχει γλιτώσει το δάγκωμα, ο σκύλος στα τέτοια του έτσι κι αλλιώς, πόδι να 'ναι κι ό,τι να 'ναι και εσύ θα νιώσεις ωραία που τον βοήθησες να γίνει πρώτος μάγκας στη γειτονιά και το βράδυ θα του κάτσει η σκυλίτσα που του το έπαιζε δύσκολη. Και όλοι κερδίζουν!

Πονάνε τα μυαλά μας λέμε...

ΥΓ: Προτείνω όλοι εμείς οι σαδιστές να οργανώνουμε κάθε σ/κ επιχειρήσεις σκούπα σε διάφορες περιοχές Αθήνας/Πειραιά όπου θα μαζεύουμε αδέσποτα και θα τα βασανίζουμε μέχρι θανάτου. Zieg heil και δε συμμαζεύεται.
    I suppose it will all make sense when we grow up

Μέλος Το avatar του/της zami
    έχουμε ξεφύγει εντελώς...
    Νόμιμο και αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός από εμάς είναι να αμυνθεί απέναντι σε οποιοδήποτε απρόκλητη επίθεση με κάθε πρόσφορο (ίδιο ή ηπιότερο) μέσο...Δεν θα δαγκώσω φυσικά το σκυλί, θα αντιδράσω με τα δικά μου "όπλα".
    Από την άλλη, αν και είχα σκύλο παρα πολλά χρόνια, και όταν "έφυγε" δεν ξαναπήρα άλλον γιατί πόνεσα πολύ με τον χαμό του, δεν τον έβαζα σε καμία περίπτωση στην ιδια μοιρα με έναν άνθρωπο(άσχετα που πολλές φορές ήταν πολύ καλύτερος από πολλούς ανθρώπους...). Το σωστό να λέγεται..

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zami Προβολή μηνύματος
    Από την άλλη, αν και είχα σκύλο παρα πολλά χρόνια, και όταν "έφυγε" δεν ξαναπήρα άλλον γιατί πόνεσα πολύ με τον χαμό του, δεν τον έβαζα σε καμία περίπτωση στην ιδια μοιρα με έναν άνθρωπο(άσχετα που πολλές φορές ήταν πολύ καλύτερος από πολλούς ανθρώπους...). Το σωστό να λέγεται..
    Ααααα, τα παραλές !! Μα γιατί? Μήπως είσαι εμπαθής και ψιλοναζιστούλης??

Εδώ κάποιοι...μέχρι γαμπρό τους μπορεί και να έκαναν τον μούργο της γειτονιάς, και εσύ τα θεωρείς κατώτερα όντα? Τςτςςτςς
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Απ' οτι κατάλαβα ανήκω στο 1% των μοτο/στων που δεν τους έχει επιτεθεί σκυλί, γατί, μουλάρι, άλογο, τράγος, κρι-κρι, λευκός καρχαρίας, τυρανόσαυρος, ο κινγκ κονγκ και ο γκοτζίλα.
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Μέλος Το avatar του/της zami
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ααααα, τα παραλές !! Μα γιατί? Μήπως είσαι εμπαθής και ψιλοναζιστούλης??

Εδώ κάποιοι...μέχρι γαμπρό τους μπορεί και να έκαναν τον μούργο της γειτονιάς, και εσύ τα θεωρείς κατώτερα όντα? Τςτςςτςς
    βρε λες?να πάω να το κοιτάξω????να ανησυχήσω?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Απ' οτι κατάλαβα ανήκω στο 1% των μοτο/στων που δεν τους έχει επιτεθεί σκυλί, γατί, μουλάρι, άλογο, τράγος, κρι-κρι, λευκός καρχαρίας, τυρανόσαυρος, ο κινγκ κονγκ και ο γκοτζίλα.
    ποτέ δεν είναι αργά.....πλάκα κάνω!έτσι να μείνεις, δεν χρειάζονται όλες οι εμπειρίες....

Σελίδα 9 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κλήση με φώτο
    από flavor στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 17:11
  2. Σχετικα με τις φωτοκλησεις!
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 10:17
  3. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!
    από SeNNinhA στο forum Νέα