επισης, ειτε το θελετε ειτε οχι, στην παγκοσμια αγορα τα τουρινγκ πανε κατα διαολου, ενω τα μεγαλα ον-οφφ πουλανε.
επισης, ειτε το θελετε ειτε οχι, στην παγκοσμια αγορα τα τουρινγκ πανε κατα διαολου, ενω τα μεγαλα ον-οφφ πουλανε.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Οπως ειπες ειναι και θεμα γουστου!εχω ακουσει ιστοριες απο γηραιους για ταξιδι απο γερμανια ελλαδα με φλωρετα παρακαλω και ο συνεπιβατης δεμενος με ζωνη στον οδηγο για να κοιμαται!ολα μπορουν να γινουν με τις αναλογες υποχωρησεις!
Ετσι λοιπον εγω θελω να κανω οσα περισσοτερα μπορω οσο καλυτερα!ετσι λοιπον εβλεπα ζεστα το 1190 αλλα τωρα που ειδα το 1290 γιατι να μην το απολαυσω στην υπερβολη?
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Και εγώ γυρίζω όλη μέρα με το κατσίκι, είμαι 2 μέτρα ζώνη φοράω μόνο για το κρύο και δεν την έχω ακούσει ποτέ στη μέση. Πάρε όμως κάποιον με πρόβλημα στη μέση να δούμε πόσες φορές θα κάνει κουραδοαναρρόφιση, που λέει και ο σπυράκος, στο ένα και πόσες στο άλλο.
Doc τίποτε καλύτερο απ' αυτό για όλη μέρα Εγνατία με ταχύτητες που να δικαιολογούν τα cc κουβαλάει ή ακόμα και με τα όρια της autostrada.
Τόσο όρθια όσο πρέπει τόσο σκυφτή όσο χρειάζεται, μικρές γωνίες στα γόνατα, καθόλου πίεση σε προσαγωγούς, αεροδυναμική κάλυψη που ελαχιστοποιεί τους στροβιλισμούς. Ότι και να λέμε για το γύρο της Ευρώπης είναι τα ιδανικά.
Ακόμα και εγώ που είμαι ψηλός έτσι όπως κούμπωσα επάνω σε fjr δεν κουμπώνω πουθενά.
Όλα τα άλλα με κρατάνε πολύ όρθιο έχουν τα μαρσπιέ πολύ μπροστά κτλ κτλ. Για αναβάτες μέσου ύψους τα πράγματα είναι καλύτερα και στα δύο αλλά εγώ καταλαβαίνω καλύτερα που υπερέχει η κάθε θέση και που όχι.
Sent from me using a computer.
Κάτσε γιατί χάθηκα. Το 1190 δεν είναι υπερβολή? Εννοώ δεν έχει τα πάντα στον υπερθετικό βαθμό? Μερικοί ίπποι παραπάνω θα κάνουν την διαφορά ή μήπως τα 10 λίτρα παραπάνω με το περισσότερο βάρος και όγκο είναι προς όφελός σου?
Ο road spirit κουβάλαγε έχτρα βενζίνη μαζί του πήγαινε αργά και δυο φορές δεν τον έφτασε.
Σε παρόμοια περίσταση μπορεί να βρεθεί οποιοσδήποτε που έχει απαιτήσεις σε αυτονομία (σε παρόμοια είπα Γιάννη). Εκεί έχουν λόγο ύπαρξης τα adv με τα 10 λίτρα παραπάνω. Σε κάθε άλλη περίπτωση τα απλά μοντέλα δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν απ' τα adv, ίσα ίσα!
Πράγμα που όμως οφείλεται σε διαφορετικούς λόγους απ' την άνεση.
Ίσως έχεις δίκιο. Η αρίδα πάντως αν δεν απλωθεί δεν ξεκουράζεται.Οτιδήποτε άλλο..
Ή μάλλον όχι ίσως, προφανέστατα έχεις δίκιο. Το γονατο και ο μηρός στις 90 μοίρες είναι ότι καλύτερο. Αυτή είναι και η πιο ξεκουραστη θέση σε δουλειά γραφείου.
Συνολικά όμως θεωρώ την θέση των τουρινγ πιο άνετη. Τα προβλήματα που πηγάζουν απ' αυτό είναι σημαντικότερα.
Στα 1150 μπορείς να απλώσεις τα ποδάρια και πάνω στα κάγκελα. Αν είχαν κάτι και για την πλάτη παίζει να σε πάρει και ο ύπνος.![]()
ναι έβαλα όλινς και είμαι ο πρώτος που λεει οτι η μαμά ανάρτηση που έχει το φουζουρού είναι για τον Μπέο (η ναυαρχίδα της γιαμάπα ΕΠΡΕΠΕ να φοράει καλύτερη ανάρτηση)....
από την άλλη, ίσως σε πραγματικούς δρόμους (και ουχί στους ελληνικούς που κάνεις εντούρο παντού και πάντα) ίσως και η μαμά ανάρτηση να μην εχει (τόσο) θέμα....
και για να μην το γυρίσουμε σε "fjr vs 1290" (δε σας παίρνει κιόλας να μαλιοτραβηχτούμε), το είπα και πιο πάνω και το ξαναλέω....
όποιος μπορεί να το πάρει, για όποιον λόγο νομίζει οτι θέλει να το πάρει, πολύ καλά θα κάνει και με τις ευχές μου....
μετά να έρθει να πάει μία βόλτα το φουζουρού να καταλάβει τη μαλακία του.....![]()
πουτσ@@@@@@@@@
Άντε, με το καλό να δούμε και κάνα δίλιτρο ρε παιδιά...!!!
:rotflmao::a04:
Μα καλά, μηχανάκι είναι αυτό το 1290, ή κουβάς; Τι χρησιμότητα έχει να καβαλάς τέτοιο πράμα, εκτός αν ταξιδεύεις σε διεθνείς αυτοκινητοδρόμους τουλάχιστον 9 μήνες το χρόνο;
Φιγούρα, δηθενιά και σύνδρομο μικρού μορίου βρωμάει, όπως και τα διάφορα άλλα αντίστοιχα on-off (ο θεός να τα κάνει) 1000+cc, δυστυχώς και για πολλούς έλληνες δικυκλιστές ισχύει η νοοτροπία των αμερικάνων "the bigger the better"...
Περαστικά!!
![]()
...το νου σου!!
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
Πω πω... Πηξαμε στα ηλεκτρονικα μπλιμπλικια και τσιμπλικοκονια παλι! Του διαολου πραγματα.![]()
MADE IN JAPAN 日本製