Σελίδα 9 από 29 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 421

Θέμα: KTM Super Adventure 1290

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    επισης, ειτε το θελετε ειτε οχι, στην παγκοσμια αγορα τα τουρινγκ πανε κατα διαολου, ενω τα μεγαλα ον-οφφ πουλανε.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Α πααινε ωρε μη σε βυθισω......

Ε βεβαια αφου καραβι εχεις....χαχαχα...
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    Το 1290 δεν ανταποκρινεται σε αυτα που λες;
    Αυτο λεω...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    ....αλλα οπως λεει κι ο ΤΕΡΕΝΣ.....η περιπετεια πεθανε!
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Η περιπέτεια πεθαίνει όταν γεράσεις λέω εγώ.
    Γι' αυτο αλλωστε το λεει ο Oldman.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

χαχαχα.. κουραδοαναρρόφηση!!!! Δεν θα μπορούσα να το περιγράψω καλύτερα. Αυτό ακριβώς!

Δεν εννοούσα ουτε στο ελάχιστο ότι μηχανές σαν το 1190 είναι άχρηστες για την Ελλάδα ή για κάποιον που δεν ειναι on the road για το αγνωστο. Γι' αυτό μίλησα ΚΑΙ για κ@υλες ανάγκες και θέλω. Ανέφερα όμως το ταξίδι στην Αμερικάνικη Ήπειρο από back roads διότι κάπου εκεί βρίσκονται στο στοιχείο τους. Και μάλιστα εκεί τα adv με το μεγαλύτερο ρεζερβουάρ είναι προτειμότερα.
    Και όπως κάποιος μπορεί να έχει την κ@υλα να κάνει τους back roads των Αμερικάνικων μεγαλουπόλεων με 690 έτσι κάποιος μπορεί να θέλει ένα 1190 γι' αυτό που περιγράφεις.
    Οπως ειπες ειναι και θεμα γουστου!εχω ακουσει ιστοριες απο γηραιους για ταξιδι απο γερμανια ελλαδα με φλωρετα παρακαλω και ο συνεπιβατης δεμενος με ζωνη στον οδηγο για να κοιμαται!ολα μπορουν να γινουν με τις αναλογες υποχωρησεις!
    Ετσι λοιπον εγω θελω να κανω οσα περισσοτερα μπορω οσο καλυτερα!ετσι λοιπον εβλεπα ζεστα το 1190 αλλα τωρα που ειδα το 1290 γιατι να μην το απολαυσω στην υπερβολη?

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Τι ιδιες γωνιες με λες?
    Βαλε +10 μοιρες ενα 1190 απο ενα FJR και στα γονατα και στους μηρους. Το αυτο και για τον συνεπιβατη.
    Οι μικρομετατοπισεις ειναι πολυ πιο ευκολες λογω του παραπανω στα ον-οφ...ειδικα αν εχεις ευαισθησιες στα γονατα.
    Για την μεση τι να πω...τιποτε περαν του οτι εχω κανει πολλες φορες αποσταση 2500χλμ μονοκοπανια 24ωρο με 1150Adv, εχω ψιλοθεματακι με την μεση και δεν με πονουσε στο τελος ουτε ενας μυς.
    Και εγώ γυρίζω όλη μέρα με το κατσίκι, είμαι 2 μέτρα ζώνη φοράω μόνο για το κρύο και δεν την έχω ακούσει ποτέ στη μέση. Πάρε όμως κάποιον με πρόβλημα στη μέση να δούμε πόσες φορές θα κάνει κουραδοαναρρόφιση, που λέει και ο σπυράκος, στο ένα και πόσες στο άλλο.

Doc τίποτε καλύτερο απ' αυτό για όλη μέρα Εγνατία με ταχύτητες που να δικαιολογούν τα cc κουβαλάει ή ακόμα και με τα όρια της autostrada.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Yamaha_FJR_1300A.jpg 
Προβολές:	173 
Μέγεθος:	82,6 KB 
ID:	322340

Τόσο όρθια όσο πρέπει τόσο σκυφτή όσο χρειάζεται, μικρές γωνίες στα γόνατα, καθόλου πίεση σε προσαγωγούς, αεροδυναμική κάλυψη που ελαχιστοποιεί τους στροβιλισμούς. Ότι και να λέμε για το γύρο της Ευρώπης είναι τα ιδανικά.

Ακόμα και εγώ που είμαι ψηλός έτσι όπως κούμπωσα επάνω σε fjr δεν κουμπώνω πουθενά.
    Όλα τα άλλα με κρατάνε πολύ όρθιο έχουν τα μαρσπιέ πολύ μπροστά κτλ κτλ. Για αναβάτες μέσου ύψους τα πράγματα είναι καλύτερα και στα δύο αλλά εγώ καταλαβαίνω καλύτερα που υπερέχει η κάθε θέση και που όχι.
    Sent from me using a computer.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Τόσο όρθια όσο πρέπει τόσο σκυφτή όσο χρειάζεται, μικρές γωνίες στα γόνατα, καθόλου πίεση σε προσαγωγούς, αεροδυναμική κάλυψη που ελαχιστοποιεί τους στροβιλισμούς. Ότι και να λέμε για το γύρο της Ευρώπης είναι τα ιδανικά.
    Ακριβως τα ιδια θα ελεγα κι εγω για το 1150...μονο που οι γωνιες στα γονατα και τους μηρους δεν ηταν μικρες, το οποιο και παραγνωριζεις ως ενα πολυ βασικο στοιχειο ανεσης στην πολυωρη οδηγηση (ειδικα σε ψηλα αναστηματα)
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterbmwrider Προβολή μηνύματος
    Οπως ειπες ειναι και θεμα γουστου!εχω ακουσει ιστοριες απο γηραιους για ταξιδι απο γερμανια ελλαδα με φλωρετα παρακαλω και ο συνεπιβατης δεμενος με ζωνη στον οδηγο για να κοιμαται!ολα μπορουν να γινουν με τις αναλογες υποχωρησεις!
    Ετσι λοιπον εγω θελω να κανω οσα περισσοτερα μπορω οσο καλυτερα!ετσι λοιπον εβλεπα ζεστα το 1190 αλλα τωρα που ειδα το 1290 γιατι να μην το απολαυσω στην υπερβολη?
    Κάτσε γιατί χάθηκα. Το 1190 δεν είναι υπερβολή? Εννοώ δεν έχει τα πάντα στον υπερθετικό βαθμό? Μερικοί ίπποι παραπάνω θα κάνουν την διαφορά ή μήπως τα 10 λίτρα παραπάνω με το περισσότερο βάρος και όγκο είναι προς όφελός σου?

Ο road spirit κουβάλαγε έχτρα βενζίνη μαζί του πήγαινε αργά και δυο φορές δεν τον έφτασε.
    Σε παρόμοια περίσταση μπορεί να βρεθεί οποιοσδήποτε που έχει απαιτήσεις σε αυτονομία (σε παρόμοια είπα Γιάννη ). Εκεί έχουν λόγο ύπαρξης τα adv με τα 10 λίτρα παραπάνω. Σε κάθε άλλη περίπτωση τα απλά μοντέλα δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν απ' τα adv, ίσα ίσα!

Moderator
    επισης, ειτε το θελετε ειτε οχι, στην παγκοσμια αγορα τα τουρινγκ πανε κατα διαολου, ενω τα μεγαλα ον-οφφ πουλανε.
    Πράγμα που όμως οφείλεται σε διαφορετικούς λόγους απ' την άνεση.

Ακριβως τα ιδια θα ελεγα κι εγω για το 1150...μονο που οι γωνιες στα γονατα και τους μηρους δεν ηταν μικρες, το οποιο και παραγνωριζεις ως ενα πολυ βασικο στοιχειο ανεσης στην πολυωρη οδηγηση (ειδικα σε ψηλα αναστηματα)
    Ίσως έχεις δίκιο. Η αρίδα πάντως αν δεν απλωθεί δεν ξεκουράζεται. Οτιδήποτε άλλο..

Ή μάλλον όχι ίσως, προφανέστατα έχεις δίκιο. Το γονατο και ο μηρός στις 90 μοίρες είναι ότι καλύτερο. Αυτή είναι και η πιο ξεκουραστη θέση σε δουλειά γραφείου.
    Συνολικά όμως θεωρώ την θέση των τουρινγ πιο άνετη. Τα προβλήματα που πηγάζουν απ' αυτό είναι σημαντικότερα.

Στα 1150 μπορείς να απλώσεις τα ποδάρια και πάνω στα κάγκελα. Αν είχαν κάτι και για την πλάτη παίζει να σε πάρει και ο ύπνος.

Σορρυ γκαυ, αλλα το 1000 το στρωμα δεν ειναι και γνωστο για την εξελιγμενη του αεροδυναμικη...Αν θυμαμαι καλα ειναι αυτο που ειχε κοφτη γιατι ετρεμε....
    Επισης στο φουζου εβαλες ολινς για τις λακουβες.
    ναι έβαλα όλινς και είμαι ο πρώτος που λεει οτι η μαμά ανάρτηση που έχει το φουζουρού είναι για τον Μπέο (η ναυαρχίδα της γιαμάπα ΕΠΡΕΠΕ να φοράει καλύτερη ανάρτηση)....
    από την άλλη, ίσως σε πραγματικούς δρόμους (και ουχί στους ελληνικούς που κάνεις εντούρο παντού και πάντα) ίσως και η μαμά ανάρτηση να μην εχει (τόσο) θέμα....

και για να μην το γυρίσουμε σε "fjr vs 1290" (δε σας παίρνει κιόλας να μαλιοτραβηχτούμε ), το είπα και πιο πάνω και το ξαναλέω....

όποιος μπορεί να το πάρει, για όποιον λόγο νομίζει οτι θέλει να το πάρει, πολύ καλά θα κάνει και με τις ευχές μου....

μετά να έρθει να πάει μία βόλτα το φουζουρού να καταλάβει τη μαλακία του.....
    πουτσ@@@@@@@@@

Συνταξιούχος Το avatar του/της kokkiklhs
    Άντε, με το καλό να δούμε και κάνα δίλιτρο ρε παιδιά...!!!
    :rotflmao::a04:
    Μα καλά, μηχανάκι είναι αυτό το 1290, ή κουβάς; Τι χρησιμότητα έχει να καβαλάς τέτοιο πράμα, εκτός αν ταξιδεύεις σε διεθνείς αυτοκινητοδρόμους τουλάχιστον 9 μήνες το χρόνο;
    Φιγούρα, δηθενιά και σύνδρομο μικρού μορίου βρωμάει, όπως και τα διάφορα άλλα αντίστοιχα on-off (ο θεός να τα κάνει) 1000+cc, δυστυχώς και για πολλούς έλληνες δικυκλιστές ισχύει η νοοτροπία των αμερικάνων "the bigger the better"...
    Περαστικά!!
    ...το νου σου!!

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el-Gatto Προβολή μηνύματος
    Ότι πρεπει για την γιαγια μου,το μόνο που χρειαζεται ειναι να τραβαει το γκαζι και όλα τα άλλα τα αναλαμβανουν αλγοριθμοι και τσιπακια.Τζαμπα μαγκας η γιαγιά
    RIDE MORE TALK LESS

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el-Gatto Προβολή μηνύματος
    nice...

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Πω πω... Πηξαμε στα ηλεκτρονικα μπλιμπλικια και τσιμπλικοκονια παλι! Του διαολου πραγματα.
    MADE IN JAPAN 日本製

Σελίδα 9 από 29 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ktm 990 Adventure Fotos & 950 Mx
    από DUKASII στο forum KTM
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2005, 10:47
  2. KTM SUPER DUKE RR Race Use Only
    από ixnilatis στο forum KTM
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2005, 09:29
  3. espase aktina apo KTM LC4 adventure!