Σελίδα 9 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 168

Θέμα: οι ΑΛΗΤΕΣ κι ο ΕΝΦΙΑ

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    συνειδηση μια αρετη που εχει χασει ο ελληνας απο την καθημερινοτητα του δεκαετιες τωρα (πολλοι γεννηθηκαν χωρις αυτη) μαζι με κακες νοοτροπιες μας οδηγουν σε τετοιες καταστασεις κανοντας αυτες τις συζητησεις.Απευθυνομαι σε ολους μας οτι και αν κανουμε και οχι μονο στο παραδειγμα που εφερε ο φιλος.Το κρατος (βλεπε ενφια,φοροι,κτλ) απαξιω να το σχολιασω,άλλωστε φταιω και εγω για το χαλι του.
    Τελευταία τροποποίηση από DAYMAN; 25/09/2014 στις 10:06.

Μέλος Το avatar του/της sam4g
    ρε παιδιά είναι ιδιώτες επαγγελματίες που πρέπει να πληρωθούν για τη δουλειά τους. Δεν πληρώνονται όλοι με εργατοώρες.

πληρώνεις και τις γνώσεις και τα έξοδα της επιχείρησης. Δεν ξέρω αν είναι υπερβολή τα 10Ε αλλά πρέπει να πληρωθούν έστω και για πέντε λεπτά δουλειάς.
    Δεν πληρώνεις τη σελίδα Α4.

Γιατί δεν κρίνετε κι αυτούς που εκτυπώνουν στάμπες σε μπλουζάκια και τα χρεώνουν 20 και 30Ε; Κι αυτοί μια εκτύπωση κάνουν 5 λεπτά.

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από manhunter Προβολή μηνύματος
    Η αισχροκέρδεια δεν είναι παράνομη ίσως (αυτό εξαρτάται, άλλη κουβέντα), και δεν κάνει κανέναν κλέφτη.
    Αλλά δεν παύει να είναι αισχροκέρδεια. Δεν είπα ότι είναι παράνομο να μου παίρνεις 10 ευρώ για να μου εκτυπώσεις κάτι, είναι βλακεία δικιά μου/άγνοια που στα δίνω και αισχροκέρδεια δικιά σου.
    Και δεν είναι όλοι σαν και εσένα. Με μεγάλες δουλειές, συνείδηση και να μπορούν να επιλέξουν δουλειές (στο εύχομαι πάντα να πηγαίνεις μπροστά, γιατί φαίνεται ότι το έχεις).
    Υπάρχουν όπως είπες και εσύ, άνθρωποι που έχουν κάνει μπίζνα το 10ευρω και κατά την ταπεινή μου άποψη, αυτό είναι ντροπή.

Μην επεκταθούμε άλλο. Δεν είναι θέμα κλάδου. Θέμα ανθρώπου είναι που θα το έκανε ανεξαρτήτως μπίζνας, margin κλπ.
    Έτυχε τώρα να είναι οι λογιστές.

σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια , προσωπικα στηριζομαι στις ικανοτητες μου , στις γνωσεις μου , στις γνωριμιες μου και στα ξενυχτια που ριχνω , δεν ψαχνω μεγαλες δουλειες - οχι οτι δεν τις θελω - ψαχνω σιγουρες δουλειες , ενα καλο
    company profile για πελατη μπορει να μου βγαλει και μισο μηνιατικο

τωρα δεν μπορω να κατηγορησω ενα συναδελφο που παιρνει 10 ευρω για εκτυπωση και μαλιστα εκδιδει αποδειξη για την υπηρεσια που παρεχει , αν ηξερα πραγματικα τι κοστολογει θα σου ελεγα πιθανον οτι ειναι ακριβος και θα σου ελεγα να βρεις καποιον φθηνοτερο , σε καμμια περιπτωση ομως δεν μπορω να πω οτι προκειται για αισχροκερδεια εφοσον υπαρχει αιτιολογηση με νουμερα για αυτο που χρεωνει

τωρα αν ειναι καποιος απατεωνας και εισπραττει αβερτα χωρις να εκδιδει αποδειξη ειναι τουλαχιστον παρανομος και βλαπτει τους υπολοιπους που κανουν το ιδιο επαγγελμα
    Τελευταία τροποποίηση από KAWAMANRIDER; 25/09/2014 στις 11:25.
    "Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
    http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
    "baby life's too short" ...........
    http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk

It's just a trip.
    Παίδες μη χανετε το δάσος...
    Δε πα να χρεώνουν κ 300 γιουρια οι λογιστές για να κανουν δεξι κλικ... Δικό τους κ των πελατών τους θέμα.
    Το πρόβλημα ειναι οτι ειναι ΜΑΥΡΑ και το οτι για τον μέσο κατοικο αυτης της χωρας ειναι απολύτως αποδεκτό το να συνναλάσσεται ΜΑΥΡΑ κλέβοντας όλους τους υπολοιπους (και τον εαυτο του ταυτοχρονα).

Οσο πληρωνεις τους φόρους που σου αναλογούν εχεις δικαίωμα να μιλας.

Ολα τα άλλα ειναι απλώς οδοντοκρεμες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Εγω θα πω την σαχλομπαρουφα μου και μια παραμετρο που κανεις δεν εθεσε επι ταπητος!επειδη ειμαι επιχειρηματιας μπορω να κατανοησω την λογικη να χρεωνεις φυσικα τον χρονο σου και τον κοπο σου!εμενα αλλο με ενοχλει,περα απο την ανηθικοτητα και την παρανομια της μη εκδοσης αποδειξης το παρανομο στους κανονες ελευθερης αγορας απο την θεσπιση ελαχιστης τιμης απο το επιμελητηριο!!!αυτο ειναι μια μορφη καρτελ και υπονομευσης της ανταγωνιστικοτητας!γιατι δηλαδη ο φιλος απο πανω να λεει πως χρεωνει λιγοτερα αλλα φοβαται μην εκθεσει τον κλαδο του?το σωστοτερο ειναι το επιμελητηριο να ορισει ΜΕΓΙΣΤΗ τιμη και οτι πανω απο αυτο να διωκεται σαν εσχροκερδια!αυτο ναι το καταλαβαινω,αλλα να οριζει ελαχιστο ειναι παραλογο!εσυ πχ που εισαι σοβαρος λογιστης και δεν θες να ασχολησε με εκτυπωσης το βαζεις 10 και δεν παταει ανθρωπος,αλλα ο διπλα που δεν εχει δουλιτσα το βαζει 3 η 5 και βγαζει μεροκαματακι!
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterbmwrider Προβολή μηνύματος
    Εγω θα πω την σαχλομπαρουφα μου και μια παραμετρο που κανεις δεν εθεσε επι ταπητος!επειδη ειμαι επιχειρηματιας μπορω να κατανοησω την λογικη να χρεωνεις φυσικα τον χρονο σου και τον κοπο σου!εμενα αλλο με ενοχλει,περα απο την ανηθικοτητα και την παρανομια της μη εκδοσης αποδειξης το παρανομο στους κανονες ελευθερης αγορας απο την θεσπιση ελαχιστης τιμης απο το επιμελητηριο!!!αυτο ειναι μια μορφη καρτελ και υπονομευσης της ανταγωνιστικοτητας!γιατι δηλαδη ο φιλος απο πανω να λεει πως χρεωνει λιγοτερα αλλα φοβαται μην εκθεσει τον κλαδο του?το σωστοτερο ειναι το επιμελητηριο να ορισει ΜΕΓΙΣΤΗ τιμη και οτι πανω απο αυτο να διωκεται σαν εσχροκερδια!αυτο ναι το καταλαβαινω,αλλα να οριζει ελαχιστο ειναι παραλογο!εσυ πχ που εισαι σοβαρος λογιστης και δεν θες να ασχολησε με εκτυπωσης το βαζεις 10 και δεν παταει ανθρωπος,αλλα ο διπλα που δεν εχει δουλιτσα το βαζει 3 η 5 και βγαζει μεροκαματακι!

συμφωνω μαζι σου στο πλαφον προς τα πανω , καποιες υπηρεσιες και αγαθα θα επρεπε να εχουν πλαφον προς τα πανω σιγουρα , το επιμελητηριο βαζει μια μεση ενδεικτικη τιμη για να μην χαθει η μπαλα γιατι δεν εχει το δικαιωμα και μπορει να καταγγελθει αν βαλει ταβανι προς τα πανω ή προς τα κατω λογω της ελευθερης αγορας γι ' αυτο αναφερεται οτι οι τιμες ειναι ενδεικτικες , καποιος μπορει να εισπραξει λιγοτερα ή περισσοτερα απο την ενδεικτικη τιμη δεν υπαρχει περιορισμος σε αυτο ,

αυτο που μπορει να ειναι ισως προς συζητηση και να αντιμετωπιστει νομικα ειναι η διαφοροποιηση της τιμης για την ιδια υπηρεσια απο αυτον που την παρεχει σε διαφορετικους πελατες , δηλαδη σε ' μενα πηρε 10 στον αλλο πηρε 5 , αλλα ανοιγουμε μεγαλη κουβεντα και εμπλεκονται και αλλοι παραγοντες ,

τελοσπαντων εγω το κλεινω εδω , το θεμα ειναι οτι μας εχουν γ@μησει με διαφορους φορους και την πληρωνουν δικαιοι και αδικοι , τραβιεται ο κοσμος αριστερα και δεξια και πληρωνει και το κρατος και τον λογιστη και τον δικηγορο και τον μηχανικο κτλ, οι δε λογιστες αντι να παρεχουν λογιστικη και οικονομοτεχνικη υποστηριξη επι της ουσιας , που τοσο αναγκη εχουν οι επιχειρησεις στην ελλαδα σημερα , ασχολουνται με ενα κ@ρο ανουσιες μ@λακιες που ειναι και ζημια για την τσεπη τους και μεσα σ'αυτους πιθανον και καποιοι το εχουν κανει μεροκαμματο ,

ελπιζω να βοηθησα με αυτα που εγραψα και παλι εδω ειμαστε να τα λεμε
    "Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
    http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
    "baby life's too short" ...........
    http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterbmwrider Προβολή μηνύματος
    Ούτε μέγιστη, ούτε ελάχιστη... Άστο ελεύθερο και θα βρει τον δρόμο του. Άλλωστε τέτοιου είδους κόλπα-παρεμβάσεις τα χρησιμοποιούν πάντα οι συντεχνίες προς όφελός τους...
    Και από προκύπτει ότι πρέπει να αποφασίζει το κάθε Επιμελητήριο για το πόσο θα κοστολογείται από τον κάθε επαγγελματία μια υπηρεσία ? Καλύτερα να στρώσουν τον κώλο τους εκεί στο Επιμελητήριο και να ασχοληθούν με σοβαρά πράγματα, αντί να τσεπώνουν κάθε χρόνο ένα σκασμό λεφτά (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ καταβολή μάλιστα...) για να ασχολούνται με παπαριές μόνο και μόνο για να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους και τους μισθούς τους

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VANDA Προβολή μηνύματος
    Είμαστε οκ με τον ΕΝΦΙΑ και μας καίει πώς θα τον τυπώσουμε δηλαδή..
    Θεά

Υ.Γ. Εμένα που δεν έχει έρθει καν ακόμη ο ΕΝΦΙΑ, ούτε ο πρώτος ο "ελαττωματικός", ούτε ο δεύτερος ο "επεξεργασμένος" τι να πω;
    Τελευταία τροποποίηση από nikos_abel; 25/09/2014 στις 13:47.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της est
    Είσαι σίγουρος πως έχεις δήλωση Ε9, έτσι;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Υ.Γ. Εμένα που δεν έχει έρθει καν ακόμη ο ΕΝΦΙΑ, ούτε ο πρώτος ο "ελαττωματικός", ούτε ο δεύτερος ο "επεξεργασμένος" τι να πω;
    Μαλλον δε βαλανε ενφια στον πλανητη σου.....
    πουτσ@@@@@@@@@

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    οταν εκανα την δηλωση,ηταν να παρω επιστροφη φορου ενα κατοσταρικο.ακομα δεν το εχουν βαλει στον λογαριασμο μου.τον ενφια δεν τον ξεχασαν να τον ζητησουν ομως....
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από est Προβολή μηνύματος
    Είσαι σίγουρος πως έχεις δήλωση Ε9, έτσι;
    Δεν υπήρξε καμμία μεταβολή από το 2003 και μετά οπότε δεν έχω κάνει ουδέποτε (όχι εγώ, το σπλάχνο μου, εγώ δεν έχω στον ήλιο μοίρα).

Μαλακία έχει κάνει;

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Θεά

Νέα τάξη πραγμάτων Νικόλα. Φέτος δεν θα σου 'ρθει στα ξαφνικά, μόνος θα πας να τον αρπάξεις, οικειοθελώς που λένε

Αν δε με πιστεύεις, ρώτα και τον λογιστή σου!
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Νέα τάξη πραγμάτων Νικόλα. Φέτος δεν θα σου 'ρθει στα ξαφνικά, μόνος θα πας να τον αρπάξεις, οικειοθελώς που λένε

Αν δε με πιστεύεις, ρώτα και τον λογιστή σου!
    Δεν έχω λογιστή και παλαιότερα είχα εκφέρει τη γνώμη μου για τους λογιστές και τους δικηγόρους και την αναγκαιότητα ύπαρξής των συγκεκριμένων επαγγελμάτων (αν θυμάσαι είχε τσιμπήσει και η Έρρικα και είχαμε διασκεδάσει τότε)

Για αυτό ερωτώ τους πανεπιστήμονες λογιστές του φόρουμ, και το 10ρικάκι θα το ξεχρεώσω σε βρουμς

Scooteroμέλος Το avatar του/της Dimos35
    Αυτό που ξέρω είναι ότι έχουμε βρεθεί σε απίστευτο επίπεδο αποξένωσης.
    Δε μπορεί ρε παιδιά να μην έχει ο καθένας που δεν έχει πρόσβαση σε τεχνολογία, έναν συγγενή, γείτονα, φίλο που να έχει τη διάθεση να εξυπηρετήσει.
    Και σιγά δηλαδή την διαδικασία. Αλλά σου λέει η καχύποπτη γριούλα "σιγά μη δώσω κωδικούς στον ανηψιό, στον γείτονα ή στον κουμπάρο και να μάθει τι έχω ή τι δηλώνω".

Πριν 2 μήνες προγραμμάτισα 8 τηλεοράσεις συγγενών και γειτόνων ηλικιωμένων που δεν μπορούσαν. Τι έπρεπε να πω δηλαδή στην 85χρονη γειτόνισα της μάνας μου; Να πάρει τηλέφωνο τεχνικό και να του δώσει 20 ευρώ; Για να εξυπηρετήσω όμως κάποιον εκτός γονιών στον ΕΝΦΙΑ δεν με ενόχλησε κανείς, αν και ξέρουν ότι θα μπορούσα να το κάνω με ευχαρίστηση.

Κατά τα άλλα, συφωνώ με ΤΟΝ Vanda

Σελίδα 9 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 17/01/2013, 15:28
  2. Τι Θελουν οι γυναίκες !!!!
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  3. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2006, 15:10
  4. Απαντήσεις: 23