Ασφάλεια κλοπής κάνε και βγάλε άδεια οπλοφορίας.
Φίου φίου φι φι φίου
Καλησπέρα παιδιά σας ευχαριστώ όλους για της ευχές σας, να είμαστε καλά και να έχουμε καλά και ασφαλή χιλιόμετρα όλη.
Για τα πρώτα 300 χιλ που πρόλαβα να κάνω αυτές της μέρες, το μηχανάκι δεν είναι μόνο καλό και φιλικό, όπως γράφουν τα περιοδικά, είναι σαν παιγνίδι.
Νιώθω σαν αν το οδηγούσα από καιρώ.
Το μοτιτριτη έθαψε την τροφοδοσία και την λειτουργία του συμπλέκτη. Άβυσσος η ψυχή του δοκιμαστή...
Με την τροφοδοσια ειχαν γκρινιες και στο απλο ΜΤ09..... την θεωρουσαν πολύ jerky που λεμε και στο χωριο στον στανταρ χαρτη...... Τωρα τους ξινιζει και ο συμπλέκτης?
Στην τεύχος του Ιανουαρίου έγραφαν ότι αλάλαξε όλο το σύστημα ψεκασμού και τροφοδοσίας σε σχέση με το μτ 09, και ότι το θέμα που υπήρχε στο tracer εξαλείφθηκε.
Πάντα σε κάποιους κατή δεν θα αρέσει, και σε εμένα δεν αρέσει που δεν φρόντισαν να βάλουν μια κλειδαριά για το κράνος,και ότι κάτω από την σέλα δεν χωράει τίποτα,(στο τελευταίο το fazer ακι μου ήταν κορυφή,) τη να κάνουμε κανίς μας δεν είναι τέλειος.!!!
και εγώ στο τεύχος Μαίου του ΜΟΤΟ το ίδιο διάβασα, έχουν φτιάξει κατά πολύ την τροφοδοσια, τώρα έχει να κάνει και με τα γούστα του εκάστοτε δοκιμαστή.
Λοιπον μετα απο 2500 περιπου χλμ αυτα που μου ερχονται στο μυαλο....
α.Παρα πολυ ΜΙΚΡΗ καλυψη απο τον αερα,και δεν ειμαι δυο μετρα(1,76),ακριβως πανω στους αεραγωγους και εχει ΠΟΛΥ θορυβο,
οχι ομως κουνηματα και αλλες π@π@ριες.
β.Φρενα και μπροστινο εκτος συναγωνισμου βλ. TIGER(ναι ειναι καλυτερα)
γ.Αποδοση κινητηρα σε τυπικα για 3κυλινδρο,που σημαινει δυναμη μεν αλλα αρκετα ψηλα(απορω με ολους αυτους που ΕΙΔΑΝ τη ροπη χαμηλα??)
ο ανταγωνισμος(1050) αποδιδει καλυτερα...
δ.Πολυ πιο FUN απο τον ανταγωνισμο
ε.ΤΕΛΕΙΑ εργονομια..(για μενα εε..)
στ.ΔΕΝ περνας πανω απο νερα....ΚΑΝΟΝΑΣ..ολα τα νερα ερχονται στα μπατζακια σου και στην κακομοιρα την αλυσιδα που εχω γμθ να την καθαριζω..
ζ.Αξεσουαρ Νο1...Προστατευτικο ψυγειου(Τεραστιο ψυγειο ακαλυπτο+μικρο εμπρος φτερο+λιγα χαλικακια (καπου θα τα βρεις..στην Ελλαδα εισαι)=
total disaster...
Καμιά ζελατίνα πρέπει να παίζει από Puig αν θυμάμαι καλά. Μεγάλο μείον ο αέρας στα γυμνά όταν οδηγείς με πάνω από 100-120 χιλιόμετρα.
Καλησπέρα σε όλους..ειμαι κ εγω κάτοχος ενός blue race tracer κ ηθελα να ρωτήσω απο που θα μπορούσα να βρω διάφορα αξεσουάρ εκτός απο τη Yamaha που ειναι πιο ακριβά..ευχαριστω.
οπως εξατμιση,βαση για κινητο,προστατευτικα κινητηρα και ζελατινα.