Άρα το παρακάτω παει σε εμένα?
Δε διαφωνώ σε κάτι με αυτά που λες.
Στο προηγούμενο πόστ μου έκραξα τους εποχικούς μαλακες σκουτεραδες.
Για τα ίδια τα σκούτερ δεν είπα και κάτι.
Στο άλλο θρεντ το παραδίπλα είχα εκφερει γνώμη.
Αλλα και πάλι δεν είπα ότι ειναι η νέα μάστιγα μετά την ηρωινη.
Το 300αρι που περιγραφεις, κι εγω όταν το είχα καβαλήσει κάπως έτσι μου είχε φανεί.
Απλά προσωπικά δε μου άρεσε.
Τώρα, εγω μπορεί να καβαλησα sym, εσύ μπεβερλυ, δεν ξέρω.
Άλλος γουστάρει πολυθρόνα, άλλος σιχαίνεται, άλλος λέει απλά οκ.
Το 300 δεν το θεωρώ απαραίτητα μπανιερα.
Το tmax ομως ναι.
Τώρα άμα ο άλλος το γουστάρει ας πάρει και tmax ας πάρει και ο,τι θέλει.
Άμα τη βρίσκει αυτός, εμένα μου περισσεύει.
Η ένσταση μου ξεκινά όταν παει να μου πλασάρει το tmax σα μοτοσυκλέτα συγκινήσεων, κι οχι "το πήρα γιατί θέλω να χώνω το χαρτοφύλακα κάτω από τη σέλα και να πηγαίνω στις δουλειές μου στο κέντρο κουστουματος, κι άμα λαχει να ανοίγω και κανά γκάζι στο φανάρι".
Σιγά μη γίνουμε ξαφνικά φασιστες για τα σκούτερ και τα μηχανάκια.
μπανιέρες είναι κατι 650αρια όπως πχ το silverwing...![]()
Εγώ πάντως, όσο και να γκαζώνουν στο φανάρι, δεν τσιμπάω.
Αν είναι καμία μοτοσυκλέτα που με φτιάχνει, ναι.
Για καναπέδες όμως, δεν καίω βενζίνα.
Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έκαναν μεγάλους συμβιβασμούς οδηγώντας μοτοσυκλέτα.
Κάποιοι από αυτούς βρήκαν στα σκούτερ αυτό που ζήταγαν.
Απλά πράγματα.
Συγκεκριμένα το να επιλέξει κάποιος μοτοσυκλέτα αντί για σκούτερ δεν είναι πολύ φυσιολογικό.
Γλυτώνεις αλλαγές ταχυτήτων, ξεκινάς απλά χουφτώνοντας το γκάζι, δεν χαλάς τα παπούτσια σου,
είσαι και trendy πλέον...
https://www.facebook.com/motowat42/v...motowat42/vide ... =2&theater
Τι κάνετε ολόκληρη μάχη ρε παιδιά και τα σκουτερ μοτοσυκλετες ειναι χωρις ποδόφρενο. Κι εγώ ειμαι υπέρ του ποδοφρενου το θεωρώ πιο ασφαλές, αλλα απο την αλλη εχουν ευκολίες. Και μαλακό κάγκουρες υπάρχουν σε ´ολα τα μηχανοκίνητα.
Τελευταία τροποποίηση από ladams; 14/06/2015 στις 16:45.
οκ...
- οι αγωνιζόμενοι του motogp να δεις κάτι γέλια που ρίχνουν όταν διαβάζουν για τους αγώνες ταχύτητας στη Ρόδο...
- οι αγωνιζόμενοι στο enduro να δεις κάτι γέλια που ρίχνουν όταν βλέπουν τις Κυριακάτικες εξορμήσεις των ΚΤΜ...
- οι ss έστω και με εμπειρία trackday γελάνε με τις εκκινήσεις οχημάτων πάσης φύσεως στα φανάρια όταν γυρνάνε απ τα Μέγαρα (SHOOTER για το δικό σου το Impreza μιλάω)...
- παραπομπών αριθμός απεριόριστος...
Παίδες -ακόμη και scooterόβιοι- αν αυτό σας εκτονώνει για διάφορους λόγους, είναι καλό.
Μη ξεχνάμε ότι για κάθε γυναίκα που ποθείς, ...κάποιος έχει βαρεθεί να την πηδ@ει.
alex14
Νομιζω οτι φαναρι-φαναρι δεν τους καθεται τιποτα.
Εχω δει κανα δυο "κοντρες" με z750, z1000, tdm και εχουν φαει πολυ ξυλο.
Ειναι γρηγορες μπανιερες.
γρήγορες Μπανιερες!!!
Πλαστικούρες!!!!!! Κλαίω !!!!
Σεβασμός ρε παιδιά..Respect στους μεταλαγμένους κουτάκηδες!
Υ.Γ γαι αυτό μου την ρίχνουν στα αυτιά με το 660???? αν ήμουν 50χρόνια νεώτερος θα έκανα χαρακίρι...τώρα όμως...δεν βαριέσαι!!!![]()
Τελευταία τροποποίηση από Μανολης67; 14/06/2015 στις 19:28.