Σελίδα 9 από 132 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213141959109 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 1966

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    καταρχάς ευχαριστώ για την ενημέρωση.
    έκανα την παράθεση κυρίως γιατί όσα έγιναν παράθεση δεν απέχουν πολύ από τη δική μου πραγματικότητα αλλά και από την πραγματικότητα αρκετών ανθρώπων που γνωρίζω γύρω μου.
    ακόμα και τρολ να είναι το παρέθεσα κυρίως γιατί με αντιπροσωπεύει ως κείμενο και δεν έκατσα να ασχοληθώ με το ποιος είναι ο Σούλτας και τι καπνό φουμάρει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Αν και καταλαβαίνω το ό,τι το θέμα για μέρες θα είναι στο μυαλό όλων, νομίζω πως δεν έχει και πολύ νόημα να το συζητούμε...

Όλοι έχουμε μια γνώμη για το κατά πόσο θα έπρεπε να γίνει ένα δημοψήφισμα.
    Άλλοι συμφωνούν πως είναι καλή ιδέα, άλλοι πως είτε είναι λάθος ο χρόνος είτε λάθος το ερώτημα (φυσικά το δημοψήφισμα σαν θεσμός δεν μπορεί να είναι κακή ιδέα, μόνο το πλαίσιο στο οποίο το θέτεις), αλλά όπως πάντα κανείς δεν πρόκειται να πείσει κανέναν. Εξάλλου οι Έλληνες δεν είμαστε και τόσο γνωστοί για τη διαλλακτικότητά μας.

Ας γίνει λοιπόν ό,τι γίνει, μακάρι να μας φωτίσει ο Θεός να πάρουμε τη λιγότερο άσχημη απόφαση (γιατί καλή απόφαση δεν υπάρχει) και να μην καταλήξουμε να πολεμάμε ο ένας τον άλλον αντί για τη φτώχεια (με την οποία θα παλέψουμε ό,τι και να αποφασίσουμε) και ας δούμε με τι γράμματα θα γράψει η Ιστορία του τόπου τη γενιά μας...

Εγώ δεν θα γράψω ξανά για το θέμα αν δεν περάσει τουλάχιστον λίγος καιρός μετά την όποια απόφαση και αρχίσουν να φαίνονται τα αποτελέσματά της.

ΥΓ. Και επειδή ήδη έκανα αρκετή αρνητική κριτική στην απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα, ας κάνω και λίγη για τη ΝΔ, έτσι για αλλαγή.
    Αν λοιπόν όπως ακούγεται καταθέσουν καμία πρόταση μομφής και φάμε και κανένα τριήμερο με αυτό, θα είναι ακόμα πιο ανεύθυνοι από όσο κατηγορούν τους άλλους του ΣΥΡΙΖΑ και θα έχουν κάνει τη μεγαλύτερη μαλακία στην ιστορία του κόμματός τους. Άμα γουστάρουν και πιστεύουν πως μπορούν να κερδίσουν ας ζητήσουν εκλογές, αλλά μέχρι εκεί...
    ΥΓ2, τελευταίο και «γραφικό» από έναν «γραφικό» μάντη. I 'll just leave this here...
    https://www.youtube.com/watch?t=54&v=aiOkmnwWa60
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Εγώ ρε φίλε δε μπιστεύω ότι θα κληθείς ν αποφασίσεις για τίποτα.
    Κάπου βαθιά μέσα μου λέω ότι όλα πάνε με τον αυτόματο πιλότο.
    Σόρι που μπορεί ακούγομαι χαζός αλλά θα ήταν πολύ όμορφο για να είναι αληθινό....
    Το να μπορείς ΠΡΑΓΜΑΤΙ ν αποφασίσεις τον τρόπο που...
    θα πεθάνεις.

Για αυτό σας λέω μην βιάζεστε να τσακωθείτε για θέματα που είναι πολύ πέρα απ τον απλό σκλα... σόρι άνθρωπο !
    Μακάρι να έρθει μια μέρα που οι γνώμες δεν θα είναι σαν τις κωλοτ....
    αλλά η μέρα αυτή δεν νομίζω πως είναι σήμερα....

Φιλικά προς όλους

υγ
    Εγώ είμαι στο ΟΧΙ
    ΑΝ γίνει δημοψήφισμα ποτέ.
    ανανήψαντας

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nikol1979 Προβολή μηνύματος
    (γιατι το ενα του χερι ειναι μαυρο???)
    Δείχνει πως η σκούφια του κρατάει απ΄τον Darth Vader
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Η κυβερνηση ψηφιστηκε για να αποφασιζει σε κρισιμα θεματα που απαιτουν τεχνογνωσια και οχι ο λαος που κατα μεγαλη πλειοψηφια δεν ξερει που του παν τα τεσσερα-ειδικα οταν συμφωνα με την ουνεσκο οι ελληνες σε ποσοστο 24% ειμαστε οργανικα αναλαφαβητοι-.
    Ογανικα αναλφαβητος θεωρειται αυτος που με μεγαλη δυσκολια διαβαζει εφημεριδα,ουσιαστικα με δυσκολια την αρθρωνει,και δεν μπορει να καταλαβει σχεδον καθολου ενα κειμενο ,την δομη του και την εννοια του.
    Ασε δε που τα ερωτηματα του δημοψηφισματος ειναι τουλαχιστον ηλιθια.
    ΔΗΛΑΔΗ τι θελεις να απαντησει κανεις αμα τον ρωτας αν θελεις να σε φορολογησουν,να σου μειωσουν την συνταξη κλπ
    ΟΧΙ θα απαντησει.
    Το θεμα ειναι οτι αυτος που θα απαντησει αυτο δεν εχει plan B ,και δεν ξερει τις συνεπειες του ΟΧΙ που ουσιαστικα σημαινει εξω απο την ευρωπαικη ενωση και την ευρωπη.Ο ιδιος που τωρα θα σηκωσει την παντιερα της εθνικης αξιοπρεπειας και της εθνικης ανεξαρτησιας ,μολις δεν παρει την συνταξουλα του και τον μισθο του ,θα γυρισει κωλοτουμπα και ο ιδιος που φωναζε ΩΣΑΝΑ ,ο ιδιος θα πει ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ ΑΥΤΟΝ.Ηδη ο υπερηφανος και αδουλωτος λαος εδειξε τα πρωτα δειγματα στα ΑΤΜ ,στα βενζιναδικα ,και οσονουπω στα σουπερμαρκετ απο Δευτερα.Ενας λαος δυστυχως που αξιζει τους ηγετες του ενας λαος δυστυχως το λεω και βαζω και τον εαυτο μου μεσα Γ.Τ.Π.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Οι καλοί μας εταίροι για πρώτη φορά στην Ιστορία της Ευρωπαικής Ένωσης έδιωξαν τον Έλληνα απο το Eurogroup. Δημοκρατική ευρώπη πάνω απο όλα ρε σεις. Η επίσημη χρεοκοπία (γιατί η ανεπίσημη έχει γίνει χρόνια πριν) βαίνει καλώς με την υπογραφή των Ευρωπαίων εταίρων και θα γίνει μέσα στο πολυπόθητο € που τόσο αγαπήσαμε να μισούμε. Στα κανάλια η τρομοκρατία καλά κρατεί και τα μακαρόνια και το προσούτο εξαφανίστηκε απο τα ράφια των σούπερ μαρκετ γιατί χωρίς αυτά πως θα περάσει το ΣΚ!!
    Πόσο μαλάκες είμαστε θεέ μου.
    MG-KTiNoS πολλά vroom φίλε!!!
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Ο πρωθυπουργός θα πρέπει μέχρι τη Κυριακή θεωρώ να κάνει ένα διάγγελμα και να δώσει την αντιπρόταση. Όμως σύντροχοι δε νομίζω ότι κάποιος διαφωνεί στο γεγονός ότι άλλη μια παράταση θα μας βοηθούσε σαν οικονομία και πρωτίστως σα κοινωνία.

p.s Με ποια λογική έπρεπε να βγει έξω η ελληνική αντιπροσωπεία όταν το Eurogroup θα συζητούσε για το Plan B ; Νομίζω ότι αφενός είναι παιχνίδια ψυχολογίας όλα αυτά, αφετέρου φοβούνται ότι αν φανεί έστω και προσωρινά μια ηλιαχτίδα θα υπάρξει ντόμινο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sam4g Προβολή μηνύματος
    Δεν ειμαι με το ΣΥΡΙΖΑ φιλε μου... Δεν με νοιάζει πως θα λέγεται αυτός που θα κυβερνάει... Με ενδιαφέρει να μπορέσουν τα παιδια μου να ζουν χωρις να εχουν νταβαντζιδες αυτούς που πολέμησε ο παππούς μου..

Δεν τα κατάφεραν με τα όπλα και σας εχουν βάλει με το δάκτυλο στη σκανδάλη να ψηφίσετε το θάνατο των παιδιών σας..

Υ.Γ : σε περίπτωση δραχμής λόγω επαγγέλματος εγω ο ίδιος θα ειμαι απ τους πρώτους που θα πεινασω..
    Αλλα δεν δέχομαι να ψηφίζω κυβέρνηση και να με κυβερνάει άλλος απ έξω
    Αέρα λοιπόν

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    καταρχάς ευχαριστώ για την ενημέρωση.
    έκανα την παράθεση κυρίως γιατί όσα έγιναν παράθεση δεν απέχουν πολύ από τη δική μου πραγματικότητα αλλά και από την πραγματικότητα αρκετών ανθρώπων που γνωρίζω γύρω μου.
    ακόμα και τρολ να είναι το παρέθεσα κυρίως γιατί με αντιπροσωπεύει ως κείμενο και δεν έκατσα να ασχοληθώ με το ποιος είναι ο Σούλτας και τι καπνό φουμάρει.
    Αντιλαμβάνομαι, και ξέρω πως κατάσταση που περιγράφεις υπάρχει λιγότερο η περισσότερο γύρω μας, γύρω μου.

Η αντίδραση μου προκλήθηκε από τις "επαγγελματίες μοιρολογίστρες" που χάριν των εύκολων like γράφουν ότι παπαριά πουλάει.
    Είδα γνωστούς που μου τα είχαν κάνει αερόστατο για να τους βγάλω τα λεφτά έξω, να ανεβάζουν το παρακάτω,

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	11667293_10200676275584991_8375033153265984027_n.jpg 
Προβολές:	237 
Μέγεθος:	27,6 KB 
ID:	337822

Είδα γνωστούς που από το βαθύ V του καινούργιου φουσκωτού ποστάρουν πλέον Λ και Μολών Λαβέ, και γνωστούς που έχωναν φράγκα σε Matris M46R γιατί είναι καλύτερο από Ohlins TTX να γράφουν "ως εδώ".

Ακολουθώ το παράδειγμα του Fkol K4 και αποχωρώ απο παρόμοια θέματα, μιας και το πράγμα πηγαίνει σε διχασμό καλπάζοντας.
    Διαφωνώ με τις καραμέλες των διλημμάτων του Α.Τ που προτίμησε να διχάσει τον λαό, από το να διχάσει την κοινοβουλευτική του ομάδα και εύχομαι το καλύτερο για όλους μας.

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Τρικύλινδρος Διφάναρος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Εδώ γνωστοί αρχιμαλάκες (και λίγα γράφω) πέταξαν ότι υπάρχει λέει ενδεχόμενο να γίνονται ζυμώσεις στο στρατό....

p.s Πάντως μόλις γύρισα από πρωινή ετοιμασία για camping (πήγα ο μ@λ@κ@ς να βάλω βενζίνη) και στα ΑΤΜ όντως είχε κάτι γεροντάκια να στέκουν στην ουρά. Ο λαός εδώ δεν είναι ούτε θα γίνει Ευρωπαίος. Είναι ανεγκέφαλος, απαίδευτος και χωρίς μα χωρίς καμία αλληλεγγύη. Sorry folks αλλά εγώ θα πράξω ότι λέει η συνείδηση μου και τα πιστεύω μου.
    Και οι βουλευτές του Συριζα με πρώτο πρώτο το Λαπαβίτσα που στεγνώσανε σήμερα το ΑΤΜ της βουλής στη ίδια κατηγορία ανήκουν;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sv1000s
    και ο φιλης και αλλοι λογικα!ειχαν λεφτα και μαλλον υπαρχουν λεφτα για να εχει τοσο κοσμο στα ΑΤΜ.

πανικος χωρης λογο!οτι ειναι να γινει θα γινει.δεν θα σωθει κανενας με 500 και 1000 ευρω στο σπιτι!

για εκλογες παει η δουλεια.

Τρικύλινδρος Διφάναρος
    Από τις εξελίξεις είναι πλέον φανερό οτι το θέμα του δημοψηφίσματος δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το να αποφασίσει ο κυρίαρχος λαός... Για τουν εξής απλό λόγο:

Η πρόταση συμφωνίας επί της οποίας θα κληθούμε να αποφασίσουμε παύει να ισχύει την Τρίτη κι εμείς υποτίθεται οτι θα ψηφίσουμε την Κυριακή. Αυτό ήταν γνωστό από 20 Φεβρουαρίου όταν η κυβέρνηση υπέγραψε τη συμφωνία παράτασης μέχρι τις 30 Ιουνίου. Αν λοιπόν ήθελαν πραγματικά να αποφασίσει ο λαός έπρεπε το δημοψήφισμα να είχε γίνει πριν τις 30 Ιουνίου. Κι σν έπρεπε να γίνει τώρα θα έπρεπε να είχαν πρώτα εξασφαλίσει την παράταση που παρακαλούσαν σήμερα, μια μέρα αφού είχαν προκηρύξει ήδη το δημοψήφισμα.

Αρα προς τι ο τζερτζελές; Δύο οι εξηγήσεις:

1. Αποτυχημένη απόπειρα εκβιασμού στη οποία δεν τσίμπησαν οι άλλοι, οπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο αφού εμείς καιγόμαστε και όχι εκείνοι
    2. Ο Αλεξης αφού υπέγραψε την φορομπηχτική πρόταση των 8 δις είδε οτι αυτό δεν θα περνούσε απο το κόμμα και αποφάσισε το στρίβειν δια του δημοψηφίσματος

Αρα αδίκως συζητάμε τι να ψηφίσουμε και τι θα γίνει μετά. Τρίτη βράδυ game over και ο καθένας όπως έστρωσε έτσι θα κοιμηθεί...

Καλή τύχη αδέλφια...

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Game over γίνεται μόνο στα παιχνίδια φίλε μου. Εδώ μιλάμε για ανθρώπινες ζωές ξέρεις. Δεν έχει έρθει το τέλος του κόσμου. Και την επόμενη ημέρα θα ξυπνήσεις στα στρωσίδια που έστρωσες ξέρεις.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Τρικύλινδρος Διφάναρος
    Μόλις τώρα ο Ντάισελμπλουμ και ο Σόιμπλε ανακοίνωσαν το game over...

Σελίδα 9 από 132 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213141959109 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 00:56
  2. Δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό
    από ermiss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 11:00
  3. Ερωτηση-Δημοψήφισμα για όλους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 17:44