οταν σε περναει κατι με +20 και αυξανομενο ρυθμο...δλδ μπορει μετα απο 100 μετρα να εχει φτασει τα 160..εσυ μεχρι να το καταλαβεις και να ανοιξεις, αυτος θα ειναι 200 μετρα παρακατω με 180....
ποσο γρηγορα δλδ θες να τον φτασεις και να τον περασεις οταν σου'χει κανει 20 κολωνες διαφορα?![]()
Ε α να γεια σου.
Για μένα το παπί είναι για gangbang. Κι όταν μιλάω για κοντινές διαδρομές, κίνηση, κέντρο, μπλα μπλα, όπου παπί=gangbang κι όπου gangbang=παπί.
Οπότε ίσως είναι τελείως άκυρο να κάνω εγώ τουλάχιστον σύγκριση ανάμεσα σε παπιά και οτιδήποτε άλλο.
Τα παπιά είναι μια κατηγορία μόνα τους στο δικό μου το κεφάλι.
Αυτην την οικονομία που λετε συνέχεια ορισμένοι, που τη βλέπετε?
είπαμε beverly 300 (22 άλογα), μεση κατανάλωση 5λιτρα/100χλμ. Duke 390 (44 άλογα), 4,8 λιτρα/100 χλμ.
duke200 (26 άλογα), 3,5 λιτρα/100χλμ
Σε ένα χρονο (10.000χλμ) αυτος με το beverly θα χει κάψει 500 λιτρα Χ 1.4 ευρω = 700 ευρω, ενω αυτος με το duke200 350 λίτρα δηλαδή 390 ευρω. Που 700 που 390!
.....μονο εγω νομιζω οτι οταν ξεκινουν παπακια στα φανάρια, κάνω διακοπές κάπου στην Ινδονησία;![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
ευτυχώς που πιάνετε την ουσια...![]()
Νομίζω το χειρότερο είναι ότι νέα παιδιά, νέοι στης μοτο δηλαδη εθίζονται στα σκούτερ, και δεν εχουν νοιώσει την αίσθηση της πραγματικής μοτοσυκλέτας, 20 και 25αρηδες που ακούω σε συζητήσεις έχουν το Βeverly για το απόλυτο μηχάνημα πόλης, πάντως δεν ήξερα ότι το Beverly καίει τόσο!
[B]είπαμε beverly 300 (22 άλογα), μεση κατανάλωση 5λιτρα/100χλμ.
και νόμιζα ότι ήταν τουλάχιστον οικονομικά!
Μικροτερος, ειχα αλλάξει πολλά παπακια & σκουτερ... Το τελευταιο που ειχα ηταν ενα runner 180sp διχρονο...
Αυτο το σκουτερ σε εκκινησεις τα 'ριχνε ανετα σχεδον σε οτι ηταν διπλα του... ξεκινουσε σαν διαολος...(ακομα το θυμαμαι!)
Τα σκουτερ καλα ειναι για την πολη, αλλά μεχρι εκει...Δεν ειναι μηχανες...
Άλλη απολαυση σου προσφερει μια μηχανη και εννοειτε καμια σχεση δεν εχει το ενα με το άλλο στον τροπο οδηγησης! ! !
προσέχουμε για να έχουμε!...
Που ειναι κεινο το παιδι στην Αστραλια με το μπεργκμαν να μας πει....
πουτσ@@@@@@@@@