Σελίδα 9 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 211

Θέμα: μα τι σκ@τ@ δοκιμές κάνουν πριν βγάλουν τις μοτό στην παραγωγή???

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    να σημειώσω οτι, όταν ανέφερα οτι το το 1190 χόρευε μετά τα 230, εννοούσα με το κράνος μου κολλημένο στο ντεπόζιτο και τα χέρια ίσα που άγγιζαν το τιμόνι.

δεν είναι οτι εγώ του έκανα τη παντιέρα
    Και είναι αυτή νορμάλ θέση οδήγησης...;
    Θα βγει ο Σπυράκος να γελάσει τώρα που στα 230 βάζει κανελίτσα στον καπουτσίνο νεκαφεινέ με άπαχο γάλα του... (Κάτι πήγε να πει ο Ζόπας αλλά μετά θυμήθηκε ότι το βαρκαντέρο 230 μόνο σε ευνοϊκό τυφώνα και δεν τρώμε σε καταιγίδα, κουνάει το καράβι και φέρνει αναγούλα).

πουτσ@@@@@@@@@

2010...

Συνημμένο 346613

2012

Συνημμένο 346615

2014

Συνημμένο 346614

255-265 τελικες ακλονητα

Γιατι πρεπει να πεισω οτι το ψηλο μηχανακι δεν κουναει οταν εχω παρει τρια ιδια διαδοχικα μοντελα ;
    Τελευταία τροποποίηση από Johny the Fox; 02/12/2015 στις 10:11.
    κουκουρουκουκου

Γιατί ένα σωρό άλλοι που το οδηγούν γράφουν ότι κουνάει... Και φυσικά να σε πιστέψω, αλλά αυτό δεν σημαίνει αυτομάτως πως όλοι οι άλλοι είναι παραμυθάδες.

Και επί προσωπικού, το πιο "νέο" μηχανάκι στο γκαράζ ήταν του 2005, οπότε όπως ήδη σου έχω γράψει, η εμπειρία μου περιορίζεται σε "παλιατζούρες" άλλης κατηγορίας τιμών.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Γιατί ένα σωρό άλλοι που το οδηγούν το μουλτι και γραφουν ότι κουνάει... Και φυσικά να σε πιστέψω, αλλά αυτό δεν σημαίνει αυτομάτως πως όλοι οι άλλοι είναι παραμυθάδες.
    Καποιος λεει δρακους και φιδια.Το σωρο οι αλλοι που το οδηγουν και αναφερουν οτι κουναει που το εχουν γραψει ;
    Στο μοτο;στο ducatisti; στο mybike ; σε ξενα φορα μουλτιστραντα ;Εγω δεν εχω αντιληφθει τπτ εδω και πεντε χρονια που το οδηγω και εννοειται παρακολουθω τα παντα γυρω απο το μοντελο

Ενα Link please να μαθω και εγω αυτο που γραφεις

Και φυσικα να σε πιστεψω , απλα εγω εχω βιτσιο να αποδεικνυω οτι γραφω
    κουκουρουκουκου

http://www.ducati.ms/forums/44-multi.../109508?page=1

Το δεύτερο νήμα χρήστη για το ίδιο ζήτημα, με άλλα λάστιχα...http://www.ducati.ms/forums/92-hyper.../268457?page=1

Βαριέμαι να βρω άλλα, δεν θα παραπέμψω σε δημοσιογραφικά γραφομενα καν.
    Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 01/12/2015 στις 21:07.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Johny the Fox Προβολή μηνύματος
    ..........
    Τζώνη, κάνε μου λίγο τη χάρη και πάρ'το αλλιώς γιατί κάπου κάτι έχεις καταλάβει λάθος.

Ωραία μηχανάκια έχεις και να τα χαίρεσαι, αλλά άσε τις απόλυτες αλήθειες και τις αποδείξεις στην άκρη.

Δεν είμαστε κανάς κλειστός επιστημονικός κύκλος που ψάχνουμε να λύσουμε τα μυστήρια του πλανήτη.
    Ένα φόρουμ για μοτοσυκλέτες είμαστε, που ο καθένας ανοίγει ένα λογαριασμό και γίνεται μέλος και γράφει.
    Από επιστήμονες μέχρι πιτσιρικάδες κάγκουρες με 50άρια "φτιαγμένα".

Μπορείς λοιπόν να λες την άποψή σου και να τοποθετείσαι όπως κάνουν όλοι, και όπως εσύ λες ότι το μούλτι δεν κουνάει στα 260, να σου πω εγώ ότι λες μλκίες γιατί όταν το καβάλησα κούναγε από τα 180.
    Κι άσε αυτούς που διαβάζουνε να κρίνουν όπως καταλαβαίνουν.

ΥΓ. Θυμήσου ότι μπήκες με φόρα επειδή έπεφτε κράξιμο στα ντουκάτια, και άρχισες να τα υπερασπίζεσαι κλπ.
    Τώρα τα έχεις βάλει με τα μπούσα, με τα χόντα, με τα άφρικα και με δεν ξέρω γω τί άλλο, και λες για χοντρες γελάδες με αιμορροΐδες κλπ.
    Κοίτα να χαλαστείς αν κάποιος θίξει τα μηχανάκια σου πάλι...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    ΥΓ. Θυμήσου ότι μπήκες με φόρα επειδή έπεφτε κράξιμο στα ντουκάτια, και άρχισες να τα υπερασπίζεσαι κλπ.
    Τώρα τα έχεις βάλει με τα μπούσα, με τα χόντα, με τα άφρικα και με δεν ξέρω γω τί άλλο, και λες για χοντρες γελάδες με αιμορροΐδες κλπ.
    Κοίτα να χαλαστείς αν κάποιος θίξει τα μηχανάκια σου πάλι...
    Με κανενα δεν τα εχω βαλει ,απλα διαφωνω διαβαζοντας αποψεις του τυπου '' καποτε ειχα ενα φιλο,που ειχε ενα φιλο,που αυτος ο φιλος οδηγαγε το Μπουζα ενος φιλου του ''.Καντε και λιγο κρατει μερικοι.Εαν σκοπος εδω μεσα ειναι να πεσουν κοκορομαχιες και οχι να ακουστουν δυο-τρεις σωστες κουβεντες συγνωμη αλλα εχω αρχισει ηδη να βαριεμαι και δεν εχω την παραμικρη διαθεση να καυγαδιζω με ατομα που εκτιθενται λεγοντας οτι ναναι αρκει να κοκορομαχησουν.Δεν εκραξα πουθενα το αφρικα,(κανε ενα κοπο να το διαπιστωσεις ).Στο μονο που διαφωνησα ειναι σε ενα λεγομενο οτι
    οι γιαπωνεζοι δεν ηταν μαλακηδες που εφτιαξαν ετσι το χαγιαμπουζα για σταθεροτητα στα 300 χλμΚαι επαναλαμβανω οτι και αλλα μηχανακια ειναι βραχοι στα 300 αλλα δεν εχουν το σχηματικο χαλι του μπουζα

Π.χ Συνημμένο 346619

Στα 300 επαιζα με το θεριο χωρις ο κωλος του να εχει πρησμενη καμπουρα.Που το περιεργο δλδ

Over and out
    Τελευταία τροποποίηση από Johny the Fox; 02/12/2015 στις 10:12.
    κουκουρουκουκου

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Tωρα τι συζητατε...;; Αντε και να μην κουναει το Μουλτι ο κανονας παραμενει. Ψηλο μηχανακι με γρηγορη γεωμετρια και μικρο βαρος ειναι λογικο να παρουσιαζει ασταθειες στα πολλα.. Απλη φυσικη ειναι.. Το κατορθωμα για εναν κατασκευαστη ειναι να περιορισει το φαινομενο στο ελαχιστο.

Κατα τα αλλα, να μην τρεχετε τοσο να μην κουναει!!!
    MADE IN JAPAN 日本製

Με κανενα δεν τα εχω βαλει ,απλα διαφωνω διαβαζοντας αποψεις του τυπου '' καποτε ειχα ενα φιλο,που ειχε ενα φιλο,που αυτος ο φιλος οδηγαγε το Μπουζα ενος φιλου του ''.Καντε και λιγο κρατει μερικοι.Εαν σκοπος εδω μεσα ειναι να πεσουν κοκορομαχιες και οχι να ακουστουν δυο-τρεις σωστες κουβεντες συγνωμη αλλα εχω αρχισει ηδη να βαριεμαι και δεν εχω την παραμικρη διαθεση να καυγαδιζω με ατομα που εκτιθενται λεγοντας οτι ναναι αρκει να κοκορομαχησουν.
    Γι'αυτό είναι οι απόψεις.
    Για να διαφωνούν κάποιοι και να συμφωνούν κάποιοι άλλοι.

Το ποιές είναι οι σωστές και ποιές οι λάθος κουβέντες είναι άλλο ζήτημα.
    Αν εσύ βαριέσαι είναι δικό σου ζήτημα.
    Ο κώλος του μπούσα είναι υποκειμενικό ζήτημα.
    Εσένα δε σου αρέσει. Εμένα μου αρέσει, και με το ζζρ ξερνάω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Ο κώλος του μπούσα είναι υποκειμενικό ζήτημα.
    Εσένα δε σου αρέσει. Εμένα μου αρεσει , και με το ζζρ ξερνάω.
    οταν περνας μπροστα απο εκκλησια ,αισθανεσαι περιεργα;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Pope-Exorcism.jpg 
Προβολές:	109 
Μέγεθος:	66,8 KB 
ID:	346621
    κουκουρουκουκου

οταν περνας μπροστα απο εκκλησια ,αισθανεσαι περιεργα;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Pope-Exorcism.jpg 
Προβολές:	109 
Μέγεθος:	66,8 KB 
ID:	346621
    Το παίρνω ως χιούμορ και πάω παρακάτω....

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Εγώ ξερνάω και με το zzr και με το busa και οφείλω να πω ότι η αεροδυναμική του busa είναι εξαίσια. Το ότι και άλλα μηχανάκια είναι σταθερά στα 300, δεν το κάνει λιγότερο αεροδυναμικό.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    έχω πάει με 220 με tiger 1050 με τριβάλιτσο τίγκα φορτωμένο.

δε μπα να λες εσύ ότι θες...

EΓΙΝΕ ΤΟ 1050 ON-OFF ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ..??

Πολύ πλούσια γκάμα αυτή η Τράιομφ,
    800 κυβικά, 1050 και 1200..??
    Δεύτερον .......διάβασε τις οδηγίες για το πόσο πρέπει να πηγαίνεις με βαλίτσες
    μην το ξεσκίζεις είναι θέμα τύχης από ένα σημείο και μετά το να γίνεις ή όχι μακαρίτης
    με βαλίτσες που δεν είναι της μηχανής ενσωματωμένες δηλαδή.
    Τουλάχιστον ακολούθα τα μισά από αυτά που προτείνουν οι κατασκευαστές.
    ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ,εσύ ό ένας ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ,δεν αποτελείς κριτήριο για να βγούνε συμπεράσματα...!!!
    Δοκίμασε explorer στα 230,ΚΤΜ στα 250 και μετά τα λέμε...!!!
    Μόνο μηχανάκια με πολύ καλή αεροδυναμική είναι για πάνω από 200,δε μιλάμε για βαλίτσες ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ φυσικά.
    ΕΓΚΛΗΜΑ.....!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ενταξει μην το κανουμε και μεσανατολικο...
    καποια ψηλα μηχανακια κουνανε πολυ στα πολλα, καποια δεν κουνανε καθολου και καποια κουνανε λιγο...

αλλου ειναι το ζητημα...

στο οτι οι καταναλωτες δεν ξερουν που να φωναξουν και που να σιωπησουν, οταν διαπιστωνεται μια τετοια αστοχια/ανωμαλια...

αν καποιοι απο σας θεωρειτε οτι δινοντας 20 χηνες, ειναι κατορθωμα που δεν κουναει, sorry αλλα ειναι λαθος...ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να μην κουναει...
    επισης αν καποιοι απο σας θεωρειτε οτι δινοντας 10 χηνες, και κουναει στην τελικη, εχετε δικαιωμα στο να φωναζετε, ΛΑΘΟΣ...δεν εχετε...

πλεον ειναι λιγα τα λεφτα...δεν ειμαστε στο 1990...η μεση τιμη της κατηγοριας ειναι 15..και τα ψηλα κλιμακια παιζουν στα 20...δλδ διπλη τιμη...

Σελίδα 9 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΜΑ ΤΙ ΧΡΩΜΑΤΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ?
    από zolotas στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2006, 21:02
  2. Μα τι κανουν τα ατομα (βιντεακι 4.5 MB)
    από gcrook στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2005, 18:10
  3. ρε!!μα τι πουστηδες εχουν γινει ολοι
    από wolfman13 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2004, 00:17
  4. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2004, 21:25
  5. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2004, 15:52

Κανόνες δημοσιεύσεων