Σελίδα 9 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 137

Θέμα: Για τους δυτες:

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Triathlon 7 Προβολή μηνύματος
    τα μεγαλα κοφτερα δοντια του καθε αλλο παρα φυτοφαγο η πλαγκτονοφαγο δειχνουν. Επισης - παντα απο οσα θυμαμαι - πρεπει να'ταν εγκυος. Δυστυχως δεν υπαρχει ευκαιρο scanner για να ανεβασω τις φωτο.
    Όταν αναφέρω παραπάνω ότι δεν είναι επικίνδυνος εννοώ ότι δεν συγκαταλέγεται στα λιγοστά έως ελάχιστα είδη τα οποία έχουν λάβει τον χαρακτηρισμό ανθρωποφάγοι ή είναι υπαίτιοι για επιθέσεις. (Να συνεχίσουμε να μιλάμε για τα υπέροχα αυτά πλάσματα ή θα βγούμε εντελώς off topic); Σαφώς όμως κυριαρχεί το αρχέγονο ένστικτο και ο φόβος στη θέα ενός τέτοιου πλάσματος και είναι λογικότατο. Απλά δεν είναι ο αδίστακτος δολοφόνος που διψάει για ανθρώπινο αίμα όπως παρουσιάζεται συχνά (άτιμε Σπίλμπεργκ έκανες μεγάλη ζημιά με το Jaws).

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Αν σκεφτείς ότι 500+ είδη καρχαριών, είναι λογικό να είναι δύσκολη η ταυτοποίηση. O αλετράς που λέω εγώ είναι διαφορετικός από τον καρχαρία αλεπού που αναφέρεις, ο οποίος επιστημονικά ονομάζεται alopias vulpinus και η ουρά του είναι λίγο μικρότερη από το μισό τους σώμα.
    Δεν τον ξέρω τον αλετρα, δεν τον έχω ξανακούσει.
    Η αλεπού μιας και το έφερε η κουβέντα, (όπως και ο αλετρας φαντάζομαι λόγω ουράς), έχουν πολύ ιδιαίτερο τρόπο κυνηγιού σε αντίθεση με τους υπόλοιπους.

Αναγκάζουν τα ψάρια να γίνουν κοπάδι, και μετά χρησιμοποιούν την ουρά ως μαστίγιο. Όσα την φάνε ή είναι κοντά ζαλίζονται και γίνονται μενού.

Την παρακάτω την έχεις δει φαντάζομαι; ο τόπος και το στυλακι των λουομένων τι σου θυμίζει;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	148267_138145626241544_138139819575458_210827_1552864_n.jpg 
Προβολές:	207 
Μέγεθος:	66,1 KB 
ID:	356038

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	kar.jpg 
Προβολές:	206 
Μέγεθος:	58,0 KB 
ID:	356039
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Μέλος Το avatar του/της Triathlon 7
    Τελικα ανευρεθη το τευχος Υ.Κ. Νοεμβριου 1988 σε πολυ καλη κατασταση. Μαζι και αλλο μουσειακο υλικο, "γεννητρια αναμνησεων". Τον αναφερει ως "επικινδυνο γκρι". Γλαυκος ελεγαν οι πρωτες επιτοπιες εκτιμησεις. Στις φωτο του περιοδικου δεν διακρινεται τοσο καλα η μασελα του οπως στις δικες μου φωτογραφιες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Την παρακάτω την έχεις δει φαντάζομαι; ο τόπος και το στυλακι των λουομένων τι σου θυμίζει;
    Βεβαίως την έχω δει, είναι από την ιστοσελίδα που υποστηρίζει ότι τα ΜΜΕ κρύβουν την αλήθεια ότι δολοφόνοι καρχαρίες αλωνίζουν τις ελληνικές θάλασσες, ευθύνονται για δεκάδες θανάτους ετησίως κι όλα αυτά για να μην πληγούν τα συμφέροντα του τουρισμού; Αυτή είναι ίσως κι η μόνη φωτό που όντως απεικονίζεται Μεγάλος Λευκός, γιατί όλες οι άλλες... Μεγάλος Λευκός στον Κόρφο Κορινθίας (κι είναι ένας άκακος "σαπουνάς" ή παπάς που τρέφεται με πλαγκτόν), Μεγάλος Λευκός στα Μέγαρα (κι είναι μπλε καρχαρίας)... το πιο αστείο είναι ο καρχαρίας τίγρης στο Αλεποχώρι (κι είναι μάλλον σκυλόψαρο). Υπάρχει και σε βίντεο με ανατριχιαστική μουσική υπόκρουση για το 4μετρο τέρας!!!! Χαχαχαχαχα 4 μέτρα!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=DG_Ze_DeP0Q

Σιγά μην έβαζα φωτό από site ψεκασμένων ρε Auf...

H φωτό είναι γνωστή, υπάρχει σε 10άδες sites μαζί με την φωτό του λευκού στην Πάτρα. Υπάρχουν και επιστημονικές μελέτες για την ζωή των λευκών στην Μεσόγειο.
    Κάποια στιγμή είχα διαβάσει για την δημοσίευση δύο Τούρκων ιχθυολόγων που είχαν εντοπίσει μωρά στον κόλπο της Σμύρνης.

http://elasmollet.org/PublicationsOt...at_2008_49.pdf
    http://www.erkutaldeniz.com/wp-conte...The-Aegean.pdf

Υπάρχει και ένα video με το μωράκι που το απελευθερώνουν στη θάλασσα. https://vimeo.com/46296179
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    Και η άχρηστη πλεροφορία της ημέρας!
    Ο σαπουνας σε πλήρη ανάπτυξη είναι το δεύτερο μεγαλύτερο σε μέγεθος ψάρι Πισω απο το φαλαινοκαρχαριδι
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Υπάρχουν και επιστημονικές μελέτες για την ζωή των λευκών στην Μεσόγειο. Κάποια στιγμή είχα διαβάσει για την δημοσίευση δύο Τούρκων ιχθυολόγων που είχαν εντοπίσει μωρά στον κόλπο της Σμύρνης.
    Εγώ είχα διαβάσει μια μελέτη που υποστήριζε ότι το σημείο αναπαραγωγής των λευκών καρχαριών στη Μεσόγειο είναι στον πορθμό της Σικελίας. Γενικά η Ιταλία και η Αδριατική είναι πλούσιες σε καρχαρίες.

Banned
    Και στα ανοιχτά στο Αγ Όρος εχει αρκετά καρχαριοειδη

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Εγώ είχα διαβάσει μια μελέτη που υποστήριζε ότι το σημείο αναπαραγωγής των λευκών καρχαριών στη Μεσόγειο είναι στον πορθμό της Σικελίας. Γενικά η Ιταλία και η Αδριατική είναι πλούσιες σε καρχαρίες.
    Για πορθμο Σικελιας, δεν το εχω ακουσει. Μου φαινεται λιγο περιεργο ομως μιας και ειναι στενο περασμα. Ως σημειο αναπαραγωγης του ειχα διαβασει για την Σαρδινια.
    Δεν νομιζω να μην γεννανε και σε αλλα σημεια ομως. Αυτα τα δυο της Σμυρνης αποδεικνυουν το αντιθετο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Τελικά οι λευκοί ζουν ανάμεσα μας (μαζί με τους ηλίθιους)
    http://www.zougla.gr/perivallon/arti...a-stin-stilida

δεν ξέρω αν κάποιος το πόσταρε νωρίτερα

Underwater Breathing Device Has $820,000 Of Funding Despite Being Scientifically Impossible
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Giorgio_Rp Προβολή μηνύματος
    δεν ξέρω αν κάποιος το πόσταρε νωρίτερα

Underwater Breathing Device Has $820,000 Of Funding Despite Being Scientifically Impossible
    Ναι, ειναι Τρολλ τελικά,

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από R43 Προβολή μηνύματος
    Τελικά οι λευκοί ζουν ανάμεσα μας (μαζί με τους ηλίθιους)
    http://www.zougla.gr/perivallon/arti...a-stin-stilida
    Το είδα πριν 2 ημέρες...Από την άλλη δεν περίμενα και κάτι περισσότερο από το εν λόγω site. Από το κείμενο και μόνο μπορείς να καταλάβεις: είναι ένας εξαιρετικά μεγάλος καρχαρίας που βρίσκεται στα παράκτια νερά κοντά στην επιφάνεια σε όλους τους σημαντικούς ωκεανούς. Οι ασήμαντοι ωκεανοί πάλι δεν έχουν Μεγάλους Λευκούς Καρχαρίες αν κατάλαβα καλά...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ok δεν πειράζει για την μούφα είδηση, το thread είναι φανταστικό και μου ξύπνησε πολλές μνήμες.

Προσωπικά, είχα τρελό σκάλωμα με την θάλασσα μικρός. Δεν έκανα ποτέ κάτι οργανωμένα, απλά φόραγα μάσκα και πέδιλα τα καλοκαίρια και έγραφα χιλιόμετρα! Ψαροντούφεκο δοκίμασα μια - δυο φορές, χτύπησα έναν γύλο και δυο αχινούς (τα άλλα τρέχανε πολύ) και αποφάσισα ότι δεν μου πάει (τα λυπόμουν κιόλας). Ήθελα να πάω για αυτόνομη, έφτασα στο παρατσάκ αλλα τελικά δεν. Το θέμα είναι ότι για κάποιο περίεργο λόγο, εκεί που ήμουν εντελώς no fear με την θάλασσα, τώρα τα κάνω πάνω μου.... αν πήγαινα να μάθω τώρα κατάδυση, είναι 150% σίγουρο ότι θα έτρωγα τρελή φρίκη και κρίση πανικού κάτω από το νερό. Δεν ξέρω τι παίχτηκε και πλέον είμαι τόσο χέσας...σίγουρα πάντως όχι κάτι τρομακτικό ή άσχημη εμπειρία... μάλλον απλά σκατογερνάω, ξέρω γω;

Παλαιό μέλος
    Σήμερα, 21:54 #134
    el_hymador
    Ok δεν πειράζει για την μούφα είδηση, το thread είναι φανταστικό και μου ξύπνησε πολλές μνήμες.

Προσωπικά, είχα τρελό σκάλωμα με την θάλασσα μικρός. Δεν έκανα ποτέ κάτι οργανωμένα, απλά φόραγα μάσκα και πέδιλα τα καλοκαίρια και έγραφα χιλιόμετρα! Ψαροντούφεκο δοκίμασα μια - δυο φορές, χτύπησα έναν γύλο και δυο αχινούς (τα άλλα τρέχανε πολύ) και αποφάσισα ότι δεν μου πάει (τα λυπόμουν κιόλας).

1.000 τα ίδια!!

αν πήγαινα να μάθω τώρα κατάδυση, είναι 150% σίγουρο ότι θα έτρωγα τρελή φρίκη και κρίση πανικού κάτω από το νερό. Δεν ξέρω τι παίχτηκε και πλέον είμαι τόσο χέσας...σίγουρα πάντως όχι κάτι τρομακτικό ή άσχημη εμπειρία... μάλλον απλά σκατογερνάω, ξέρω γω;

Αυτό δεν μου έτυχε (ακόμη) αλλά έτυχε στο ζευγάρι μου, φυσικά εγω δεν κατάλαβα τι του συνέβη στο βυθό, αλλά μου το εξήγησε όταν βγήκαμε,
    μετά απο αυτό ο συγκεκριμένος δεν ξαναβούτηξε.
    Λοιπόν, ξεκίνα με ηλιόλουστη μέρα, και σε καθαρούς και αμμουδερούς βυθούς, (οχι ...ναυάγια και τέτοια!) με λίγα μέτρα βάθος, όχι οτι πιο βαθιά θα έχεις πρόβλημα, αλλά για ψυχολογικούς λόγους!
    πιστεύω δεν θα σου συμβεί τίποτα, θα ειναι μια υπέροχη και αγχωλυτική εμπειρία!
    Εγω ειχα πάντως άγχος στην προετοιμασία, στην ακτή δηλαδή, στο σημείο που φορουσαμε και δοκιμάζαμε τον εξοπλισμό, μόλις βούταγα όμως ξέχναγα τα παντα και χαιρόμουν τον βυθό και αυτήν την απίστευτη αίσθηση της έλειψης βαρύτητας που βιώνουν μόνο οι δύτες και οι αστροναύτες!

Σελίδα 9 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. School για τους υπόλοιπους...
    από NLS στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2006, 23:42
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2004, 14:56
  3. Για τους Ducati..
    από niko13g στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2004, 20:14