Πιστεύω ότι ο Γερμανός πολίτης απαιτεί και απολαμβάνει περισσότερο σεβασμό , προστασία και ισονομία από το κράτος του απ ότι ο Έλληνας πολίτης από το δικό μας κράτος.
Πιστεύω επίσης πως η σχέση εξουσίας εξουσιαζόμενου είναι αμφίδρομη , αν και το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης ανήκει στην πρώτη .
Εκεί προσπαθούν να βρουν κοινά σημεία αναφοράς για να πετυχαίνουν κοινή δράση . Εδώ τα στοιχεία διχασμού καλά κρατούν και θεωρείται πως η ετικέτα αριστερός – δεξιός και όχι το περιεχόμενο εμπεριέχει τις αξίες.
Ισχυει φιλε μου.. Κατι εχασα κατι κέρδισα.. Συνειδητή αποφαση ηταν να φυγω, συνειδητη κ αποψη ειναι αυτη που εχω. Οπως κ επισης συνειδητη η αποφαση να μεινω εδω που ειμαι!
Μπορω να μενω επειδη με συμφερει απο αποψη δουλειας, αλλα ταυτοχρονα μπορω κ να κραξω τον κομπλεξικο τροπο ζωης τους... Και δεν αισθανομαι καθολου αχάριστος γιαυτο ... Δεν μου χάρισαν κατι, με πληρωνουν κ προσφερω τις υπηρεσίες μου, αυτο κ μεχρι εκει ... Αν καποιος αλλος πληρωνε καλυτερα τηρώντας τις προϋποθέσεις μου θα πηγαινα εκει ... Ελλαδα δυστυχώς, δεν ...
Μίλησα για Γερμανούς πολίτες όχι για Γερμανικές εταιρείες
Αν προέκυπτε κέρδος από την συναλλαγή δεν θα φόρτωναν το χρέος μας στα κράτη θα το κρατούσαν μια χαρά οι ιδιώτες,
εκτός εάν τους θεωρείς κορόιδα.
Και περίμενε σε λίγα χρόνια που θα αρχίσει η συζήτηση για το χρέος της Ελλάδας.