Σελίδα 9 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 456789
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 131 από 131

Θέμα: SOS Βοήθεια επειγόντως

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Tα επιχειρηματα υπαρχουν,το ζητουμενο ειναι να εχεις τη διαθεση να τα δεις.Παπαρολογεις,χωρις να καταλαβαινεις σε ποιους παπαρολογεις.Η μεγαλη πλειοψηφια των μελων του φορουμ,εχει κανει τεραστια λαθη και τα εχει πληρωσει.Δεν υπαρχουν Παναγιες εδω μεσα.Εχουμε οδηγησει ξεκρανωτοι,διχως αυριο,διχως χαρτια και αλλα πολλα που σιγουρα δεν λεγονται.

Προσπαθουμε να σου πουμε να μην κανεις τα ιδια λαθη,γιατι ο λογαριασμος ειναι βαρυς,ισως και ασηκωτος αυτες τις εποχες.Αν το καταλαβαινεις καλως,αν οχι δεν εγινε και τιποτε ενηλικος εισαι και οι ευθυνες δικες σου.Πρεπει να γνωριζεις ομως οτι αν γινει η στραβη καμμια ασφαλιστικη πλεον δεν θα δειξει ελεος,θα σε λυωσουνε.

Κατηγορεις τον φιλο σου.Κακως,αυτο και μονο φανερωνει οτι εισαι υπεροπτης και ανεγκεφαλος.Ξερεις τι σημαινει "εχεφρων" αλλα δεν ξερεις τι θα πει φιλος.

Καλη τυχη.

Παλαιό μέλος
    παντως και εγω εκανα σχετικα μεγαλη μεταβαση απο 250αρι σκουτερ που το οδηγουσα 1 χρονο και κατι πηρα μηχανη 650 κυβικα. βεβαια ειμαι 29 και εχω απεριοριστο διπλωμα εννοειται..και τα 2 μετρανε προφανως. επισης φιλε καταλαβαινω την τρελα που ενιωθες και εγω ηθελα σα τρελος να παρω μια μηχανη να νιωθω πιο αρχοντας και δεν θα κρυψω πως καποιες φορες εχω παει καπου χωρις κρανος..ολοι το εχουμε κανει..αποκλειεται να εισαι παντα αστακος. και απο μηχανη σε μηχανη ολα διαφερουν. το βερσυς εχει 70 αλογα το Ζ 110!! ειχα οδηγησει το VFR με τα 105 και τρομαξα που λεει ο λογος..καμια σχεση.

και επειδη οδηγω 5-6 οχηματα, (4 οικογενειακα και 1 της δουλειας και 1 η μηχανη μου) δεν μπορω να εχω παντα διαθεσιμο το διπλωμα μου παντου..ειναι απλα αδυνατον..οποτε το εβγαλα 5 φωτοτυπιες μαζι με την ταυτοτητα για να μην ειμαι τελειως ακυρος αν με σταματησουν, και παλι εχω ΑΓΧΟΣ γιατι δεν ειναι προβλεπομενο αυτο και το ξερω. ποσο μαλλον να μην εχω το προβλεπομενο διπλωμα..θα ετρεμα. παντως εγω δεν σε κραζω..προχωρα οπως νομιζεις και προσεχε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    γιατί δεν μπορείς να έχεις το δίπλωμα μαζί σου κάθε στιγμή; έχεις το παλιό και δεν χωράει στο πορτοφόλι σου;

πάνε βγάλε το νέο που έχει μέγεθος πιστωτικής. θα σου φύγουν οι έγνοιες

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    γιατί δεν μπορείς να έχεις το δίπλωμα μαζί σου κάθε στιγμή; έχεις το παλιό και δεν χωράει στο πορτοφόλι σου;

πάνε βγάλε το νέο που έχει μέγεθος πιστωτικής. θα σου φύγουν οι έγνοιες
    Όπως τα λέει ο Ζευκας.
    Η φωτοτυπία δεν αναγνωρίζεται και είναι στο χέρι του κάθε αστυνομικού που κανει τον έλεγχο μα σου κόψει είτε 20 ευρο (άρθρο 100 Κ.Ο.Κ) οτι δεν είχες κάποιο απο τα έγγραφα μαζί σου.
    Ειτε 200αρι οτι δεν εχεις καθόλου (άρθρο 94 Κ.Ο.Κ)
    Και να τρέχεις να ακυρώσεις κτλπ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Aurond Προβολή μηνύματος
    πολλες οι ασυναρτησιες... σχεδον κανενας με επιχειρηματα? ειμαι 22, με διπλωμα Α2, κρανακι σωστο, ασφαλειες τα παντα σωστα, παντα κυριος με τα φλας μου, στην λωριδα μου, πανω απο 90 δεν το εχω ανοιξει ποτε..
    δεν ξερω γτ΄αυτο το Threat απο τν φιλο μου Sotiriszegianni, αφου το συζητησαμε ηρθα να απαντησω και σε εσας...
    για οσους θεωρουν σωστο την καταγγελια, για ενα ατομο το οποιο για να παει στην δουλεια του χρειαζετε το οχημα του γτ΄σχολαει 2, και βλεπετε σωστο να υποφερει με δικαστηρια ειστε μεγαλα σκατοψιχα..
    παρολα αυτα, στο μονο που δεν με καλυπτει το Α2 ειναι σε περιπτωση που προκαλεσω "Εγω" ζημια, δεν με καλυπτει η ασφαλεια, και μια πιθανοτητα δικαστηριο μετα απο χρονια να παρουσιασω το ανανεωμενο διπλωμα..
    "ναι ξερω, ειναι πολυ αγριο "παπακι" ", απο Scouter 250cc πηγα στα 750.. λαθος.. ομως παρολα αυτα δεν το πηρα για κοντριτσες.. (μα θα μου πειτε γτ να παρω αυτο , αφου δεν θελω ξεσκισμα- γκαζια -.. γιατι το γουσταρα ειναι η απαντηση, το εβλεπα και το ηθελα απεγνωσμενα..
    στο κατω κατω της γραφεις, εαν εγω δεν την θελω την ζωουλα μου, δεν του πεφτει κανενος ο λογος... - και μην μου πειτε, πως ποτε δεν οδηγησατε εστω μια φορα μεθυσμενοι η μαστουρωμενοι, παντως΄ο φιλος μου ο Sotiriszegianni το κανει συχνα..
    ο καθενας μας κανει τις επιλογες του, το μονο που οφειλει ενα κοινωνικο συνολο να κανει ειναι σωστη ενημερωση και απο τον "παθων", σωστη εκπαιδευση...!
    " By the way ", νομοθεσια για τετοια ορια ηλικιας οχηματων, και με τοσα "παραθυρακια" μονο τριτοκοσμικες χωρες, Ελλαδα ας πουμε..
    επισεις το Threat, με παρουσιαζη ως ο καυλομενος 20χρονως.. το μηχανημα το πηρα για να πηγαινω στην δουλεια μου.. ειναι τουλαχιστον τραγικα τα Comment σας.. αλλα δεν φταιτε εσεις, ο εχεφρων φιλος μου φταιει
    δυστυχως για εσενα(βασικα στον .... μας) αλλα και για ολους τους αλλους εισαι:
    1)ασχετος σε θεματα τροχαιας και αστικης αποζημίωσης σε περιπτωση ατυχήματος
    2)ρουφιανος
    3)χαζος,που προσπαθει να βγαλει χαζους ολους τους αλλους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Προβολή μηνύματος
    Γιατί έχω την εντύπωση ότι το θρεντ έκανε τον κύκλο του?
    κατι ηξερες εσυ

Καλά σαράντα....

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Καλά σαράντα....
    Το θέμα είναι, για ποιον τα "καλά σαράντα"; Δυστυχώς, σε πολλές περιπτώσεις ένας τέτοιος μπορεί να "φάει" κάποιον άλλο. Το να "φάει" μόνο το κεφάλι του δεν με αφορά (ενήλικος είναι, ξέρει ότι παρανομεί, του τα λέτε και δεν θέλει να τα εννοήσει κτλ) αλλά μπορεί να "φάει" κάποιον αθώο (πχ τον συνεπιβάτη του που νομίζει ότι μπορεί ο οδηγός να οδηγεί το όχημα του).

Βλέπω το ντόρο με το "ατύχημα" με τον Παντελίδη και σκέφτομαι ότι την ώρα & στο μέρος που ο άλλος έχασε την ζωή του, εγώ συνήθως πηγαίνω στη δουλειά μου με τη μηχανή. Τι θα γίνει αν προσγειωθεί κάποιος με τζιπ στο κεφάλι μου; Καθημερινά περνούν δίπλα μου σουρωμένοι, μαστουρωμένοι, ξενύχτηδες, φιγουρατζήδες και άλλοι λοιποί. Από αυτούς, μάλλον εγώ σαν αθώος κινδυνεύω περισσότερο και μάλλον εγώ θα έπρεπε να είχα περισσότερη προστασία (και όχι ο στα-ρχιδιστής του νήματος).

Η λύση είναι απλή, αστυνομικοί έλεγχοι παντού και κόψιμο κώλων (ας δώσουν στους μπάτσους ένα μικρό ποσοστό 1-3% ανά κλήση να κάνουν τη δουλειά τους). Αυτό κάνουν σε όλες τις πολιτισμένες χώρες και δεν τολμά άνθρωπος να κάνει μαλακία γιατί ξέρει ότι, σε μεγάλο ποσοστό, θα τον πιάσουν και θα τον σχίσουν. Το thread με τους Γερμανούς και το κόκκινο φανάρι αφορά ακριβώς το γεγονός ότι θα σε πιάσουν και όχι την "ανωτερότητα" του κάθε Γερμανού να τηρήσει το νόμο.

Εδώ βγήκαν και γράφουν για κράνη στην Αθήνα και σε ένα μήνα έπιασαν 1200+ ξεκράνωτους για πλάκα. Αν ξέρεις ότι θα σε πιάσουν θα το φοράς.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Aurond Προβολή μηνύματος
    πολλες οι ασυναρτησιες... σχεδον κανενας με επιχειρηματα? ειμαι 22, με διπλωμα Α2, κρανακι σωστο, ασφαλειες τα παντα σωστα, παντα κυριος με τα φλας μου, στην λωριδα μου, πανω απο 90 δεν το εχω ανοιξει ποτε..
    δεν ξερω γτ΄αυτο το Threat απο τν φιλο μου Sotiriszegianni, αφου το συζητησαμε ηρθα να απαντησω και σε εσας...
    για οσους θεωρουν σωστο την καταγγελια, για ενα ατομο το οποιο για να παει στην δουλεια του χρειαζετε το οχημα του γτ΄σχολαει 2, και βλεπετε σωστο να υποφερει με δικαστηρια ειστε μεγαλα σκατοψιχα..
    παρολα αυτα, στο μονο που δεν με καλυπτει το Α2 ειναι σε περιπτωση που προκαλεσω "Εγω" ζημια, δεν με καλυπτει η ασφαλεια, και μια πιθανοτητα δικαστηριο μετα απο χρονια να παρουσιασω το ανανεωμενο διπλωμα..
    "ναι ξερω, ειναι πολυ αγριο "παπακι" ", απο Scouter 250cc πηγα στα 750.. λαθος.. ομως παρολα αυτα δεν το πηρα για κοντριτσες.. (μα θα μου πειτε γτ να παρω αυτο , αφου δεν θελω ξεσκισμα- γκαζια -.. γιατι το γουσταρα ειναι η απαντηση, το εβλεπα και το ηθελα απεγνωσμενα..
    στο κατω κατω της γραφεις, εαν εγω δεν την θελω την ζωουλα μου, δεν του πεφτει κανενος ο λογος... - και μην μου πειτε, πως ποτε δεν οδηγησατε εστω μια φορα μεθυσμενοι η μαστουρωμενοι, παντως΄ο φιλος μου ο Sotiriszegianni το κανει συχνα..
    ο καθενας μας κανει τις επιλογες του, το μονο που οφειλει ενα κοινωνικο συνολο να κανει ειναι σωστη ενημερωση και απο τον "παθων", σωστη εκπαιδευση...!
    " By the way ", νομοθεσια για τετοια ορια ηλικιας οχηματων, και με τοσα "παραθυρακια" μονο τριτοκοσμικες χωρες, Ελλαδα ας πουμε..
    επισεις το Threat, με παρουσιαζη ως ο καυλομενος 20χρονως.. το μηχανημα το πηρα για να πηγαινω στην δουλεια μου.. ειναι τουλαχιστον τραγικα τα Comment σας.. αλλα δεν φταιτε εσεις, ο εχεφρων φιλος μου φταιει
    Παλικάρι εντελώς καλοπροαίρετα, αν ήσουν όντως εχέφρονας όπως θέλεις να παρουσιάζεσαι, θα έπαιρνες ένα μηχανάκι που θα μπορούσες να οδηγήσεις νόμιμα και θα πήγαινες στη λωρίδα σου με το κρανάκι σου με τα 90 σου

Το γεγονός ότι πήρες κάτι που δεν δικαιούσαι νομικά να οδηγείς, γιατί έτσι γουστάρεις (όπως εσύ λες) δείχνει πολύ απλά ότι όντως σκέφτεσαι με το κάτω κεφάλι και όχι με το πάνω

Σε κάθε περίπτωση, εύχομαι η απερισκεψία σου να μη σου βγει σε κακό, και κοίτα να πάρεις όσο πιο σύντομα μπορείς το δίπλωμα για τα απεριόριστα

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Specialized Προβολή μηνύματος
    Το θέμα είναι, για ποιον τα "καλά σαράντα"; Δυστυχώς, σε πολλές περιπτώσεις ένας τέτοιος μπορεί να "φάει" κάποιον άλλο. Το να "φάει" μόνο το κεφάλι του δεν με αφορά (ενήλικος είναι, ξέρει ότι παρανομεί, του τα λέτε και δεν θέλει να τα εννοήσει κτλ) αλλά μπορεί να "φάει" κάποιον αθώο (πχ τον συνεπιβάτη του που νομίζει ότι μπορεί ο οδηγός να οδηγεί το όχημα του).

Βλέπω το ντόρο με το "ατύχημα" με τον Παντελίδη και σκέφτομαι ότι την ώρα & στο μέρος που ο άλλος έχασε την ζωή του, εγώ συνήθως πηγαίνω στη δουλειά μου με τη μηχανή. Τι θα γίνει αν προσγειωθεί κάποιος με τζιπ στο κεφάλι μου; Καθημερινά περνούν δίπλα μου σουρωμένοι, μαστουρωμένοι, ξενύχτηδες, φιγουρατζήδες και άλλοι λοιποί. Από αυτούς, μάλλον εγώ σαν αθώος κινδυνεύω περισσότερο και μάλλον εγώ θα έπρεπε να είχα περισσότερη προστασία (και όχι ο στα-ρχιδιστής του νήματος).

Η λύση είναι απλή, αστυνομικοί έλεγχοι παντού και κόψιμο κώλων (ας δώσουν στους μπάτσους ένα μικρό ποσοστό 1-3% ανά κλήση να κάνουν τη δουλειά τους). Αυτό κάνουν σε όλες τις πολιτισμένες χώρες και δεν τολμά άνθρωπος να κάνει μαλακία γιατί ξέρει ότι, σε μεγάλο ποσοστό, θα τον πιάσουν και θα τον σχίσουν. Το thread με τους Γερμανούς και το κόκκινο φανάρι αφορά ακριβώς το γεγονός ότι θα σε πιάσουν και όχι την "ανωτερότητα" του κάθε Γερμανού να τηρήσει το νόμο.

Εδώ βγήκαν και γράφουν για κράνη στην Αθήνα και σε ένα μήνα έπιασαν 1200+ ξεκράνωτους για πλάκα. Αν ξέρεις ότι θα σε πιάσουν θα το φοράς.
    Μακάβριο μαλ@κισμένο παιχνίδι των λέξεων (όχι σκόπιμα, από εμένα).
    Εννοούσα φυσικά το τέλος του thread και το κλείδωμά του.
    Πρέπει να έχω πολύ αρρωστημένο μυαλό για να εννοώ οτιδήποτε άλλο...

Δεν υπάρχει λόγος να γραφτεί κάτι άλλο.
    Think faster than you ride

Σελίδα 9 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 456789

Παρόμοια θέματα

1. SOS ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
    από kostas-hyosung στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 59
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2013, 02:50
  2. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2012, 15:44
  3. sos- βοηθεια
    από sanguini στο forum Off topic