Πάρε ένα 950 με 5000 και με τα ρέστα φρεσκαρε μοτερ αναρτήσεις και θα είσαι άρχοντας.
Βάλτου και αφτερ τρόμπα συμπλέκτη κσι καλές σουζες.
Πάρε ένα 950 με 5000 και με τα ρέστα φρεσκαρε μοτερ αναρτήσεις και θα είσαι άρχοντας.
Βάλτου και αφτερ τρόμπα συμπλέκτη κσι καλές σουζες.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
θεωρητικά και βάση μετρήσεων περιοδικών με ότι ακρίβεια και βαρύτητα μπορεί να έχουν, το F800 στην ΕΟ δεν είναι τραγικά διαφορετικό από τα μεγάλα. Εκεί που είναι τραγικά διαφορετικό είναι σε συνθήκες πιο χαλαρές που μπορεί να φτάσει 4 λίτρα εκεί που τα άλλα καίνε 6-7. Συνθήκες όπως πόλη και χώμα.
να πω κυρ φούγκρ;
πάρε ένα απλό.
βάλε ζελατίνα.
βάλε κάγκελα εμπρός.
βάλε ποδιά.
βάλε κάγκελα πίσω.
βάλε τα "καλά" μαρσπιεδάκια.
Πόσα κιλά παίρνει; κοντά 10; άρα γίνεται ίδια κιλά με το ADV και κουβαλάει και 6 λίτρα λιγότερα, άρα 100χλμ τουλάχιστον μικρότερη ακτίνα δράσης.
Το αυτό, παραδόξως, ισχύει περίπου και για τα 1200άρια...
Οπως περίπου τα είπε ο αμυρου.
Στην πραγματικότητα, πιο "adventure "από τα δύο είναι το απλό μιας και είναι πολύ ελαφρύ για την κατηγορία του και άρα καλύτερα μανιτζεβελο στα δύσκολα.
Όμως, αν αρχίσεις και του βάζεις έξτρα για να είμαι πιο άνετο στο ταξίδι, έρχεται στα ίδια.
Επίσης, το ύψος μου βολεύτικε καλύτερα στο adv.
Εγώ πάντως για σένα και με βάση όσα έχεις πει μέχρι τώρα θα λεγα super tennere
Προς το παρόν, χθες έκανα ξανά ένα τεστ ραιντ το bmw800gsadv και πήρα ξανά προσφορά κλπ.. Υπάρχουν και μοντέλα του 15 στα 14100 φουλ κομπλέ....
Αλλά.... Σήμερα μόλις γύρισα από 200 χλμ βόλτα με το crf 1000 με DCT.........
την γ@μησαμε.......![]()
Πάρε ρε μαν το άφρικα να ταξιδεύεις ξέγνοιαστος. Και αμα δεν σου αρέσει σε μερικά χρόνια εδώ είμαστε οκ;![]()