Σελίδα 9 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 149

Θέμα: Νέος ΚοΚ!! ΩΧ.............

Ακολουθει ιστορια...

Αριζονα 1996
    Η δευτερη πολιτεια μαζι με την Αλαμπαμα που οι μεθυσμενοι οδηγοι κανουν καταναγκαστικα εργα στην ακρη του δρομου (αποψιλωση) αλυσοδεμενοι με ποινικους (chain gangs).
    Το αλκοολ σταματαει να πωλειται στις 01:00 ειτε εισαι στο μπαρ, ειτε στο μινι μαρκετ του βενζιναδικου (κλειδωνουν τα ψυγεια).
    Στην πραξη, κυκλοφορας οσο σκνιπα γουσταρεις, αφου ο αστυνομικος ΔΕΝ μπορει να σε σταματησει για ελεγχο χωρις να εχει καποια "προφανη αιτια" δηλ. να κανεις οχταρια, να τρεχεις κλπ.
    Με δυο ποτακια, εισαι μεσα στο οριο, απο κει και περα πας γυρευοντας. Αλκοτεστ με μηχανηματα κλπ. δεν παιζει, γιατι σε τσεκαρουν με τους γνωστους τροπους που βλεπουμε στις ταινιες, περπατα στη γραμμη, κλπ. Αν διαπιστωθει οτι δεν εισαι σε θεση να οδηγησεις, σε πανε στο τμημα να δουνε τι φταιει (αλκοολ, κουραση, ναρκωτικα, φαρμακα κλπ.)
    Ο φιλος λοιπον, ειναι στο μπαρακι με το Harley και εχει πιει δυο τρια ποτακια, βαραει καμπανακι last call η μπαργουμαν στις μια παρα πεντε και παραγγελνει το καπακι. Το μηχανακι ειναι παρκαρισμενο στη πρωτη θεση διπλα στην πορτα του μαγαζιου η οποια εχει οπως ειναι φυσικο σημανση οτι προοριζεται για ατομα με κινητικα προβληματα. Το περιπολικο ειναι εξω απο το παρκινγκ, εχοντας δει τη μηχανη εκει και περιμενει να διαπιστωσει αν ο ιδιοκτητης της ειναι αναπηρος, βλακας, η απλα μεθυσμενος και ΤΟΛΜΗΣΕ να παρκαρει εκει στα μαυρα μεσανυχτα (το παρκινγκ αδειο). Ο φιλος βγαινει, βλεπει το περιπολικο και σκεφτεται Ελληνικα, σιγα τωρα μη με γραψουν, αν ηταν θα μου ειχαν δωσει κληση για παρανομη σταθμευση...
    Με το που βαζει πρωτη και σηκωνει το ποδι απο την ασφαλτο αναβει ο φαρος και ακουγεται η φωνη του οργανου απο το μεγαφωνο. Καλησπερα σας και τα σχετικα, εχετε παρκαρει σε θεση για αναπηρους. Α, με την ευκαιρια που σας σταματησαμε, μας μυριζει και λιγο η ανασα σας αλκοολ οποτε για ελατε απο εδω... Μαλιστα λοιπον μου φαινεται οτι εχετε πιει λιγο παραπανω, παμε μεχρι το τμημα για ενα αλκοτεστ. Πανε στο τμημα, οντως λιγο πανω απο το κανονικο οριο ο παικτης, αρχιζει η ταξινομηση στο κομπιουτερ. Λιγο τα Ελληνικα διεθνη διπλωματα, λιγο το οτι δεν ηταν και πολυ χαλια, του λενε οι αστυνομικοι: Κανονικα πρεπει να σε κρατησουμε εδω ολο το βραδυ, παρε ομως τις κλησεις σου (κανα 500αρικο συνολο) και καλεσε ενα ταξι να σε παει σπιτι, το μηχανακι θα το παρεις το πρωι απο το μαγαζι, γκεγκε;
    Ευχαριστω πολυ λεει ο φιλος, του καλουν ταξι μπαινει μεσα και οπως ηταν φυσικο αντι να παει σπιτι παει πισω στο μπαρ που βεβαια ειχε κλεισει, βαζει μπροστα το μηχανακι, κανει να ξεκινησει, να'σου ο φαρος απο το πουθενα κι η σειρηνα...
    Κατεβαινει ο ιδιος αστυνομικος, του βαζει χειροπεδες, καλει γερανο για τη μηχανη και τον παει στα κεντρικα της αστυνομιας (down town που λενε) οπου του απαγγελλεται κατηγορια για οδηγηση σε κατασταση μεθης κατ'εξακολουθηση, του παιρνουν τσιγαρα, αναπτηρες, ζωνες κορδονια απο παπουτσια, χαρτια λεφτα κλπ. και τον βαζουν στο κελλι με τους υπολοιπους εγκληματιες της βραδυας μεχρι να ξημερωσει και να ερθει ο δικηγορος του με την εγγυηση των 5000 δολλαριων ωστε να αποφυλακιστει μεχρι να γινει η δικη (στην οποια θα φαει στανταρ 20 μερες καταναγκαστικα) σε μερικους μηνες, αν δεν το συμβιβασει πιο πριν και βεβαια με αφαιρεση διπλωματος για δυο μηνες κλπ.
    Ενεχυρο λοιπον το μηχανακι στον εγγυητη, και ο φιλος βγαινει εξω χαρμανιασμενος αφου βεβαια στην ασφαλεια το τσιγαρο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ (φανταστειτε 200 κιλα μαυρο εγκληματια που εχει σπασει τη γυναικα του στο ξυλο με συνδρομο στερησης απο τη νικοτινη να καθεται διπλα σου ολο το βραδυ) και παει στη δουλεια του. Επειδη ομως στο Φοινιξ χωρις αμαξι δεν πας πουθενα μια και τα δημοσια μεσα ειναι ανυπαρκτα και τα ταξι πανακριβα, συνεχιζει να οδηγει χωρις διπλωμα, απλα προσεχοντας να μη δωσει αφορμη και τον σταματησουν. Για κακη του τυχη ενω ειναι μια μερα μετα απο κανα μηνα σε ενα βενζιναδικο, μια κοπελλα κανει απροσεκτα οπισθεν και ριχνει κατω τη μηχανη του μαζι με αλλη μια. Οσπου να τα βρουν με τις ασφαλειες κλπ. να'σου ενα περιπολικο. Βαραει το οργανο τις πινακιδες στο κομπιουτερ του περιπολικου, α, λεει το μηχανακι αυτοι ανηκει σε καποιον υποδικο που του εχουμε παρει το διπλωμα, για να δουμε, το οδηγει αυτος η κανενας φιλος του;
    Για να μην τα παραλεμε, ιδια διαδικασια με πριν, απαγγελια κατηγοριων για οδηγηση χωρις διπλωμα και παραβιαση ορων προσωρινης αποφυλακισης, καινουρια εγγυηση που ομως δεν καλυπτεται απο τον εγγυητη αφου δεν υπηρχε αντικρισμα αρκετο, οποτε πρεπει να βρεθουν τα λεφτα...
    Προβλημα: Η κεντρικη φυλακη που μεταφερεσαι μετα τα προκαταρκτικα στην ασφαλεια, ωσπου να βρεις λεφτα για την εγγυηση ειναι γεματη, και σαν πολιτισμενοι ανθρωποι οι Αμερικανοι δεν στοιβαζουν τους κρατουμενους. Επειδη δε το μανατζμεντ ειναι ιδωτικο, και οι εταιρειες που διαχειριζονται τις φυλακες πληρωνονται συγκεκριμενα λεφτα ανα κρατουμενο και δε θελουν να τα χασουν, βγαινει φυλλο πορειας για την κοντινοτερη φυλακη της ιδιας εταιρειας η οποια τυχαινει να βρισκεται στο Durango του Texas δηλαδη δυο μερες δρομο...
    Απ'οτι καταλαβαινετε, τον προλαβαμε στο τσακ, πληρωθηκε η εγγυηση και την εκανε τρεχοντας για Ελλαδα.

Γι αυτο σου λεω, καλα την εχουμε εδω κι ας τσουζουν λιγο τα προστιμα.
    Απο την αλλη, λιγοι μεθυσμενοι κυκλοφορουν στην Αριζονα.
    Απο την παραλλη, οσοι κυκλοφορουν μεθυσμενοι καταληγουν σε κυνηγητα με τραυματιες και μερικες φορες νεκρους αφου αν τους πιασουν ξερουν οτι την εχουν κατσει. Αυτο ΔΕΝ θελουμε να το δουμε στην Ελλαδα και ειναι το πιο επικινδυνο απο ολες τις συνεπειες των πολυ αυστηρων νομων. Φανταζεσται κρυφτοκυνηγητο στην Αθηνα με μεθυστακες με αυτοκινητα Κυριακη ξημερωματα;
    White Line Cycles
    Old Skool to Hard Kore

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Για αλλη μια φορα θα σιμφωνησω με τον Cpt. Haddock :a41:
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Ας βγουνε με τα ηδη υπαρχον προστιμα να γραψουν και μετα τα λεμε.

Ποσες παρανομιες βλεπετε ρε καθημερηνα?

Αν υπηρχε αστυνομια να τους γραφει,ας ηταν και 10 ευρω το προστιμο ,τοτε θα βλεπαμε αν γινονταν δουλεια.

Απλα τωρα θα κανουν της ιδιες εξορμησεις με πριν και θα μαζευουν πολυ περισσοτερα.

Κολησατε με την μαλακια,πολλα η λιγα.

Μέλος, σκέτο
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Ας βγουνε με τα ηδη υπαρχον προστιμα να γραψουν και μετα τα λεμε.

Ποσες παρανομιες βλεπετε ρε καθημερηνα?

Αν υπηρχε αστυνομια να τους γραφει,ας ηταν και 10 ευρω το προστιμο ,τοτε θα βλεπαμε αν γινονταν δουλεια.

Απλα τωρα θα κανουν της ιδιες εξορμησεις με πριν και θα μαζευουν πολυ περισσοτερα.

Κολησατε με την μαλακια,πολλα η λιγα.
    Εδώ είναι όλη η ουσία... Αντί να βγουν όλοι οι τροχαίοι στους δρόμους και να κόβουν κλήσεις αέρα, το κράτος προσπαθεί να μαζέψει τα ίδια λεφτά με λιγότερες κλήσεις ή με άλλα λόγια, να δουλεύουν λιγότερο βγάζοντας περισσότερα - όπως όλοι οι άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι, να μην γίνονται και διακρίσεις...

Ρόκερ, ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ. Το avatar του/της conkark
    Αγαπητοί συνάδελφοι, οπωσδήποτε το λογικό -που όλοι μας ξέρουμε- είναι να προστατέψουμε και τον εαυτό μας, αλλά να μη κινδυνέψουν εξ αιτίας μας και άλλοι συνάνθρωποι. Προσωπικά προσπαθώ να είμαι λογικός αναβάτης μηχανής, αλλά και οδηγός αυτοκινήτου. Και αυτό ο καθένας μας το καταλαβαίνει και είναι στο χέρι του να το υλοποιήσει.
    Τα αυστηρότατα μέτρα του κράτους, με οικονομικό βαρύτατο αντίκρισμα όμως, με παραπέμπουν σε εποχές που με το βούρδουλα ήθελαν να σε κάνουν να μάθεις. Ξύλο με χάρακες στα σχολεία, αυστηρή αγωγή στα σπίτια, τανκς στους δρόμους, ρόπαλα σε κεφάλια ανυποψίαστων περαστικών κλπ. Ο βούρδουλας είναι για τα ζώα, λέει η λαϊκή ρήση. Ο άνθρωπος έχει ανάγκη από παιδεία, η οποία με ανθρώπινο τρόπο να του παρασχεθεί. Και δεν αρκεί μόνο η αγωγή της ορθής οδήγησης. Αλλά η γενικότερη αληθινή παιδεία, που θα μεταβάλει το ανθρωπάκι σε ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΥΣΥΝΕΊΔΗΤΟ ΚΙ ΕΥΑΊΣΘΗΤΟ. Και αυτό το έργο θα έπρεπε να αποτελεί υποχρέωση του κράτους και των κυβερνήσεων. Αυτές οι κυβερνήσεις των απόντων υπευθύνων που όλοι μας έχουμε την εμπειρία τους, ποιός πιστεύει ότι μας έχουν δώσει ΠΑΙΔΕΙΑ, και ποιός πιστεύει ότι λαμβάνουν μέτρα υπέρ της προάσπισης των πολιτών; Κανείς και κανένα μέτρο δεν θα μας συνετίσει, αν εμείς οι ίδιοι δεν αποφασίσουμε ότι ούτως οφείλουμε. Αντίθετα, πολλούς θα τους εξοργίσει και άλλους θα τους προσβάλλει. Ποιός είν' εκείνος που του αρέσει δια της βίας και τιμωρίας να τον υποχρεώνουν;
    Φίλοι μου, το κίνητρο της κυβέρνησης είναι καθαρά εισπρακτικό. Αυτή είναι η αλήθεια. Επειδή οι διάφορες κυβερνήσεις που λημαίνονται την εξουσία έχουν καταληστέψει τη χώρα με τεχνητά κραχ του χρηματιστηρίου, με την ανήθικη υπέρογκη χρηματοδότηση των κομμάτων, με τις κακές διαχειρήσεις των δημοσίων ταμείων, με τις λωβιτούρες, τις ρεμούλες , τις μίζες κλπ, η κυβέρνηση δεν θα μπορέσει ν'αντέξει ως την ολοκλήρωση της τετραετίας. Συνεπώς, προσπαθεί να βγάλει απ' τη μύγα ξίγκι. Σε λίγο θα ορίσουν το όριο συνταξιοδότησης στα 70-75 χρόνια! Ηδη μας προϊδεάζουν. Και όπως είπε πολύ σωστά πριν και ο φίλος μας Trooper:"Με τέτοιο λαό ποιός ξέρει τί μας περιμένει ακόμα". Γι αυτό (η εξουσία), έχει φορέσει το προσωπείο του δήθεν ενδιαφέροντος προς τον πολίτη, για να μη γίνει άμεσα και απρόσκοπτα αντιληπτή η ανεπάρκειά της.
    Εμείς οι αναβάτες έχουμε υποχρέωση σε μας τους ίδιους να είμαστε σωστοί, κι αυτό θα κάνουμε, από αξιοπρέπεια και συνειδητότητα. Αλλά όχι αυτός ο μπατσίστικος φασισμός του στυλ:"αν σε πιάσω χωρίς κράνος ρε, θα σου δείξω εγώ"! (Κι έτσι, και ο μπάτσος θα εκτονωθεί, και θα βγάλει και καλό χαρτζιλίκι, αλλά και τα ταμεία θα γεμίζουν, εις βάρος του κάθε φουκαρά των 600ε, που συνελήφθη εξ απίνης για μια ανθρώπινη παραβασούλα). Γιατί μη μου πει κάποιος ότι ΠΟΤΕ' στη ζωή του δεν έχει κάνει τη παραμικρή παράβαση! Διότι το λιγότερο που θα ακολουθήσει θα είναι το ...γέλιο! Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω! Και πιστεύω ότι όλοι θα συμφωνήσουμε με το ότι τα λάθη είναι ανθρώπινα. Οι τελειότητες είναι για τους θεούς. Με την παραδοχή λοιπόν αυτή, φανταστείτε πόσο παραδάκι θα μαζέψει το υπουργείο συγκοινωνιών του κ. Λιάπη!

Και λίγη ψυχαγωγία:
    "Είδα το δάσκαλο να με χτυπά με ζήλο,
    είδα τα χέρια μου πρισμένα απ'το ξύλο,
    για το καλό μου, για το καλό μου,
    ώσπου δεν άντεξε στο τέλος το μυαλό μου:
    Πήρε ανάποδες στροφές..."
    Μικρούς μας μαθαίναν παραμύθια αντί να μας μαθαίνουν πάλη.

Φιλε conkark δεν νομιζω οτι καποιος που εχει παιδεια πρεπει να φοβαται κατι απο τα προστιμα.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Φιλε conkark δεν νομιζω οτι καποιος που εχει παιδεια πρεπει να φοβαται κατι απο τα προστιμα.
    Ένα παράδειγμα. Εθνική οδός με όριο 100 km/h με δύο λωρίδες σε παρατεταμένη ανοιχτή στροφή. Ξεχνίεσαι άνετα και πας με 110 στην δεξιά λωρίδα τσουπ σε σταματάνε για υπερβολική ταχύτητα σε γράφουν. Όσο σε γράφουν περνά στην αριστερή λωρίδα κάποιος με 140+ και ρωτάς αυτούς γιατί δεν τους σταματάτε. "Αυτούς δεν μπορούμε είναι επικύνδινο" κάπου την έχω ακούσει την ιστορία εδω μέσα. Είχες την παιδία να πηγαίνεις χαλαρά αλλά δεν την γλύτωσες

Πλησιάζεις ένα στοπ επιβραδίνεις ελέγχεις αλλά ΔΕΝ σταματάς τελείως... περνά ένας τροχαίος εκεί δίπλα τσουπ σε γράφει είχες την παιδία να ελένξεις το σταυροδρόμι αλλά την πάτησες.

Το θέατρο που παίζουμε όταν δίνουμε τις εξετάσεις για το δίπλωμα το θυμάστε. Ερχόμαστε σε πλήρη στάση πριν το στοπ και ελέγχουμε προχορώντας σιγά σιγά. Όποιος δεν το έκανε αυτό κοβόταν... είναι θέατρο ή μήπως η εφαρμογή του νόμου την οποία πρέπει να την τηρούμε?

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Το τσουπ μ'αρεσει.

Ρόκερ, ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ. Το avatar του/της conkark
    Φίλε Μάριε8, σου έχει ήδη απαντήσει ο φίλος JP79, και μάλιστα αρκετά παραστατικά. Αν διαβάσεις προσεκτικότερα το ποστ μου, πιο πάνω, χωρίς όμως να είσαι αντιδραστικός ή απόλυτος ως προς τη διάθεση, θα κατανοήσεις της συζήτησης το αληθές. Εκτός πια αν θεωρείς εαυτόν ΤΕΛΕΙΟ!
    Πάντως, είναι ανθρώπινο ο καθένας από μας να συλληφθεί εξ απίνης, αφηρημένος, η στενοχωρημένος, ή τσαντισμένος, ή βιαστικός, ή απρόσεχτος κλπ, σε κάποια στιγμή ανθρώπινης αδυναμίας, και ν'αρπάξει τη προστιματάρα του. Δεν είπα ότι θα γίνεται το σφάλμα κατ'εξακολούθηση, αλλά ούτε και ότι ο κατέχων παιδεία διεκδικεί το "αλάθητο" του πάπα.
    Εξάλλου, στην υπογραφή σου υπάρχει το "μέτρον άριστον". Αυτό είναι που πρέπει να εφαρμόζεται σε όλες τις περιπτώσεις. Ασφαλώς και στο ύψος των προστίμων, ανάλογα βέβαια απ'τη βαρύτητά τους.
    Μικρούς μας μαθαίναν παραμύθια αντί να μας μαθαίνουν πάλη.

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jp79
    Ένα παράδειγμα. Εθνική οδός με όριο 100 km/h με δύο λωρίδες σε παρατεταμένη ανοιχτή στροφή. Ξεχνίεσαι άνετα και πας με 110 στην δεξιά λωρίδα τσουπ σε σταματάνε για υπερβολική ταχύτητα σε γράφουν. Όσο σε γράφουν περνά στην αριστερή λωρίδα κάποιος με 140+ και ρωτάς αυτούς γιατί δεν τους σταματάτε. "Αυτούς δεν μπορούμε είναι επικύνδινο" κάπου την έχω ακούσει την ιστορία εδω μέσα. Είχες την παιδία να πηγαίνεις χαλαρά αλλά δεν την γλύτωσες

Πλησιάζεις ένα στοπ επιβραδίνεις ελέγχεις αλλά ΔΕΝ σταματάς τελείως... περνά ένας τροχαίος εκεί δίπλα τσουπ σε γράφει είχες την παιδία να ελένξεις το σταυροδρόμι αλλά την πάτησες.

Το θέατρο που παίζουμε όταν δίνουμε τις εξετάσεις για το δίπλωμα το θυμάστε. Ερχόμαστε σε πλήρη στάση πριν το στοπ και ελέγχουμε προχορώντας σιγά σιγά. Όποιος δεν το έκανε αυτό κοβόταν... είναι θέατρο ή μήπως η εφαρμογή του νόμου την οποία πρέπει να την τηρούμε?
    Φιλε μου εχεις απολυτο δικιο αλλα οταν θα φας κληση για στοπ θα ειναι επειδη το περασες αερα χωρις καν να κοιταξεις αν περνα κανεις αλλος(πεζος η οχημα)

Δεν νομιζω να σε εχουν γραψει επειδη εκοψες,κοιταξες με πολη μικρη ταχυτητα και περασες ε?
    Keep spamming!!!:a13:

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Ρε μην παραβαινετε το Νομο ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!
    Keep on rocking in a free world !!!

Καλημέρα.
    Απ΄'οτι βλέπω σήμερα που γύρισα, κάτι έγινε.
    Άμα κανένας ακούσει για καμιά διαμαρτυρία -οποιασδήποτε μορφής-εγώ είμαι μέσα.
    Εγώ πάντως με το αυτοκίνητο πάω μέσο όρο 170-190 όταν με παίρνει.
    Με τη μηχανή ευχαρίστως πάω πολύ περισσότερο.
    Και μ αρέσει!!!!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Φιλε μου εχεις απολυτο δικιο αλλα οταν θα φας κληση για στοπ θα ειναι επειδη το περασες αερα χωρις καν να κοιταξεις αν περνα κανεις αλλος(πεζος η οχημα)

Δεν νομιζω να σε εχουν γραψει επειδη εκοψες,κοιταξες με πολη μικρη ταχυτητα και περασες ε?
    Ναι έχεις δίκιο. Μάλιστα δεν έχω ακούσει κανέναν να έχει φάει πρόστιμο επειδή πέρασε κάποιο στοπ. Αυτό δεν σημαίνει όμως οτι δεν θα αλλάξει και οτι κάποια στιγμή στο μέλλον η αστυνόμευση θα γίνει καλύτερη. Τότε θα μάθουν όλοι να σταματάνε σωστά στα stop

Αρχικά δημιουργήθηκε από conkark
    Φίλε Μάριε8, σου έχει ήδη απαντήσει ο φίλος JP79, και μάλιστα αρκετά παραστατικά. Αν διαβάσεις προσεκτικότερα το ποστ μου, πιο πάνω, χωρίς όμως να είσαι αντιδραστικός ή απόλυτος ως προς τη διάθεση, θα κατανοήσεις της συζήτησης το αληθές. Εκτός πια αν θεωρείς εαυτόν ΤΕΛΕΙΟ!
    Πάντως, είναι ανθρώπινο ο καθένας από μας να συλληφθεί εξ απίνης, αφηρημένος, η στενοχωρημένος, ή τσαντισμένος, ή βιαστικός, ή απρόσεχτος κλπ, σε κάποια στιγμή ανθρώπινης αδυναμίας, και ν'αρπάξει τη προστιματάρα του. Δεν είπα ότι θα γίνεται το σφάλμα κατ'εξακολούθηση, αλλά ούτε και ότι ο κατέχων παιδεία διεκδικεί το "αλάθητο" του πάπα.
    Εξάλλου, στην υπογραφή σου υπάρχει το "μέτρον άριστον". Αυτό είναι που πρέπει να εφαρμόζεται σε όλες τις περιπτώσεις. Ασφαλώς και στο ύψος των προστίμων, ανάλογα βέβαια απ'τη βαρύτητά τους.

conkark Exεις απολυτο δικιο στα παραπανω. Κανεις δεν θεωρει οτι εχει το αλαθητο του Πάπα. Σαν ανθρωπινα οντα εχουμε και τις αδυναμιες μας (που μας ομορφαινουν τη ζωη:smilea: ) Αν βρεθω αφηρημενος, στενοχωριμενος , τσαντισμενος, βιαστικος ή απροσεκτος τοτε θα πρεπει να αναλαβω τις ευθυνες μου. Δηλαδη να παραδεκτω οτι ΕΓΩ φταιω , να πληρωσω το προστιμο που μου αναλογει (χωρις γκρινια) και την επομενη φορα να μην αφησω τιποτα να μου αποσπασει την προσοχη απο το τιμονι γιατι ειναι μια υποθεση πραγματικα ζωης και θανατου.

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jp79
    Ναι έχεις δίκιο. Μάλιστα δεν έχω ακούσει κανέναν να έχει φάει πρόστιμο επειδή πέρασε κάποιο στοπ. Αυτό δεν σημαίνει όμως οτι δεν θα αλλάξει και οτι κάποια στιγμή στο μέλλον η αστυνόμευση θα γίνει καλύτερη. Τότε θα μάθουν όλοι να σταματάνε σωστά στα stop
    Καταλαβα το σωστο δηλ για σενα ειναι να σταματαμε στο στοπ πριν απο το στοπ(που συνηθως ειναι 4-5 μετρα πριν την διασταυρωση-δρομο που θελουμε να περασουμε)κατεβαινουμε απο το αμαξι-μηχανακι και παμε με τα ποδια να ελεγξουμε αν περναει οχημα! Μετα τρεχουμε σφεντονα πισω στο οχημα μας και ξεκιναμε με burn outs (για καλυτερη προσφυση στην αλλαγη1ης σε 2α ) και περναμε αερα πατερα να προλαβουμε πριν ερθει κανενας αλλος και γινουμε ματσο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τι ωραια που τα λεω

Σοβαρα τωρα,αυτο το εχεις κανει ποτε που λες?Σταματας ΤΕΛΕΙΩΣ στο στοπ?

Αν ναι μπραβο σου,αν οχι ομως τι μαλ@κιες καθεσαι και μας τσαμπουνας βρε φιλε μου?ε?
    Keep spamming!!!:a13:

Σελίδα 9 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 85
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2006, 08:49
  2. Δεν βάζεις κράνος και ζώνη;... δώσε το 1/3 του μισθού σου...νεός ΚΟΚ
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 180
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2006, 01:19
  3. "Νέος ΚΟΚ" ή μια τρύπα στο νερό!
    από Kizoku στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7