Σελίδα 9 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 193

Θέμα: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ...(πάλι πλάισιο από gsx-r)...

Σαν μοτοσικλετιστής ένα θα δηλώσω, μπορεί να ξοδέψω πιο πολλα από την αξία της μηχανής ,αλλά εάν δικαιωθώ, κύριο αίτημα θα είναι η εταιρεία να ανακαλέσει όλα τα GSXR για έλεγχο πλαισίου,είμαι Πολιτικός Μηχανικός και έχω μελετήσει 100αδες μεταλλικές κατασκευές και συγκολήσεις...
    αυτά...

ΦΙΛΕ ALBATROS ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ
    ΕΙΣΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ GSXR600 ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΙΟΙ ΑΛΛΟΙ
    ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΑΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΑΝ ΤΟ ΣΗΜΒΑΝ
    ΔΕΝ ΜΠΟΤΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΘΗΚΕΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ? Π.Χ. ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΣΜΕΝΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΑΔΡΑΝΕΙΑΚΕΣ ΔΗΝΑΜΕΙΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΗ (ΙΣΩΣ) ΤΟΥΜΠΑΡΕ.
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΖΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ? ΤΟ (αυτός άραγε ή η εταιρεία?) ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΙ ΕΝΟΕΙΣ?
    ΚΟΙΤΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑΒΓΑΛΩ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΛΑ ΒΓΗΚΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΔΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΤΗ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΒΑΛΑΩ Κ ΕΓΩ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ. ΠΟΛΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ Κ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΚΟΛΗΣΗΣ ΜΙΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ,ΜΕ ΕΝΑ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ
    ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΣΤΑ ΦΡΕΝΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ
    ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΡΑΓΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ? ΤΟ ΟΤΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΔΗΓΟΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ....
    ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΡΩΜΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
    ΑΥΤΑ..............
    GSXR POWER

Φίλε Black storm, το πως μια παραμόρφωση στη πίσω ζάντα από το πλάι δικαιολογεί σπάσιμο πλαισίου(κόψιμο μάλλον των συγκωλύσεων) και στις 2 πλευρές σε όλο το μήκος 8α το δείξει η πραγματογνωμοσύνη που 8α γίνει άμεσα. Όσο αφορά το αν υπήρχαν ρωγμές στο πλαίσιο που απλά επιδυνώθηκαν με το φρενάρισμα, θέλω να πιστεύω πως δεν έγιναν όταν έτρεχα στην Εθνική οδό τις προηγούμενες μέρες και ευτυχώς που έγινε το συμβάν χωρίς θύματα. Έχεις δεί ποτέ μηχανή από τράκα η τούμπα ? αν ναι, τότε βλέπεις τη μηχανλη και σύγκριναι τα αποτελέσματα.Στείλε μου και μένα μερικές φωτό με σπασμένες μηχανές με ταχύτητες πάνω από 100 χλμ την ώρα να κάνω συγκρίσεις. Εγώ δεν θέλω να κάνω διάλογο χωρίς νόημα , ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του και απολαμβάνει τις βόλτες του αναλόγως.
    Όσο για το κουτόχορτο που λές , δεν μπορώ να ξέρω το διαιτολόγιό σου,
    αυτά...

ΦΙΛΕ ALBATROS ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ
    ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΚΡΗ ΑΠΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
    ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΟΜΜΕΝΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΜΕ
    ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ Γ@ΜΗΜΕΝ@ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ
    ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ NKTR
    KAI ΕΓΩ ΣΕ ΑΛΛΟ MAIL ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟΥΜΠΑΡΕ ΕΙΤΕ ΕΠΕΣΕ ΕΙΤΕ ΤΡΑΚΑΡΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ. ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΙΠΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΑΙ ΖΑΝΤΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΧΤΥΠΗΣΕ
    ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΑΥΤΗ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΩ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ Α ΧΩΝΕΨΩ ΟΤΙ
    ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ 11000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΣΤΑ ΦΡΕΝΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΛΗ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗ ΛΕΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΒΓΕΙ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
    ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΑ ΑΦΟΥ ΖΕΙΣ ΕΔΩ.
    ΟΣΟ ΔΕ ΑΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΡΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΣ? ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΧΕΔΟΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ.
    GSXR POWER

Blackstorm να είσαι σίγουρος πως δεν με νοιάζει τόσο αν θα πάρω πίσω μια μηχανή έχω άλλωστε τη BMW 1200 μου, απλά με τσάτισε το γεγονός ότι η εταιρεία δεν πήρε τη μηχανή για έλεγχο πλαισίου και να μου αποδείκνυε ότι έσπασε με χτύπημα ή άλλη λογική αιτία. Αυτό θα το κάνω με δικές μου ενέργειες για όλους μας,εάν έχω δίκιο όμως ποιός καβαλάει πια με ασφάλεια. Στις μηχανές βλέπεις ακόμα δεν υπάρχει Nascar και αστέρια ασφαλείας . Δεν έχω λόγους αντιδικίας με κανένα από όλους μας που έχουμε την ίδια μοίρα, απλά να βελτιωθεί το σύστημα.
    Να μην ακούμε στις ειδήσεις ότι ο φίλος μας "έχασε" τον έλεγχο της μηχανής και "έφυγε" χωρίς να ξέρουμε τις αιτίες.
    Αυτά και καλές και ασφαλείς βόλτες για όλους μας.

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Albatros
    Blackstorm να είσαι σίγουρος πως δεν με νοιάζει τόσο αν θα πάρω πίσω μια μηχανή έχω άλλωστε τη BMW 1200 μου, απλά με τσάτισε το γεγονός ότι η εταιρεία δεν πήρε τη μηχανή για έλεγχο πλαισίου και να μου αποδείκνυε ότι έσπασε με χτύπημα ή άλλη λογική αιτία. Αυτό θα το κάνω με δικές μου ενέργειες για όλους μας,εάν έχω δίκιο όμως ποιός καβαλάει πια με ασφάλεια. Στις μηχανές βλέπεις ακόμα δεν υπάρχει Nascar και αστέρια ασφαλείας . Δεν έχω λόγους αντιδικίας με κανένα από όλους μας που έχουμε την ίδια μοίρα, απλά να βελτιωθεί το σύστημα.

Να μην ακούμε στις ειδήσεις ότι ο φίλος μας "έχασε" τον έλεγχο της μηχανής και "έφυγε" χωρίς να ξέρουμε τις αιτίες.
    Αυτά και καλές και ασφαλείς βόλτες για όλους μας.

σωστός ο albatros
    αυτό το σημείο πρέπει να μας καίει. Κατά το πόσο ασφαλή είναι τα προϊόντα που αγοράζουμε και όταν μιλάμε για οχήματα και δη μηχανές που παίζεται η ασφάλειά μας.

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR

σωστός ο albatros
    αυτό το σημείο πρέπει να μας καίει. Κατά το πόσο ασφαλή είναι τα προϊόντα που αγοράζουμε και όταν μιλάμε για οχήματα και δη μηχανές που παίζεται η ασφάλειά μας.
    Πάρα πολύ σωστό, όντως.....!

Και πραγματικά, ΓΙΑΤΙ δεν υπάρχουν έλεγχοι ασφάλειας όπως στα crash test των αυτοκινήτων??? Δεν λέω crash test με γνώμονα τον αναβάτη αλλά τις αντοχές των υλικών, κάτι ρε παιδί μου.......

TL1000S....ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Το avatar του/της kostom
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Πάρα πολύ σωστό, όντως.....!

Και πραγματικά, ΓΙΑΤΙ δεν υπάρχουν έλεγχοι ασφάλειας όπως στα crash test των αυτοκινήτων??? Δεν λέω crash test με γνώμονα τον αναβάτη αλλά τις αντοχές των υλικών, κάτι ρε παιδί μου.......

Ρε stako τί να το κάνουμε το crash test στις μοτό
    αφού γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι άν το
    σαβουρντίσω με 100 χλμ και το στείλω στην
    μπαριέρα δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο....:rotflmao:

Άρα κάπως αλλιώς θα πρέπει να τσεκάρουν τις αντοχές...

Αλλά ένα βλέπω...
    Ότι πιο παλιό, τόσο πιο γερό...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	sign 2.jpg 
Προβολές:	450 
Μέγεθος:	26,8 KB 
ID:	78654

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostom
    Ρε stako τί να το κάνουμε το crash test στις μοτό
    αφού γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι άν το
    σαβουρντίσω με 100 χλμ και το στείλω στην
    μπαριέρα δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο....:rotflmao:

Άρα κάπως αλλιώς θα πρέπει να τσεκάρουν τις αντοχές...

Αλλά ένα βλέπω...
    Ότι πιο παλιό, τόσο πιο γερό...
    Ξέρω γω μωρέ, κάπως να το ελέγχουν, να υπάρχει μια διασφάλιση ποιότητας, ένα στάνταρ.....

Πάντως έτσι είναι, όσο πιο παλιό, πιο γερό!

Σταυρο να δωσω λιγο τροφη στο θεμα και εγω?

http://www.gixxer.com/forums/showthr...light=Nemethon

Αρχικά δημιουργήθηκε από nemethon
    Σταυρο να δωσω λιγο τροφη στο θεμα και εγω?

http://www.gixxer.com/forums/showthr...light=Nemethon
    Ενδιαφέρον αν και πολύ μεγάλο για να το διαβάσω όλο..... Δεν πολυβγαίνει άκρη πάντως, ο καθένας έχει την άποψη του.

Εγώ επιμένω ότι το GSXR1000 είναι μακράν το καλύτερο 1000άρι SS (ειδικά το Κ7) και απλά "έπρεπε" να βρουν κάτι να πουν......

καλησπέρα. πάντως είμαι περίεργος να δω την κατάληξη αυτής της αντιδικίας ανάμεσα σε πελάτη και εταιρείας. Θέλω να δω αυτό το customer care που μας τα έχουν κάνει τούμπανα εάν ισχύει από πλευράς εταιρείας ή μόνο με δικαστική απόφαση εάν γίνει (που θα γίνει-γιατί θα το κερδίσει-αλλά δεν πιστεύω να φτάσουν εκεί-κάτι σε συμβιβασμό βλέπω).

καλησπέρα. πάντως είμαι περίεργος να δω την κατάληξη αυτής της αντιδικίας ανάμεσα σε πελάτη και εταιρείας. Θέλω να δω αυτό το customer care που μας τα έχουν κάνει τούμπανα εάν ισχύει από πλευράς εταιρείας ή μόνο με δικαστική απόφαση εάν γίνει (που θα γίνει-γιατί θα το κερδίσει-αλλά δεν πιστεύω να φτάσουν εκεί-κάτι σε συμβιβασμό βλέπω).
    Γιατί είσαι τόσο σίγουρος ότι θα το κερδίσει?

Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Γιατί είσαι τόσο σίγουρος ότι θα το κερδίσει?
    γιατί δεν πρόκειται να πάει ακροατήριο το θέμα. Θα αποζημιωθεί με άλλο μοτό μόλις πάρουν το πόρισμα από τον πραγματογνώμονα και πιό άμεσα θα κάνει τη δουλειά του εάν στείλει email στο κεντρικό διανομέα Ευρώπης΄(με φωτογραφικό υλικό-πόρισμα μεταφραση) www.suzuki.de και του δώσουν άλλο μοτό. Τα γράφω και τα λέω αυτά γιατί σε αντίστοιχη περίπτωση από συνεργάτη ανεξάρτητο έμπορο μοτό από Ευρώπη αυτό έκανε και στείλαν άλλο μοτό χωρίς να το στείλει στα κεντρικά Γερμανία για να αποζημιωθεί. Αφού πήρε τη μοτό ο ιδιώτης, μετά ζήτησαν από το κατάστημα να στείλει το πλαίσιο στην Γερμανία και αυτοί με τη σειρά τους να το στείλουν japan για να το ελένξουν γιατί και πως (για την ασφάλεια των αγοραστών).
    Επίσης δεν μπορώ να πω πως τους χαρακτήρησε τους "εδώ" και από την πρώτη στιγμή πρίν του αναφέρω τι ήταν το μοτό εισαγωγής ή μή προθημοποιήθηκε να το αναλάβει και να στείλει τα αποδεικτικά φωτό κλπ στην Γερμανία για να το καλύψουν. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ μου λέει η αντιπροσωπεία να μην ενδιαφέρεται και να ενδιαφέρεται ο Κεντρικός Διανομέας Ευρώπης.
    Kαι στην τελική ποιός είμαι μου λέει που το κατάφερα ? Ένας απλός dealer μοτό στη Ελλάδα.

Μπανανία είμαστε, τριτοκοσμικοί και πονηρήδηδες.
    Κάντε τη δουλειά σας, προκειμένου να δικαιωθήτε με οποιονδήποτε τρόπο
    γιατί έχουμε μπλέξει με μαλάκες.

Α, και κάτι άλλο
    μοτό αγοράστε από Ευρώπη μόνοι σας όπως και εγώ. ΓΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

γιατί δεν πρόκειται να πάει ακροατήριο το θέμα. Θα αποζημιωθεί με άλλο μοτό μόλις πάρουν το πόρισμα από τον πραγματογνώμονα και πιό άμεσα θα κάνει τη δουλειά του εάν στείλει email στο κεντρικό διανομέα Ευρώπης΄(με φωτογραφικό υλικό-πόρισμα μεταφραση) www.suzuki.de και του δώσουν άλλο μοτό. Τα γράφω και τα λέω αυτά γιατί σε αντίστοιχη περίπτωση από συνεργάτη ανεξάρτητο έμπορο μοτό από Ευρώπη αυτό έκανε και στείλαν άλλο μοτό χωρίς να το στείλει στα κεντρικά Γερμανία για να αποζημιωθεί. Αφού πήρε τη μοτό ο ιδιώτης, μετά ζήτησαν από το κατάστημα να στείλει το πλαίσιο στην Γερμανία και αυτοί με τη σειρά τους να το στείλουν japan για να το ελένξουν γιατί και πως (για την ασφάλεια των αγοραστών).
    Επίσης δεν μπορώ να πω πως τους χαρακτήρησε τους "εδώ" και από την πρώτη στιγμή πρίν του αναφέρω τι ήταν το μοτό εισαγωγής ή μή προθημοποιήθηκε να το αναλάβει και να στείλει τα αποδεικτικά φωτό κλπ στην Γερμανία για να το καλύψουν. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ μου λέει η αντιπροσωπεία να μην ενδιαφέρεται και να ενδιαφέρεται ο Κεντρικός Διανομέας Ευρώπης.
    Kαι στην τελική ποιός είμαι μου λέει που το κατάφερα ? Ένας απλός dealer μοτό στη Ελλάδα.

Μπανανία είμαστε, τριτοκοσμικοί και πονηρήδηδες.
    Κάντε τη δουλειά σας, προκειμένου να δικαιωθήτε με οποιονδήποτε τρόπο
    γιατί έχουμε μπλέξει με μαλάκες.

Α, και κάτι άλλο
    μοτό αγοράστε από Ευρώπη μόνοι σας όπως και εγώ. ΓΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
    Εγώ σκέφτομαι το επόμενο μοτό να το πάρω από Ιταλία (καινούργιο).

Αν θες στείλε μου σε ΠΜ για ποιόν έμπορο μιλάς γιατί με ενδιαφέρει το θέμα.

Πάντως βασικό είναι τι θα πει η πραγματογνωμοσύνη.......

Σελίδα 9 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 16/01/2009, 16:00
  2. απιστευτο και ομως αληθινο!!!
    από nikostz9 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/06/2007, 13:21
  3. Απίστευτο και όμως αληθινό
    από latris mixanis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2005, 15:03