sonic συμφωνω σε οΥλα....μΕ αρεσει ο τροπος εκφρασης, να μην ηταν κ τα γΚρΗκλις..:o
sonic συμφωνω σε οΥλα....μΕ αρεσει ο τροπος εκφρασης, να μην ηταν κ τα γΚρΗκλις..:o
den jerw giati iste toso kalos mazi mou kirie alla thelw na jekatharisw oti emena mou aresoun oi ginaikes...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
(σονικ συμφωνώ)
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
oti emena mou aresoun oi ginaikes...
Κι εμένα...
(απλά θέλω να σιγουρευτώ οτι θα μείνεις στα τεχνικά και δε θα πλησιάζεις τα bmw)
:rotflmao:![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από VatosE
γι'αυτο φιλοι μου η εποχη μας ειναι μια ξεφτιλα.......γιατι κοιταμε να μοιαζουμε στους αλλους μην τυχον και μας πουνε οτι ειμαστε μπαναλ, out , και γω δεν ξερω τι.κοιταμε την υλικη απολαυση απο την ψυχικη ηρεμια την γνωση την πραγματικη φιλια, και την πραγματικη αγαπη...........
Υ.Γ1 η ευτυχια πολλες φορες περναει απο διπλα μας,αλλα δεν γυριζουμε ποτε να την κοιταξουμε.
![]()
![]()
+1000
εχουμε φτασει σε σημειο να χρειαζεται να εχεις θαρρος για να εισαι ο εαυτος σου ...
και ειχα την τυχη να γνωρισω ανθρωπο , που με τον τροπο του μου τ διδαξε αυτο.
να ειναι παντα καλα.
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
να τα τι σας ελεγα? οτι οποιος δε γουσταρει ολη αυτη την πορνοβιομηχανια ειναι συντηριτικοςΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μια χαρά ειναι η εποχή μας...
Εύη, τέτοιο συντηρητισμό απο εσένα δεν τον περίμενα
![]()
![]()
οτιδιποτε αναφερει ενα λαθος του σημερα συνεπαγετε οτι το παλιοτερο ηταν καλυτερο (λαθος δεν ειπα κατι τετοιο) οπωτε γιατι να βγουν να μιλησουν που θα τους πουν συντηρητικους και φλωρους και δε ξερω τι αλλο......
ενταξη ειμαι συντηρητικη
θελω οικογενεια θελω η κορη μου (αν με ευλογησει ο Θεος και κανω) να μην πετα τα ζυζια της εξω ουτε το κωλο της , θελω ο γιος μου να ειναι αντρας και οχι μουνακιας (ναι ρε αντρες δεν ειναι αυτοι που εχουν 700 τερα τσοντα στο πισι τους που γελανε με τους φιλους τους στα στριπτιτζαδικα) και φυσικα θα γουσταρουμε το σεξ την απολαυση αλλα πως?
σεξ ειναι και αυτο που γινετε στα μαλια που παιρνεις μια γκομενιτσα τυχαια την βαζει στα τεσσερα σου περνει πιπα
σεξ ειναι η παρτουζες
σεξ ειναι να πληρωνεις πουτανες που πριν τις εχουν γαμησει παπουδες αλλοδαποι τραβελια συφιλιασεμενοι δε ξερω τι
και γαμω ειναι να παιρνεις εφημεριδα και να εχει τσοντες
περιοδικα? τσοντες?
ολες οι διαφημισεις εχουν απο μια γκομενα γυμνη μεσα
ασε που το φωτοσοπ κανεις θαυματα και τρεχει ενα μεγαλο ποσοστο του γυναικειου πλυθησμου (ας μην αναλυσουμε γιατι) και χαλα ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ σε καλλυντικα σε επεμβασεις σε κεντρα αδυνατισματος...........
μια καλοστυμενη επιχειρηση ειναι που ρουφα ενα τεραστιο κομματι της οικονομιας διεθνως
και γιατι?
γιατι ειναι κουλ και ωραιο να εισαι προστυχος να μην εχεις καμμια αξιοπρεπεια
να βγαινει η γκομενα γυμνη με λαγνο υφος και να λες πωααα τη πουτανακι ειναι αυτο ........
καλο ε?
γαματο θα ελεγα...............πολυ κουλ ......πολυ προοδευτικο
μεσα στη προοδο ειμαστε....................εχουν θαφτει ολες οι εκδηλωσεις ολα τα επιτευματα τα παντα γιατι πρεπει να δουμε στη τηλεοραση το κωλο της καθε βρομιαρας που βρηκε τον ευκολο τροπο να βγαλει λεφτα..............στη υγεια μας ......στην υγεια των μαλακων
(εχετε ακουσει ανα καιρους τα τραγουδακια ε? <<κοιτα με κανε την δουλεια σου και πληρωνε>>
μπραβο ρε τρελη προοδος..........................
οντως ειμαι πολυ πισω τελικα.........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
κομματι με τις τσοντες πολύ με άρεσε...
η εποχή μας ειναι μια χαρά...σε αλλες εποχες δε θα χες το δικαίωμα να πεις αυτα που λες τωρα οπότε παμε παρακάτω.
επισης απο παλια οι ελληνες ειχαμε μια ταση στις τσοντες.
ο ενας γαμουσε τον αλλονα..μεχρι που μας πλασαρανε αυτη τη καθως πρεπει θρησκεία ρε γαμωτ...
EVI +1000 απο μενα, σε αυτα που εγραψες........
![]()
![]()
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
η εποχή μας ειναι μια χαρά...σε αλλες εποχες δε θα χες το δικαίωμα να πεις αυτα που λες τωρα οπότε παμε παρακάτω.
ο ενας γαμουσε τον αλλονα..μεχρι που μας πλασαρανε αυτη τη καθως πρεπει θρησκεία ρε γαμωτ...
ειπα.............στο προηγουμενο ποστ μου οτι ...ο,τι δε μου αρεσει στο τωρα δε πα να πει οτι μου αρεσε στο παρελθον................αυτο δε σημαινει οτι δε θελω να το αλλαξω στο μελλον.![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
emena mou fenete oti apla krivomaste piso apo to daktilo mas...
gia tin akrivia kapoioi stamatisan na krivode kai den mas aresei pou miname monoi...
αν τα κοριτσια ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να προστατευσουν την προσωπικοτητα και το ηθος τους δεν υπαρχει περιπτωση να τις μαζεψει κανενας αντρας..
απλα οταν ερθει η ωρα να ανοιξει σπιτι θα ψαξει μεσα στο πληθος για μια κατα τα προτυπα της εποχης "αγνη" κοπελα -κοπελα για σπιτι που λεμε- για παιδια κλπ..
ολοι γουσταρουμε τα πουτανακια οταν δεν ειναι οι αδερφες μας..ολοι θελουμε να βλεπουμε "μωρα" και να θελουμε να τα κουτουπωσουμε αλλα δε θελουμε να "χαλβαδιαζει" κανεις την αδερφη μας..
οπως ειπε καποτε και ενας "θεος"..αμα εχεις λεει κοριτσι εχεις προβλημα..ερχεται το καθε μαλακισμενο που το χει αφησει αμολητο ο πατερας του και στο γ@μαει κ μετα αυτο δενεται κ εχεις προβληματα..ασε που δεν ειναι κ ωραιο να στου γ@μανε το παιδι....ενω αμα εχεις γιο ειναι αλλιως..τον αφηνεις κ του λες "γ@μα τες ολες αγορι μου"
δεν παμε πουθενα με τετοια μυαλα, με ολοκληρους οροφους με τσοντες στα βιντεο κλαμπ και με 15% του παγκοσμιου ιστου καλυμενο με πορνογραφικο υλικο
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Παντα σε καθε εποχη,σε καθε κοινωνια και σε καθε παρεα υπαρχει αυτος που τραβαει μπροστα και υπαρχει και αυτος που προσπαθει να "κρατησει μποσικα"....Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
emena mou fenete oti apla krivomaste piso apo to daktilo mas...
Η αληθεια κρυβεται σε ολους τους ενδιαμεσους,καθως χρειαζονται και τους 2 αυτους ανθρωπους...
Μια θα μετανιωνουμε που τολμησαμε και πηγαμε "μπροστα" και αλλη μια που "κρατηθηκαμε"....
Ετσι λες ε? Μαθε λοιπον οτι υπαρχουν και κοριτσια που παρ'όλο που δεν γ@μανε κυριολεκτικα,γ@μανε μεταφορικα κατι αβγαλτα αγορακια και μετα αυτα τρεχουν και δεν φτανουν...Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
οπως ειπε καποτε και ενας "θεος"..αμα εχεις λεει κοριτσι εχεις προβλημα..ερχεται το καθε μαλακισμενο που το χει αφησει αμολητο ο πατερας του και στο γ@μαει κ μετα αυτο δενεται κ εχεις προβληματα..ασε που δεν ειναι κ ωραιο να στου γ@μανε το παιδι....ενω αμα εχεις γιο ειναι αλλιως..τον αφηνεις κ του λες "γ@μα τες ολες αγορι μου"
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Kαλα εσυ τωρα το πηγες στο αλλο ακρο...Εννοειται πως ειναι καλυτερα που μπορουνε οι γυναικες και εκφραζονται ελευ8ερα...
Οσο για τη 8εση της γυναικας στην αρχαια Ελλαδα...καλα....ουτε να το συζητας να ανοιξουμε τετοιο 8εμα....
Το 8εμα ειναι πως ακομα κ σημερα οι γυναικες ΔΕΝ ειναι εντελως απελευ8ερωμενες στο 8εμα του σεξ κι αυτο γιατι ειναι ΛΑ8Ος τα μηνυματα που πλασσαρονται...
Η γυναικα να ειναι καρα κορμαρα και καρακουκλαρα για να εχει συντροφο ...τα ''μπαζα.. δηλ. να πανε να πνιγουνε...
Η γυναικα να προσφερει απολαυση και να κανει τα παντα...ο αντρας ''εννοειται'' και μονο που υπαρχει ..αρκει...
Μια γυναικα που αλλαζει συντροφους ειναι τσ@υλα ...ενας αντρας που αλλαζει γκομενες ειναι γ@μιας...
Πλασσαρονται προτυπα γυναικας οπως η Σαμαν8α του Sex and the city χωρις να εμβα8υνουν απλα παρουσιαζοντας την σαν την ανετη π@ρτολα...Πανε μετα τα κοριτσακια...πηδιουνται για μια νυχτα και μετα καρακομπλαρουν απο τις ενοχες της επομενης μερας...
Ασε που γενικοτερα ειδικα στους εφηβους αμα δεν εχεις τουλαχιστο παρτουζω8ει απο τα 15 δεν ''μετρας''...Εχουν ξεφυγει τα μικρα λεμε τελειως...Πανε να το παιξουν επανασταση και τα κανουν σκ@τα...Τα αγορακια γινονται μα@κες χωρις κανενα σεβασμο στη γυναικα ενω τα κοριτσακια ...καλα ειδικα αυτες...8α φτασουν καποια στιγμη 30 και 8α'ναι ετοιμες να πηδηξουν απ'τον 7ο...
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
TRE εγω διαφωνω εννοειται με αυτη την αποψη..απλως τη μετεφερα![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Συμφωνω ,αν οχι απολυτως,σιγουρα σε πολυ μεγαλο ποσοστο με τους προλαλησαντες( ή μαλλον με τους προγραψαντες) EVI,vangelis46 και τον wannabe mik doohan.
Επομενως μπορειτε να μου κρεμασετε κι εμενα την ταμπελιτσα του ''συντηρητικου'' στο λαιμο και να με περιφερετε ως αλλον τεντυμπόι στην αυνανιζομενη και οφθαλομοπορνο νεοκωλοελληνικη παγκοσμιοποιημενη μας κοινωνια.
Εχει καταντησει πλεον αηδια να κοιτας οπουδηποτε γυρω σου ( TV, περιοδικα ,εφημεριδες και γενικοτερα τα μεσα μαζικης εξημερωσης) και να βλεπεις παλλομενα βυζια και κωλους που απευθυνονται σε σενα σα να εισαι ο τελευταιος επιζων σε καποιο ερημονησι.
Το πολυ το κυρ'ελεησον το βαριεται κι ο παπας ...
Ζουμε υποτιθεται την εποχη της σεξουαλικης απελευθερωσης στη χωρα μας και τα γεγονοτα μονο αυτο δε δειχνουν.
Τοση προβολη του γυμνου και του προστυχου μονο απελευθερωση δε δειχνει.
Πιο πολυ σε αναρχια και ασυδοσια με παραπαμπει.
Πως γινεται μια απελευθερωμενη σεξουαλικα κοινωνια να αποζητα να βλεπει συνεχως κωλους και βυζια δεν το καταλαβαινω, τοση πεινα υπαρχει πια?
Μηπως οι διαφημιστες και οι marketιngιστες εχουν βρει τη συνταγη του ''μαγικου ζωμου''? Μια πανακεια?
Ενα ''φαρμακο'' για πασα νοσο και πασα μαλακια???
ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΒΛΕΠΕΙ...Ολα τα προβαλλομενα προτυπα τα υιοθετουν...χαζογκομενες , κ@υλαραδες , ψωνια καθε ειδους και νεοτουρκοι ωχαδερφιστες....
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΤΟΣ ΣΤΟ ΒΑΡΕΛΙ , ΕΙΝΑΙ ΑΒΥΣΣΑΛΕΟ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΛΑΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ...
...το μονο που μπορει ο καθενας να κανει ειναι να αναπτυξει τις ΑΜΥΝΕΣ του ,για τον εαυτο του και τους αγαπημενους του ανθρωπους...
ΠΑΙΔΕΙΑ ουσιαστικη , ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΣ ...
Τα υπολοιπα θα ειναι φυσικα επακολουθα...
Οποιος καταλαβε ,καταλαβε.
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους