Σελίδα 9 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 401

Θέμα: Αδελφές και παλικάρια, γίναμε μαλλιά κουβάρια...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Re: ΡΕ ΣΥ

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΥΤΑ!!
    ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΞΙΟΘΕΑΤΟ ΤΗΣ ΠΙΠΕΡΙΤΣΑΣ ΛΕΜΕ!![ΠΙΠΕΡΙΤΣΑ-ΧΩΡΙΟ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ]
    [FONT=courier new]
    Σπύρο; δώσε συντεταγμένες ρε συ να το αποφύγουμε το χωριό σου ρε λέμε!!!!!

Αν βάλεις και 10 αντρες μαζί σε ένα χώρο κλειδωμένους (όπως στισ φυλακές) τότε σιγουρα ο πιο δυνατός θα έχει γκόμενες κάποιους από τους άλλους
    [/FONT]

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Thanos_
    Πωπω ρε Χρήστο... οδοστρωτηρας είσαι! Θα αρχίσω να πιστεύω ότι έχεις κάνει την αντίδραση αυτοσκοπό!

Οχι μου βγαινει μονη της !!!

Σ'εμένα πάλι αρέσει το πατροπαράδοτο πρότυπο της ελληνικής οικογένειας. Μ'αρέσει να υπάρχει η εκκλησία και η θρησκεία έτσι όπως εγώ την αντιλαμβάνομαι και ας πηγαίνουν και οι πουτάνες και οι κλέφτες την κυριακή να εκκλησιαστούν. Εγώ δεν έχω πάει ποτέ... Είμαι πουριτανός τελικά;

Και μενα μ' αρεσει η οικογενεια, αλλα αυτο το "πατροπαραδοτο" με χαλαει.
    Ειχαμε (πριν 2000 χρονια) μια απο τις ωραιες θρησκειες που περασαν ποτε απο αυτον τον πλανητη ως τωρα. Γιατι μας την κλεψανε γαμωτο. Οι Θεοι της ηταν πολυ κοντα στον ανθρωπο. Με ανθρωπινα ελατωματα και χαρες. Τι το ομορφο να βρω μετα στην Εβραϊκη? Τι παραπανω εχει που ΔΕΝ το ειχε η δικια μας?
    Παντως να εισαι σιγουρος οτι σιγουρα κι εγω θα ειμαι πολυ Πουριτανος για καποιους αλλους! Ειναι βλεπεις σχετικη εννοια ...

Ίσως και τα διαζύγια να οφείλονται στην έκπτωση των ηθικών φραγμών που υπήρχαν στο κέρατο. Ποιος ξέρει... αν πάμε έτσι όπως τα λες, σε 50 χρόνια από τώρα μπορεί να μειωθεί και η αξία της ανθρώπινης ζωής, να σπάσουμε και τους ηθικούς φραγμούς γύρω από το φόνο και ν'αρχίσουμε να σκοτώνουμε ο ένας τον άλλο.

Μπαααα. Μαλλον στο οτι τα βρισκουν ολα ετοιμα απο τους γονεις οφειλεται. Ετσι δεν καθονται να σκεφτουν τις δυσκολιες ενος τετοιου εγχειρηματος. Οταν τα βρουν σκουρα, ειναι ηδη παντρεμενοι, οποτε ....
    Για τις κορες μου παντος εγω δεν θα επιτρεψω τον γαμο (τους το 'χω πει), αν δεν εχουν συζησει ενα μεγαλο χρονικο διαστημα (πανω απο χρονο) με το αγορι τους, σε σπιτι που θα συντηρουν μονοι τους ...
    Θελω να δοκιμασουν πραγματικα την 'σχεση" τους πρωτα.

Ο φονος (ομοειδων), πουθενα στην φυση δεν ειναι και δεν προκειτε να γινει, ηθικος!

.................
    Υπάρχουν άνθρωποι αγαθοί και άνθρωποι που αυτό που εσύ θεωρείς αυτονόητο, δεν μπορούν ούτε να το διανοηθούν! Γι'αυτούς τους ανθρώπους θέλω να υπάρχει μία πηγή ηθικής που δεν θα εξαρτάται από το ρεύμα της εποχής και τα οικονομικά συμφέρονται κάποιων επιχειρηματιών. Αν έχεις κάτι καλύτερο και πιο διαχρονικό να μου προτείνεις από τη θρησκεία πες το μου.
    Το εχω ξαναπει !!!
    Η ΜΟΡΦΩΣΗ !!!
    Μορφωσε ενα λαο, για να τον βγαλεις απο την "αγνοια" στην οποια τον κραταει η θρησκεια. Η ηθικη ειναι μεσα στον καθενα μας. Δεν μας την δινει η θρησκεια.
    Αν διδαξεις σε καποιον, οτι ειναι κακο να στερησεις απο τον διπλανο σου αυτο το οποιο μοχθησε για να αποκτησει ....
    Δεν χρειαζεται να τον "φοβησεις", με το οτι ειπε ο Θεος "ου κλεψεις".
    Το ενα του το δινεις να το καταλαβει με επιχειρηματα, τον βαζεις π.χ. στην θεση του θυματος. Το αλλο προσπαθεις να του το επιβαλεις. Ποιο νομιζεις οτι θα καταλαβει καλυτερα?
    Βεβαια το πρωτο θελει πιο πολυ κοπο (γιατι πρεπει να εξηγεις το καθε τι), αλλα απο την αλλη παραγει μοναδες "σκεπτομενες" μεσα στο κοινωνικο συνολο.

Το καθε Κρατος μπορει να κανει τις επιλογες του. Η Ελληνικη επιλογη παντως μοιαζει να ειναι προς την πρωτη κατευθυνση, αλλα χωλαινουμε πολυ στο συστημα της παιδειας ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    [FONT=courier new]
    ρε συ Χρήστε......

χρονια πολλά έχω ζήσει στην επαρχία αλλά δεν τα είδα εγώ...

Τώρα ποιοί γράφουν στα διάφορα περιοδικά, έγκρητα ή μη .......
    Μπορεί να γράφει και ο Βαλιανάτος (φτου!!!!! είπα και το όνομα)
    [/FONT]
    Εχω δει εγω σου λεω ρε!!!
    Στην γειτονια μου μικρος π.χ.
    Στα Τουρκοβουνια (τοτε ηταν χειροτερα κι απο χωριο, πηγαιναμε στο χωριο να δουμε κοσμο!).

ρε συ Χρήστε......

χρονια πολλά έχω ζήσει στην επαρχία αλλά δεν τα είδα εγώ...

Τώρα ποιοί γράφουν στα διάφορα περιοδικά, έγκρητα ή μη .......
    Μπορεί να γράφει και ο Βαλιανάτος (φτου!!!!! είπα και το όνομα)
    Οι γατοι πηδανε τα αρσενικα γατακια για να τους επιβληθουν (οσοι ειχαν ποτε γατο ξερουν)

Κι επιτελους, σταματηστε ν αναφερεστε στη φυση και τα παραδειγματα της καθως δεν ειστε και πολυ ενημερωμενοι...

Βαριεμαι να πληκτρολογω οποτε αναφορικα:

-Λουλουδια: υπαρχουν λουλουδια εξοπλισμενα και με τα 2 αναπαραγωγικα οργανα (αντρικο, γυναικειο)

-Υπαρχουν ερμαφροδιτα σκουληκια και σαλιγκαρια

-Ομοφυλοφιλια σε ποντικια: σε κοινωνιες ποντικιων που απειλουνται απο πεινα 'η' ασθενειες, το sex συνεχιζεται μονο μεταξυ των αρσενικων (για να μην υπαρχει περαιτερω γεννητικοτητα)

-σε σχεδον ολα τα ειδη πιθηκων παρατηρειται λανθανουσα ομοφυλοφιλια (το ενα αρσενικο καβαλαει το αλλο προσομοιωνοντας διεισδυση)

σε μερικα ειδη πιθηκων (μακακοι, σκιουρο-πιθηκοι) υπαρχει και πρωκτικη διεισδυση (μετακσυ αρσενικων)

σε καποια αλλα ειδη πιθηκων (ιαπωνικοι μακακοι, γοριλλες κλπ) παρατηρειται (εκτος απο πρωκτικη διεισδυση) και εξπερματωση

ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ που βαριεμαι ν αναφερω...

η αγνοια ειναι ευτυχια για μερικους...

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Εμένα αυτό που δεν μου αρέσει στην όλη φάση είναι πως όλες οι αδερφούλες το παίζουν αδικημένες και καταπιεσμένες και διάφορα άλλα τέτοια......

Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως έχουμε γεμίσει από δαύτους ειδικά στα ΜΜΕ και αυτό έχει πολύ σοβαρές επιπτώσεις που πολλοί δεν μπορούν να αντιληφθούν.....

Και όχι τίποτα άλλο το έχουμε κάνει και μόδα το ψιλοκουνιστό και λυγιστό και θα έχουμε άλλα....

ΟΞΩ ΟΙ ΠΙΣΩΚΡΕΑΤΟΦΑΓΟΙ ΛΕΜΕ!!!!!!!
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
    Εμένα αυτό που δεν μου αρέσει στην όλη φάση είναι πως όλες οι αδερφούλες το παίζουν αδικημένες και καταπιεσμένες και διάφορα άλλα τέτοια......

Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως έχουμε γεμίσει από δαύτους ειδικά στα ΜΜΕ και αυτό έχει πολύ σοβαρές επιπτώσεις που πολλοί δεν μπορούν να αντιληφθούν.....

Και όχι τίποτα άλλο το έχουμε κάνει και μόδα το ψιλοκουνιστό και λυγιστό και θα έχουμε άλλα....

ΟΞΩ ΟΙ ΠΙΣΩΚΡΕΑΤΟΦΑΓΟΙ ΛΕΜΕ!!!!!!!

Αϊντε πλυνε τα μουτρα σου εσυ ρε ....
    Πιες και τον καφε για να ξυπνησεις!
    Αϊντε γιατι θα κρυωσει ....
    Και μετα κλεισε και την Τατιανα που βλεπεις και μετα κανεις πως δεν σ΄αρεσει ...
    :rotflmao:

Δηλαδη ΟΛΑ τ' αλλα που βλεπεις ειναι καλα καμωμενα και σε χαλανε μονο οι πισωγλεντηδες στην τηλεοραση ?

Α, ρε ΚΡΥΦΟΛΟΥΓΚΡΕΣ !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Οχι μου βγαινει μονη της !!!

Και μενα μ' αρεσει η οικογενεια, αλλα αυτο το "πατροπαραδοτο" με χαλαει.
    Ειχαμε (πριν 2000 χρονια) μια απο τις ωραιες θρησκειες που περασαν ποτε απο αυτον τον πλανητη ως τωρα. Γιατι μας την κλεψανε γαμωτο. Οι Θεοι της ηταν πολυ κοντα στον ανθρωπο. Με ανθρωπινα ελατωματα και χαρες. Τι το ομορφο να βρω μετα στην Εβραϊκη? Τι παραπανω εχει που ΔΕΝ το ειχε η δικια μας?
    Παντως να εισαι σιγουρος οτι σιγουρα κι εγω θα ειμαι πολυ Πουριτανος για καποιους αλλους! Ειναι βλεπεις σχετικη εννοια ...

Μπαααα. Μαλλον στο οτι τα βρισκουν ολα ετοιμα απο τους γονεις οφειλεται. Ετσι δεν καθονται να σκεφτουν τις δυσκολιες ενος τετοιου εγχειρηματος. Οταν τα βρουν σκουρα, ειναι ηδη παντρεμενοι, οποτε ....
    Για τις κορες μου παντος εγω δεν θα επιτρεψω τον γαμο (τους το 'χω πει), αν δεν εχουν συζησει ενα μεγαλο χρονικο διαστημα (πανω απο χρονο) με το αγορι τους, σε σπιτι που θα συντηρουν μονοι τους ...
    Θελω να δοκιμασουν πραγματικα την 'σχεση" τους πρωτα.

Ο φονος (ομοειδων), πουθενα στην φυση δεν ειναι και δεν προκειτε να γινει, ηθικος!

Το εχω ξαναπει !!!
    Η ΜΟΡΦΩΣΗ !!!
    Μορφωσε ενα λαο, για να τον βγαλεις απο την "αγνοια" στην οποια τον κραταει η θρησκεια. Η ηθικη ειναι μεσα στον καθενα μας. Δεν μας την δινει η θρησκεια.
    Αν διδαξεις σε καποιον, οτι ειναι κακο να στερησεις απο τον διπλανο σου αυτο το οποιο μοχθησε για να αποκτησει ....
    Δεν χρειαζεται να τον "φοβησεις", με το οτι ειπε ο Θεος "ου κλεψεις".
    Το ενα του το δινεις να το καταλαβει με επιχειρηματα, τον βαζεις π.χ. στην θεση του θυματος. Το αλλο προσπαθεις να του το επιβαλεις. Ποιο νομιζεις οτι θα καταλαβει καλυτερα?
    Βεβαια το πρωτο θελει πιο πολυ κοπο (γιατι πρεπει να εξηγεις το καθε τι), αλλα απο την αλλη παραγει μοναδες "σκεπτομενες" μεσα στο κοινωνικο συνολο.

Το καθε Κρατος μπορει να κανει τις επιλογες του. Η Ελληνικη επιλογη παντως μοιαζει να ειναι προς την πρωτη κατευθυνση, αλλα χωλαινουμε πολυ στο συστημα της παιδειας ...
    Ρε Χρήστο... δεν μπαίνουμε σε κανένα chat να τα πούμε;

Το θέμα της θρησκείας έχει πολύ βάθος και δεν έχω τις γνώσεις να το αναλύσω. Νομίζω κανείς δεν τις έχει στο βαθμό που απαιτείται. Δέχομαι την ελευθερία του καθενός να πιστεύει σε ότι τον ικανοποιεί!

Στο θέμα της οικογένειας θα διαφωνήσω. Δεν έχω δει κανέναν να χωρίζει λόγω οικονομικών δυσκολιών. Απλά έχει χαθεί η έννοια των "ιερών δεσμών του γάμου"... όπως έχουν χαθεί και πολλές ακόμα αξίες που έδιναν δύναμη στο θεσμό.

Θα αντισταθώ στον πειρασμό να το σχολιάσω περισσότερο γιατί θα το πάμε αλλού...

Ο φόνος των ομοειδών όπως το λες μπορεί να μη γίνει ποτέ ηθικός. Αλλά το ηθικός δεν είναι απαραίτητα το αντίθετο του ανήθικος...

Η μόρφωση μπορεί σίγουρα να φέρει αποτελέσματα. Αλλά η μόρφωση είναι εποχιακή πολυτέλεια. Χρειάζεται κάτι που ν'αντέχει στο χρόνο και στις οικονομικοπολιτικές αλλαγές.

Αν ζούσαμε πριν από 60 χρόνια θα ήμασταν εξ ορισμού αμόρφωτοι!
    Θάνος..

ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ ΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟΛΟΥΓΚΡΑ!!!

ΟΧΙ ΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ....

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ????
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
    Οι γατοι πηδανε τα αρσενικα γατακια για να τους επιβληθουν (οσοι ειχαν ποτε γατο ξερουν)

Κι επιτελους, σταματηστε ν αναφερεστε στη φυση και τα παραδειγματα της καθως δεν ειστε και πολυ ενημερωμενοι...

[FONT=courier new]
    Όπα ρε Παραμορφωμένε....
    [/FONT]

Βαριεμαι να πληκτρολογω οποτε αναφορικα:

-Λουλουδια: υπαρχουν λουλουδια εξοπλισμενα και με τα 2 αναπαραγωγικα οργανα (αντρικο, γυναικειο)

[FONT=courier new]
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ
    [/FONT]

-Υπαρχουν ερμαφροδιτα σκουληκια και σαλιγκαρια

[FONT=courier new]
    Αλλο ερμαφροδυτο κι αλλο ομοφυλοφιλία κ. μορφωμένε
    [/FONT]

-Ομοφυλοφιλια σε ποντικια: σε κοινωνιες ποντικιων που απειλουνται απο πεινα 'η' ασθενειες, το sex συνεχιζεται μονο μεταξυ των αρσενικων (για να μην υπαρχει περαιτερω γεννητικοτητα)

[FONT=courier new]
    Υπάρχει πρόβλημα - δεν είναι φυσιολογικό κ. μορφωμένε
    [/FONT]

-σε σχεδον ολα τα ειδη πιθηκων παρατηρειται λανθανουσα ομοφυλοφιλια (το ενα αρσενικο καβαλαει το αλλο προσομοιωνοντας διεισδυση)

σε μερικα ειδη πιθηκων (μακακοι, σκιουρο-πιθηκοι) υπαρχει και πρωκτικη διεισδυση (μετακσυ αρσενικων)

σε καποια αλλα ειδη πιθηκων (ιαπωνικοι μακακοι, γοριλλες κλπ) παρατηρειται (εκτος απο πρωκτικη διεισδυση) και εξπερματωση

ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ που βαριεμαι ν αναφερω...

η αγνοια ειναι ευτυχια για μερικους...

[FONT=courier new]
    Δεν πας ρε Δεζ εκεί στους πιθήκους τους μακάκους να είσαι και κοντα στο φυσικό περιβάλλον....

Κοίτα ρε που τσακωνόμαστε για εάν είναι φυσιολογικό να τον παίρνεις....
    [/FONT]

1. Ρε Χρήστο... δεν μπαίνουμε σε κανένα chat να τα πούμε;

2. Το θέμα της θρησκείας έχει πολύ βάθος και δεν έχω τις γνώσεις να το αναλύσω. Νομίζω κανείς δεν τις έχει στο βαθμό που απαιτείται. Δέχομαι την ελευθερία του καθενός να πιστεύει σε ότι τον ικανοποιεί!

3. Στο θέμα της οικογένειας θα διαφωνήσω. Δεν έχω δει κανέναν να χωρίζει λόγω οικονομικών δυσκολιών. Απλά έχει χαθεί η έννοια των "ιερών δεσμών του γάμου"... όπως έχουν χαθεί και πολλές ακόμα αξίες που έδιναν δύναμη στο θεσμό.

4. Θα αντισταθώ στον πειρασμό να το σχολιάσω περισσότερο γιατί θα το πάμε αλλού...

5. Ο φόνος των ομοειδών όπως το λες μπορεί να μη γίνει ποτέ ηθικός. Αλλά το ηθικός δεν είναι απαραίτητα το αντίθετο του ανήθικος...

6. Η μόρφωση μπορεί σίγουρα να φέρει αποτελέσματα. Αλλά η μόρφωση είναι εποχιακή πολυτέλεια. Χρειάζεται κάτι που ν'αντέχει στο χρόνο και στις οικονομικοπολιτικές αλλαγές.

7. Αν ζούσαμε πριν από 60 χρόνια θα ήμασταν εξ ορισμού αμόρφωτοι!
    Η αριθμηση δικη μου (με βολευει καλυτερα) ...

1. Δεν με βολευει το chat. Ετσι μπορω και δουλευω παραλληλα.

2. Καποτε ηταν 5! Ο δυνατοτερος τους βαραγε με το ροπαλο στο κεφαλι και επιβαλοταν. Οταν γινανε 15-20 αρχισαν οι δυσκολιες ...
    Ηταν πια πολλοι! Τοτε επεσε κι η πρωτη φαϊνη ιδεα! "Το βλεπετε εκεινο το βουνο που πεταει φωτια και μας καιει? Ε, ειναι κολητος μου, κι αν δεν κατσετε καλα, θα του πω να σας καψει!". Στην αρχη λοιπον οι αρχηγοι των κοινωνιων, ηταν και ιερεις και οι "θεοι" ηταν διαφορα φυσικα φαινομενα.
    Αργοτερα, ειτε επειδη μεγαλωσαν κι αλλο οι κοινωνιες, ειτε επειδη οι παλιοι θεοι ΔΕΝ φοβιζανε τοσο πολυ, τα πραγματα γινανε ολο και πολυπλοκοτερα. Οι θεοι πιο μπερδεμενοι, καστα ιερεων (χρειαζοντουσαν περισσοτεροι απο εναν), που ομως ηταν παντα οργανα των "βασιλιαδων"! Σιγα-σιγα εχουμε φτασει και στις σημερινες "συγχρονες" μορφες, που ομως βαθυτερα (αν και ειναι πολυ πιο πολυπλοκες) ΔΕΝ εχουν αλλαξει καθολου, ουτε ως προς τον σκοπο, ουτε ως προς την χρηση!
    Παρε σαν παραδειγμα την Ισλαμικη θρησκεια, στην οποια εισαι "απ' εξω" και μπορεις να "βλεπεις" καλυτερα ....
    Ειναι νομιζω φανερος και ο σκοπος και η χρηση!
    Εγω ειμαι "απ' εξω" και στον Χριστιανισμο και τον κρινω κι αυτον.

Απο την αλλη μερια για αναρωτηθειτε ...
    Οι Ορθοδοξοι Χριστιανοι ειναι μολις 108.000.000 συμπεριλαμβανομενων και των νεοκοπων Ρωσσων.
    Τα αλλα 6.200.000.000 κατοικων αυτου του πλανητη ειναι ηλιθιοι και εμεις (βαζω και μενα μεσα) μαγκες?

3,4,5,6,7: Λιγο πολυ ψιλοσυμφωνουμε αλλα τ' αφηνω γι' αργοτερα, μιας και πιασαμε την Θρησκεια τωρα ...

[FONT=courier new]
    Ποιος θέλει να του προσομοιάσω ένα γ@μίσι;

Φυσιολογικό είναι
    [/FONT]

ΟΞΩ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ!!!!!!!!
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

[FONT=courier new]
    ..............................
    Κοίτα ρε που τσακωνόμαστε για εάν είναι φυσιολογικό να τον παίρνεις....
    [/FONT]

Γι' αυτο καταλαβες οτι "τσακωνομαστε" (ανταλλασουμε αποψεις) ρε Νικε?

Εγω παντως για την Δημοκρατια "τσακωνομαι" !!!

Λες να 'μαι παλι σε λαθος ποστ ρε γαμωτο ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Γι' αυτο καταλαβες οτι "τσακωνομαστε" (ανταλλασουμε αποψεις) ρε Νικε?

Εγω παντως για την Δημοκρατια "τσακωνομαι" !!!

Λες να 'μαι παλι σε λαθος ποστ ρε γαμωτο ???

[FONT=courier new]
    Δεν τσακωνόμαστε για την δημοκρατία......

Για τον αν χωράει το αγγούρι στον κ@λο μας λέμε.....

Και η ερώτηση είναι απλή : Αν είχες γιο και ερχόταν σπίτι και σου έλεγε Πατέρα από εδώ αυτός που μου περιποιείτε τον κ@λο μου εσύ τι θα έλεγες; Για σου ρε Βαλιανάτε και δικαίωμα διαφορετικότητας;

Εγώ θα προσομοίαζα πρωκτική διείσδυση πάντως στον απαυτό του "φίλου"......

[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
    ΟΞΩ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ!!!!!!!!

Μαζι σου (εστω) ...
    Και πως θα τους ξεχωριζουμαι ρε Περι ???

Θα βγαζουμε τον που#$% μας εξω και θα τον κουναμε, για να δουμε μην "τσιμπησει" κανεις ???

Μπα σε καλο σας παλι σημερα ....

:rotflmao: :rotflmao:

"Ξεκωλιαστηκα" στο γελιο λεμε ....

Φανταζομαι τον Περι να ψαρευει Πουστηδες ....

:rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 9 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. κατι κουρασμένα παλικάρια ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΤΟ και οικονομική κρίση
    από lc8ergr1 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2013, 11:15
  2. Αδερφές και παλικάρια
    από MikeG στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 57
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2009, 10:37