Σελίδα 9 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 217

Θέμα: Έλεος με τα ψέμματα των ΜΜΕ!!!

Απαντησα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Αυτοι οι τραμπουκοι ονομα δεν εχουν?Με δανεικη φατσα πηγανε εκει?Δεν τους μυνησε ποτε κανενας?Προφανως θα θελανε να τους μυνησουν.....Αν οχι σημαινει οτι εχουν προστασια απο αλλου οποτε και η αστυνομια δεν θα τους ακουμπησει...Δεν ζουνε στα υπογεια των ΑΕΙ και των ΤΕΙ...Εξω απο αυτα ζουνε....Αν θελανε τους καναν τσακωτους...Δεν θελουν...

Επιμενω πως η λυση δεν ειναι αυτη...
    Να το θεσω αλλιως....

Οταν η ΔΑΠ παει και βαζει φουσκωτους στις σχολες,συμφωνα με καταγγελιες,νομιζεις η αστυνομια του Καραμανλη θα προστατεψει τους αλλους ή θα ενισχυσει την ΔΑΠ μεσα στα πανεπιστημια??

Αν βγει το ΠΑΣΟΚ αυριο και οι στρατηγοι της ΕΛΑΣ αντικατασταθουν με δικους τους θα προστατεψουν την ΔΑΠ απο τραμπουκους της ΠΑΣΠ ή οποιας αλλης οργανωσης??

Εδω δεν εχουμε αστυνομια στους δρομους,πιστευεις οτι οι ελαχιστοι αστυνομικοι θα μπορουν να αστυνομευουν τις χιλιαδες σχολες και τους εκατονταδες χιλιαδες φοιτητες??

Λοιπον?

ΥΓ Με τον απεναντι στο ΚΑΤ επεσες στην περιπτωση....Για τον πρυτανη και τους φρουρους τα φουσκωσανε....

έπεσα στην περίπτωση... μάλιστα.... ό,τι πεις

προτιμώ την αστυνομία και την δικαιοσύνη, παρά τους τραμπούκους

εσένα σε συμφέρει να βγάλεις όλους τους δικαστικούς και αστυνομικούς διεφθαρμένους, εγώ δεν θα φτάσω σε τέτοιο σημείο

αν πάνε μπάτσοι στα ΑΕΙ τουλάχιστον θα μπορούν να λειτουργούν τα διοικητικά όργανα χωρίς καθεστώς ΤΡΟΜΟΥ που δημιουργούν κάποιοι αληταράδες

με τα ΜΜΕ μέσα στα ΑΕΙ, εσύ πώς είσαι ΤΟΣΟ σίγουρος πως ο κωστάκης θα προστατέψει τους ΔΑΠίτες και ο γιωργάκης τους ΠΑΣΠίτες; δεν θα εκτεθεί;

εξάλλου και τώρα ο αλαβάνος προστατεύει τους ΑΛίτες...

θα σε ρωτήσω κάτι άλλο, αν και ως τώρα δεν μου απάντησες σε τίποτε από ό,τι σε ρώτησα:

ας υποθέσουμε πως είσαι ισπανός/βρετανός/γάλλος/γερμανός φοιτητής, και έχεις έλθει στο ελάδιστάν μέσω του προγράμματος έρασμους

τι θα πάς και θα πεις στην πατρίδα σου για τα ελληνικά ΑΕΙ που έζησες ας πούμε το 2007-2008;

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    έπεσα στην περίπτωση... μάλιστα.... ό,τι πεις
    Ε δεν πεφτουν σε κωμα καθε μερα και ξυπνανε την επομενη.....

προτιμώ την αστυνομία και την δικαιοσύνη, παρά τους τραμπούκους
    Και εγω....Τον τροπο δεν βλεπω να το καταφερεις αυτο....Δικαιοσυνη....Μεγαλη κουβεντα...

εσένα σε συμφέρει να βγάλεις όλους τους δικαστικούς και αστυνομικούς διεφθαρμένους, εγώ δεν θα φτάσω σε τέτοιο σημείο
    Με συμφερει?Εμενα?Γιατι?Δεν εχω παει πανεπιστημιο...Δεν ειμαι σε καμμια πολιτικη οργανωση...Ειμαι ελευθερος επαγγελματιας....Και δεν τους εχω εμπιστοσυνη....

αν πάνε μπάτσοι στα ΑΕΙ τουλάχιστον θα μπορούν να λειτουργούν τα διοικητικά όργανα χωρίς καθεστώς ΤΡΟΜΟΥ που δημιουργούν κάποιοι αληταράδες
    Δεν θα πανε...Και αν πανε θα ειναι μετα απο περιστατικα βιας παλι...

με τα ΜΜΕ μέσα στα ΑΕΙ, εσύ πώς είσαι ΤΟΣΟ σίγουρος πως ο κωστάκης θα προστατέψει τους ΔΑΠίτες και ο γιωργάκης τους ΠΑΣΠίτες; δεν θα εκτεθεί;
    Οσο εκτιθεται τωρα με τον Κεφαλογιαννη και τον χασισεμπορα...Με τον Ζαχοπουλο...Με...Με...Με...Με...Μια απο τα ιδια και οι ΠΑΣΟΚοι...Και απο κοινου βεβαια με τις μιζες,Siemens,καταπατητες και τα λοιπα...

εξάλλου και τώρα ο αλαβάνος προστατεύει τους ΑΛίτες...
    ????

θα σε ρωτήσω κάτι άλλο, αν και ως τώρα δεν μου απάντησες σε τίποτε από ό,τι σε ρώτησα:

ας υποθέσουμε πως είσαι ισπανός/βρετανός/γάλλος/γερμανός φοιτητής, και έχεις έλθει στο ελάδιστάν μέσω του προγράμματος έρασμους

τι θα πάς και θα πεις στην πατρίδα σου για τα ελληνικά ΑΕΙ που έζησες ας πούμε το 2007-2008;
    Τα χειροτερα προφανως....Αυτο σημαινει οτι δεν υπαρχει προοπτικη για τα δημοσια πανεπιστημια?Οτι δεν τα εχουν υποβαθμισει και συνεχιζουν να το κανουν οι κυβερνησεις μας?

Εχω απαντησει πιστευω σε ολα που μπορω να απαντησω...Αν δεν σου αρεσουν οι απαντησεις μου δεν μπορω να κανω κατι αδερφε...

α, δηλαδή για την υποβάθμιση φταίνε ΜΟΝΟ οι κυβερνήσεις μας;

πέστο αδελφέ μου να το ξέρω, να μη γράφω σεντόνια στο βρόντο...

Μάλιστα…
    Ενδιαφέρουσες απόψεις….
    Για το χάλι της παιδείας ευθύνονται οι φοιτητές ή έστω κάποιοι ««κουκουλοφόροι»»….
    Για το χάλι της υγείας θα ευθύνονται οι νοσοκόμες ….
    Για το οικονομικό χάλι θα ευθύνονται οι καταναλωτές ….
    Είμαστε τελικά τόσο απαίσιος λαός που δεν αφήνουμε τους νοικοκυραίους να ησυχάσουν ….
    Η συμβουλή που θα πρέπει να δίνουμε στα παιδία μας είναι «κοιτά τις σπουδές και την δουλίτσα σου και μην μπλέξεις πουθενά….»
    Μάλλον ,θα πρέπει να μας (ξανά)σώσει κανένας Συνταγματάρχης ….

κοίτα φιλαράκι, η καραμελίτσα με τη χούντα είναι πολύ μπαγιάτικη, πρόσεξέ τη θα σου έλεγα...

κοίτα φιλαράκι, η καραμελίτσα με τη χούντα είναι πολύ μπαγιάτικη, πρόσεξέ τη θα σου έλεγα...

Ευχαριστώ για την συμβουλή…
    Απλά ,επειδή διάβασα διάφορα εδώ μέσα που τα λέγανε και τότε , νόμιζα ότι ξαναζεσταίνεται το πράγμα….

α, δηλαδή για την υποβάθμιση φταίνε ΜΟΝΟ οι κυβερνήσεις μας;

πέστο αδελφέ μου να το ξέρω, να μη γράφω σεντόνια στο βρόντο...
    Αν δεν υπαρχει χρηματοδοτηση,εφαρμογη των νομων και των κανονισμων αν δεν φταινε οι κυβερνησεις ποιος φταιει??Ποιος ειναι το αφεντικο στα πανεπιστημια??Ποιος εχει το υπουργειο Παιδειας?Εγω?

Ποιος δεν εχει καταφερει να αναβαθμισει τα πανεπιστημια?Ποιος τα εχει κομματικα παραρτηματα?Εγω?

Ποιος εχει την αστυνομια?Ποιος δεν ακουμπαει τους κουκουλοφορους?Ποιος τους υποθαλπτει?Εγω?

Φυσικα και φταινε οι κυβερνησεις....Στο 99% για να μην πω πιο πολυ...

Αν δεν υπαρχει χρηματοδοτηση,εφαρμογη των νομων και των κανονισμων αν δεν φταινε οι κυβερνησεις ποιος φταιει??
    χαίρομαι που περιλαμβάνεις ΚΑΙ την εφαρμογή των νόμων και κανονισμών

Ποιος ειναι το αφεντικο στα πανεπιστημια??
    εδώ και λίγα χρόνια; κάποια κομματόσκυλα, με τη βοήθεια κάποιων τραμπούκων φουσκωτών με ρόπαλα που καλούνται για "ειδικές αποστολές"

σε συνεργασία με κάποιους "καθηγητές" που συναλλάσσονται μαζί τους και αλληλοκαλύπτονται

Γιατι ποτε ειπα εγω οτι πρεπει να υπαρχει αναρχια σε κατι?Φυσικα και εννοειται οτι πρεπει να υπαρχουν νομοι και κανονες...Μην τρελαθουμε...

Στο δευτερο....Ποια κομματοσκυλα με ποιους φουσκωτους και με ποιους καθηγητες?Ποιο ειναι το κομμα που υποστηριζει,υποθαλπτει και καθοδηγει τα κομματοσκυλα?Το σκυλι αμα δεν του πει το αφεντικο δεν κανει τιποτα...

1. αν το σκυλί μπορεί να βρει εύκολο φαγητό (πτυχίο) δεν περιμένει κανένα αφεντικό, ορμάει μόνο του

2. τα κόμματα που ευθύνονται τα γνωρίζεις καλά, δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να με βάψει πολιτικά απαντώντας σε μια τέτοια ερώτηση

1.Το αφεντικο του κουναει το πτυχιο....Το πτυχιο μονο του δεν το προκαλει να το παρει....
    2.Πολιτικα ή κομματικα?Εκφερεις μια αποψη δεν σε απειλει κανενας...Εγω αναγνωρισα τα κομματα που ευθυνονται,κατα την γνωμη μου,και εσυ διαφωνησες οποτε δεν μιλαμε για τα ιδια...Απο οτι καταλαβα...

ΥΓ Ειναι ντροπη να ειναι πολιτικοποιημενος καποιος?

φίλε μου να σου πώ τι πιστεύω

ο κωστάκης έχει εξαγοράσει ΚΚΕ, ΣΥΝ και εξωκοινοβουλευτική αριστερά, με πολλά μύρια ευρώ, από τις μίζες της ζίμενς

τους έχει βάλει να κάνουν τα ΑΕΙ/ΤΕΙ μπουρδέλο, ώστε να ωριμάσει στο κεφάλι του μέσου έλληνα το ιδιωτικό πανεπιστήμιο, και βέβαια να καταργηθεί και το ιερό άσυλο που προστατεύει τον έλληνα διανοούμενο που θέλει να εκφραστεί (με ρόπαλο) και μόνο χάρη στο άσυλο μπορει να το κάνει

με άλλα λόγια ευθύνονται ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ τα ΚΚΕ/ΣΥΝ/ΕΑΑΚ, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για μια ακόμη σκευωρία του
    ΜεγάλουΚεφαλαίουτουΝΑΤΟκαιτωνΑμερικάνωνφτούκακάτζι ζ

ε μα τι άλλο να σου γράψω πια...

Σελίδα 9 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απάτη με τα dot των ελαστικών !!!!!
    από immoral στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2012, 21:25
  2. Έλεος με τα "μπιμπ-μπιμπ"..
    από Gandalf dr685sm στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2010, 23:13