Σελίδα 9 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 191

Θέμα: Κράνη, μπλόκα και αγγελίες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από chria
    Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι ο θεσμός του πρόστιμου για αυτού του είδους την παράβαση είναι λάθος και καθαρά φοροεισπρακτικός. Δεν με έχει συνετίσει ούτε εμένα (που συνήθως φοράω τουλάχιστο κράνος) ούτε την πλειοψηφία αυτών που δεν φοράνε
    Ωραία είναι φοροεισπρακτικός.So what?Στην τελική μη τους δίνεις την ικανοποιήση να σε γράψουν ούτε τα λ7 σου!
    Ωραία,τα πρόστιμα δε σε συνετίσανε.Οι ρημαδες οι φωτογραφίες μου ούτε αυτές;

Οι μπάτσοι ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ και κάνουν την δουλειά τους επιεικώς απαράδεκτα
    Όχι όλοι φίλε,όχι όλοι...
    Άντε να υποθέσουμε ότι βαριούνται όλοι:γιατί ν'ασχολείσαι με τους μπάτσους;Άστους και κοίτα την ασφάλειά σου,δε σας καταλαβαίνω μερικούς ρε παιδιά,τί δουλειά έχουν οι μπάτσοι με την ασφάλειά σου;Γι'αυτή εσύ είσαι υπεύθυνος.
    Φόρα το πάντα και σκέψου λογικά,παίξε για το αποτέλεσμα=ασφάλειά σου=ντύσου παντού και πάντα,μην επιμένεις για πράγματα που το νιώθεις ότι δεν στέκουν.

Σ'ευχαριστώ για τα περαστικά,πάω πολύ καλύτερα οπότε σχετικά σύντομα οι ευχές δε θα χρειάζονται!
    ΑΝ όμως δεν ήμουν ντυμένος ή θα μου στέλνατε λουλούδια(τα οποία δε θα μπορούσα να μυρίσω...) ή θα μου λέγατε περαστικά για πολύ καιρό ακόμα...

Νέο μέλος
    Λοιπόν φίλε δεν μπορείς να με πείσεις ότι έχω λάθος για το πρόστιμο, γιατί δεν βλέπω ένα λογικό επιχείρημα. Ναι, έχω πειστεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια ότι το κράνος (και όχι μόνο) είναι απαράιτητο, κανένας όμως δεν με έπεισε για το πρόστιμο, οπότε επαναλμβάνοντας τα ίδια (λανθασμένα κατ εμέ) επειχηρήματα για την ΟΡΘΟΤΗΤΑ του ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ, απλά γεμίζουμε σελίδες.

Ξαναλέω ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΠΑΝΤΑ FULL ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ.

Αυτή είναι η τελευταία μου απάντηση για το θέμα του προστίμου για τον φίλο TOLISTOLAROS, χωρίς ίχνος νεύρων ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανεί μέσω του γραπτού λόγου. Για οτιδήποτε άλλο, εδώ είμαστε

bb

Λοιπόν φίλε δεν μπορείς να με πείσεις ότι έχω λάθος για το πρόστιμο, γιατί δεν βλέπω ένα λογικό επιχείρημα. Ναι, έχω πειστεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια ότι το κράνος (και όχι μόνο) είναι απαράιτητο, κανένας όμως δεν με έπεισε για το πρόστιμο, οπότε επαναλμβάνοντας τα ίδια (λανθασμένα κατ εμέ) επειχηρήματα για την ΟΡΘΟΤΗΤΑ του ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ, απλά γεμίζουμε σελίδες.

Αυτή είναι η τελευταία μου απάντηση για το θέμα του προστίμου για τον φίλο TOLISTOLAROS, χωρίς ίχνος νεύρων ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανεί μέσω του γραπτού λόγου. Για οτιδήποτε άλλο, εδώ είμαστε

bb
    Έχεις 515324124% δίκιο για το πρόστιμο,δεν υποστήριξα ποτέ το αντίθετο!Τα πρόστιμα είναι για να μαζεύει λ7 ο δήμος στην περιοχή του οποίου γίνεται το μπλόκο!Το χω γράψει άλλωστε και στην προηγούμενη σελίδα.

Νεύρα ποτέ ρε φίλε,κουβέντα κάνουμε!

Ρε συ γράψτους στα παπάρια σου τους μπάτσους και ντύσου,όλα τ'άλλα είναι @δια μάντολες...ΝΤΥΣΟΥ.ΝΤΥΣΟΥ,ΝΤΥΣΟΥ!!

Νέο μέλος
    Ετσι ακριβώς είναι φίλε μου

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Φίλε chria,αν ψηφίζεις(ό,τι κι αν ψηφίζεις) θα πει ότι αυτομάτως δέχεσαι και κάθε μορφή προστίμου.
    Αν δεν ψηφίζεις,δικαίως τα λες αυτά περί εισπρακτικού χαρακτήρα,αλλά έχεις την υποχρέωση να το αποδεχτείς.
    Θέλουμε δεν θέλουμε,είμαστε μέρος αυτού τού κόσμου που εμείς έχουμε φτιάξει.Και το μεγαλύτερο κομμάτι αυτού τού κόσμου περιστρέφεται γύρω από το χρήμα.
    Δυστυχώς.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Νέο μέλος
    Φίλε vangelis 64 σ αυτό που γράφεις, συμφωνώ μαζί σου 100%. Ακόμα και αν ένας νόμος έχει ψηφιστεί από κυβέρνηση που είναι αντίθετη με τα πισεύω σου, πρέπει να τον ακολουθήσεις με απόλυτη ευλάβεια. Γιατί πρέπει να ζούμε όσο το δυνατό δημοκρατικά.

ΑΛΛΑ:

Έχω όλο το δικαίωμα να κρίνω αν ένας νόμος με ικανοποιεί ή όχι. Αυτό είναι η βάση της Δημοκρατίας, και αυτό είναι που πάντα προσπαθώ να κάνω...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Θεωρώ πως δεν υπάρχει δημοκρατία,ποτέ δεν υπήρξε.Το μόνο που υπάρχει είναι η λύσσα για εξουσία και δύναμη.
    Τέλος πάντων,καλά να είμαστε και να μην σταματάμε να προσπαθούμε.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos

bb
    Χωρίς πρόστιμο πώς είναι δυνατόν να επιβάλεις τον Νόμο?
    Με ξύλο? Μαστίγωμα?Φυλακή?
    Μην πάμε στο μεσαίωνα.
    Στούς δρόμους κυκλοφορούν κυρίως ΖΩΑ και οχι άνθρωποι (δεν ξέρω γιατί οι άνθρωποι γίνονται ζώα μόλις πιάσουν τιμόνι αλλά αυτό είναι μια αλήθεια) και προκειμένου να μην γίνουν οι δρόμοι ζούγκλα καλό είναι να υπάρχουν πρόστιμα και τροχαίοι να γράφουν.
    Αυτό είναι και το συμφέρον των μικρότερων και πιό αδύναμων ζώων των μοτοσυκλετιστών δηλαδή.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Μην πάμε στο μεσαίωνα.
    όχι καημένε, απλα θα μας λένε με παραπονεμένο ύφος:

"καλό είναι να φοράς το κράνος σου..."

αν το πεις αυτό σε κάποιον 1.000.000 φορές, ε, θα το κάνει γιατί θα έχει σκυλοβαρεθεί να σε ακούει

αν του βάλεις πρόστιμο, αντι γιά 1.000.000 φορές θα αρκέσουν 3-4, αφού πλέον τα πρόστιμα θα είναι αρκετά για το κορυφαίο αράι

ε, αυτό ΔΕΝ το θέλουν όσοι δεν φοράνε

κι έτσι σου μιλάνε για λανθασμένα μέτρα, για εισπρακτικά μέτρα και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε

τίποτε δεν συνετίζει όσο το πρόστιμο

κι αν έχουν αρχίσει πολλοί να φοράνε, είναι επειδή η τροχαία το έχει πάρει ΚΑΠΩΣ ζεστά και στήνει συχνά μπλόκα, για κανένα άλλο λόγο

Μην πάμε στο μεσαίωνα.
    Μάθηση χωρίς να γίνεσαι ποτέ κακός δε γίνεται.
    Παράδειγμα:έχεις ένα μικρό παιδί 6 χρονών που σου ζητά ξαφνικά να πάει να παίξει κρυφτό 9:30 το βράδυ σε μέρος που δε σου εμπνέει σιγουριά ή με παιδιά που δε σου γεμίζουν το μάτι.Του το αρνείσαι κλπ,κλπ.Αν όμως επιμένει εννοείται ότι θα βάλεις τις φωνές και δε θα πάει που να χτυπιέται. Τί θα πεις:"Νικολάκη δεν είναι σωστό να πας διότι-έλα σε παρακαλώ μην υψώνεις το τόνο της φωνής σου- είναι επικίνδ-έλα έλα μή με φέρνεις σε δύσκολη θέση..."
    ΑΝ δηλαδή το παιδί σου λέει "δε θέλω να πάω σχολείο" κλπ τότε ΑΝ(επαναλαμβάνω ΑΝ) χρειαστεί θα γίνει χαμός με φωνές και αν χρειαστεί και τιμωρία.
    Σε πολλές περιπτώσεις πχ αν βρίζει,αν δε προσέχει τον εαυτό του κλπ ΠΡΕΠΕΙ να γίνεις κακός αν δε χαμπαριάζει διαφορετικά.Πρέπει αν αργότερα το παιδί σου δεν φορέσει κράνος να του κόψεις το μηχανάκι(χώρια το κράξιμο).Θα μου πεις μπορεί ν'ανεβαίνει σ'άλλα;Ναι αλλά τουλάχιστον όχι στο δικό σου,δε θ'αυξήσεις εσύ με τα χέρια σου τις πιθανότητες να πάθει κάτι το παιδί σου.

1000 φορές να σε βρίζει μέσα του(κάποτε θα καταλάβει) παρά να σκοτωθεί...τότε θα βρίζεις εσύ τον εαυτό σου..

Με την ίδια λογική καλύτερα να φορά κανείς κράνος έστω από φόβο προστίμου(και ας βρίζει το κράτος κλπ) και να ΣΩΘΕΙ παρά να μή φορά για να μη χαλάσει η ζαχαρένια του και να ΣΚΟΤΩΘΕΙ.

Νέο μέλος
    Λοιπόν θέλω μία απάντηση στο ερώτημα:

Αφού είσαστε υπέρ του να μπει πρόστιμο σ' αυτούς που οδηγούν χωρίς κράνος-ζώνη, είσαστε υπέρ να βάλουμε πρόστιμο στους:

Καπνιστές
    Παχύσαρκους
    Σ αυτούς που κάνουν sex με άγνωστο-άγνωστη χωρίς προφύλαξη
    Σ αυτούς που κάνουν μπάνιο στη θάλασσα μόλις έχουν φάει
    Σε οποιονδήποτε θέτει σε ρίσκο τη ζωή του χωρίς προστασία?

Αν η απάντηση είναι όχι παρακαλώ διακαιολογήστε την

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Για τούς καπνιστές υπάρχει είδη πρόστιμο και θα γίνει χειρότερο λίαν συντόμως στο βαθμό που βλάπτουν το κοινονικό σύνολο, και περιορίζουν την ελευθερία των γύρω τους και πολύ σωστά, παρόλο που καπνίζω.
    Οι παχύσαρκοι δεν ενοχλούν κανένα αλλά αν σε πατήσει κάποιος απο αυτούς μπορείς να του κάνεις μύνηση.
    Σε αυτούς που κάνουν sex δεν υπάρχει λόγος μιας και είναι προσωπικό τους θέμα εκτός εάν ένας απο τους 2 δεν θέλει οπότε τον άλλο τον λέμε βιαστή και τον πάμε φυλακή η κάποιος απο τους 2 είναι ανήλικος οπότε ο άλλος είναι παιδεραστής και επείσης τον πάμε φυλακή.
    Ο βλάκας που κάνει μπάνιο φαγωμένος και γίνεται τροφή για τα ψάρια πρέπει κανονικά να φυλακίζεται αλλά αν πεθάνεις τα αδικήματα παραγράφονται.Απο την άλλη δεν μπορείς να ισχυριστής οτι κάποιος είναι φαγωμένος εφόσον δεν πεθάνει μετά το μπάνιο οπότε εδώ δεν μπορούμε να βάλουμε πρόστιμο.
    Ηδη εδώ και εκατοντάδες χρόνια ο χριστιανισμός απαγορεύει την αυτοκτονία και ο νόμος την πτώση με αλεξίπτωτο απο ψηλά κτίρια την χρήση ιδιοκατασκευών στον δρόμο την θάλασσα και τον αέρα την έλξη ρυμουλκούμενου χωρίς άδεια το ψαροντούφεκο το κυνήγι χωρίς άδεια και ότιδήποτε μπορεί να σκευτείς και αν κάτι δεν έχει προβλεφτεί να μαζέψουμε υπογραφές βρε αδερφέ:smilea:

Επί της ουσίας δεν πάμε (σαν κοινονία) να μάθουμε κανέναν τίποτα κατά την γνώμη μου.
    Στο δρόμο υπάρχει αυτός ο κώδικας συμπεριφοράς που τον μαθαίνεις αναγκαστικά όταν σου δίνεται η άδεια να κυκλοφορείς τροχοφόρο.
    Εάν σου αρέσει και το αποδέχεσαι καλώς, αλλιώς θα πάς με λεωφορεία αεροπλάνο τρένο ,με τα πόδια.
    Δεν το ήξερα δεν χωράει και πρόστιμο για να "μάθουν" δεν το δέχομαι.Εφόσον έχεις δίπλωμα ξέρεις, δεν θα μάθεις σκοτώνοντας τους υπόλοιπους και πληρώνοντας πρόστιμα.
    Και το καλύτερο για όλους θα ήταν να υπήρχε ένα όριο στα πρόστιμα και απο εκεί και πέρα πάρε μια απεριορίστων διαδρομών βρε αδερφέ.

Και τελικά δεν νομίζω να είναι δυνατόν να κυκλοφορήσεις μοτοσυκλέτα χωρίς κράνος εκτός αν σερνεσαι στη δεξιά λωρίδα σαν κότα, όπως κάνουν όλοι αυτοί οι ξεκράνωτοι "δήθεν"

Νέο μέλος
    Λοιπόν θέλω μία απάντηση στο ερώτημα:

Αφού είσαστε υπέρ του να μπει πρόστιμο σ' αυτούς που οδηγούν χωρίς κράνος-ζώνη, είσαστε υπέρ να βάλουμε πρόστιμο στους:

Καπνιστές
    Παχύσαρκους
    Σ αυτούς που κάνουν sex με άγνωστο-άγνωστη χωρίς προφύλαξη
    Σ αυτούς που κάνουν μπάνιο στη θάλασσα μόλις έχουν φάει
    Σε οποιονδήποτε θέτει σε ρίσκο τη ζωή του χωρίς προστασία?

Αν η απάντηση είναι όχι παρακαλώ διακαιολογήστε την
    Και για να γίνω πιο ακριβολόγος:

Απ' τη στιγμή που ο λόγος του προστίμου σ' αυτόν που δεν φοράει κράνος-ζώνη είναι για να συμμορφωθεί και να σώσει τη ζωή του (να μειώσει τις πιθανότητες θανάτου) και σύμφωνα μ' αυτά που είπαμε πιο πάνω μή φορώντας κράνος-ζώνη δεν γίνεσαι επικίνδυνος για τους γύρω σου, γιυτό έθεσα το πιο πάνω ερώτημα.

Για τούς καπνιστές υπάρχει είδη πρόστιμο και θα γίνει χειρότερο λίαν συντόμως στο βαθμό που βλάπτουν το κοινονικό σύνολο, και περιορίζουν την ελευθερία των γύρω τους και πολύ σωστά, παρόλο που καπνίζω.
    Οι παχύσαρκοι δεν ενοχλούν κανένα αλλά αν σε πατήσει κάποιος απο αυτούς μπορείς να του κάνεις μύνηση.
    Σε αυτούς που κάνουν sex δεν υπάρχει λόγος μιας και είναι προσωπικό τους θέμα εκτός εάν ένας απο τους 2 δεν θέλει οπότε τον άλλο τον λέμε βιαστή και τον πάμε φυλακή η κάποιος απο τους 2 είναι ανήλικος οπότε ο άλλος είναι παιδεραστής και επείσης τον πάμε φυλακή.
    Ο βλάκας που κάνει μπάνιο φαγωμένος και γίνεται τροφή για τα ψάρια πρέπει κανονικά να φυλακίζεται αλλά αν πεθάνεις τα αδικήματα παραγράφονται.Απο την άλλη δεν μπορείς να ισχυριστής οτι κάποιος είναι φαγωμένος εφόσον δεν πεθάνει μετά το μπάνιο οπότε εδώ δεν μπορούμε να βάλουμε πρόστιμο.
    Ηδη εδώ και εκατοντάδες χρόνια ο χριστιανισμός απαγορεύει την αυτοκτονία και ο νόμος την πτώση με αλεξίπτωτο απο ψηλά κτίρια την χρήση ιδιοκατασκευών στον δρόμο την θάλασσα και τον αέρα την έλξη ρυμουλκούμενου χωρίς άδεια το ψαροντούφεκο το κυνήγι χωρίς άδεια και ότιδήποτε μπορεί να σκευτείς και αν κάτι δεν έχει προβλεφτεί να μαζέψουμε υπογραφές βρε αδερφέ:smilea:

Επί της ουσίας δεν πάμε (σαν κοινονία) να μάθουμε κανέναν τίποτα κατά την γνώμη μου.
    Στο δρόμο υπάρχει αυτός ο κώδικας συμπεριφοράς που τον μαθαίνεις αναγκαστικά όταν σου δίνεται η άδεια να κυκλοφορείς τροχοφόρο.
    Εάν σου αρέσει και το αποδέχεσαι καλώς, αλλιώς θα πάς με λεωφορεία αεροπλάνο τρένο ,με τα πόδια.
    Δεν το ήξερα δεν χωράει και πρόστιμο για να "μάθουν" δεν το δέχομαι.Εφόσον έχεις δίπλωμα ξέρεις, δεν θα μάθεις σκοτώνοντας τους υπόλοιπους και πληρώνοντας πρόστιμα.
    Και το καλύτερο για όλους θα ήταν να υπήρχε ένα όριο στα πρόστιμα και απο εκεί και πέρα πάρε μια απεριορίστων διαδρομών βρε αδερφέ.

Και τελικά δεν νομίζω να είναι δυνατόν να κυκλοφορήσεις μοτοσυκλέτα χωρίς κράνος εκτός αν σερνεσαι στη δεξιά λωρίδα σαν κότα, όπως κάνουν όλοι αυτοί οι ξεκράνωτοι "δήθεν"
    Ταπες όλα...ΤΕΛΟΣ!!!

Chria στην τελική ναι μεν το κάπνισμα βλάπτει και τα πνευμόνια του άλλου (παθητικό κάπνισμα) αλλά το να προκαλέσεις ατύχημα επειδή δεν πήρες τα απαραίτητα μέτρα προατασίας είναι χειρότερο γιατί εκθέτεις συνανθρώπους σου σε ΑΜΜΕΣΟ κίνδυνο.
    Το να εισπνέεις τον καπνός του άλλου είναι στο χέρι σουνα το αποφύγεις,όπως και να γ@μας χωρίς προφυλάξεις.
    Το μαλάκα που θα σε εκθέσει στο δρόμο όμως πολύ πιο δύσκολα τον αποφεύγεις ,μιλάω δυστυχώς εκ πείρας...

Και για να γίνω πιο ακριβολόγος:

Απ' τη στιγμή που ο λόγος του προστίμου σ' αυτόν που δεν φοράει κράνος-ζώνη είναι για να συμμορφωθεί και να σώσει τη ζωή του (να μειώσει τις πιθανότητες θανάτου) και σύμφωνα μ' αυτά που είπαμε πιο πάνω μή φορώντας κράνος-ζώνη δεν γίνεσαι επικίνδυνος για τους γύρω σου, γιυτό έθεσα το πιο πάνω ερώτημα.
    Μη φορώντας κράνος -ζώνη γίνεσαι πολύ επικίνδυνος για τους γύρω σου,διάβαζε καλύτερα τα ποστ.
    1)Αν ο πίσω δε φορά ζώνη τον μπροστινό τον έχει σκοτώσει Διαφωνείς;Αν ναι με επιχειρήματα.
    2)Αν ο μπροστά δεν φορά ζώνη προκαλεί παράλογο πόνο στους δικούς του και αναίτια νοσηλεία σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Διαφωνείς;Αν ναι με επιχειρήματα.
    3)Αν ο ξεκράνωτος του μπει κάτι στο μάτι και πέσει πάνω σε άλλον/άλλους προκαλεί σωματικές βλάβες/θάνατο σε άλλους που δε φταίνε,παράλογο πόνο στους δικούς του και αναίτια νοσηλεία σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Διαφωνείς;Αν ναι με επιχειρήματα.

Σελίδα 9 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κράνη Shark και Lazer ;;;
    από darkCount στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 17/01/2008, 10:43
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2007, 20:16
  3. Τελικά τα κράνη ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ??? και αν ναι ποια?
    από Tropeas στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2005, 08:58
  4. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2003, 10:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ