Καλά να περάσετε!!![]()
![]()
![]()
Καλά ε; μιλάμε για.....
πολυυυυυυυυυύ οργάνωση!!!![]()
Μπράβο Χρήστο.
Να περάσετε όλοι καλά και καλά χιλιόμετρα![]()
Υ.Γ. Θέλω πολλές φωτό, έχω όρεξη να κάνω καλό βιντεάκι![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Μου θυμιζει τ' ανεκδοτο για το κομπιουτεραϊζ μπουρδελο που δεν ειχε πουτανες ... :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Καλά ε; μιλάμε για.....
πολυυυυυυυυυύ οργάνωση!!!![]()
Μπράβο Χρήστο.
Να περάσετε όλοι καλά και καλά χιλιόμετρα![]()
Υ.Γ. Θέλω πολλές φωτό, έχω όρεξη να κάνω καλό βιντεάκι![]()
"Μπορει πουτανες να ΜΗΝ εχουμε, αλλα απο οργανωση σκιζουμε!"
:rotflmao:
![]()
Ευχαριστουμε Νικολακη ...![]()
Καλά εσύ τέτοια ώρα κι ακόμα δεν έπεσες για ύπνο;;Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Μου θυμιζει τ' ανεκδοτο για το κομπιουτεραϊζ μπουρδελο που δεν ειχε πουτανες ... :wacko:
"Μπορει πουτανες να ΜΗΝ εχουμε, αλλα απο οργανωση σκιζουμε!"
![]()
Ευχαριστουμε Νικολακη ...![]()
Έχεις...αγώνα αύριο!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Θα παω να ξαπλωσω κατα τις 12 για να δω κανα εργο, μηπως και κατα τις 2 με παρει ο υπνος ... :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Καλά εσύ τέτοια ώρα κι ακόμα δεν έπεσες για ύπνο;;
Έχεις...αγώνα αύριο!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν καταφερω να κοιμηθω, τοτε το σιγουρο ειναι οτι κατα τις 4:30 θα 'μαι στο ποδι ...
![]()
Τα τελευταια 3 χρονια, οποτε παω για ορειβασια ή βολτα στο βουνο που περιεχε και διανυκτερευση, ΠΑΝΤΟΤΕ την πρωτη μερα φευγω εντελως αϋπνος απ' το σπιτι ...
![]()
Δεν το'χω μόνο εγώ το "κουσούρι" βλέπω.Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Θα παω να ξαπλωσω κατα τις 12 για να δω κανα εργο, μηπως και κατα τις 2 με παρει ο υπνος ... :wacko:
Αν καταφερω να κοιμηθω, τοτε το σιγουρο ειναι οτι κατα τις 4:30 θα 'μαι στο ποδι ...
![]()
Τα τελευταια 3 χρονια, οποτε παω για ορειβασια ή βολτα στο βουνο που περιεχε και διανυκτερευση, ΠΑΝΤΟΤΕ την πρωτη μερα φευγω εντελως αϋπνος απ' το σπιτι ...
![]()
![]()
Έτσι νόμιζα.![]()
![]()
Μπαααα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Δεν το'χω μόνο εγώ το "κουσούρι" βλέπω.![]()
Έτσι νόμιζα.![]()
![]()
Ειναι γενικο το κακο!
![]()
Αλλα σε 'μενα ισχυει μονο για βουνο!
Αν ειναι για καμμια οικογενειακη "χαμηλα", ξυπναω μεν σχετικα νωρις, αλλα μου λειπει υπνος!
![]()
ayto skeftomoun kai egw to apogeyma otan diabaza to tread, sygxarhthria gia thn organwsh xrhsto.
kaloys dromoys sas eyxomai, jekoyraste to pneyma sas
geia sas paidia![]()
ante re...
kala xiliometra...
kai...
prosektika..
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
ΣΑΒΒΑΤΟ 19-03-05
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΧΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΜΕΤΡΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΙΣΧΥΡΟΙ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ.
ΚΥΡΙΑΚΗ 20-03-05
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΒΡΟΧΩΝ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΕΤΡΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΣΧΥΡΟΙ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ.
![]()