Σελίδα 9 από 233 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213141959109 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 3483

Θέμα: Οικογενειάρχης και μηχανόβιος

Re: Εμπρος πατεραδες

Αρχικά δημιουργήθηκε από θανος honda xx
    Καλα μου παιδια καλησπερα .Εχω μια απωρια αν μπωρητε απαντηστε.Αφου κανετε τοσο κοπο για τα παιδια σας ποτε προλαβενετε να γραφετε πρωι ενω ολοι δουλευουν.ΕΕΕ.....Αρα βρηκατε κολπο να ξεγελατε και τα παιδακια και την μαμα.Δεν μου λετε και μενα γιατι οπως παω θα φαω την πλαστη.Αντε γεια &καλες σουζες........:hypnotize

Εγω ξεγελαω μονο την μαμα......!!:a13:

Re: Re: Εμπρος πατεραδες

Αρχικά δημιουργήθηκε από goumis hornet
    [
    ]Εγω ξεγελαω μονο την μαμα......!!:a13: [/B]
    Εγω αλλα εμαθα φιλε.

ΜΠΑΜΠΑ ΜΗ ΠΕΣΕΙΣ......
    ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΑS ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ.ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΕΡΑS ΕΝΟS ΓΙΟΥ 5 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑS ΚΟΡΗS 2 ΚΑΙ ΚΑΤΙ.Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ,ΔΗΛ ΒΑΡΔΙΕS ΚΑΙ 2 Σ/Κ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΠΡΩΙΝΟ,ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕS ΩΡΕS TA TEKNA MONOS MOY. MΠΑΝΙΟ ,ΤΑΙΣΜΑ ΒΟΛΤΕS STO ΠΑΡΚΟ ΚΛΠ ΟΤΑΝ ΟΜΩS KANONISTEI BOΛΤΑ ΜΕ ΜΟΤΟ ΜΕ ΤΟΥS ΦΙΛΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΤΑ.ΠΡΙΝ 15 ΗΜΕΡΕS ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΡΑΛΛΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑΜΕ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΑΩ ΠΑΝΤΟΦΛΑ? ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΜΑΞΙ ΕΧΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ,ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕS TO MHNA TOSO TΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ? ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕS ΣΑS ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕS ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΤΡΕS TOYΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ 2 ΦΟΡΕS ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΙS MHXANEΣ ΤΟΥS. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕ Η ΜΕΘΟΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑS ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stelios thunder
    ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΑS ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ.ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΕΡΑS ΕΝΟS ΓΙΟΥ 5 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑS ΚΟΡΗS 2 ΚΑΙ ΚΑΤΙ.Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ,ΔΗΛ ΒΑΡΔΙΕS ΚΑΙ 2 Σ/Κ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΠΡΩΙΝΟ,ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕS ΩΡΕS TA TEKNA MONOS MOY. MΠΑΝΙΟ ,ΤΑΙΣΜΑ ΒΟΛΤΕS STO ΠΑΡΚΟ ΚΛΠ ΟΤΑΝ ΟΜΩS KANONISTEI BOΛΤΑ ΜΕ ΜΟΤΟ ΜΕ ΤΟΥS ΦΙΛΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΤΑ.ΠΡΙΝ 15 ΗΜΕΡΕS ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΡΑΛΛΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑΜΕ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΑΩ ΠΑΝΤΟΦΛΑ? ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΜΑΞΙ ΕΧΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ,ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕS TO MHNA TOSO TΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ? ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕS ΣΑS ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕS ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΤΡΕS TOYΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ 2 ΦΟΡΕS ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΙS MHXANEΣ ΤΟΥS. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕ Η ΜΕΘΟΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑS ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.

Φιλε στελιο &πατερα,πρωτον ολοι μας πιστευω οσοι υμαστε πατεραδες κανουμε οτι κι"εσυ,την βολτα μας θατην κανουμε ο κοσμος να χαλασει.Δευτερον υπαρχουν πατεραδες που πανε για κυνιγια που λεει ο λογος.και ο καθενας μας οτι χομπι εχει,<<αρα συμπερασμα υπαρχουν αντρες>>,γι'αυτο καλοσωρισες στην παρεα οικογενειαρχης &μηχανοβιος....

ΜΠΑΜΠΑ ΜΗ ΠΕΣΕΙΣ......
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΘΑΝΟ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙS ,OTI ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΜΑS XΩΡΙS MOYΡΜΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΑ¨¨ ΣΤΕΦΑΝΙΑ¨¨ΜΑΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΠΙΑΤΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑS ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΝΟ...ΜΠΙΠ, ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.ΕΜΕΙS EXOYME ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΙ OIKOΓENEIEΣ ΜΑΣ KAI TI ZHTAME?MIA BOΛΤΑ ΜΕ ΤA MONAΔΙΚΑ ΜΑS ''KORITSIA''

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pepes1gr
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΘΑΝΟ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙS ,OTI ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΜΑS XΩΡΙS MOYΡΜΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΑ¨¨ ΣΤΕΦΑΝΙΑ¨¨ΜΑΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΠΙΑΤΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑS ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΝΟ...ΜΠΙΠ, ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.ΕΜΕΙS EXOYME ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΙ OIKOΓENEIEΣ ΜΑΣ KAI TI ZHTAME?MIA BOΛΤΑ ΜΕ ΤA MONAΔΙΚΑ ΜΑS ''KORITSIA''
    Πολύ σωστός.

Πάρα πολύ σωστός.

Διαβάζω το thread και σας χαίρομαι! Μπαμπάς και γω, κάνω τις βολτίτσες μου Κυριακές πρωί και ξεφεύγω...Καλές βόλτες!

Εμπρος πατεραδες

Ειπαμε στελιο φιλε οτι πανο απο'λα τα κουκλια μας,γι'αυτο τις προσεχουμε σαν τα ματια μας,φυσικα &τηνοικογενεια ενοητε....
    εχεις που-μου.!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Κυριακη 10-5-2008 οι βρυκολακες θα ξυπνησουν και θα πανε Χαλκιδα για καφεδακι.
    Οποιος μπαμπας η μη μπαμπας θελει ας δηλωσει συμετοχη.
    Φιλε peskadritso εχεις που-μου?....

"Παίζει" καμμιά βόλτα για την Κυριακή?

Ενας πατέρας ακομη ΠΑΡΩΝ !!!

g
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Ενας πατέρας ακομη ΠΑΡΩΝ !!!
    Καλοσωρισες φιλε ggs
    Λοιπον παιδες οποιος μπωρει για κυριακη να δωσει αναφορα εδω,η να στειλη προσωπικο μυνημα σ'εμενα για να ξερω ποσοι θα ερθουν για να σας περιμενουμε.Και οποιος εχει καμια ιδεα καλη για το που θα παμε να γραψει &αποφασιζουμε απο κοινου.....

μαι καλή βόλτα για καφέ-ουζάκι και σύντομα σπίτι είναι
    απο περιπτερο στην Μάντρα σε Αι Γιωργη μετα ψάθα και επιστροφή απο Πίσσια - λουτρακι =170χλμ
    edit : εχει στροφιλικι θέα βουνό θάλασσα και εθνική για τελικιασμα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    μαι καλή βόλτα για καφέ-ουζάκι και σύντομα σπίτι είναι
    απο την Μάντρα για ψάθα και μετα απο Πίσσια λουτρακι πισω =170χλμ

Καλό μου ακούγετε αυτό
    Travel, Grow, Share

Σελίδα 9 από 233 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213141959109 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1142
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2016, 16:18
  2. Απο subarakias τωρα και μηχανοβιος
    από Greeksniper39 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 257
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2011, 16:41
  3. Ο μηχανοβιος και ο μπάτσος!
    από DimChios στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2008, 08:10
  4. Ο νέος είναι ωραίος να γίνει και μηχανόβιος???
    από sairous στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2006, 23:49
  5. Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2005, 08:34

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ