αληθεια μονο εγω βλεπω οτι το πρωταθλημα εχει τελιωσει?![]()
+998Αρχικά δημιουργήθηκε από pan_ski
ο rossi ήταν και είναι ο μάστερ της προσπέρασης και της μάχης, νομίζω δεν υπάρχει αμφιβολία γι αυτό, όπως δεν υπάρχει επίσης αμφιβολία ότι είναι από τους μεγαλύτερους οδηγούς όλων των εποχών. Η απαξίωση όμως των βασικών του ανταγωνιστών από μερικούς είναι αστεία! ο lorenzo είναι πιτσιρικάς, έχει πρώτη φορά το ίδιο πακέτο με τον rossi, είναι μακράν ο πιο ταλαντούχος οδηγός που έχει το ίδιο ακριβώς πακέτο με τον rossi, καβαλάει μηχανή που είναι βασισμένη σε ένα μεγάλο βαθμό στα γούστα του rossi και παρόλα αυτά ισοβαθμεί μαζί του έχοντας τερματίσει μπροστά του 3 στις 6 φορές φέτος. Ο stoner είναι επίσης πιτσιρικάς, είναι ο πιο πολυνίκης οδηγός των τριών τελευταίων σεζόν, καβαλάει ένα μηχανάκι που δε νομίζω ότι θα ήθελαν και πολλοί να οδηγούν στα motogp, έχει χάσει κάθε δυνατό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που του έχουν προσάψει (κυρίως ο rossi) κατά καιρούς όπως η δύναμη-τελική, τα λάστιχα, έχει διαλύσει τους αναμφισβήτητα ταλαντούχους και επίσης πρωταθλητές ομόσταυλούς του (capirossi, melandri, hayden) και παρόλα αυτά επίσης ισοβαθμεί στην πρώτη θέση έχοντας τερματίσει μπροστά από τον rossi 3 στις 6 φορές, και τώρα πάει σε πίστες που τουλάχιστον ιστορικά ταιριάζουν τη μηχανή του και το οδηγικό του στυλ. Οι σχολιαστές του BBC στους πρώτους γύρους σχολίαζαν πως το yamaha φαινόντουσαν να πηγαίνουν σε ράγες και το ducati αριστερά δεξιά με τον stoner να προσπαθεί να βρει πρόσφυση...και το πρωτάθλημα να μην πάρει, είναι τεράστιος οδηγός και αργά ή γρήγορα θα πάει σε άλλη εταιρία και τότε θα βουλώσει πολλά στόματα
Σε μάχη τα λεφτά μου θα τα έβαζα και εγώ στον rossi γιατί είναι η αλεπού της προσπέρασης αλλά μερικές φορές οι πιτσιρικάδες δεν πιάνονται, τι πρέπει να κάνουν δηλαδή, να τον περιμένουν? ...όπως είχε πει και ο doohan όταν είχε νικήσει ένα αγώνα με νομίζω 30" διαφορά, "...what do you want me to do, slow down?" Εγώ πάντως δε θα βιαζόμουν να πω ότι το πρωτάθλημα τελείωσε γιατί έχει ακόμα πολύ δρόμο...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
Για ανεπτυξε το λιγο!
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
ο ροσσι δεν εχει βαθμολογηθει σε 2 απο τους 6 αγωνες και ειναι πρωτος.Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Για ανεπτυξε το λιγο!
ο στονερ ειναι εκτος ρυθμου, με μηχανακι που δεν κανει την διαφορα
και ο λορενθο εχασε βαθμους απο ελειψη εμπειριας και σταθεροτητας.
αρα λοιπον εχουμε τον ροσσι που ειναι γρηγορος, εχει εμπειρια, εχει κεφια.
προσευχηθειτε λοιπον να βρεχει σε καθε αγωνα μπας και χανει βαθμους![]()
Αν και κατα βάθος μέσα μου τα ίδια πιστεύω κι εγώ, αφήνω περιθώρια και μάλιστα πολλά.. είναι πολύ νωρίς ακόμα κατά τη γνώμη μου, αντίθετα με σένα αισθάνομαι ότι το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει !Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
ο ροσσι δεν εχει βαθμολογηθει σε 2 απο τους 6 αγωνες και ειναι πρωτος.
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
Και εγω Rossi υποστηριζω αλλα πιστευω οτι τα πραγματα θα ειναι πολυ αμφιρροπα φετος.
Ο Stoner, παρολο που ειναι στην κατασταση που αναφερεις, δεν εχει χασει καθολου επαφη με την κορυφη. Και ειναι λογικο να υποθεσουμε οτι καποια στιγμη θα ανακαμψει.
Ο Lorenzo, φαινεται να την αντιμετωπισε την ολη κατασταση τελειως διαφορετικα απο ο,τι ειχαν κανει αλλοι παλαιοτερα στη θεση του (Stoner, Biaggi, Gibernau).ΦΑΙΝΕΤΑΙ να μην καταλαβαινει απο ψυχολογικο πολεμο. Ολα αυτα ομως φαινονται... δεν μπορουμε να ξερουμε τι πραγματικα συμβαινει μεσα του!
Μετα το τελος του επομενου αγωνα ισως να μπορεσουμε να εξαγουμε ασφαλεστερα συμπερασματα.
Μπαινω στο merge...
Aν θυμηθούμε την εικόνα του στο βάθρο, το ότι τερμάτισε 3ος και καθάρισε και τον Dovvi ήταν άθλος...Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Ο Stoner, παρολο που ειναι στην κατασταση που αναφερεις, δεν εχει χασει καθολου επαφη με την κορυφη. Και ειναι λογικο να υποθεσουμε οτι καποια στιγμη θα ανακαμψει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Aν θυμηθούμε την εικόνα του στο βάθρο, το ότι τερμάτισε 3ος και καθάρισε και τον Dovvi ήταν άθλος...
Ακριβως!!!
Επισης δεν μπορω να καταλαβω που ειδαν οτι ειναι βελτιωμενος ο Doviziozo, οταν δεν μπορει να περασει εναν Stoner ο οποιος κοντευει να λιποθυμησει πανω στην μηχανη!
Μπαινω στο merge...
ο lorenzo εχει μελετησει τοσα καλα τον ροσσι που αν εγραφε διαγωνισμα θα επαιρνε αριστα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Ο Lorenzo, φαινεται να την αντιμετωπισε την ολη κατασταση τελειως διαφορετικα απο ο,τι ειχαν κανει αλλοι παλαιοτερα στη θεση του (Stoner, Biaggi, Gibernau).ΦΑΙΝΕΤΑΙ να μην καταλαβαινει απο ψυχολογικο πολεμο. Ολα αυτα ομως φαινονται... δεν μπορουμε να ξερουμε τι πραγματικα συμβαινει μεσα του!
Μετα το τελος του επομενου αγωνα ισως να μπορεσουμε να εξαγουμε ασφαλεστερα συμπερασματα.
το θεμα ειναι οτι ο ροσσι ειναι αυθεντικος και γεννηθικε ετσι ενω ο λορενθο ειναι wanna be ροσσι.
ακομα και το κρανος πηγε να βαψει στα χρωμματα της μπαρτσα, το πιο αστειο ηταν οταν πηγε να πανηγυρισει ακριβως με τον ιδιο τροπο στις κερκιδες.
Ειναι λογικο να μην δειχνει οτι εχει φαει το κλισμα του γιατρου. τα εχει μελετησει απο αλλους τα κλισματα και δεν θελει να δωσει τετοια χαρα στον ροσσι.
εχει την ταχυτητα σιγουρα ο λορενθο αλλα οταν πεφτει ή χανει του πεφτει τοσο πολυ η μαγκια που φαινεται απο χιλιομετρα.
ηταν τοσο στημενες οι κινησεις του για να φανει ακομπλεξαριστος που φαινοταν αστειος.
βεβαια καλα κανει γιατι εχει πιασει το νοημα, ξερει οτι για να παρει φραγκα δεν χρειαζεται μονο να σπαει τα χρονομετρα οπως εκανε το ποντικι.
απο την αλλη ο ροσσι τιποτα δεν σχεδιασε και τιποτα δεν μελετησε σε κανενα. πηγε να σπασει πλακα και επειδη ειναι αυθεντικος και φυσικα ταλεντο κερδισε και τα media και τους αγωνες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από θανος honda xx
Πια πρωταθληματα μηλας να ξερω να σου απαντησω,?με την honda η με ενα yamaha που εκλεγε οταν καβαλησε την μηχανη.???
Να σου πω οτι εγινε και μηχανηκος τις υαμαχα τωρα απο που κι οσπου,ερε κοσμε χαλασες παλι τι αλλο θα δουμε &θα ακουσουμεν..!!!!!!!!!!!![]()
![]()
α συγνωμη μαλλον μιλαμε για διαφορετικο ροσι, γιατι αυτος που ξερω εγω πηρε 8 πρωταθληματα,
αυτος που ξερεις εσυ δεν ξερω ποιος ειναι.....
ποιον εννοεις? και πες μου εσυ ποιον θεωρεις καλυτερο?
ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΑΝ ΟΧΙ
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.
ο dovi φανηκε τοσο λιγος οταν τον καταπιε ο pedrosa που πραγματικα απογοητευτικαΑρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Ακριβως!!!
Επισης δεν μπορω να καταλαβω που ειδαν οτι ειναι βελτιωμενος ο Doviziozo, οταν δεν μπορει να περασει εναν Stoner ο οποιος κοντευει να λιποθυμησει πανω στην μηχανη!
Για την χαρακτηριστικη χειρονομια του Rossi κατα τον πανηγυρισμο του,που εγω τουλαχιστον την ερμηνευω ως "ξυλο"(με κ@υλ@σε οσο τιποτα αλλο στον αγωνα)ενω ο Διατσιδης μας ειπε οτι Rossi ηθελε να πει "γλιστραει" δεν θα σχολιασετε κατι?
Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:
Τη χειρονομία του εγώ την αποκωδικοποίησα σαν "φαπ-φαπ-φαπ το τσεκούρωσα τον νέοπα" .Αρχικά δημιουργήθηκε από ADVENTURAZ
Για την χαρακτηριστικη χειρονομια του Rossi κατα τον πανηγυρισμο του,που εγω τουλαχιστον την ερμηνευω ως "ξυλο"(με κ@υλ@σε οσο τιποτα αλλο στον αγωνα)ενω ο Διατσιδης μας ειπε οτι Rossi ηθελε να πει "γλιστραει" δεν θα σχολιασετε κατι?
Τώρα για τον ΔΔ,ότι και να πει απο εμένα έχει το ακαταλόγιστο,
ο άνθρωπαΣ είναι ερωτευμένος με τον Vale και δεν βλέπει μπροστά του απο τον πόθο οπότε...
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
Τη χειρονομία του εγώ την αποκωδικοποίησα σαν "φαπ-φαπ-φαπ το τσεκούρωσα τον νέοπα"
εε ενταξει, το ιδιο πραγμα λεμε.![]()
![]()
Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:
για ποιο πρωτάθλημα μιλάς?Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
![]()