[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
[B]δεν ξέρω αν εχει παρατεθεί ποτε, έαν ναι τοτε ζητώ ταπεινά συγνώμη.
Παραθέτω μια παράθεσηστα σχολια του θέματος της προκηρυξης της 'ΣΕΧΤΑΣ" στο TVXΣ
!!ΦΟΒΕΡΟ!!!
"
Ένα χρήσιμο από πολλές πλευρές, για την παρούσα συζήτηση, κείμενο του ψυχίατρου Κλεάνθη Γρίβα.
Συγγνώμη για την έκτασή του.
"Εικοσιπέντε θέσεις για την τρομοκρατία
8 Φεβρουαρίου 2009
Κλεάνθης Γρίβας
Η ιδεολογία χτίζει πύργους στον ουρανό. Οι αποδέκτες της διακατέχονται από την καταστροφική αυταπάτη ότι κάποτε θα κατοικήσουν σ' αυτούς. Οι τεχνικοί της εξουσίας τους διαχειρίζονται για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους. Και η κοινωνία καταβάλλει το κόστος της συντήρησής τους.
Συνεπώς, επαναλαμβάνοντας για λογαριασμό μου τη δήλωση ότι «μιλώ εξ ονόματός μου και δίνω στον εαυτό μου το δικαίωμα της κριτικής και των προτάσεων» (Κορνήλιος Καστοριάδης), νομιμοποιούμαι να υποστηρίζω ότι «η κοινωνία είναι το προϊόν των αρετών μας και το κράτος των ελαττωμάτων μας» (Τόμας Πέιν), να αποφαίνομαι υπέρ «της ελευθερίας της κοινωνίας και της ανελευθερίας του κράτους» (Καρλ Μαρξ), και να αποστρέφομαι κάθε μορφή βίας που οδηγεί στην ελευθερία του κράτους και στην ανελευθερία της κοινωνίας.
+1000.....................![]()
Μαλιστα η ιστορια επαναλαμβανετε εντος-εκτος και επι ταυτα!
οσοι δυσκολευτουν να καταλαβουν το κειμενο ας ριξουν μια ματια εδω:http://www.youtube.com/watch?v=c8lab...eature=related