Κάποια στιγμή που έψαχνα για φτηνά pet shop, είχα πέσει στα
http://www.zoofast.gr/
http://www.zooplus.gr/
Tα οποία όμως τότε δεν είχαν αντικαταβολή
Σήμερα στο 1ο είχε σαν επιλογή τρόπου πληρωμής COD (προφανώς Cash On Delivery), οπότε έβαλα μια παραγγελία
Περιμένω να δω τι χρόνο παράδοσης θα έχει...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Έχω πάρει από το zoofast κανά 2 φορές. Αργήσανε από ότι θυμάμαι αλλά το ήξερα από πριν και δε βιαζόμουν. Όταν κόψανε την αντικαταβολή σταμάτησα να παίρνω εννοείται. Τώρα την ξαναβάλανε. Οι τιμές πριν περίπου 1,5 χρόνο( ; ) που ψώνισα ήταν εξωφρενικά χαμηλές...Οι ημερομηνίες λήξης πάντως ήταν ΟΚ. Τώρα βλέπω ότι οι τιμές αυξήθηκαν. Ήρθε η ανάπτυξη (και το σάιτ έγινε γνωστό).
Παίζουν και κάτι κουλά πχ τα 2 τσουβάλια τροφής μαζί να είναι ακριβότερα από να τα πάρεις ένα ένα![]()
Εγω μετα απο πολυ ψαξιμο τα τελευταια χρονια κατεληξα οτι το πιο φτηνο ειναι το pet4u.Δωρεαν μεταφορικα για την αττικη οτι και αν παραγγειλεις και παραδοση αυθημερον αν παραγγειλεις μεχρι τις 12 το μεσημερι διαφορετικα την επομενη.Επισης δωρεαν αντικαταβολη. Δεν ειχα ποτε καποιο προβλημα οποτε το συνιστω 100%.
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Μήν το νομίζεις.....σε εκδικείται!!!!
Και εμείς τον βγάζουμε βόλτες,τον παίρνουμε μαζί για καφέ, μέχρι και βόλτες με την μηχανή τον κάνουμε γιατί του αρέσει (δεν είναι τυχαίο οτι τον λένε Rossi),αλλά και πάλι την μαλακία του μεσα στο σπίτι θα την κάνει...
Το χαλί είναι στανταράκι....άλλαξα χαλί,αλλά τίποτα!
Πάει και σε αυτό. Θα κατουρήσει απο παππούτσι μέχρι και έπιπλο!
Τα πάντα όλα!!!!
Το πρόβλημα δεν είναι Μάριε οτι δεν τον βγάζουμε βόλτα.
Εμάς το κάνει για να μας εκδικηθεί.
Του έχουμε πάνα μέσα στο σπίτι στην οποία πάει όταν δεν ήμαστε σπίτι,ενώ όταν ήμαστε και θέλει να βγεί πάει στην πόρτα και κλαψουρίζει και τον βγάζουμε έξω.
Αν όμως στραβώσει με κάτι πάει και πας κατουράει τα πράγματά μας.
Θα του κάνω και εγώ αυτή την άσκηση μήπως και ηρεμήσει λίγο..
Για καλή μας τύχει μένουμε σε μονοκατοικία....εάν μέναμε σε πολυκατοικία θα μας είχανε διώξει με τις κλοτσιές!!
Η πάνα είναι τεράστιο λάθος....άσε!
Το πρόβλημα όμως είναι οτι ο δικός μας το κάνει επίτηδες!
Ειδικά εάν τολμήσουμε και καλέσουμε κόσμο και έχουνε μαζί τους μικρά παιδιά..για καμία εβδομάδα μαρκάρει όλο το σπίτι γιατί δεν τα γουστάρει καθόλου.
Ίσως εάν δεν είχε μάθει ποτέ σε πάνα να μήν είχαμε αυτή την εξέλιξη,όμως όταν ήτανε κουτάβι ήτανε σαν ποντικάκι και δεν μου πήγαινε η καρδιά να τον βγάζω έξω.
Έχετε το νου σας στις βόλτες και προσέξτε λίγο παραπάνω τα ζωάκια σας, την άνοιξη γνωρίζει ιδιαίτερη "άνθιση" η φόλα. Ήδη έχουν αρχίσει και πληθαίνουν ανησυχητικά τα κρούσματα πανελλαδικά και στην περιοχή της Αττικής.
Δεν είμαι πολύ χαρούμενος για το συμβάν αλλά... here goes:
Η κλασσική "βόλτα" με τον σκύλο μου είναι περίπου 1,5 χιλιόμετρο. Ο γύρος του "τετραγώνου" δηλαδή. Περνάμε μπροστά από τέσσερα σπίτια με σκυλιά. Τα σκυλιά του ενός σπιτιού (του πρώτου που συναντάμε) έχουν το συνήθειο να πηδάνε την μάντρα του σπιτιού σαν γάτες! Συνήθως πηδάνε έξω πριν φτάσουμε εκεί και γαυγίζουν, μετά μπαίνουν πάλι μέσα και μας γαυγίζουν από την αυλή και μόλις περάσουμε πηδάνε πάλι έξω. Ο ιδιοκτήτης είναι πολύ περήφανος που τα σκυλιά του έχουν "αλτικότητα" και βγαίνουν στον δρόμο, έχει έναν αρσενικό λευκό και ένα θηλυκό στα χρώματα λυκόσκυλου αλλά στο 1/3 του μεγέθους. Μία φορά που τον είχα βρει με την κόρη του, του είχα ζητήσει να τα μαζέψει μέσα γιατί πάντοτε μας κυνηγάνε από σχετική απόσταση και γαυγίζουν και στον δικό μου και σε άλλα δύο σπίτια μέχρι να στρίψουμε την γωνία, αλλά είχε πει "α μην ενοχλείστε θέλω να δω τι θα κάνουν και πως αντιδρούν". Ο σκύλος του είναι έξω και τα βράδια και "στήνει ενέδρες" σε μηχανάκια και αυτοκίνητα, θα μου πεις πόσοι περνάνε, εγώ και ένα βεστρόμ μόνο, σιγά τα ωά... Ο δικός μου με τρελαίνει σε εκείνο το σημείο γιατί θέλω να προχωρήσουμε αλλά μία γυρνάει πίσω να δει τι κάνει ο αρσενικός "άλτης", μία πάει να γαυγίσει στις άλλες μάντρες αλλά κατά κανόνα του τραβάω το λουρί να κολλήσει στο αριστερό μου πόδι και περπατάμε μαζί όσο μπορώ πιο γρήγορα.
Συνήθως λοιπόν τα δύο που είπα απλά ακολουθούν και γαυγίζουν όπως κάνουν πάντα, μέχρι χτες... Το αρσενικό αποφάσισε να γίνει πιο μαχητικό, είχα τον σκύλο μου τρία βήματα μπροστά μου με το λουρί, έρχεται ο άλλος τρέχοντας από δεξιά μου, ανάμεσα σε εμένα και κάτι συρματοπλέγματα και δαγκώνει τον δικό μου στο πίσω δεξί πόδι! Πριν προλάβω να αντιδράσω, κάνει το λάθος και αφήνει "λάσκα". Γυρνάει ο δικός μου και που τον πονεί και που τον σφάζει. Δεν τρύπησε δέρμα (λευκό σκυλί θα φαινόταν) αλλά τον άφησα και τον μάδησε τον πηδηχτούλη. Σήμερα που περάσαμε πάλι, δεν φαινόταν πουθενά και τελικά πήδηξε την μάντρα αφού φύγαμε από το σπίτι καμμιά εικοσαριά μέτρα, γαύγισε μόνο όταν σχεδόν φτάσαμε στην γωνία. Πάθημα, μάθημα...
Γιάννη θα την ξανακάνει, πιάσε τον μαλάκα και πες του να βάλει κάτι να μη μπορούν τα ζώα να πετάγονται έξω. Άσε που μπορεί να την κάνει και σε κάνα πολύ μικρόσωμο ή σε γάτες. Πραγματικά ανεύθυνος ο ιδιοκτήτης του.
Δυστυχώς, πέραν της μπροστά μάντρας που πες εύκολα ψηλώνει (θέλει συν μία τάβλα γιατί είναι με ξύλα deck) το σκλι πηδάει και από τα πλάγια που δεν ξέρω αν ψηλώνει και πως. Γενικά δύσκολο αυτό. Απλά πρέπει να έχω τον νου μου λίγο παραπάνω. Έχει και δύο μετακινούμενες "αγέλες" από 3-4 αδέσποτα στο αποκάτω τετράγωνο, για αυτό κόψαμε την μεγαλύτερη βόλτα, δυστυχώς για εμένα δηλαδή γιατί όπως έχω ξαναπεί δεν τον βγάζω βόλτα, ουσιαστικά με βγάζει.
Ο μαλακας θα παραμείνει μαλακας πιθανόν. Άλλαξε βόλτα, πεζοδρόμιο
Πάρε 2 άγρια σκυλιά ακόμα. Άσε τη φύση να κάνει τη δουλειά της.
Life begins at 45°.