Σελίδα 90 από 123 ΠρώτοΠρώτο ... 40808586878889909192939495100 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.336 έως 1.350 από 1840

Θέμα: Κατοικιδια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mariza Προβολή μηνύματος
    Έχει τύχει σε κάποιον εδώ να έχει σκύλο αρσενικό μέσα στο σπίτι και να του κατουράει μέσα;
    Μία ειναι η λυση.
    Οταν στο ξανακανει...να πας αμεσως και να του κατουρησεις
    το κρεβατακι του.
    Να μάθει αυτος.....οφθαλμος αντι οφθαλμου.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Κάποια στιγμή που έψαχνα για φτηνά pet shop, είχα πέσει στα
    http://www.zoofast.gr/
    http://www.zooplus.gr/

Tα οποία όμως τότε δεν είχαν αντικαταβολή

Σήμερα στο 1ο είχε σαν επιλογή τρόπου πληρωμής COD (προφανώς Cash On Delivery), οπότε έβαλα μια παραγγελία

Περιμένω να δω τι χρόνο παράδοσης θα έχει...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Έχω πάρει από το zoofast κανά 2 φορές. Αργήσανε από ότι θυμάμαι αλλά το ήξερα από πριν και δε βιαζόμουν. Όταν κόψανε την αντικαταβολή σταμάτησα να παίρνω εννοείται. Τώρα την ξαναβάλανε. Οι τιμές πριν περίπου 1,5 χρόνο( ; ) που ψώνισα ήταν εξωφρενικά χαμηλές...Οι ημερομηνίες λήξης πάντως ήταν ΟΚ. Τώρα βλέπω ότι οι τιμές αυξήθηκαν. Ήρθε η ανάπτυξη (και το σάιτ έγινε γνωστό).

Παίζουν και κάτι κουλά πχ τα 2 τσουβάλια τροφής μαζί να είναι ακριβότερα από να τα πάρεις ένα ένα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Κάποια στιγμή που έψαχνα για φτηνά pet shop, είχα πέσει στα
    http://www.zoofast.gr/
    http://www.zooplus.gr/

Tα οποία όμως τότε δεν είχαν αντικαταβολή

Σήμερα στο 1ο είχε σαν επιλογή τρόπου πληρωμής COD (προφανώς Cash On Delivery), οπότε έβαλα μια παραγγελία

Περιμένω να δω τι χρόνο παράδοσης θα έχει...
    Εγω μετα απο πολυ ψαξιμο τα τελευταια χρονια κατεληξα οτι το πιο φτηνο ειναι το pet4u.Δωρεαν μεταφορικα για την αττικη οτι και αν παραγγειλεις και παραδοση αυθημερον αν παραγγειλεις μεχρι τις 12 το μεσημερι διαφορετικα την επομενη.Επισης δωρεαν αντικαταβολη. Δεν ειχα ποτε καποιο προβλημα οποτε το συνιστω 100%.
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 2stroker Προβολή μηνύματος
    Εγω μετα απο πολυ ψαξιμο τα τελευταια χρονια κατεληξα οτι το πιο φτηνο ειναι το pet4u.Δωρεαν μεταφορικα για την αττικη οτι και αν παραγγειλεις και παραδοση αυθημερον αν παραγγειλεις μεχρι τις 12 το μεσημερι διαφορετικα την επομενη.Επισης δωρεαν αντικαταβολη. Δεν ειχα ποτε καποιο προβλημα οποτε το συνιστω 100%.
    Καλό είναι, ψωνίζω και εγώ καμιά φορά από εκεί, αλλά δεν είναι το πιο φτηνό (τουλάχιστον σε αυτά που αγοράζω εγώ)

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Banned Το avatar του/της WebD
    Για σχετικά καλές τιμές μπορείτε να δείτε και στο petamazon

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από WebDevGr Προβολή μηνύματος
    Για σχετικά καλές τιμές μπορείτε να δείτε και στο petamazon
    +1, από εκεί παίρνω συνήθως...

και από εξυπηρέτηση μια χαρά

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Ειμαι ninja Το avatar του/της mariza
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bebeto Προβολή μηνύματος
    εμενα ειναι σχεδον δυο...γυρναμε ολη την ηλιουπολη,κατουραμε τα παντα και μετα απο καμια ωρα που ειναι σπιτι....ριχνει και ενα κατούρημα μεσα..δεν ξερω τι να σου πω..ωρες ωρες νομιζω οτι με εκδικειται που δεν ασχολουμε συνεχεια μαζι του..

Μήν το νομίζεις.....σε εκδικείται!!!!
    Και εμείς τον βγάζουμε βόλτες,τον παίρνουμε μαζί για καφέ, μέχρι και βόλτες με την μηχανή τον κάνουμε γιατί του αρέσει (δεν είναι τυχαίο οτι τον λένε Rossi),αλλά και πάλι την μαλακία του μεσα στο σπίτι θα την κάνει...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από congate7 Προβολή μηνύματος
    Κατουράει παντού ή σε ένα συγκεκριμένο σημείο;
    Φίλος που του κατουρούσε τον καναπέ άλλαξε καναπέ και ησύχασε.

Το χαλί είναι στανταράκι....άλλαξα χαλί,αλλά τίποτα!
    Πάει και σε αυτό. Θα κατουρήσει απο παππούτσι μέχρι και έπιπλο!
    Τα πάντα όλα!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mario27 Προβολή μηνύματος
    Δεν το έχεις έξω εφημερίδα να κατουραει? Λεω μηπως αν το βγαλεις εξω , παει και τα κανει μονο εκει.Αμα δεν εχεις μπορείς να το βγάλεις βόλτα 10 λεπτά να κατουρησει και μετά φεύγεις.
    Απο οτι εχω παρατηρησει ,εμένα θέλει 4-5 ώρες για να ξανακατουρησει μετά από 1+ ώρα βόλτα , στεγνώνει τελείως Μετά από 10-15 λεπτα βόλτα, ισια ισια για να κατουρησει , θέλει σε λιγότερες ώρες. ( ίσως 3 με 4 ώρες )

Επίσης, εμένα άμα θέλει να κατουρησει και δεν την έχω ανοίξει/έχω ξεχασει την μπαλκόνοπορτα να βγει να κατουρησει στην εφημερίδα, παει ανοίγει την πόρτα από το μπάνιο και τα ρίχνει δίπλα στην τουαλέτα.
    Άμα την βρει κλειστή , έρχεται με γαυγιζει . Γκουχ Γκουχ ψευτογαυγισμα , όχι κανονικό

1.Περιορίσε του το νερό λίγο πριν φύγεις και όταν λειπεις.
    2. Δοκιμασε έξω την εφημερίδα ή την πανα. Εγώ έχω κόψει στη μεση(οριζόντια τον πάτο δλδ χ2 το ίδιο πράμα ) μια μεγάλη σακούλα του τζαμπο και από πάνω διαφημιστικά φυλλάδια.
    3. Βόλτα 10 λεπτά, ισια ισια να κατουρησει.
    4. 3+1

Βόλτα γενικά τον βγάζεις? Από μια έως δύο ώρες την ημέρα?
    Το πρόβλημα δεν είναι Μάριε οτι δεν τον βγάζουμε βόλτα.
    Εμάς το κάνει για να μας εκδικηθεί.
    Του έχουμε πάνα μέσα στο σπίτι στην οποία πάει όταν δεν ήμαστε σπίτι,ενώ όταν ήμαστε και θέλει να βγεί πάει στην πόρτα και κλαψουρίζει και τον βγάζουμε έξω.
    Αν όμως στραβώσει με κάτι πάει και πας κατουράει τα πράγματά μας.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Meni0s Προβολή μηνύματος
    Το θέμα με τα ουρλιαχτα οταν φευγαμε απο το σπιτι το είχα και εγώ με το σκυλι μου ( θυληκια αγνώστου ράτσας ) Σε σημείο να νομίζει κάποιος που δεν γνωρίζει ότι τήν σκοτωνουμε..
    Είχε ταλαιπωρηθει αρκετά σαν κουτάβι μέχρι να την μαζέψουμε από τους δρομους. Όταν περιέγραψα στον κτηνίατρο το πρόβλημα είπε ότι είναι άγχος αποχωρισμού.
    Να προσθέσω ότι βόλτες έβγαινε τακτικά όπως επίσης παιζαμε κάθε μέρα ένα 3ωρο τουλάχιστον.

Μου προτεινε να τις δώσουμε για ένα διάστημα ηρεμιστικα φυτικής προελευσεως ( κάτι σαν βαλεριάνα ένα πραμα) για να ηρεμήσει . Αυτό σε συνδυασμό με μια άσκηση που τις κάναμε 3 με 4 φορές την ημερα.
    Η άσκηση ήταν απλή και σκοπός της ηταν να καταλάβει το σκυλί ότι φεύγουμε αλλά θα επιστρέψουμε και δεν την παράτησαμε.
    Παντα πριν βγούμε από το σπίτι της λέγαμε κάθε φορά μια πρόταση. Φωνάζαμε το όνομα της για να μας δώσει προσοχή και μετά " να προσέχεις το σπιτι" και κλείναμε την πορτα.(η φράση τυχαια)
    Σε πρώτο στάδιο επιστρέφαμε στο σπίτι μέσα στο επόμενο 5λεπτο. Στην ουσία ειμασταν έξω από το σπίτι καπου να μην μας ακούει. Μετά από αρκετές επαναλήψεις και ενώ έδείχνε σημάδια ότι αρχίζει να καταλαβενει η συχνότητα που "επιστρέφαμε" σπίτι μεγάλωνε όλο και πιο πολυ. Θέλει υπομονή και επιμονή, θα πάρει καιρό αναλόλα βέβαια το χαρακτήρα του σκυλου.
    Στην δικιά μας λοιπόν η ασκηση αυτη κράτησε 3 με 4 μηνες.( την φράση την λέμε πάντα από τοτε)
    Τελικα κερδίσαμε την εμπιστοσύνη της καί είναι κυρία από τοτε!!!
    Θα του κάνω και εγώ αυτή την άσκηση μήπως και ηρεμήσει λίγο..
    Για καλή μας τύχει μένουμε σε μονοκατοικία....εάν μέναμε σε πολυκατοικία θα μας είχανε διώξει με τις κλοτσιές!!

Ειμαι ninja Το avatar του/της mariza
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 2stroker Προβολή μηνύματος
    Το πρωτο λαθος που κανουμε ολοι(και εγω μαζι) ειναι οταν εχουμε σκυλο κουταβι τους πρωτους μηνες του εχουμε πανα για να τα κανει.Ετσι ο σκυλος μαθαινει να τα κανει μεσα στο σπιτι.ΜΕ τον καιρο μαθαινει να τα κανει στη βολτα αλλα αν για καποιο λογο ζοριστει θα τα αμολησει και μεσα στο σπιτι γιατι ετσι εχει μαθει απο μικρος.ΕΠισης πολυ σκυλοι εχουν αγχος και αισθημα εγκαταλειψης με αποτελεσμα να τα κανουν μεσα στο σπιτι οταν ειναι μονοι.Εγω εχω ενα σκυλο που τωρα ειναι διομιση χρονων.Παρολο που τον παω δυο φορες τη μερα μεγαλη βολτα και τα κανει κανονικα,μερικες φορες οταν λειπω θα αμολησει κανα κουραδακι η τσισα.Αυτο συμβαινει περιπου 4-5 φορες το μηνα,ενω αμα ειμαι μαζι του σπιτι μπορει να κρατηθει για παρα πολλες ωρες.Λυση δεν ξερω αν υπαρχει γιατι καθε σκυλος ειναι διαφορετικος χαρακτηρας.Πλεον δεν δινω σημασια και οταν το κανει απλα τα μαζευω και δεν τον μαλωνω γιατι και ο ιδιος εχει καταλαβει οτι εχει κανει βλακεια.Οταν τα χει κανει μεσα στο σπιτι με το που μπαινω εχει κατεβασμενο κεφαλι και αυτια.Υπομονη.

Η πάνα είναι τεράστιο λάθος....άσε!
    Το πρόβλημα όμως είναι οτι ο δικός μας το κάνει επίτηδες!
    Ειδικά εάν τολμήσουμε και καλέσουμε κόσμο και έχουνε μαζί τους μικρά παιδιά..για καμία εβδομάδα μαρκάρει όλο το σπίτι γιατί δεν τα γουστάρει καθόλου.
    Ίσως εάν δεν είχε μάθει ποτέ σε πάνα να μήν είχαμε αυτή την εξέλιξη,όμως όταν ήτανε κουτάβι ήτανε σαν ποντικάκι και δεν μου πήγαινε η καρδιά να τον βγάζω έξω.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Έχετε το νου σας στις βόλτες και προσέξτε λίγο παραπάνω τα ζωάκια σας, την άνοιξη γνωρίζει ιδιαίτερη "άνθιση" η φόλα. Ήδη έχουν αρχίσει και πληθαίνουν ανησυχητικά τα κρούσματα πανελλαδικά και στην περιοχή της Αττικής.

Δεν είμαι πολύ χαρούμενος για το συμβάν αλλά... here goes:

Η κλασσική "βόλτα" με τον σκύλο μου είναι περίπου 1,5 χιλιόμετρο. Ο γύρος του "τετραγώνου" δηλαδή. Περνάμε μπροστά από τέσσερα σπίτια με σκυλιά. Τα σκυλιά του ενός σπιτιού (του πρώτου που συναντάμε) έχουν το συνήθειο να πηδάνε την μάντρα του σπιτιού σαν γάτες! Συνήθως πηδάνε έξω πριν φτάσουμε εκεί και γαυγίζουν, μετά μπαίνουν πάλι μέσα και μας γαυγίζουν από την αυλή και μόλις περάσουμε πηδάνε πάλι έξω. Ο ιδιοκτήτης είναι πολύ περήφανος που τα σκυλιά του έχουν "αλτικότητα" και βγαίνουν στον δρόμο, έχει έναν αρσενικό λευκό και ένα θηλυκό στα χρώματα λυκόσκυλου αλλά στο 1/3 του μεγέθους. Μία φορά που τον είχα βρει με την κόρη του, του είχα ζητήσει να τα μαζέψει μέσα γιατί πάντοτε μας κυνηγάνε από σχετική απόσταση και γαυγίζουν και στον δικό μου και σε άλλα δύο σπίτια μέχρι να στρίψουμε την γωνία, αλλά είχε πει "α μην ενοχλείστε θέλω να δω τι θα κάνουν και πως αντιδρούν". Ο σκύλος του είναι έξω και τα βράδια και "στήνει ενέδρες" σε μηχανάκια και αυτοκίνητα, θα μου πεις πόσοι περνάνε, εγώ και ένα βεστρόμ μόνο, σιγά τα ωά... Ο δικός μου με τρελαίνει σε εκείνο το σημείο γιατί θέλω να προχωρήσουμε αλλά μία γυρνάει πίσω να δει τι κάνει ο αρσενικός "άλτης", μία πάει να γαυγίσει στις άλλες μάντρες αλλά κατά κανόνα του τραβάω το λουρί να κολλήσει στο αριστερό μου πόδι και περπατάμε μαζί όσο μπορώ πιο γρήγορα.

Συνήθως λοιπόν τα δύο που είπα απλά ακολουθούν και γαυγίζουν όπως κάνουν πάντα, μέχρι χτες... Το αρσενικό αποφάσισε να γίνει πιο μαχητικό, είχα τον σκύλο μου τρία βήματα μπροστά μου με το λουρί, έρχεται ο άλλος τρέχοντας από δεξιά μου, ανάμεσα σε εμένα και κάτι συρματοπλέγματα και δαγκώνει τον δικό μου στο πίσω δεξί πόδι! Πριν προλάβω να αντιδράσω, κάνει το λάθος και αφήνει "λάσκα". Γυρνάει ο δικός μου και που τον πονεί και που τον σφάζει. Δεν τρύπησε δέρμα (λευκό σκυλί θα φαινόταν) αλλά τον άφησα και τον μάδησε τον πηδηχτούλη. Σήμερα που περάσαμε πάλι, δεν φαινόταν πουθενά και τελικά πήδηξε την μάντρα αφού φύγαμε από το σπίτι καμμιά εικοσαριά μέτρα, γαύγισε μόνο όταν σχεδόν φτάσαμε στην γωνία. Πάθημα, μάθημα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Γιάννη θα την ξανακάνει, πιάσε τον μαλάκα και πες του να βάλει κάτι να μη μπορούν τα ζώα να πετάγονται έξω. Άσε που μπορεί να την κάνει και σε κάνα πολύ μικρόσωμο ή σε γάτες. Πραγματικά ανεύθυνος ο ιδιοκτήτης του.

Δυστυχώς, πέραν της μπροστά μάντρας που πες εύκολα ψηλώνει (θέλει συν μία τάβλα γιατί είναι με ξύλα deck) το σκλι πηδάει και από τα πλάγια που δεν ξέρω αν ψηλώνει και πως. Γενικά δύσκολο αυτό. Απλά πρέπει να έχω τον νου μου λίγο παραπάνω. Έχει και δύο μετακινούμενες "αγέλες" από 3-4 αδέσποτα στο αποκάτω τετράγωνο, για αυτό κόψαμε την μεγαλύτερη βόλτα, δυστυχώς για εμένα δηλαδή γιατί όπως έχω ξαναπεί δεν τον βγάζω βόλτα, ουσιαστικά με βγάζει.

χλεμπονιαρης
    Ο μαλακας θα παραμείνει μαλακας πιθανόν. Άλλαξε βόλτα, πεζοδρόμιο

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Πάρε 2 άγρια σκυλιά ακόμα. Άσε τη φύση να κάνει τη δουλειά της.
    Life begins at 45°.

Παρόμοια θέματα

1. Μηχανές, καλοκαίρι και ανεπιθύμητα κατοικίδια..
    από sniper στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 29/06/2012, 16:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF