Σελίδα 91 από 138 ΠρώτοΠρώτο ... 41818687888990919293949596101 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.351 έως 1.365 από 2067

Θέμα: O καφενές

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Εμένα αυτό που με εντυπωσίασε ήταν οτι σε όλες τις Γαλλικές περιπτώσεις οι δράστες ήταν από μπαγκράουντ μικροεγκληματικό, καθόλου θρησκευτικό, και μόνο πρόσφατη «ένταξη» στον Ισλαμισμό. Δεν νομίζω οτι δίνεται αρκετή σημασία σε αυτό το γεγονός, ενώ θάπρεπε...
    Θάρθουνε στιγμές δάκρυα γεμάτες
    Μόνος σου θα κλαίς,
    κλείσανε θα λες τις ζωής μου οι στράτες...

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Εγω εχω μια απορια.
    Ο σαηκο που επεσε επανω στο πληθος γιατι ειχε το φορτηγο γεματο με οπλα και πυρομαχικα;
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Αυτό εννοώ φίλε μου.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	10569082_912644368815820_6460427673365868427_n.jpg 
Προβολές:	83 
Μέγεθος:	94,9 KB 
ID:	362632

Δεν είναι επιλεκτική ευαισθησία. Όταν πεθαίνει κόσμος προφανώς και στεναχωριέμαι, όποιος και να είναι. Δεν κοιτάω χρώμα, εθνικότητα ή ιδιότητα, κοιτάω ανθρώπους.
    Είτε από μηχανάκι, είτε από τρομοκρατική επίθεση, είτε από φυσικές καταστροφές είτε από το οτιδήποτε.

Σιχάθηκα τη ζωή μου βλέποντας τζιχαντιστές να σκοτώνουν αδιακρίτως από τη Συρία μέχρι τη Γαλλία, τη μπόκο χαράμ να σφαγιάζει παιδιά μέσα στο σχολείο τους και ανώμαλους να μπαίνουν σε σχολεία στην Αμερική και να σκοτώνουν παιδιά.
    Εννοείται πως στεναχωρήθηκα που σκοτώθηκε ο κοσμάκης στη Γαλλία αλλά όχι περισσότερο από τα παιδάκια που στοχευμένα σκοτώνουν σε μια χώρα που ζει την απόλυτη τυραννία πάνω από μισό αιώνα.
    Στεναχωρήθηκα το ίδιο διαβάζοντας στο θέμα του dalton για το παλικάρι που σκοτώθηκε στη Θεσσαλονίκη, για τους νεκρούς στο Παρίσι ακόμα και όταν σκότωσαν τους 2 χρυσαυγήτες στο Ηράκλειο και ας είμαι τελείως διαφορετικών αντιλήψεων.
    Όλα αυτά χωρίς να έχω γνωστούς πουθενά. Εσένα αντιθέτως σε πείραξε αυτό που έγραψα κρίνοντας λάθος τα γραφτά μου γιατί πίστεψες ότι έβαλα μέσα και τους γνωστούς σου (ειρωνεία;;;; )

Δεν είναι ειρωνεία το να έχουν τα κανάλια αυτή την είδηση πρώτο θέμα επειδή έγινε στην πρωτεύουσα του φωτός και πουλάει και να μη δείχνουν σκληρές εικόνες με κομμένα χέρια και πόδια παιδιών από την Παλαιστίνη, τη Συρία και το Αφγανιστάν;
    Δεν είναι ειρωνεία οι φυλλάδες να έχουν το ίδιο θέμα πρωτοσέλιδο για να πουλήσουν την ίδια ώρα που εντός συνόρων άνθρωποι δεν ανάβουν τα φώτα σπίτι τους για να μη φουσκώσει ο λογαριασμός και δεν έχουν να πληρώσουν;
    Δεν είναι ειρωνεία να βλέπεις άτομα στα social media να ανεβάζουν φωτογραφίες δήθεν συμπαράστασης σε ένα λαό για τα like και τα και γω δεν ξέρω τι;
    Τα παραπάνω έθιξα στο μήνυμα μου.

Τέλος κρίνεις δύο ανθρώπους για τα γραφόμενα τους χωρίς να ξέρεις ούτε τα πιστεύω και τις ιδέες τους ούτε τον τρόπο που γράφουν και εκφράζονται.
    Θα ήθελα να σε βγάλω από τη δύσκολη θέση να ντρέπεσαι για λογαριασμό μου και το πόσο χαμηλά έχω πέσει.
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Εγω εχω μια απορια.
    Ο σαηκο που επεσε επανω στο πληθος γιατι ειχε το φορτηγο γεματο με οπλα και πυρομαχικα;
    Σαηκο ητανε ρε καφετζη,οτι ηθελε εκανε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Σαηκο ητανε ρε καφετζη,οτι ηθελε εκανε.
    Ναι και τι είπαμε ότι έγινε; Παράταση των ειδικών μέτρων στην Γαλλία για πόσους μήνες ακόμα; Μπορεί και να ήταν και σέηκο και κάσηο και τάημεξ και βαλτός από κρατικές υπηρεσίες, μπορεί να ήταν όντως και ο μοναχικός τρελός που τον προσέγγισε ο σωστός ο ιμάμης στρατολόγος. Η όλη ιστορία είναι περίεργη από όλες τις απόψεις.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Ναι και τι είπαμε ότι έγινε; Παράταση των ειδικών μέτρων στην Γαλλία για πόσους μήνες ακόμα; Μπορεί και να ήταν και σέηκο και κάσηο και τάημεξ και βαλτός από κρατικές υπηρεσίες, μπορεί να ήταν όντως και ο μοναχικός τρελός που τον προσέγγισε ο σωστός ο ιμάμης στρατολόγος. Η όλη ιστορία είναι περίεργη από όλες τις απόψεις.
    Δεν ειμαι καν σιγουρος αν τον προσεγγισε Ιμαμης.Αλλα ειμαι σιγουρος οτι απο εδω και περα θα εχουμε αρκετα τετοια φαινομενα.Πλεον θα ενεργουνε και απο μονοι τους,χωρις καθοδηγηση.

Οπως και να χει οι χωρες της Κεντρικης Ευρωπης θα μπουνε σε ενα καθεστως μονιμης παρακολουθησης.Οπου ολοι, θα παρακολουθουνε ολους.Το τσιπαρισμα ειναι θεμα χρονου.
    Τελευταία τροποποίηση από Pan (dvs); 15/07/2016 στις 19:48.

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Ακριβως οπως τα λενε οι δυο απο πανω..... Ειναι λυπηρο τραγικο και θλιβερο μαζι.
    TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
    TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
    54°10'02.9"N 4°28'40.5"W

Shooter, για τον συγκεκριμενο, το πρόστιμο ειναι δυο-τρεις μηνες εισόδημα, τιποτα δλδ, απο τα 3 εκατομ που θα βγάλει μεσα στον χρόνο. Και πάλι καλά, να λέει.

Ναι....
    Αλλα αυτος θα πληρωσει.
    Ο αλλος ο υπουργαρας με τις πλαστες ποσα πληρωσε ξερουμε;

Κατσε ξερω και ενα αλλο καλο με τον Κωστικα.....

Ναι....
    Αλλα αυτος θα πληρωσει.
    Mια αρχή είναι αγαπητέ, αυτό μόνο.
    Ας καλωσορίσουμε το γεγονός οτι κάποιος παραπληρωμένος τσογλανάκος δεν μπορεί να νομίζει οτι έχει το απυροβόλητο επειδή είναι... ποδοσφαιριστής, και πού ξέρεις, μπορεί με χρόνια και καιρούς να φτάσουμε και στον υπουργάρα...

Εδώ γέλασα που ο Δήμος του Λονδίνου κυνηγάει τον... Ομπάμα για κάποιο τροχαίο ζήτημα, οι Feds αρνούνται να το δεχτούν, αλλά επειδή υπάρχει κάποιο προηγούμενο Σιγκαπούρη και κάπου αλλου (δεν βρίσκω το λινκ ργμτ) τον τρέχουν στο Διεθνές Δικαστήριο. Ψιλοπράγματα, αλλά κάπου πρέπει να αρχίσεις.
    Θάρθουνε στιγμές δάκρυα γεμάτες
    Μόνος σου θα κλαίς,
    κλείσανε θα λες τις ζωής μου οι στράτες...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Δεινόσαυρος Προβολή μηνύματος
    Shooter, για τον συγκεκριμενο, το πρόστιμο ειναι δυο-τρεις μηνες εισόδημα, τιποτα δλδ, απο τα 3 εκατομ που θα βγάλει μεσα στον χρόνο. Και πάλι καλά, να λέει.
    έστω οτι είναι έτσι.
    θα πληρώσει όμως.
    εδώ τους δέρνουν κιόλας (βλέπε καρβέλας)
    πουτσ@@@@@@@@@

Banned
    Ναι....
    Αλλα αυτος θα πληρωσει.

Κατσε ξερω και ενα αλλο καλο με τον Κωστικα.....
    Το 34?

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Οι Τούρκοι μόλις έκλεισαν τη γέφυρα του Βοσπόρου με στρατιωτικά οχήματα και μαχητικά κάνουν χαμηλές πτήσεις....Κάποιοι λένε για πραξικόπημα και άλλοι το συνδέουν με τα χθεσινά στη Γαλλία. Μεγάλο το βράδυ και απόψε.

Πραξικοπημα στην γειτονα Τουρκια....

Παρόμοια θέματα

1. Τzoumerka Raid,10-13/6/2011,Συζητηση-Καφενες
    από Vstrommer71 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2011, 00:34

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία