ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Μπα, εγώ δε φοβάμαι. Και τα 20 ευρώ που έβγαλα σήμερα από τη τράπεζα για το bank run, τα έχω φυλάξει χωρισμένα σε λεπτά σε διάφορα κρυφά σημεία στο σπίτι. Και όποιος θέλει ας κοπάσει να τα πάρει, θα έχει να τα βάλει με τη πεθερά μου που από σήμερα θα είναι δεμέν...... εεεεεεε φιλοξενούμενη στο σαλόνι μου.
i tsapanidou exei kanei ROBA ton gewrgiadi sto skai twra....milame gia apisteuti kseftila......
mesa se ola dilwse oti fusika ka den kovetai to reuma se osous den plirwnan xaratsi.....den itan autos o skopos leei....
episis san epixirima oti epraksan swsta, eipe eutharsws........
an den eixame pei nai sto mnimonio......twra den tha eixate na fate.....kai otan tou eipe i tsapanidou, ma oute twra exoume na fame....apantise....
twra exoume ta sisitia....alliws dne tha eixame oute auta.....
kai emeis akoma na tous paroume me tis petres.....
Ανεκδιήγητος όντως, μισός άνθρωπος και μισή πατημένη σαύρα, τουλάχιστον την επόμενη φορά που θα φάει κλωτσομπουνίδια πολτικός να είναι αυτός και όχι ο μαμούχαλος -μαμά τα παιδιά στο σχολείο με δείρανε- Χατζηδάκης.
Ο μπουμπούκος έχει δει ποτέ συσίτιο; ή νομίζουν πως ο λαός θα είναι στη πείνα κι αυτοί θα τα παντελονιάζουν ακόμα;
Και νόμιζα ότι εγώ ήμουν κυνικός.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Deutschland, Deutschland über alles, über alles in Griechenland (για να παραφράσω τον γοτθικό εθνικό ύμνο ή μήπως προσβληθούν οι Γότθοι;...)
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=353203
http://www.enikos.gr/society/132071,...h_shmaia_.html
Υ.Γ. Σε μια παράλληλη εξέλιξη, η ΔΕΗ που κόπτεται για το περιβάλλον και εδώ και καιρό τυπώνει το λογαριασμό σε μονόφυλλο, η ΔΕΗ λοιπόν ενέκρινε κατόπιν γενικής συνέλευσης σλυμβαση για την κατασκευή νέας λιγνιτικής μονάδας, χρηματοδότηση της οποίας είχε σαν βασική προϋπόθεση την ασφαλιστική κάλυψη κοινοπρακτικού δανείου, ύψους € 700.000.000 από γερμανική εταιρεία. Ο δε εξοπλισμός θα είναι γερμανικής κατασκευής και προελεύσεως και έτσι θα διασφαλιστούν 1.500 θέσεις εργασίας ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.