Ναι τα μπλόκαραν αλλα στείλανε με mail οτι γίνεται πραξικόπημα...Οτι να ναι.......
Οι τουρκοι στρατιωτες κυνηγανε ποκεμον ρε και ηθελαν την υσηχια τους! ωωωωω![]()
TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
54°10'02.9"N 4°28'40.5"W
Εκτιμώ ότι έγραψες κάμποσα για να μου εξηγήσεις, αλλά δεν είναι ότι δεν είχα καταλάβει. Απλά διαφωνώ και με τη σκέψη και με τον τρόπο. Την άποψή μου την έγραψα παραπάνω απαντώντας στον George_Sp οπότε δεν έχει νόημα να επαναλαμβάνομαι.
Edit/Υ.Γ: Αν συνεχίσουμε έτσι, οι επόμενες δεκαετίες προβλέπονται ενδιαφέρουσες, αλλά με την κακή έννοια.
Τελευταία τροποποίηση από Acacius; 16/07/2016 στις 00:06.
Θάρθουνε στιγμές δάκρυα γεμάτες
Μόνος σου θα κλαίς,
κλείσανε θα λες τις ζωής μου οι στράτες...
Άσυλο στη Γερμανία ζήτησε σύμφωνα με το NBC ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Λίγο μετά το διάγγελμά του μέσω Face Time προς τους Τούρκους πολίτες, το NBC μετέδωσε, επικαλούμενο αμερικανικές στρατιωτικές πηγές πως το αεροπλάνο του Τούρκου προέδρου δεν προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, με τον κ. Ερντογάν να ζητά άσυλο στην Γερμανία.
54°10'02.9"N 4°28'40.5"W
Θάρθουνε στιγμές δάκρυα γεμάτες
Μόνος σου θα κλαίς,
κλείσανε θα λες τις ζωής μου οι στράτες...
Κορυφή σχόλιο: να δώσει ή ελλαδα άσυλο στον ερντογαν και μετά να τον παραδώσει στην τουρκια όπως τον οτσαλαν.
Οσο περναει η ωρα κλιμακωνεται το σκηνικο. Μπορουμε να μιλαμε επισημα για Τουρκικη Χουντα! Ο κοσμος εχει αρχισει και γεμιζει ολους τους κεντρικους δρομους......
Απιστευτα πραγματα
54°10'02.9"N 4°28'40.5"W
Είναι κάπως παράδοξο που η χούντα του Ερντογάν πέφτει από μια άλλη χούντα...και κανείς δεν πιστεύει ότι αυτή η χούντα υποκινήθηκε μόνο από εχθρούς του εκ των έσω.
Δύο πράγματα που μου έκαναν εντύπωση μέχρι στιγμής,αν φυσικά αληθεύουν:
1.τα πρώτα ΜΜΕ παγκοσμίως που μετέδωσαν την είδηση + πληροφορίες για το πραξικόπημα ήταν τα Μέσα από το Ισραήλ.
2.Οι Γερμανοί αρνήθηκαν άσυλο στον Ερντογάν και αυτός καταφεύγει στη Μ.Βρετανία
καταριφθηκε το ελικοπτερο που συμμετειχε στο πραξικοπημα απο τουρκικο F16
17 νεκροι αστυνομικοί από επίθεση στρατιωτών στην Άγκυρα
54°10'02.9"N 4°28'40.5"W
κουβα πηγε... Ασσο ημιχρονο-Δυο τελικο
Ενταξει παμε για υπνο τωρα.... πιο πολυ κρατησε το ΟΧΙ του δημοψηφισματος....
54°10'02.9"N 4°28'40.5"W
Αυτό μην σου πω ότι το οργάνωσε ο μουστάκια μόνος του για να καθαρίσει νόμιμα τους εσωτερικούς αντιπάλους και να είναι πιο ισχυρός...