Σελίδα 94 από 352 ΠρώτοΠρώτο ... 44848990919293949596979899104144194 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.396 έως 1.410 από 5276

Θέμα: Κορωνοϊός...

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από g_m900 Προβολή μηνύματος
    True.
    Παρε μια σοκολατινα!
    Αν και πολισμανος σαγαπω.. Μη μου κρατησεις κακια..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faithless Προβολή μηνύματος
    [/B] Αρα παραδεχεσαι οτι φορτωνε στο R0 θανατους που δεν ητανε απο κοβιντ.
    Προκειται για '' στατιστικο φορτωμα '' στο RO για να σχηματιστει η καμπυλη νοσηροτητας και να βγαλει αποφασεις ο ΕΟΔΥ

ανακοινωνανε θανατους απο κοβιντ που δεν ητανε απο κοβιντ αλλα απο αλλη αιτια ναι η οχι?
    Οχι δεν τα ανακοινωνανε σαν αιτια θανατου οπως επιμενεις εσυ.

@ faithless.Δεν εισαι το μοναδικο φαινομενο αμφισβητια που συνομιλω Τετοιους αμφισβητιες που κανουνε του κεφαλιου τους απεναντι στις ιατρικες συμβουλες και καθοδηγηση, τους εχω υπογραψει το πιστοποιητικο θανατου σκεπτομενος οτι '' ηταν σκληρος '' και δεν ακουγε κανενα. Η υγεια αλλωστε δεν φτανει να ειναι δικαιωμα σου για να την εχεις .Θελει και καποιο κουκουτσι μυαλο . Αν ολοι το ειχαμε ,και εγω θα ειμουν ανεργος και εσυ δεν θα μας τα ειχες κανει πλανητες τοσες μερες τωρα...
    κουκουρουκουκου

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	sweeden.jpg 
Προβολές:	119 
Μέγεθος:	57,2 KB 
ID:	422540
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Άσε ρε νεοσσε,
    Εκεί στη Σουηδία, προσμετράνε και τους θανάτους από ατύχημα στο σκι/σύγκρουση με φαλαινοθηρικο/ανακοπή στο σεξ με σουηδεζα/σύγκρουση ελκηθρων.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzimidis Προβολή μηνύματος
    Άσε ρε νεοσσε,
    Εκεί στη Σουηδία, προσμετράνε και τους θανάτους από ατύχημα στο σκι/σύγκρουση με φαλαινοθηρικο/ανακοπή στο σεξ με σουηδεζα/σύγκρουση ελκηθρων.
    Ας μου στειλουν μια και μενα για τα περαιτερω,γιατι δεν βρισκω ,και ας με γραψουν στην στατιστικη οπου γουσταρουν.Δεν θα με πειραξει καθολου.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Johny the Fox Προβολή μηνύματος
    Προκειται για '' στατιστικο φορτωμα '' στο RO για να σχηματιστει η καμπυλη νοσηροτητας και να βγαλει αποφασεις ο ΕΟΔΥ

@ faithless.Δεν εισαι το μοναδικο φαινομενο αμφισβητια που συνομιλω Τετοιους αμφισβητιες που κανουνε του κεφαλιου τους απεναντι στις ιατρικες συμβουλες και καθοδηγηση, τους εχω υπογραψει το πιστοποιητικο θανατου σκεπτομενος οτι '' ηταν σκληρος '' και δεν ακουγε κανενα. Η υγεια αλλωστε δεν φτανει να ειναι δικαιωμα σου για να την εχεις .Θελει και καποιο κουκουτσι μυαλο . Αν ολοι το ειχαμε ,και εγω θα ειμουν ανεργος και εσυ δεν θα μας τα ειχες κανει πλανητες τοσες μερες τωρα...
    Αυτο ακριβως περιμενα να μου απαντησεις. Για να δεις λοιπον οτι μεχρι και ο καθηγητης το παραδεχεται αλλα εσυ οχι τσιμπα και αυτο https://youtu.be/z7Ompyu0DX4 και πηγαινε για υπνο γιατι θα σου ανεβει και η πιεση.Ο καθηγητης παραδεχεται και για τους αυξημενους θανατους σε ιταλια ισπανια και σε αλλες χωρες που φορτωνανε και εμεις κοιταζαμε σα μ@@@@ες πισω απο τη τηλεοραση(μαζι τους και εγω).Λοιπον τελειωσα απο δω. Οσο για το αν ειμαι αρνητης του ιου σου απανταω αμεσα και σου λεω οχι. Απλα δεν ειμαι φοβισμενος και σκεφτομαι καθαρα πλεον. Αυτα... Καλο βραδυ και με τις υγειες σου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1

Μπορείς να είσαι λίγο ποιο συγκεκριμένος με τους πλανήτες ? Ποιος ακριβώς σε μέγεθος γιατί κάτι έχω στο μυαλό μου .
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Αυτο ακριβως περιμενα να μου απαντησεις. Για να δεις λοιπον οτι μεχρι και ο καθηγητης το παραδεχεται αλλα εσυ οχι τσιμπα και αυτο https://youtu.be/z7Ompyu0DX4 και πηγαινε για υπνο γιατι θα σου ανεβει και η πιεση.Ο καθηγητης παραδεχεται και για τους αυξημενους θανατους σε ιταλια ισπανια και σε αλλες χωρες που φορτωνανε και εμεις κοιταζαμε σα μ@@@@ες πισω απο τη τηλεοραση(μαζι τους και εγω).Λοιπον τελειωσα απο δω. Οσο για το αν ειμαι αρνητης του ιου σου απανταω αμεσα και σου λεω οχι. Απλα δεν ειμαι φοβισμενος και σκεφτομαι καθαρα πλεον. Αυτα... Καλο βραδυ και με τις υγειες σου.
    Εχεις μπερδεψει την Λουτσα με την Κεφαλονια .Για στατιστικη καταγραφη του ΕΟΔΥ για να βγαλει την επιδημιολογικη καμπυλη λεει ρε δεν ομολογει οτι διεπραξε πλαστογραφια στα ανακοινωσιμα στοιχεια θανατου που καταλαβαινεις εσυ ..

Όνομα:	123025893-10224796094308555-799676380480576898-n-1.jpg 
Προβολές:	117 
Μέγεθος:	55,0 KB 
ID:	422541
    κουκουρουκουκου

καλά περνάτε εδώ ρε φούστηδες
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Μέλος
    Εχεις μπερδεψει την Λουτσα με την Κεφαλονια .Για στατιστικη καταγραφη του ΕΟΔΥ για να βγαλει την επιδημιολογικη καμπυλη λεει ρε δεν ομολογει οτι διεπραξε πλαστογραφια στα ανακοινωσιμα στοιχεια θανατου που καταλαβαινεις εσυ ..

Όνομα:	123025893-10224796094308555-799676380480576898-n-1.jpg 
Προβολές:	117 
Μέγεθος:	55,0 KB 
ID:	422541
    Δες το βιντεο και ρουφεν μπυρεν..

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Δες το βιντεο και ρουφεν μπυρεν..
    Δεν επιτρέπεται εν ώρα καθήκοντος. Επιτρέπεται μόνο να τσατάρει με ...άπιστους.

Ακόμα και να διαφωνούμε, δε θα χαλάσουμε τις καρδιές μας. Καλό είναι να ακούγεται και μία αντίθετη άποψη, ώστε να βγαίνουν στη φόρα επιχειρήματα. Βέβαια αν σε είχε περάσει εκείνο το τιμημένο το Octavia, θα ήσουν πιο συγκρατημένος, αλλά καλή καρδιά.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Δεν επιτρέπεται εν ώρα καθήκοντος. Επιτρέπεται μόνο να τσατάρει με ...άπιστους.

Ακόμα και να διαφωνούμε, δε θα χαλάσουμε τις καρδιές μας. Καλό είναι να ακούγεται και μία αντίθετη άποψη, ώστε να βγαίνουν στη φόρα επιχειρήματα. Βέβαια αν σε είχε περάσει εκείνο το τιμημένο το Octavia, θα ήσουν πιο συγκρατημένος, αλλά καλή καρδιά.
    Φιλε εχεις απολυτο δικιο αλλα βλεπεις οτι καθε φορα που απανταει ο γιατρος εκτος του οτι ψευδεται εχει και το θρασος να με βριζει επειδη εχω αλλη αποψη και να μου λεει οτι οι παραδοχες υπερβολικων θανατων απο το καθηγητη και στην ελλαδα αλλα και σε αλλες χωρες ειναι στατιστικη μελετη.Εγω αφηνω τα σκυπτρα σε καποιον αλλον με υπομονη γιατι οντως παρεκτρεπομαι. Οι μασκες πεσανε. Καλο βραδυ

Τελικά νομίζω θα βγουν υποθετα ποιο γρήγορα από το εμβόλιο

Ούτε αυτοί που το ανέβασαν δεν ξέρουν να ακούν και να μεταφράζουν .

https://el.m.wikipedia.org/wiki/Ελλήνων_Συνέλευσις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos

Εγώ άκουσα υποκαταγραφή...
    Ότι όποιος πεθαίνει και έχει γρίπη τοn καταγράφουνε με γρίπη ακόμα και αν έχει aids...

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF