Χρόνια πολλά και κυρίως καλά με περισσότερες βόλτες και λιγότερες παντοφλιές..!!!![]()
![]()
![]()
Χρόνια πολλά και κυρίως καλά με περισσότερες βόλτες και λιγότερες παντοφλιές..!!!![]()
![]()
![]()
Τωρα είμαι σε ιντερνετ καφε, στο χωριό της γυναίκας. Την Δευτέρα επιστρέφουμε. Τρίτη στελνω την γυναίκα για δουλειά. Αν θέλει κανείς βόλτα για Πάρνηθα, μολις παρω την μοτ-τα από εκεί που την έχω φυλαγμένη (δεν την αφήνω στην πυλωτή της πολυκατοικίας όταν λείπω και προπαντώς τέτοιες μέρες), δηλ. αν θέλετε γύρω στις 10:00 - 10:30. Τετάρτη πάω για δουλεία (άνευ απροόπτου).
Δυστυχώς Μορφέα εγώ θα εργάζομαι όλες τις ημέρες.Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΡΦΕΑΣ
.........Αν θέλει κανείς βόλτα για Πάρνηθα, μολις παρω την μοτ-τα από εκεί που την έχω φυλαγμένη (δεν την αφήνω στην πυλωτή της πολυκατοικίας όταν λείπω και προπαντώς τέτοιες μέρες), δηλ. αν θέλετε γύρω στις 10:00 - 10:30. Τετάρτη πάω για δουλεία (άνευ απροόπτου).![]()
Βρε σεις με την βασιλόπιτα τελικά τι κάνουμε?
Οκ, ημερομηνία και μέρος τα βρήκαμε ....αρε peskandritse θα με κλείσεις τελικα σε καφετέριες![]()
![]()
αλλά μένει το θέμα για το ποιός θα αναλάβει την προμήθεια της.
Να το αφήσουμε τελευταία στιγμή ή να δούμε από τώρα?
Έχει να προτείνει κανείς κάτι?
Υπενθυμίζω τις συμμετοχές:
1. Jimtaras
2. Xt_Billy
3. Peskandritsos
4. Inpas
5. Don John
6. GasOil
7. Blueangel
8.θανος χχ
9.Paranoid
10.GAS NICK
11.binzis
12.ΜΟΡΦΕΑΣ
![]()
Σε λιγη ωρα εχω ραντεβου με τον Xt_Billy για καφε στην εν λογω καφετερια για ανιχνευση του χωρου και απο ενα τριτο ατομο.Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Δυστυχώς Μορφέα εγώ θα εργάζομαι όλες τις ημέρες.![]()
Βρε σεις με την βασιλόπιτα τελικά τι κάνουμε?
Οκ, ημερομηνία και μέρος τα βρήκαμε ....αρε peskandritse θα με κλείσεις τελικα σε καφετέριες![]()
![]()
αλλά μένει το θέμα για το ποιός θα αναλάβει την προμήθεια της.
Να το αφήσουμε τελευταία στιγμή ή να δούμε από τώρα?
Έχει να προτείνει κανείς κάτι?
Υπενθυμίζω τις συμμετοχές:
1. Jimtaras
2. Xt_Billy
3. Peskandritsos
4. Inpas
5. Don John
6. GasOil
7. Blueangel
8.θανος χχ
9.Paranoid
10.GAS NICK
11.binzis
12.ΜΟΡΦΕΑΣ
![]()
Να σας πει και αυτος την γνωμη του ανεπηρεαστα βεβαια.
Για την πιτα να δουμε 2-3 μερες πριν την κοπη τις τελικες συμετοχες και να την παραγγειλω απο ενα καλο και γνωστο ζαχαροπλαστειο της γειτονιας μου,και να μοιραστουμε το εξοδο!!!
(Να βαλω και γω κατι στην τσεπη ρε παιδι μου) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Σε λιγη ωρα εχω ραντεβου με τον Xt_Billy για καφε στην εν λογω καφετερια για ανιχνευση του χωρου και απο ενα τριτο ατομο.
Να σας πει και αυτος την γνωμη του ανεπηρεαστα βεβαια.
Για την πιτα να δουμε 2-3 μερες πριν την κοπη τις τελικες συμετοχες και να την παραγγειλω απο ενα καλο και γνωστο ζαχαροπλαστειο της γειτονιας μου,και να μοιραστουμε το εξοδο!!!
(Να βαλω και γω κατι στην τσεπη ρε παιδι μου) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Ρε παιδιά πώς θα γίνει η φάση γιατί δεν έχω καταλάβει?
Θα πάμε κατευθείαν στην καφετέρια κάποια ώρα και ποιά είναι αυτή (δεν νομίζω να είναι ανοιχτή Κυριακάτικα 8-9 το πρωί που βρισκόμαστε συνήθως)?
Θα πάμε βόλτα και στην επιστροφή θα σκάσουμε απο εκεί μύτη?
Θα πάρουμε τη γκαρσόνα μαζί (δεν θυμάμαι όνομα) και θα πάμε σε κανα βουνό?![]()
Για δώστε τα φώτα σας εσείς οι διοργανωτές...![]()
![]()
ναι ναι ναιΑρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
Θα πάμε βόλτα και στην επιστροφή θα σκάσουμε απο εκεί [/B]![]()
gas......N
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
και μια συμβουλη του Ζηκα για να παει καλα η μερα σας![]()
μπαμπα μην τρεχεις
ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΒΙΑΣΤΑ![]()
gas......N
Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
Ρε παιδιά πώς θα γίνει η φάση γιατί δεν έχω καταλάβει?
Θα πάμε κατευθείαν στην καφετέρια κάποια ώρα και ποιά είναι αυτή (δεν νομίζω να είναι ανοιχτή Κυριακάτικα 8-9 το πρωί που βρισκόμαστε συνήθως)?
Θα πάμε βόλτα και στην επιστροφή θα σκάσουμε απο εκεί μύτη?
Θα πάρουμε τη γκαρσόνα μαζί (δεν θυμάμαι όνομα) και θα πάμε σε κανα βουνό?![]()
Για δώστε τα φώτα σας εσείς οι διοργανωτές...![]()
![]()
Είτε πριν είτε μετά την βασιλόπιτα δεν έχει και τόση σημασία. Την βολτίτσα μας θα την κάνουμε.
Μέχρι τότε θα την βρούμε την άκρη.
Ποιό σημαντικό είναι να κανονίσουμε με τις πολυαγαπημένες και πολυλατρεμένες μας συζύγους![]()
για πολύωρη άδεια εκείνη την ημέρα ώστε να'μαστε χαλαροί με την επιστροφή μας και να μπορέσουμε να τα "χωρέσουμε" όλα.![]()
Ο peskandritsos θα πρέπει να μας διαφωτίσει για την ώρα που μπορούμε να πάμε στην καφετέρια
(μιας και ξέρει το Μαράκι.....) ώστε να κανονίσουμε καλύτερα την moto-βόλτα μας.
Για πείτε και 'σεις την άποψη σας![]()
![]()
Φίλε paranoid,
φώτα ζήτησες και φώτα θα λάβεις...........
![]()
Λοιπον, το Μαρακι δουλευει απο τις 17,00 το απογευμα και μετα.
Καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολη ωρα για μας τους οικογενειαρχες.
Αν θελει καποιος να προτεινει κατι αλλο ευπροσδεκτο φυσικα.
Ολα υπο συζητηση ειναι...![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Φίλε paranoid,
![]()
Ω ρε μάνα μου μια ΛΑΜΠΑ...!!!!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Λοιπον, το Μαρακι δουλευει απο τις 17,00 το απογευμα και μετα.
Καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολη ωρα για μας τους οικογενειαρχες.
Αν θελει καποιος να προτεινει κατι αλλο ευπροσδεκτο φυσικα.
Ολα υπο συζητηση ειναι...![]()
Δηλαδή άκυρη η καφετέρια για το πρωι?
Για πολύωρη άδεια χλωμό με κόβω. Το συνηθισμένο όμως 1,00-1,30 το έχω εξασφαλισμένο απο τώρα..Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Είτε πριν είτε μετά την βασιλόπιτα δεν έχει και τόση σημασία. Την βολτίτσα μας θα την κάνουμε.
Μέχρι τότε θα την βρούμε την άκρη.
Ποιό σημαντικό είναι να κανονίσουμε με τις πολυαγαπημένες και πολυλατρεμένες μας συζύγους![]()
για πολύωρη άδεια εκείνη την ημέρα ώστε να'μαστε χαλαροί με την επιστροφή μας και να μπορέσουμε να τα "χωρέσουμε" όλα.![]()
Ο peskandritsos θα πρέπει να μας διαφωτίσει για την ώρα που μπορούμε να πάμε στην καφετέρια
(μιας και ξέρει το Μαράκι.....) ώστε να κανονίσουμε καλύτερα την moto-βόλτα μας.
Για πείτε και 'σεις την άποψη σας![]()
![]()
Φίλε paranoid,
![]()
![]()
![]()
Μιά ιδέα απο μένα...Πάμε τη βόλτα και στο προορισμό μας δεν καθόμαστε σε καφετέρια αλλά κάνουμε μία στάση να ξεπιαστούμε, να ξεχαρμανιάσουν οι καπνιστές, να κατουρ....με.., τέλος πάντως καταλάβατε..και στην επιστροφή πάμε στην καφετέρια στη Νέα Σμύρνη για κοπή (δεν θα είναι το Μαράκι όμως.
).
Ό,τι και να κάνουμε μέσα είμαι ώς την ώρα που με παίρνει..![]()
![]()
Εγώ μέσα είμαι σ'όλα ανεξαρτήτου ώρας, ακόμα και για μεσημεριανή μασαμπούκα παρακαλώ!
για να'μαι ειλικρινής η σύζυγος μου διεμήνυσε ότι αν πάω βόλτα να μην γυρίσω για φαγητό σπίτι οπότε.............![]()
Να δούμε τι έχουν να πουν κι οι υπόλοιποι συνάδελφοι![]()
![]()
Κανονίστε ώρα γιατί και εγώ πρέπει να φύγω από Άργος αλλά και και να φύγω το απόγευμα
Εγώ προτείνω πρωί !!!
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)