H ειναι καλη εκπαιδευτρια!!!:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από GAS NICK
τυχερη η γυναικα του ρε παιδια![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Ζηλιάρες όλες σας, μη δείτε προκομένο κορίτσι κι αμέσως να πέσετε να το φάτεΑρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Η πιο καληη γκαρσονα ειμαι γωωω........
Τωρα πλεον δεν χρειαζεται να παμε στο Μαρακι...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ
1. Αποφασίσθει η διεξαγωγή του βασιλοπιτοevent να γίνει προς Κόρινθο, Ίσθμια κάπου εκεί τελος πάντων.
Αρμόδιος ο εξ Ελευσίνας ορμόμενος οικογενειάρχης GasNick.![]()
2. Την προμήθεια της βασιλόπιτας αναλαμβάνει ο peskandritsos τον οποίο κι ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά.![]()
![]()
![]()
3. Εάν έρθει (μακάρι) κι ο Ελευσίνιος Guzzistas μας βλέπω τελικώς να μας κατατροπώνει στο θέμα του φλουριού το Ελευσίνιο κλιμάκιο λόγω της πολυάριθμης παρουσίας τουΞυπνήστε βρεεεεεε μας την έχουν στημένη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Χάρηκα που σας είδα παιδιά
![]()
Και μονο που σκεφτηκες κατι τετοιο θα πληρωσεις τα διπλα για το μεριδιο σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
2. Την προμήθεια της βασιλόπιτας αναλαμβάνει ο peskandritsos τον οποίο κι ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Δηλαδή η κοπή της πίτας θα γίνει προς Κόρινθο μεριά?
Αν ναι για βγάλτε καμιά ανακοίνωση της προκοπής να ξέρουμε και εμείς...
Ώρα και που
Α, Μάκη σου πάει ο δίσκος...![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Αγαπητοί μου, τώρα γυρίσαμε σώοι και ασφαλείς από Χαλκούτσι.
Πολύ ωραία η βολτίτσα μας σήμερα.
Θάνο και Μορφέα χάρηκα που σας γνώρισα κι από κοντά παιδιά!!![]()
![]()
Όμορφη, χαλαρή βολτίτσα και σεμνός ρυθμός από τους στρητάδες της παρέας, μέγα σώου στο στροφιλίκι της Πάρνηθας εκ μέρους μου, με αποτέλεσμα να με περιμένετε (ουκ ολίγες φορές) εμένα και τον καημένο τον Μορφέα που δεν με άφηνε μόνο μου...
Απέδειξα τις οδηγικές μου ικανότητες στην κατάβαση που δεν με έπιασε κανείς...![]()
![]()
![]()
Τα λέμε την Κυριακή κύριοι!!!
Καληνύχτα και στο επανιδείν!!!![]()
![]()
![]()
Υπέροχη βόλτα, το είπα?![]()
![]()
+660 στη γκαρσόνα !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
....Αν ναι για βγάλτε καμιά ανακοίνωση της προκοπής να ξέρουμε και εμείς......
Είχαμε ανοίξει συζήτηση σχετικά με τα tenere.........
όπως ότι είναι πολύ αξιόπιστα μηχανάκια, ότι αντέχουν πολύ κλπ κλπ
και με την κουβέντα βρε'συ ξεχαστήκαμε.![]()
:a029:
![]()
![]()
Άσε που τελικά έμεινε αναπάντητο και το αρχικό ερώτημα της όλης κουβέντας μας,
"ποιά μηχανάκια είναι τελικώς τα ποιό αξιόπιστα?"
Τα tenere ή τα αντίστοιχα ktm? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τα ΧΤ !!!![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
"ποιά μηχανάκια είναι τελικώς τα ποιό αξιόπιστα?"
Τα tenere ή τα αντίστοιχα ktm? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ναί, δύσκολη περίπτωση, αφού η αξιοπιστία των ΚΤΜ έχει γράψει ιστορία στα μοτοσυκλετιστικά δρώμενα:hypnotize :hypnotize .
Επειδή την ψάχνω τώρα τελευταία για ΚΤΜ, έχω καταλάβει ότι άν τηρείς ευλαβικά (πολύ ευλαβικά όμως) τα service και γενικά τη συντήρηση, ΛΟΓΙΚΑ δεν θα σου βγάλουν προβλήματα.
Πάντως XLR δεν είναι (σε όλα του όμως) που χωρίς κοντέρ, άλλαζα λάδια όποτε θυμόμουν![]()
![]()
Όσον αφορά τη πίτα, αν χρειαστεί για τη μεταφορά μέχρι τη Κόρινθο μπορώ να την αποθηκεύσω στο πόρτ-παγκάζ μου, που είναι και μεγάλο...!![]()
Γεια στην τρελομπαμπαδων παρεα χαρηκα και αυτην την βολτα οπως παντα με κεφι ο inpas kai o peskandritsios και επισης χαρηκα και τον αργο τον φιλο μας το ???ποιος αλλος ειναι ο σαλιγκαρος τρομαρα του που θελει χτ.???που επρεπε να εχει ενα honda που διαθετει τρελο γκαζι και αξιοπιστια και πανω απ'ολα θα γινοτανε και ποιο γρηγορος βρε παιδακι μου..χαχαχα.!!!::ZZZ: Αντε την επομενη μην μας παρει υπνος.??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ααα φιλε μπιλη και κοψε τις πιπες ισως γι'αυτο δεν μπωρεις να τρεξεις<>>???![]()
Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:
Ζντράστι γερο-μπαμπά!!Αρχικά δημιουργήθηκε από θανος honda xx
Γεια στην τρελομπαμπαδων παρεα χαρηκα και αυτην την βολτα οπως παντα με κεφι ο inpas kai o peskandritsios και επισης χαρηκα και τον αργο τον φιλο μας το ???ποιος αλλος ειναι ο σαλιγκαρος τρομαρα του που θελει χτ.???που επρεπε να εχει ενα honda που διαθετει τρελο γκαζι και αξιοπιστια και πανω απ'ολα θα γινοτανε και ποιο γρηγορος βρε παιδακι μου..χαχαχα.!!!::ZZZ: Αντε την επομενη μην μας παρει υπνος.??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ααα φιλε μπιλη και κοψε τις πιπες ισως γι'αυτο δεν μπωρεις να τρεξεις<>>???![]()
Πως είπες? Honda?
Μμμμμ... τι μου θυμίζει...??
Ααααα... Ναι! Honda!!
Άχρωμη, άγευστη, άοσμη !!!![]()
![]()
![]()
Βρε δεν παίρνεις κι εσύ καμιά πίπα.... νααα..... κόψεις το τσιγάρο?:rotflmao:
![]()
![]()
XR
XTR
XJR
xtbilly το βιβλίο του Hamilton που σου'λεγα δεν το βρίσκω.....![]()
Alzheimer rules![]()
![]()
άστα να πάνε! Θα ξανακοιτάξω όμως!
Αν δεν το βρω θα σου φέρω κάποιο άλλο....![]()