Όλοι μας εδώ μέσα έχουμε μια κοινή αγάπη.Την μοτοσυκλέτα μας και όλα τα συναφή.Ταξίδια,γρήγορες βόλτες κτλ κτλ.
Από εκεί και πέρα τι άλλο σας αρέσει να κάνετε??? Τι χόμπυ έχετε ή με τι σας αρέσει να ασχολείστε εκτός από την μοτό σας ή παράλληλα με αυτήν?
Προσωπικά με ελκύει τόσο πολύ η μοτό που απλά δεν άφηνα χώρο για τίποτα άλλο.Απλά έκανα ο,τι είχε σχέση με την μοτό μου.
Κατά καιρούς έχω αποκτήσει κάποια άλλα ενδιαφέροντα τα οποία όμως δεν μπορώ να τα αποκαλέσω χόμπυ.
Για παράδειγμα κάποτε μου άρεσε το διάβασμα.Διάβαζα αρκετά βιβλία.Κάποτε ζωγράφιζα.Ξέφευγα μέσω των πινέλων μου!Μου άρεσε ο μοντελισμός, καθόμουν με τις ώρες και έφτιαχνα μοντέλα από όλα τα είδη.Μαζευόμασταν στον κολλητό μου όλη η παρέα επειδή είχε αποθήκη και όλοι μαζί φτιάχναμε ο καθένας το δικό του.Δεν αναφέρω για το κόλλημα με το Subuteo το θυμάστε??Είχαμε φτιάξει ο καθένας μας σπίτι του γηπεδάκι και κάθε Κυριακή είχαμε το πρωτάθλημα μας.Πολύ γέλιο!’λλωτε είχα κολλήσει με τα παζλ.
Όσο μεγάλωνα όμως τα ξέχναγα.Έτσι απλά στον ελεύθερο χρόνο άκουγα μουσική και σερφάριζα στο Νet.Παιχνίδια στο PC ειδικά Multiplayer ή ξαπλωμένος στο κρεββάτι μετά μουσικής να ονειρεύομαι!!
Σήμερα στον λίγο ελεύθερο χρόνο μου, έμαθα το Cinema.Πάντα με έλκυε αλλά οι συγκοιρίες ήταν τέτοιες και σπάνια πήγαινα.Αυτό που ευχαριστιέμαι πλέον είναι να δω κάποια ταινία είτε στο Cinema είτε σπίτι DVD παρέα με την κοπέλα μου.
Λοιπόν?Εσείς με τι άλλο "ξεφεύγετε" εκτός από την μοτό σας?Τι άλλο σας ευχαριστεί να κάνετε στον ελεύθερο χρόνο σας?