Εχω παθει τρελα με το συγκεκριμενο motard.Ποιες οι γνωμες σας για την husaberg παιδες?Δεν εχω ακουσει κατι απο εδω μεσα.Βοηθηστε με να ξεπερασω το κολλημα.![]()
Εχω παθει τρελα με το συγκεκριμενο motard.Ποιες οι γνωμες σας για την husaberg παιδες?Δεν εχω ακουσει κατι απο εδω μεσα.Βοηθηστε με να ξεπερασω το κολλημα.![]()
Πλέον η Husaberg είναι κατά ένα τρόπο θυγατρική εταιρία της ΚΤΜ. Ειδικά στο κομμάτι των enduro.
Η ΚΤΜ δοκιμάζει νέες τεχνολογίες και πρακτικές στα Husaberg και μετά τα περνάει στα ΚΤΜ.
Όσον αφορά την αξιοπιστία, αν συντηρείται ευλαβικά και δε το σκίζεις από φανάρι σε φανάρι τότε θα έλεγα ότι αντέχει.
Σαφώς το κόστος χρήσης θα είναι αρκετά υψηλό.
![]()
Ευχαριστω πολυ.Οσοι υπολοιποι γνωριζετε ή εχετε καβαλησει husaberg ακουω γνωμες.Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Πλέον η Husaberg είναι κατά ένα τρόπο θυγατρική εταιρία της ΚΤΜ. Ειδικά στο κομμάτι των enduro.
Η ΚΤΜ δοκιμάζει νέες τεχνολογίες και πρακτικές στα Husaberg και μετά τα περνάει στα ΚΤΜ.
Όσον αφορά την αξιοπιστία, αν συντηρείται ευλαβικά και δε το σκίζεις από φανάρι σε φανάρι τότε θα έλεγα ότι αντέχει.
![]()
Mike εγώ νομίζω ότι το κόστος χρήσης δεν θα είναι υψηλό, ειδικά κρίνοντας από γνωστούς με enduro Husaberg και στο τι χρειάστηκαν -περαν των αναλωσίμων- μέσα σε 1 χρόνο σκληρής χωμάτινης χρήσης.Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
![]()
Τι ακριβώς εννοείς?
Αν εννοείς τη συχνή τυπική συντήρηση, τότε πάρε FMX ( στο οποίο και πάλι λάδια συχνά αλλάζεις εάν θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο).
You BETA believe...
Πως να γνωρίζει κάποος το ανύπαρκτο ..???Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Αξιοπιστια husaberg παιδια, δεν γνωριζει κανεις?![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Mike εγώ νομίζω ότι το κόστος χρήσης δεν θα είναι υψηλό, ειδικά κρίνοντας από γνωστούς με enduro Husaberg και στο τι χρειάστηκαν -περαν των αναλωσίμων- μέσα σε 1 χρόνο σκληρής χωμάτινης χρήσης.
Τι ακριβώς εννοείς?
Αν εννοείς τη συχνή τυπική συντήρηση, τότε πάρε FMX ( στο οποίο και πάλι λάδια συχνά αλλάζεις εάν θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο).
Σε καθημερινή χρήση αναφέρομαι.![]()
Μετά από κάποια χιλιόμετρα θα θέλει ένα προληπτικό "rebuild"
![]()
+ 1000 ( ειδικα οταν μιλαμε για motard μηχανακια....)Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Πως να γνωρίζει κάποος το ανύπαρκτο ..???![]()
![]()
Δεν νομίζω. Το 'προληπτικό' είναι πολύ σχετικό, to rebuild ακραίο και αυθαίρετο΄.Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Σε καθημερινή χρήση αναφέρομαι.![]()
Μετά από κάποια χιλιόμετρα θα θέλει ένα προληπτικό "rebuild"
![]()
Αυτό που θέλεις να πεις, είναι σωστό ως γενική προσέγγιση αλλά εγώ θα'λεγα ότι μάλλον μεγαλύτερο ρόλο παίζει ο αναβάτης απρά το μηχανάκι.
Αν πχ. η καθημερινή του χρήση έγκειται στο να παίρνει φανάρια από SS, τότε σίγουρα θα σπάσει πολύ πριν την ώρα του.
Έχει λοιπόν να κάνει κυρίως με την οδηγική αντίληψη του επιβαίνοντος.
You BETA believe...
Γιατί ρε Σωτήρη, ξέρεις πολλούς που έχουν Bergo motard για να πηγαίνουν την πεθερά τους στον Ουρολόγο ..???Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Αν πχ. η καθημερινή του χρήση έγκειται στο να παίρνει φανάρια από SS, τότε σίγουρα θα σπάσει πολύ πριν την ώρα του.![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Γιατί ρε Σωτήρη, ξέρεις πολλούς που έχουν Bergo motard για να πηγαίνουν την πεθερά τους στον Ουρολόγο ..???![]()
![]()
:rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Γιατί ρε Σωτήρη, ξέρεις πολλούς που έχουν Bergo motard για να πηγαίνουν την πεθερά τους στον Ουρολόγο ..???![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Εεεε ναι ρε μάστορα ...!!Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
![]()
![]()
![]()
Μ'αυτά τα μηχανάκια ή γίνεσαι κάγκουρας σε χρόνο dt ή κάνεις την μεταβίβαση από το Κ.Α.Τ.![]()
Αρα καταληξαμε οτι η μηχανη δεν κανει και πολυ για μεσα στην πολη και καθημερινες βολτες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Αρα καταληξαμε οτι η μηχανη δεν κανει και πολυ για μεσα στην πολη και καθημερινες βολτες.![]()
![]()
![]()
Καταλήξαμε στο ότι η χρήση της δεν θα περιοριστεί στα παραπάνω ..![]()