Λοιπόν μιας και αρχές Αυγούστου υπάρχει πιθανότητα να πάω Γερμανία λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων σκέφτομαι η όλη διαδικασία να μη γίνει με αεροπλάνο αλλά με μηχανή.![]()
Η εξόρμηση αυτή αν και εφ όσον γίνει θα είναι η πρώτη μου φορά με μηχανή στο εξωτερικό. Εδώ οι έμπειροι αλπινιστές χιλιομετροφάγοιθα ήθελα να μου δώσουν τα φώτα τους για:
α) Την ιδανικότερη και ποιο γρήγορη διαδρομή με τις απαραίτητες στάσεις και που θα ήταν καλό να γίνουν αυτές και εκτιμόμενο συνολικό κόστος καθώς και εκτιμώμενη διάρκεια.
β) Την στριφτερότερη και μέσα από πανέμορφα πάσα διαδρομήμε τις απαραίτητες στάσεις και που θα ήταν καλό να γίνουν αυτές και εκτιμόμενο συνολικό κόστος καθώς και εκτιμώμενη διάρκεια.
γ) tips and tricks πριν και μετά τη διαδρομή και τυχόν παγίδες που θα μπορούσα να συναντήσω στη διαδρομή. Επίσης τι έξτρα ρουχισμό και τυχόν έξτρα εξοπλισμό διότι εγώ μπαγκαζιέρες, δερματινα κτλ δεν έχω. Από εξοπλισμός υπάρχει ήδη κρανος RX7, DYLAN της Colori, draggin jeans και SIDI goretex μπότες. Τυχόν έξτρα κόστος;![]()
Το μοτόρι είναι Suzuki bandit 650SA με 6500 km περίπου και μαμά λάστιχα ΒΤ020και ΒΤ011 μπροστά. Για πείτε.
![]()
![]()
![]()