Μηπως ετσι και αλλιως λεφτα δεν χανουμε?....αυτο που αγοραζουμε με οσα ξοδευουμε για την μηχανη το εισπρατουμε σε ευχαριστηση.....αλλα οχι και να μας πιανουν ετσι τον κwλο οπως οι εκθεσαδες!!....ειπαμε!!
Προσωπικα ειμαι υπερ του να αφαιρουνται τα extra απο την μηχανη και να πωλουνται ξεχωριστα , ασε που η καλυτερη φαση ειναι να ταιριαζουν και στην καινουργια.
...κατι που εχω κανει πολλες φορες με stabilizater white power , με σωληνακια υψηλης , ακομα και ergal εξαρτηματα και διαφορα αλλα καλουδια που ταιριαζανε απο την μια μηχανη στην αλλη ειτε plug and play , ειτε με ελαχιστες μετατροπες.
Βεβαια ταιριαζουν-δεν ταιριαζουν στην επομενη μοτοσυκλετα , μπορεις παντα να τα πουλησεις και ετσι να αποσβεστει (ενα μερος) απο τα ''σπασμενα'' και να τα αποκτησει καποιος που τα θελει σε καλη τιμη!!!
Για να σας δωσω να καταλαβετε εχω βρει μια brembo 19αρα , αλλα μαλλον δεν θα την παρω γιατι μου ζητανε και την μαμισια τρομπα + διαφορα...αυτο που με χαλαει ειναι οτι μετα δεν θα εχω την μαμισια και οταν αποχωριστω την μηχανη θα πρεπει να δωσω μαζι και την brembo.....την οποια πρεπει να ξαναγοραζω για την επομενη.......
Κακα τα ψεματα ρε παιδια.....οταν πας να πουλησεις την μηχανη σου σε καμια εκθεση σε αρχιζουνε στο παραμυθι... ''φιλαρακι'' αυτα που φορας στην μηχανη , ειναι πεταμενα λεφτα και δεν μετρανε στην ανταλλαγη''...(!)
....παρατριχα μαλιστα να συμφωνουσα γιατι μια μεταχειρισμενη η οποια ειναι τουμπανο στα extra , θα κοστιζε πιο πολυ απο μια καινουργια σε ....μαμισια κατασταση (τι αλλο )......θα εδινες το παλιο , και θα επαιρνες το καινουργιο + λεφτα!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!
Αλλα οταν πας σε εκθεση με μεταχειρισμενα να δεις μηχανακι για αγορα , σε αρχιζει ο εκθεσας στο γνωστο παραμυθι: ...''εχει αυτο , εχει εκεινο , εξατμιση , αναρτηση μπλα μπλα μπλα....''
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΛΑKΑ??? .......ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΣ???
Τωρα δεν θελω να μπω σε συγκεκριμενα παραδειγματα , με ονοματα και διευθυνσεις , γιατι....ΑΝΤΕ!!
....αυτο που ξερω ειναι οτι πριν πουλησω μια μηχανη σε εκθεση , καθομαι και τρωω 1-2 μερες και την ξεβρακωνω!!! Ετσι εκανα με τα τελευταια 3 μηχανακια μου.
Αν ειναι να την παρει κανενας φιλος μονο κατοπιν συννενοησεως του αφηνω καποια πραγματα , αλλα για εκθεση ΒΓΑΖΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ!!
Αυτος βεβαια ειναι και ο λογος που θελω ενα παταρι για τα εργοστασιακα εξαρτηματα που αφαιρω και αντικαθιστω με after market!
Χαρακτηριστικο παραδειγμα ειναι οτι ο συναγερμος που φοραω στο R1 αυτην την στιγμη ειναι απο το ΧΧ μου!!.....με 40? βαλε-βγαλε εχω συναγερμο στην μηχανη μου!!!
Οπως επισης εβγαλα την double bouble απο το ΧΧ την οποια την πηρε ο bullet , τα ergal και οτιδηποτε αλλο μπορουσα να βγαλω!
...και παλι δεν τον χαλασε ομως ετσιιιιιι?....bagster , δισκοπλακα μαργαριτα , εξατμισεις mivv titanium και κατι ψιλα που δεν μπορουσαν να βγουν για διαφορους λογους , τα εδωσα με την μηχανη!
Aκομα πιο χαρακτηριστικο ειναι οτι οταν ειχα παει να ανταλλαξω το GSXR μου και να παρω το THUNDERACE πριν απο πολλα χρονια μου ειχε πει ο εκθεσας:
''...μεγαλε δεν με ενδιαφερουν τα extra που φορας στην μηχανη σου...αν μπορεις να τα ΒΓΑΛΕΙΣ ΟΛΑ και να μου την φερεις σε μαμισια κατασταση ακομα καλυτερα για εμενα....''
....βεβαια ο μ@λακας το ειδε και δεν το πιστευε οταν την επομενη μερα πηγα να του παραδωσω το SUZUKI σε εντελως μαμισια κατασταση!!
...και φυσικα η συμφωνια ΔΕΝ χαλασε απο την στιγμη που σε μια κριση υπερβολικης προβολης της ιδεολογιας του , ηθελε να πιστοποιησει τον λογο που αγοραζε ενα GSXR σε απιστευτα καλη κατασταση , και με απιστευτα ΠΟΛΛΑ AFTER MARKET εξαρτηματα σε οοοοοσο πιο χαμηλη τιμη γινοτανε....
μαλλον μετα απο αυτο δεν ξαναειπε τετοια μ@λακια σε πελατη!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
...αυτες τις ολιγες σκεψεις που εκανα και ηθελα να μοιραστω μαζι σας!