Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 33

Θέμα: τα 4 κερια...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI

τα 4 κερια...

http://www.youtube.com/watch?v=QotMJ5Aoaro

Τέσσερα κεριά έλιωναν αργά αργά.
    Ο χώρος ήταν τόσο ήσυχος, που μπορούσε να ακουστεί η συζήτησή τους..
    Το πρώτο έλεγε: "Εγώ είμαι η Υπομονή''.
    Μα οι άνθρωποι δεν καταφέρνουν να με διατηρήσουν: πιστεύω ότι δε μου μένει άλλο από το να συνεχίσω να σβήνω!"
    Κι έτσι αφέθηκε σιγά σιγά να σβήσει ολοκληρωτικά.
    Το δεύτερο είπε: "Εγώ είμαι η Πίστη''.
    Δυστυχώς δεν χρειάζομαι πουθενά.
    Οι άνθρωποι δεν θέλουν να ξέρουν για μένα,
    κι έτσι δεν έχει νόημα να παραμένω αναμμένο.
    Μόλις ολοκλήρωσε τα λόγια του, ένα ελαφρύ αεράκι
    φύσηξε πάνω του και το έσβησε..
    Πολύ λυπημένο το τρίτο κερί, με τη σειρά του είπε:
    "Εγώ είμαι η Αγάπη''.
    Δεν έχω τη δύναμη να συνεχίσω να παραμένω αναμμένο.
    Οι άνθρωποι δεν μου δίνουν σημασία και δεν αντιλαμβάνονται το πόσο σημαντικό είμαι.
    Αυτοί μισούν ακόμα και αυτούς που τους αγαπούν περισσότερο.
    Και χωρίς να περιμένει άλλο, το κερί αφέθηκε να σβήσει..
    Ξαφνικά, ένα μικρό παιδί μπήκε στο δωμάτιο και είδε τα τρία κεριά σβηστά. Φοβισμένο από το μισοσκόταδο, είπε: Μα τι κάνετε! Πρέπει να παραμείνετε αναμμένα, γιατί εγώ φοβάμαι το σκοτάδι! Και ξέσπασε σε δάκρυα..
    Τότε το τέταρτο κερί είπε με συμπόνια: Μη φοβάσαι καλό μου, μην κλαις. ''Εγώ είμαι η Ελπίδα''.
    Όσο θα είμαι αναμμένο, θα μπορούμε πάντα να ξανανάψουμε τα άλλα τρία κεριά. Με μάτια λαμπερά και γεμάτα δάκρυα, το μικρούλι πήρε το κερί της ελπίδας, και άναψε ξανά όλα τα άλλα..

για δύσκολους καιρους οπως τωρα.
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Kαλό Evi, το χρειαζόμαστε τώρα με την κατρακύλα, μακάρι να τα θυμόμαστε κάτι τέτοια και στις εποχές που είμαστε στα πολύ high μας.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Μπραβο ρε evi. Πολύ καλό.
    Sent from me using a computer.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody

Το λέω με πλήρη συνείδηση του τι λέω. Για τα επόμενα 30-40 χρόνια στην Ελλάδα και όχι μόνο ΔΕΝ υπάρχει καμία ελπίδα. Τιτλοποιήθηκε και αυτή στα χρηματιστήρια του πλανήτη μόνο που η μετοχή έπεσε στο 0. Αυτό είναι το χειρότερο που θα έχουν να αντιμετωπίσουν τα παιδιά μας. Μια ζωή χωρίς καμία ελπίδα.

Μακάρι να μπορούσα να συμμεριστώ την άποψη αυτών που πιστεύουν ότι υπάρχει ακόμα ελπίδα.
    2€ η αμόλυβδη. Μάλιστα...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tzarot
    Το λέω με πλήρη συνείδηση του τι λέω. Για τα επόμενα 30-40 χρόνια στην Ελλάδα και όχι μόνο ΔΕΝ υπάρχει καμία ελπίδα. Τιτλοποιήθηκε και αυτή στα χρηματιστήρια του πλανήτη μόνο που η μετοχή έπεσε στο 0. Αυτό είναι το χειρότερο που θα έχουν να αντιμετωπίσουν τα παιδιά μας. Μια ζωή χωρίς καμία ελπίδα.

Μακάρι να μπορούσα να συμμεριστώ την άποψη αυτών που πιστεύουν ότι υπάρχει ακόμα ελπίδα.
    Πράγματι,δεν υπάρχει ελπίδα.Και πώς να υπάρχει όταν η αγάπη,η πίστη κι η υπομονή μπαίνουν στο χρηματιστήριο...
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από tzarot

Δυστυχως μαζι σου, ειμαστε νεκρο σωμα στα χερια του νικητη, αλλα θελω εκδικηση, πριν πεσω να παρω μαζι μου μερικους.
    Διαβασε τι εγραψε ενας ως σχολιο σε αρθρο του Παπαχελα...

"Σχόλια

Συμφωνώ με το άρθρο ως σκέψη αλλά τώρα να τα δούμε στην πράξη . Η διαπλοκή στηρίζετε σε τρεις πυλώνες. Σε αυτούς που τα δίνουν ( στην παρέα της Μυκόνου συμφωνά με το άρθρο ), σε αυτούς που τα παίρνουν ( στους υπαλλήλους της παρέας ) και σε αυτούς που είναι τυφλοί . . . όπως η δικαιοσύνη . . . Για να αλλάξεις όλα αυτά πρέπει να σπάσεις πολλά αυγά και δυστυχώς όλα είναι κλούβια. Φανταστείτε λοιπόν την βρώμα που θα κάνουν όταν σπάσουν αυτά τα αυγά . Δεν θα μπορεί να αναπνεύσει κανένας. Θα σκάσουν όλοι ή θα το σκάσουν . . . Και για όσους νομίζουν ότι οι αγώνες στο πεζοδρόμιο μπορούν να αλλάξουν κάτι ας σκεφτούν τα εξής:
    Αυτοί οι τρεις πυλώνες έχουν κάνει το κουμάντο τους και μπορούν να ζήσουν αλλού. Εμείς όμως είμαστε εκ των πραγμάτων αναγκασμένοι να ζήσουμε ΕΔΩ, στα θρύψαλα της Ελλάδας που αυτοί θα αφήσουν, δηλαδή με απλά Ελληνικά, θα πάει η εξαθλίωση στεφάνι . . . Είμαστε τα κύτταρα που έχουν προσβληθεί από τον καρκίνο. Όλοι θα θέλαμε να δούμε τα αίτια για να μην το είχαμε πάθει , να κάνουμε υποθέσεις εργασίας, ποιος φταίει, ποιος τα πήρε, ποιος τα έδωσε, ποιος μίλησε και ποιος όχι, ποιος έφτιαξε το πολιτικό σύστημα, τους εργατοπατέρες και συναφή παράγωγα, Μπορώ να γράφω χρόνια. ΟΛΟΙ τους έχουν μερίδιο ευθύνης, διότι όλοι έχουν σαν αυτοσκοπό την ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ , στην οποία μύησαν και μέρος της κοινωνίας ( μεγάλο μέρος . . . )
    Την πραγματικότητα όμως θα την ζήσουμε Εμείς. Είναι μεγάλη η διαφορά στο ότι, τα βγάζω δύσκολα , και στο εξαθλιώθηκα . Είναι άλλο πράγμα να προσπαθείς να προλάβεις τον καρκίνο ή να αναλύεις τα αίτια που το έπαθες , και τρομακτικά διαφορετικό να είσαι ο καρκινοπαθής. και τώρα τι λέμε στον καρκινοπαθή? μην κάνεις την θεραπεία διότι έχει παρενέργειες . . . και θα πεθάνεις σίγουρα . . . Ο καρκίνος δεν είναι κολλητικός ή τον έχεις ή όχι. Το λέω για μία ακόμα φορά, οι τρεις πυλώνες έχουν κλέψει την ανοσία τους , αλίμονο από εμάς τους άρρωστους . . . Και θα μου πεις είναι δίκαιο ? Γιατί πότε υπήρχε στην παγκόσμια ιστορία δικαιοσύνη που θα υπάρξει τώρα ? Μην το αναλύσουμε πάλι, όλα με μια λέξη ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ.
    Για αυτό λοιπόν ώσπου να αποφασίσουμε να εξελιχθούμε σε Ανιδιοτελή Όντα, με μεγάλη πίκρα θα μας κουράρουν με την καταραμένη θεραπεία. Αλλά να σπάσουμε και κανά κλούβιο αυγό, έτσι για να κάνουμε και Εμείς Πάσχα .

Υ.Γ
    Και μετά ξύπνησα . . .

Αντώνης Σ."

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_...05/2010_1291600
    "Is this all that's life of my life before me?
    Straitjacket memories? Sedative highs?
    No happy ending like they’ve always promised?
    There’s got to be something left for me."
    ------------------------------------

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    καλό ΕVΙ ...αλλά ρε παιδιά μην τα τραγικοποίουμε τα πράγματα.αισιοδοξία χρειάζεται και πείσμα.οι δυσκολίες είναι εδώ για να σφίξουμε τα δόντια και να βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις να τα καταφέρουμε.οι δυσκολίες είναι αυτές που θα βάλουν το μυαλό μας πάλι να δουλέψει ,που τόσο καιρό μας το είχαν θολώσει με τα κάθε λογής δάνεια και ψευτοανέσεις για να αισθανόμαστε μια πλασματική ευτυχία φτιαγμένη με λεφτά.

Για να χαλαρώσω λίγο το κλίμα θα πω αυτό ...

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία...

...αλλά να δούμε ποιος θα τη θάψει...

Ηρθε το τέλος Το avatar του/της CBRIDHS
    παλιό κ καλό!!!!
    ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    δυστυχώς η ελπίδα ,πεθαίνει τελευταία ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    δυστυχώς η ελπίδα ,πεθαίνει τελευταία ....

(η πεθερά σου είναι???)

:rotflmao: :rotflmao:

@EVI
    Όμορφο αλλά......
    Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν

Fun times! :) Το avatar του/της QSpec
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    οι δυσκολίες είναι εδώ για να σφίξουμε τα δόντια και να βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις να τα καταφέρουμε.οι δυσκολίες είναι αυτές που θα βάλουν το μυαλό μας πάλι να δουλέψει ,που τόσο καιρό μας το είχαν θολώσει με τα κάθε λογής δάνεια και ψευτοανέσεις για να αισθανόμαστε μια πλασματική ευτυχία φτιαγμένη με λεφτά.
    Ρε παιδιά, έλεος πια με αυτήν την οικιοποιήση της ευθύνης. Ποιά "πλασματική ευτυχία φτιαγμένη με τα λεφτά"; Θα ακουστώ εγωιστής τώρα, και είμαι, αλλά όποιος σκεφτόταν έτσι ας φάει τα σκατά τώρα. Το θέμα έχει ξεφύγει όμως από το πλαίσιο της υλικής ευτυχίας, είναι πια βιοποριστικό το πρόβλημα.

"Οι δυσκολίες θα βάλουν το μυαλό μας να δουλέψει"; Εμένα, θέλω να πιστεύω πως και πριν δούλευε το μυαλό μου, τώρα τι πρέπει να γίνει δηλαδή; Να το τουρμπίσω για να ανοίγει καλύτερα;

Μετατρέψτε την μιζέρια και την απογοήτευση σε θυμό. Ίσως να έχει καλύτερα αποτελέσματα.

Και για να ξεκαθαρίσω κάτι. Δέχομαι οτι υπάρχει ένα μερίδιο ευθύνης σε όλους. Έστω και ελάχιστο στον καθένα. Οι όποιες συνέπεις όμως δεν είναι αναλογικές της ευθύνης.
    Bigger Bikers Bounce Better
    Fun times!

Mπράβο Evi!
    Εύγε!

Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τα 4 κεριά...
    από villy στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2007, 01:35
  2. Βρες σαν τα χιονια...
    από dela στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 17:38
  3. Ωραία όλα τούτα τα καλούδια, αλλά
    από swtos στο forum Προτάσεις & σχόλια