-
Ωραία... αυτιά!!!
Αρχαιο αλλα πολυ καλοοοο!
Φανταρος Ποντιος στην Πυλη. Ο διοικητης περιμενει επισκεψη απο τον Τσοχατζοπουλο (τοτε που ηταν Υπ. Αμηνης). Λεει ο διοικητης στον φανταρο στην πυλη: "Μολις ερθει ο Τσοχατζοπουλος σε παρακαλω παρε με τηλεφωνο, ενταξει?" "μαλιστα Κυριε διοικητα!"
Περναει λιγο η ωρα τιποτα ο Τσοχατζοπουλος. Παιρνει τηλεφωνο ο διοικητης και τον ρωταει αν ηρθε: "Οχι κυριε διοικητα, δεν φανηκε κανεις". Σαστισμενος ο Διοικητης του λεει: "καλως αλλα αμα ερθει παρε με γρηγορα τηλεφωνο!!" Περναει παλι η ωρα τιποτα αυτος ουτε που φανηκε. Ξαναπαιρνει τηλεφωνο στην πυλη ο διοικητης ξανα τα ιδια, εχει αρχισει να ψιλοτσαντιζεται και να αγχωνεται. Γινεται αυτο μερικες φορες ακομα, ξαναπαιρνει ο διοικητης: "Ακομα δεν φανηκε ρε παιδακι μου???" "Οχι κυριε ακομα τιποτα!". Μετα απο λιγο σκαει μυτη μια μερσεντα μαυρη με φιμε τζαμια και σημαιακια και φωτα αναμμενα και μολις πλησιαζει για την πυλη κανει νοημα ο φανταρος και κατεβαινει λιγο το πισω τζαμι: "Αλτ ποιος ειναι??" λεει ο φανταρος... "ανοιξε την πυλη παιδι μου να μπουμε" λεει ο υπουργος... "Γιατι? ποιος εισαι?" λεει ο φανταρος... "Μα δεν με γνωρισες???? Μα ο Τσοχατζοπουλος ειμαι!!!"... και ο φανταρος: "ΑΑΑ! εσυ εισαι ο Τσοχατζοπουλος ρε? Που εισαι ρε μαλακα και σε ψαχνει ο διοικητης απο το πρωι ε? αμα σε δει την γαμησες δικε μου!!!"
-
Banned
-
Ωραία... αυτιά!!!
Νταξ ρε! τοτε που πηγα εγω αλλη χαρη! εκει να δεις μαμισι και στρατιωτικο περιπατο που λενε! τωρα ειναι περαντζαδα ο στρατος, καλα θα περασεις!
Κανόνες δημοσιεύσεων
- Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
- Δεν μπορείτε να απαντήσετε
- Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
- Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
-
- Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
- Τα smilies είναι ΟΝ
- Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
- Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
- Ο κώδικας HTML είναι OFF