καπου εκει λυνοντας τα κουστουμια ανακαλυψα την αιτια που δεν εστριβε το τιμονι.την κολωνα του τιμονιου συγκρατει αυτο το π απο τεφλον.τα στεγανοποιητικα oring ειχαν φθαρει και αλατα απο υγρασιες φρακαραν την κινηση.αλλαχτηκε το τεφλον και οι τσιμουχες,γρασαριστηκαν και τα μπαλακια στο ψαλιδι και η κινηση του τιμονιου εγινε οπως πρωτα...
![]()
αλλαξα τα λαδια,μπουζι,νεο ζοαν στην εξατμιση και καινουργιο φιλτρο αερα πηγα να βαλω μπροστα...αμ δε ...δεν εσκαγε με τιποτα και απο την υπερχειλιση ετρεχε η βενζινη ποταμι.αρχισα να υποψιαζομαι οτι απι την ακινησια ειχαμε κολημενο φλοτερ στο καρμπς.λυνω το καρμπ και κοιτατε τι αντικρυσα.πως να δουλεψει το κακομοιρο?
συνεχεια απο αυριο με καθαρισμα καρμπ...
![]()
Τι εχει μεσα? Ενθυμια απο το σπηλαιο των Πετραλωνων?Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
αλλαξα τα λαδια,μπουζι,νεο ζοαν στην εξατμιση και καινουργιο φιλτρο αερα πηγα να βαλω μπροστα...αμ δε ...δεν εσκαγε με τιποτα και απο την υπερχειλιση ετρεχε η βενζινη ποταμι.αρχισα να υποψιαζομαι οτι απι την ακινησια ειχαμε κολημενο φλοτερ στο καρμπς.λυνω το καρμπ και κοιτατε τι αντικρυσα.πως να δουλεψει το κακομοιρο?
συνεχεια απο αυριο με καθαρισμα καρμπ...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ειστε παλιοχαρακτηρες ρε,το ηξερα οτι θα κοροιδευατεΑρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
Τι εχει μεσα? Ενθυμια απο το σπηλαιο των Πετραλωνων?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
για σταλαγμιτης μου μοιαζει εμενα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
περιμενοντας να ερθει το επομενο μηχανακι για ανακατασκευη(BMW R80) και μην εχοντας τιποτα αλλο,επεσα παλι στα κινεζικα.αυτη τη φορα προκειτε για ενα γουρουνακι VEDIM RAT 200.που χρειαζοταν ενα κλασικο service λαδια,φιλτρα,μπουζι,και καθε λογης μικρομαζεματα...
Απο το τιποτα καλο ειναι και το κινεζικο!!!!!! :a029:
![]()
![]()
![]()
Εσυ εχεις ενα κινεζικο μηχανακι εγω εχω δυο κινεζους (original ε ? ) τωρα και μια εβδομαδα!!!
![]()
![]()
![]()
................................απλα δεν τους κανω service :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Βρε σταλακτιτης ειναι !!!!!! αναποδα το εχεις :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
ειστε παλιοχαρακτηρες ρε,το ηξερα οτι θα κοροιδευατε![]()
Φερε το απο εδω τωρα που πηρα φορα και καθαριζω καρμπςνα στο γυαλισω κιολας
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
To καρμπυλατερακι απομιμηση CM200 εε ωραιος ο spiros![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
ειστε παλιοχαρακτηρες ρε,το ηξερα οτι θα κοροιδευατε![]()
εγω με βλεπεις ε! Κυριος!
:o
![]()
![]()
![]()
Σπύρο, τα μπαλάκια στο ψαλίδι φθείρονται με δραματικη ταχύτητα...
αν το θες για χωματινη χρήση, η fiat εχει τετοια σε καλύτερη ποιότητα. Δεν θυμαμαι κωδικο, αν θες το ψαχνω.
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...