δηλαδη μετα απο πολλα ποτα ενα ducatti πηδηξε μια ferrari και βγηκε αυτο ;
Keep on rocking in a free world !!!
μαλλον και καλα ειναι το NR της HONDA....
may the strog be with you
Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
δηλαδη μετα απο πολλα ποτα ενα ducatti πηδηξε μια ferrari και βγηκε αυτο ;
Ναι... μπασταρδάκι που δεν το θέλει κανένας![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Έχω μια ερώτηση, στο συγκεκριμένο όχημα ο αναβάτης μετά από πολύωρη παραμονή στη σέλα (ταξιδάκι γαρ) νιώθει αυτό το μούδιασμα - πόνο στην ευαίσθητη περιοχή, για το οποίο ανοίχτηκε σχετικό θρέντ από συμφορουμίτη?
Παρακαλώ οι απαντήσεις σας να είναι σοβαρές και τεκμηριωμένες.
Ευχαριστώ.
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Μάλλον για "ντεμεκ" μηχανόβιους το κόβω...:a47:
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Ειμαι μονο ενας,ομως ειμαι ενας.Δεν μπορω να κανω τα παντα,ομως μπορω να κανω κατι.Και επειδη δεν μπορω να κανω τα παντα δεν θα αρνηθω να κανω το κατι που μπορω
Κλεφτης των θρεντ ο τυπας δηλαδηΑρχικά δημιουργήθηκε από giorgos76
http://www.moto.gr/forums/showthread...hlight=laverda
![]()
![]()
![]()
![]()
Ειμαι μονο ενας,ομως ειμαι ενας.Δεν μπορω να κανω τα παντα,ομως μπορω να κανω κατι.Και επειδη δεν μπορω να κανω τα παντα δεν θα αρνηθω να κανω το κατι που μπορω
πισσα και πουπουλα στους κλεφτεςΑρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Κλεφτης των θρεντ ο τυπας δηλαδη
![]()
![]()
![]()
![]()
,το εβαλα για τα παραπανω στοιχεια που εχει.μπορει καποιος να θελει να κανει κατι παρομοιο
![]()
δλδ ρε μπουλη θες να αρχισω να ψαχνω σε ποσα θρεντ εχουν μπει τα ανεκδοτα σου????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Κλεφτης των θρεντ ο τυπας δηλαδη
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω φιλε τουλαχιστον εχω βαλει υπερβολικα πολλα και λογικο ειναι να υπαρχουν καποια που εχουν ξαναμπει.Το μπουλη δεν το επιασα αλλα θελω να πιστευω οτι εννοουσες κούληΑρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
δλδ ρε μπουλη θες να αρχισω να ψαχνω σε ποσα θρεντ εχουν μπει τα ανεκδοτα σου????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλα ντε μη βαρας!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Εγω φιλε τουλαχιστον εχω βαλει υπερβολικα πολλα και λογικο ειναι να υπαρχουν καποια που εχουν ξαναμπει.Το μπουλη δεν το επιασα αλλα θελω να πιστευω οτι εννοουσες κούλη
(το μπουλη ηταν λογω διαφορας ηλικιας!!)