Πρωί πρωί, πηγαίνοντας για την δουλειά.. Μπαίνω στο κλασικό στενάκι και κάπου εκεί, στα 100 μέτρα ανηφορικά μπροστά μου, σε είδα "κυρία μου".. Περπατούσες πεζοδρόμιο, κρατούσες την μικρή σου χέρι-χέρι απο την μέσα πλευρά και στα 10 επόμενα βήματα θα περνούσες το μικρό σταυροδρόμι.. Φτάσαμε σε απόσταση 20 μέτρων και σκέφτομαι "Εντάξει, ακόμα στο πεζοδρόμιο είναι, μπορώ να συνεχίσω".. ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ! ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ...... Πλακώθηκα στα φρένα με ταχύτητα το πολύ 25-30km/h, μου έσβησε η μηχανή, την έχασα και λίγο καθώς ήταν ανηφορικός ο δρόμος και πάλι καλά που δεν είχαμε χειρότερα είτε για μένα, είτε για εσάς τις δύο αλλά..
.. ΠΑΛΙΟ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ, άντε για να μην σου κατεβάσω καφρίλες τώρα.. Όταν πάς να περάσεις δρόμο, πόσο μάλλον σταυροδρόμι, ΣΤΑΜΑΤΑΣ, ΚΟΙΤΑΣ ΔΕΞΙΑ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΜΠΡΟΣΤΑ-ΠΙΣΩ-ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ και μετά συνεχίζεις την πορεία σου.. Απο την ώρα που μπήκα στο στενάκι και σε είδα στα 100 μέτρα, το πήρες ΝΤΟΥΓΡΟΥ ευθεία, έχει δεν έχει δρόμο, φανάρια, κίνηση.. Ούτε ΚΑΝ γύρισες το κεφάλι σου να αναρωτηθείς ποιός και γιατί κορνάρει και ποιανού τα λάστιχα τσιρίζουν έτσι απο τα φρένα.. Και όλα αυτά στα 10-20 μέτρα απο δίπλα σου!
Κρατάς και κοριτσάκι ούτε 5 ετών, τουλάχιστον μπές εσύ απο την μέσα πλευρά γιατί λυπάμαι που το λέω, αλλα αν συνεχίσεις με τέτοιους ρυθμούς και άγνοια, ας βρείς εσύ στα σίδερα πρώτη..
ΒΛΗΜΑ, Ε ΒΛΗΜΑ!![]()
![]()
![]()
![]()
Παιδιά, συγνώμη αλλα ένα ξέσπασμα το χρειαζόμουν.. Κάθομαι και σκέφτομαι το σκηνικό, προσπαθώ να φανταστώ τι θα γινόταν αν δεν προλάβαινα τα χειρότερα.. Ειλικρινά ρε γαμώτο, άντε μετά να προσπαθήσεις να εξηγήσεις και ποιός να σε πιστέψει.
Προσοχή παιδιά, τόσο γύρω μας στον δρόμο απο κουτιά, άλλες μηχανές κλπ αλλα και γενικότερα.. Η αντίληψη πρέπει να παίζει στα "κόκκινα".
Καλά χιλιόμετρα σε όλους.