Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 6 από 6

Θέμα: 26/06 ..

26/06 ..

Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

Δεν θέλω να πώ πολλά, για να είμαι ειλικρινής δεν έχω την δύναμη να αναλύσω τη σημαίνει αυτη η μέρα για μένα.. Δύο απλά πραγματάκια, έτσι για να τα βγάλω απο μέσα μου..

Μάθε να κάνεις ένα βήμα παραπάνω απο την αυτοκαταστροφή σου. Ζήσε στα όρια σου αλλα αξιοπρεπώς. Δείξε δύναμη και κάνε την ζωή σου πραγματικότητα.

Στην μνήμη των δικών μας ανθρώπων.

- Ι miss you bro.

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Μάθε πάντα κα κοιτάς μπροστά, πέρα από τα σημερινά σου προβλήματα...

Οτιδήποτε και να περνάς, πολλοί τα έχουν περάσει, να είσαι σίγουρος...

Βρες τους δικούς σου ανθρώπους, μείνε κοντά τους, μίλα τους και άκουσέ τους...

Ενδυνάμωσε την πίστη σου, κυρίως προς τον εαυτό σου, μπορείς να τα καταφέρεις όλα, αλλά σιγά σιγά, δεν πειράζει....

Μην τους ακούς, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ. "Αυτοί" μπορεί να ξεχνιούνται έτσι, να πηγαίνουν "αλλου", να αισθάνονται "αρχηγοί", για εσένα δεν πιάνει, δεν χρειάζεται, ζεις το "εδώ" και το "τώρα", κάνεις σχέδια για το "μετά"...

Η μοναδική μαγκιά είναι η υγεία σου, και όχι το αποστεωμένο περίβλημα της τρεμοπέζουσας σαν φλόγας κεριού ψυχής σου, απογυμνωμένης από κάθε αίσθημα αξιοπρέπειας....

Δεν πειράζει, όλοι αισθανόμαστε άσχημα και μας πέρνει από κάτω, φώναξε, ξέσπασε, σπάσε τα όλα...

Προπάντων, μην αποκόβεις τους ανθρώπους που σε αγαπάνε, μπορούν να δεχτούν τα πάντα και να σε βοηθήσουν, με τον τρόπο του ο καθένας...

Το ξέρω, είναι δύσκολο, το μυαλό όλο εκεί πάει, όλα γύρω αυτό λένε, όλοι για αυτό συζητάνε, κανείς δεν σε εμπιστεύεται πιά και σου έχουν κολλήσει την ταμπέλλα...

Απόδειξέ τους οτι μπορείς, απόδειξέ το πρώτα πρώτα στον εαυτό σου...

Το ξέρω, το να σκεύτεσαι έχει γίνει δύσκολο, πολύ δύσκολο, τόσο καιρό δεν σκεφτόσουν, όλα πήγαιναν με τον αυτόματο και ούτε θυμάσαι πως κατέληξες εκεί που κατέληξες, και μετά είδες τον πατέρα σου που ήρθε να σε μαζέψει...

Εσύ

Για σένα

Για την ζωή σου

Να την εξουσιάζεις εσύ

Και να την οδηγείς εσύ εκεί που θες να πάει

Πρώτα εσύ και μετά οι άλλοι, σιγά σιγά, δεν πειράζει που δεν είσαι δυνατός αρκετά, δεν πειράζει, σιγά σιγά, έχεις καιρό και θα τα καταφέρεις....

Αρπάξου από τα πράγματα που σε κάνουν χαρούμενο και κράτα σφιχτά, σφίγγε τα μέχρι να μπηχτούν τα νύχια μέσα και να κελαρρύσει αίμα,

κρατήσου γερά, έρχεται φουρτούνα.....
    "Qu ils mangent de la brioche"

Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
    Μάθε πάντα κα κοιτάς μπροστά, πέρα από τα σημερινά σου προβλήματα...

Οτιδήποτε και να περνάς, πολλοί τα έχουν περάσει, να είσαι σίγουρος...

Βρες τους δικούς σου ανθρώπους, μείνε κοντά τους, μίλα τους και άκουσέ τους...

Ενδυνάμωσε την πίστη σου, κυρίως προς τον εαυτό σου, μπορείς να τα καταφέρεις όλα, αλλά σιγά σιγά, δεν πειράζει....

Μην τους ακούς, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ. "Αυτοί" μπορεί να ξεχνιούνται έτσι, να πηγαίνουν "αλλου", να αισθάνονται "αρχηγοί", για εσένα δεν πιάνει, δεν χρειάζεται, ζεις το "εδώ" και το "τώρα", κάνεις σχέδια για το "μετά"...

Η μοναδική μαγκιά είναι η υγεία σου, και όχι το αποστεωμένο περίβλημα της τρεμοπέζουσας σαν φλόγας κεριού ψυχής σου, απογυμνωμένης από κάθε αίσθημα αξιοπρέπειας....

Δεν πειράζει, όλοι αισθανόμαστε άσχημα και μας πέρνει από κάτω, φώναξε, ξέσπασε, σπάσε τα όλα...

Προπάντων, μην αποκόβεις τους ανθρώπους που σε αγαπάνε, μπορούν να δεχτούν τα πάντα και να σε βοηθήσουν, με τον τρόπο του ο καθένας...

Το ξέρω, είναι δύσκολο, το μυαλό όλο εκεί πάει, όλα γύρω αυτό λένε, όλοι για αυτό συζητάνε, κανείς δεν σε εμπιστεύεται πιά και σου έχουν κολλήσει την ταμπέλλα...

Απόδειξέ τους οτι μπορείς, απόδειξέ το πρώτα πρώτα στον εαυτό σου...

Το ξέρω, το να σκεύτεσαι έχει γίνει δύσκολο, πολύ δύσκολο, τόσο καιρό δεν σκεφτόσουν, όλα πήγαιναν με τον αυτόματο και ούτε θυμάσαι πως κατέληξες εκεί που κατέληξες, και μετά είδες τον πατέρα σου που ήρθε να σε μαζέψει...

Εσύ

Για σένα

Για την ζωή σου

Να την εξουσιάζεις εσύ

Και να την οδηγείς εσύ εκεί που θες να πάει

Πρώτα εσύ και μετά οι άλλοι, σιγά σιγά, δεν πειράζει που δεν είσαι δυνατός αρκετά, δεν πειράζει, σιγά σιγά, έχεις καιρό και θα τα καταφέρεις....

Αρπάξου από τα πράγματα που σε κάνουν χαρούμενο και κράτα σφιχτά, σφίγγε τα μέχρι να μπηχτούν τα νύχια μέσα και να κελαρρύσει αίμα,

κρατήσου γερά, έρχεται φουρτούνα.....
    Άν ποτέ έρθεις Θεσσαλονίκη, κερνάω μπύρες.

Είσαι ωραίος φιλαράκι, να' σαι καλά!

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Κουράγιο, τα σημάδια μένουν για πάντα, ο πόνος όμως περνάει με τον καιρό....
    "Qu ils mangent de la brioche"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δίκτυο Θεραπευτικών Υπηρεσιών ΓΕΦΥΡΑ του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών - ΟΚΑΝΑ με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών (Παρασκευή, 26.6.2009) πραγματοποιεί και φέτος τον κολυμβητικό διάπλου από το Αντίρριο στο Ρίο χτίζοντας την 11η ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ.
    Η κολυμβητική ομάδα κολυμπά κόντρα στο ρεύμα της εξάρτησης και στέλνει μήνυμα σε όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα χρήσης και στις οικογένειές τους ότι η απέναντι όχθη, η όχθη της καθαρής ζωής δεν είναι μακριά.
    Η κολυμβητική ομάδα – μέλη του προγράμματος, άνθρωποι που έχουν ολοκληρώσει τη θεραπεία τους, φίλοι και συνεργάτες του Δικτύου – θα πραγματοποιήσει το διάπλου με την ουσιαστική συμβολή του κου Βασιλείου Νίκου, προπονητή, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, του Πατραϊκού Κέντρου Καταδύσεων, του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, της Ναυτικής Διοίκησης Ιονίου, των Δήμων Πατρέων, Ρίου και Αντιρρίου, του ΕΚΑΒ, του Ομίλου Φουσκωτών και του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	okana 2009 200.gif 
Προβολές:	186 
Μέγεθος:	21,1 KB 
ID:	202358
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

... Το avatar του/της tsioy600
    Θεέ μου,

δώσε μου την γαλήνη

να δέχομαι αυτά

που δεν μπορώ να αλλάξω,

το κουράγιο να αλλάζω

αυτά που μπορώ,

και την σοφία

να γνωρίζω την διαφορά.

Παρόμοια θέματα

1. A day after! 26/12/06