Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 12 από 12

Θέμα: Πρίζα 12v

Παλαιό μέλος Το avatar του/της akisjg

Πρίζα 12v

Έχει κανείς εμπειρία από "accessories plug" για μηχανές. Εννοώ τοποθέτηση αυτών των αυτοκινήτων για παροχή για κινητό ή GPS.

Πηγαινε σε ενα μαγαζι για σκαφη και παρε μια 12v για βαρκες. Ειναι οσο το δυνατον πιο στεγανες. Η συνδεση γινεται απο τη μπαταρια αμεσα αλλα θα φροντισεις να μεσολαβει ασφαλεια εξτρα, μεταξυ πριζας-μπαταριας. Περιμενε παντως να σου απαντησει και καποιος ποιο εμπειρος...

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm
    Μπορείς να πας και στη ΜΑΚΑΝ στο μεταξουργείο, έχει έτοιμο κιτ, με ασφάλειες κλπ, απλά το ενώνεις και βάζεις τη πρίζα όπου σε βολεύει.
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GABBER
    http://www.fazerclub.gr/forumx/viewt...hp?f=26&t=6691

Πιστεύω , θα σε βοηθήσει...

Banned Το avatar του/της WebD
    Εγώ πήρα μια πρίζα σκάφους από την Αθηνάς κοντά στο μετρό αν θυμάμαι καλά και την σύνδεσα κατευθείαν πάνω στην μπαταριά και χωρίς ασφάλεια.

Την έχω βάλει τέρμα πίσω στην ουρά γιατί δεν βόλευε αλλού κάτω από την σέλα. Την έχω περίπου 2 χρόνια και όλα δουλεύουν άψογα!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
    Πηγαινε σε ενα μαγαζι για σκαφη και παρε μια 12v για βαρκες. Ειναι οσο το δυνατον πιο στεγανες. Η συνδεση γινεται απο τη μπαταρια αμεσα αλλα θα φροντισεις να μεσολαβει ασφαλεια εξτρα, μεταξυ πριζας-μπαταριας. Περιμενε παντως να σου απαντησει και καποιος ποιο εμπειρος...
    AYTO AKRIVOS!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
    Εγώ πήρα μια πρίζα σκάφους από την Αθηνάς κοντά στο μετρό αν θυμάμαι καλά και την σύνδεσα κατευθείαν πάνω στην μπαταριά και χωρίς ασφάλεια.

Την έχω βάλει τέρμα πίσω στην ουρά γιατί δεν βόλευε αλλού κάτω από την σέλα. Την έχω περίπου 2 χρόνια και όλα δουλεύουν άψογα!!!!
    Να πας και να βάλεις στο θετικό (+) μία ασφάλεια 4-6 αμπέρ, γιατί αν γίνει η στραβή στη καλύτερη θα χαλάσεις την μπαταρία, στην χειρότερη θα πάρει φωτιά και θα καεί η μηχανή.
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Μελος Συμμοριας Το avatar του/της K5_N
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Να πας και να βάλεις στο θετικό (+) μία ασφάλεια 4-6 αμπέρ, γιατί αν γίνει η στραβή στη καλύτερη θα χαλάσεις την μπαταρία, στην χειρότερη θα πάρει φωτιά και θα καεί η μηχανή.
    η γνωμη η δικη μου ειναι να την τοποθετησει ηλεκτρολογος και να δουλευει με το διακοπτη.
    GSF 650 N

καλά χιλιόμετρα

Exclamation

Αρχικά δημιουργήθηκε από K5_N
    η γνωμη η δικη μου ειναι να την τοποθετησει ηλεκτρολογος και να δουλευει με το διακοπτη.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ 5Α ειναι ΟΚ. ΕΓΩ ΕΧΩ 12V ΜΕ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΧΡΣΗ ΣΕ GPS-φορτιστη κινητου.
    o CABBER πρότεινε το http://www.fazerclub.gr/forumx/viewt...hp?f=26&t=6691
    είναι πολύ καλή δουλειά εγώ δεν έχω βάλει διακόπτη. Θα επανέλθω με το δικο μου κύκλωμα με ασφάλεια 5Α και κόφτη όταν πέσει η τάση.. δουλεύει και με κλειστό διακόπτη (με ανοιχτό ανάβουν και τα φώτα μόνιμα).
    Καλά χιλιόμετρα
    Tasos Suzuki GSF650SA K8

κοκορετσι μελος Το avatar του/της intruder
    εχει η μοτο απο το εργοστασια κανενα φις ετοιμο?πισω στην ουρα μηπως?(για να μην το εννοσεις στους πολους της μπαταριας)
    ....και το στηλιαρι απο το τσεκουρι του ξυλοκοπου, απο το λογγο βγαινει...

το ειχα σκεφτει και εγω αλλα δεν βολευει για φαντασου σε καθε σταση που σβηνεις την μηχανη να κοβεται η παροχη στο gps και να φουσκωνεις το στρωμα του καμπινκ με ανοικτο διακοπτη οσο για την μπριζα την marine εχω και εγω κατω απο την σελλα εχω παρει και μια απο το motoraid για να την βαλω στην τιμονοπλακα διπλα στον κεντρικο διακοπτη αλλα δεν εχω βρει χρονο.παντως οποσδηποτε ασφαλεια και χοντρο καλωδιο για να μην εχουμε προβληματα.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Anty12 Προβολή μηνύματος

Απολύτως σωστός, καμία ηλ. παροχή στο μηχανάκι χωρίς ασφάλεια. Κινδυνεύεις χωρίς λόγο. Το ότι 2 χρόνια δεν είχες πρόβλημα αυτό από μόνο του δεν λέει τπτ.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 02/10/2007, 13:03
  2. ΗΛΙΑΚΟΣ ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 12v
    από mourgakos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 30/04/2007, 10:27
  3. παροχη 12v
    από axi στο forum BMW
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2006, 16:54
  4. Παροχή ρεύματος 12V. Πια λύση υπάρχει;