Καλημέρα σας παιδιά,
Καταρχήν να ζητήσω συγγνώμη που θέτω τη συζήτηση στην κατηγορία Γενικών αλλά δεν βρήκα κάποια πιο συγκεκριμένη κατηγορία για το θέμα.
Όντας νέος ταξιδιώτης (εξ ου και η αποχή μου τόσο καιρό από το forum μιας και δεν είχα τίποτα σημαντικό να γράψω για τις εντός Αθηνών περιπέτειές μου) θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με ένα μαγνητικό tank bag που έχω αγοράσει (μάρκα Kappa).
Το μηχανάκι είναι ένα Hornet τύπου '07 - '08 χωρίς έξτρα ζελατινούλες ή κάτι άλλο τουριστικό και στο πρώτο μου ταξίδι με το tank bag (κοντά μέχρι το Ναύπλιο) ξεκόλλησε ο μπροστά δεξία μαγνήτης κάποια στιγμή. Η αλήθεια είναι πως πρέπει να συνέβη με μία ταχύτητα 170 km/h αλλά το παρατήρησα λίγο αργότερα όταν είχα σηκωθεί και πήγαινα με 110.
Δεν έγινε κάτι αλλά με ανησυχεί το συμβάν γιατί επιβεβαίωσε τις υποψίες μου πως αν το τοποθετώ με το ψηλό μέρος μπροστά (ψηλό μέρος εννοώ αυτό με το λουρί για το λαιμό του τιμονιού, το οποίο δεν είναι εύκολο να το περάσεις εκεί και γι' αυτό δεν το είχα περάσει) τότε ο αέρας περνάει κάτω από το tank bag και το ανυψώνει με αποτέλεσμα να μου έρθει καμμιά στιγμή στη μούρη.
Σταμάτησα στην άκρη και έδεσα κάτι υμάντες του tank bag που είχα, στο tank και στο tank bag.
Ήταν ωραία που με δεμένο το tank bag ο αέρας πέρναγε πάνω από το κράνος και διακοσάριζα που και που αλλά δε νομίζω πως είναι η λύση αφού το tank δεν είανι φτιαγμένο να αντέχει τέτοια φορτία. Εδώ κουυνιέται μόνο του αν το πιάσεις αριστερά και δεξιά και το κουνήσεις.
Θα μπορούσα να είχα τα φώτα σας σχετικά με τη σωστή τοποθέτηση ενός μαγνητικού tank bag; (photos θα βοηθούσαν περισσότερο).
Τέλος, δεν ψήνομαι να βάλω δερμάτινο κάλυμμα και αντίστοιχο tank bag. Μπρος στα κάλλη, ας το βάλω στο κεφάλι!
Ευχαριστώ προκαταβολικά !!!!!