Ξεκινάω απευθείας,
χθες αγόρασα μια μηχανή απο ιδιώτη,η μηχανή μοτερικά ακουγώταν καλή.αλλά το καλή είναι σχετικό και για αυτό πήγα σε μηχανικό για να είμαι σιγουρος πριν την αγοράσω .O μηχανικος , μου είπε πως όντως εχει καλό μοτεράκι και οτι δεν ακουγονται παράξενοι ήχοι ή ήχοι που θα μου προκαλέσουν πρόβλημα μελλοντικά.
το μηχανάκι το αγορασα και του έκανα και κανονικό service.
την πρώτη μέρα που το έβγαλα βόλτα το μόνο πράμα που με έκανε χαρούμενο είναι πως το πηρα επιτέλους γιατί δυστυχώς δεν ειμαστε όλοι απο τα άτομα που έχουν ευκαίρια χρημάτων και τα λεφτά ήταν αρκετό καιρό δουλεμένα.την δεύτερη μέρα άρχισαν τα περίεργα ακουγώταν ένας μεταλλικός ήχος απο την δεξιά μεριά της μηχανής.ο μηχανικός το έλεγξε και διαπίστωσε πως το μηχανάκι είχε σπασμένο ρουλεμάν του άξονα της καμπάνας,εικονικά στο ρουλεμάν 3 με 4 μπιλλάκια δεν είναι εκεί,προφανώς θα έχουν πέσει στο σασμάν,εν τέλη απογοητευμένος τηλεφώνησα στον πωλητη και του είπα για την ζημιά,και αρνήθηκε να την πληρώσει λέγωντάς μου πως την έκανα εγώ.Σίγουρα τετοια ζημειά δεν θα μπορούσα να την κάνω μέσα σε 2 μέρες γιατί γίνετε με την πάροδο του χρόνου κάτι τέτοιο και το 2 μέρες που λέω σχετικό είναι,την πρώτη μέρα έκανα 30χλμ ,την δευτερη μερα που άρχισε το πρόβλημα 20το πολύ,μιλάμε για βόλτες.
Και καταλήγω,ποια κίνηση μπορώ να κάνω για να πάρω τα λεφτά της ζημιάς ή και όλης της μηχανής.
Είμαι καλυμένος ?
Νομικά ?