Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 39

Θέμα: γ@μω τη γκαντεμια μου

γ@μω τη γκαντεμια μου

καλημερα σε ολους!
    δωστε τα φωτα σας αν μπορειτε κ θελετε ρε παιδια...
    στο θεμα,..πηγα μια βολτα 5-6 χιλιομετρακια σημερα,παραλια,να κανω λιγο παρεα στους πιτσιρικαδες μου που εκαναν το μπανακι τους και φευγοντας παρατηρω καπνους να βγαινουν απο το μηχανακι,το σβηνω κ βλεπω κινητηρα απο δεξια πλευρα να εχουν τρεξει λαδια,το αμορτισερ επισης με λαδια,το ποδι μου γεματο λαδια... παιρνω τη γυναικα τηλεφωνο,μου φερνει λαδι,και το κινω για 1,5 χιλιομετρο χωρις αγριεμα να φτασω σπιτι...βγαζω ρεζερβουαρ,σελα,να δω απο που εχει χασει λαδι ....και βλεπω αυτο

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	08082010581.jpg 
Προβολές:	876 
Μέγεθος:	37,3 KB 
ID:	206171

τελευταια δουλεια που εκανα στο μηχανακι ηταν να βαλω wd-40,στα συρματοσχοινα της γκαζιερας...υποψιαζομαι οτι μπορει να ειναι απο κει (θελω τουλαχιστον να πιστευω)..
    να βγαλω τα λαδια να μετρησω ποσο εχασε?να το παω βολτα αφου το εχω καθαρισει να παρατηρησω απο που θα χασει?να ναι καμμια φλατζα κυλινδρου,κεφαλης?
    λεω μηπως ετρεξε wd-40 απο εδω...

δεν μπορω να ξεχωρισω κιολας αν ειναι λαδι κινητηρα η wd-40

Όνομα:	08082010581.jpg 
Προβολές:	873 
Μέγεθος:	37,7 KB 
ID:	206172

τα λαδια οπως και ολα τα υγρα υπακουουν στους νομους της βαρυτητας,οποτε λιγο δυσκολο απο φλαντζα κεφαλης να ανεβηκαν στο καπακι...

χαλαρωσε,πλυνε το και κανε βολτιτσα παρακολουθωντας το...κατα 99% θα τα δεις να βγαινουν απο την ντιζα...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister

χαλαρωσε,πλυνε το και κανε βολτιτσα παρακολουθωντας το...κατα 99% θα τα δεις να βγαινουν απο την ντιζα...
    ευχαριστω reinmeister που με βοηθας να χαλαρωσω...
    ...ασχετο αλλα γραφω γαμω τη γκαντεμια μου,γιατι μολις ξεκινησα αδεια(ενα χρονο περιμενω μια εβδομαδα αδεια)...

το κανα λοιπον στο λιγο χρονο που βρηκα βολτα κ παλι τρεχουν λαδια.... οπως εγραψα ειχα πει στη γυναικα να μου φερει λαδι,γιατι τρομοκρατηθηκα,νομιζα οτι ηταν λαδια απο καμμια φλατζα του μοτερ...
    εβαλα λοιπον λαδι(400 ml) και πηγα βολιδα σπιτι,να αποφυγω τα χειροτερα
    σημερα παρατηρησα λοιπον οτι χανει(πεταει λαδι) και απο εδω:
    ειναι υπερχειλιση λαδιου??? ...υπηρχε βιδα εκει???-δεν εχω πειραξει ποτε τιποτα σ αυτο το σημειο

Όνομα:	08082010580.jpg 
Προβολές:	747 
Μέγεθος:	43,2 KB 
ID:	206250

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Ρε παιδιά μερικές μηχανές σε αυτό το σημείο έχουν εξωτερικό μεταλικό σωληνάκι που μεταφέρει τις αναθυμιάσεις του λαδιού πίσω στα κάρτερ. Κάνω λάθος?
    Sent from me using a computer.

Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Ρε παιδιά μερικές μηχανές σε αυτό το σημείο έχουν εξωτερικό μεταλικό σωληνάκι που μεταφέρει τις αναθυμιάσεις του λαδιού πίσω στα κάρτερ. Κάνω λάθος?
    αν κρινω ομως απο αυτη τη φωτο ρε daz ,δεν εχει τιποτα..ειναι οπως το δικο μου
    ειναι υπερχειλιση λαδιου αυτο η οχι??

Όνομα:	525mxc_800.jpg 
Προβολές:	719 
Μέγεθος:	30,8 KB 
ID:	206252

εισαι απολυτως σιγουρος και μιλαμε για 10000000% σιγουρος οτι χανει απο κει λαδι?

...ναι,rein..
    το ειδα live,να πεταει λαδι...το ειχα καθαρισει να δω που διαολο χανει,και το εβαλα μπροστα για λιγο
    και το γκαζωσα και ...τσουπ,πεταγε λαδι απο κει!

πολυ φοβαμαι οτι θα σε στεναχωρησω...η συγκεκριμενη τρυπα ,με πολυ μικρη επιφυλαξη, ειναι για την αποχευτευση του νερου που μπαινει απο την μπουζοτρυπα...

για το 100% περνα ενα πολυ λεπτο πλαστικο στικ απο κει και δες αν βγαινει στην μπουζοτρυπα...

εαν ειναι ετσι , ο μονος τροπος για να περασει λαδι απο κει ειναι να εχει κανει κρακ η κεφαλη σου...

δεν ειμαι γνωστης των συγκεκριμενων,οποτε ειλικρινεστατα, ευχομαι να κανω λαθος...

edit...πριν τρομαξεις,ριξε και μια ματια μηπως τυχον εχει πεσει μεγαλη ποσοτητα απο wd 40 μεσα στην μπουζοτρυπα κι απλως το ξερναει απο κει μεχρι να στραγγιξει...

hold!...
    παω να δω τωρα....

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    πολυ φοβαμαι οτι θα σε στεναχωρησω...η συγκεκριμενη τρυπα ,με πολυ μικρη επιφυλαξη, ειναι για την αποχευτευση του νερου που μπαινει απο την μπουζοτρυπα...

για το 100% περνα ενα πολυ λεπτο πλαστικο στικ απο κει και δες αν βγαινει στην μπουζοτρυπα...

εαν ειναι ετσι , ο μονος τροπος για να περασει λαδι απο κει ειναι να εχει κανει κρακ η κεφαλη σου...

δεν ειμαι γνωστης των συγκεκριμενων,οποτε ειλικρινεστατα, ευχομαι να κανω λαθος...
    σ'ενα klx 650 που ειχα,ειχε κολλησει η βαλβιδα του βεντιλατερ και εβγαινε ψυκτικο υγρο απο μια τετοια τρυπα.δεν θυμαμαι ομως αν ηταν στον κυλινδρο ή στην κεφαλη
    RIDE MORE TALK LESS

edit...πριν τρομαξεις,ριξε και μια ματια μηπως τυχον εχει πεσει μεγαλη ποσοτητα απο wd 40 μεσα στην μπουζοτρυπα κι απλως το ξερναει απο κει μεχρι να στραγγιξει...
    το κανα το check και δυστυχως στη μπουζοτρυπα παει,σωστα τα λες...
    θα κοιταξω την μπουζοτρυπα αυριο,αντε να δω πως θα κοιμηθω αποψε...

σ ευχαριστω πολυ ρε φιλε για την βοηθεια και το ενδιαφερον ομως,ασχετου καταληξεως

Υ.Γ:δωστε καμμια ιδεα που να ψαχτω για κεφαλη(αν ειναι αυτο),και καμμια τιμη που παιζει,να ψιλοετοιμαζομαι και φυσικα να κανω 30αρες χιλιομετρα να το παω συνεργειο ειναι απαγορευτικο ε?
    φορτωμα λοιπον?

διαβασε το edit στο παραπανω ποστ μου...ειναι πολυ πιθανον να εχει συμβει αυτο,μια και δεν εχει ακουστει κατι για κρακ σε 525...

τιποτα φιλε μου...μακαρι να ειναι αυτο...

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. κήλη... τη γκαντεμιά μου μέσα....
    από LiakosVstrom στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2010, 20:30
  2. Γ@μω την γκαντεμιά μου!
    από hercul στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2008, 16:57
  3. γ@αμ@ τη γκαντεμιά μου