υπαρχει Transalp 650 ,μοντελο 2007 επετειακο....βαμμενο μαυρο ματ.....ή μου λενε μαλακιες....(το πιθανοτερο!!!)
υπαρχει Transalp 650 ,μοντελο 2007 επετειακο....βαμμενο μαυρο ματ.....ή μου λενε μαλακιες....(το πιθανοτερο!!!)
Αμα ηταν επετειακο θα ηταν βαμενο μπλε. Ετοιμο για φουντοΑρχικά δημιουργήθηκε από angerisagift
υπαρχει Transalp 650 ,μοντελο 2007 επετειακο....βαμμενο μαυρο ματ.....ή μου λενε μαλακιες....(το πιθανοτερο!!!)![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
το αστείο ειναι πως θέλει 5000 γι'αυτό!!!![]()
Εβγαινε και ματ αλλα οχι εδω. Και οχι 2007 (δεν υπαρχει μοντελο 2007, 06 ηταν το τελευταιο), πιο παλιο 03,04 νομιζω.. και σιγουρα οχι "επετειακο".. Απλος καποιος το βρηκε απ'εξω, καμια εισαγωγη περιεργη, ειδε οτι δεν υπαρχει και το βαφτισε "επετειακο"
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Ακυρο.. εβγαινε κανονικα το ματ απο 2001 μεχρι 2004 και Ευρωπη..
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Αμα ηταν επετειακο θα ηταν βαμενο μπλε. Ετοιμο για φουντο![]()
mallon exeis dikio....o typos leei oti to efere apo Germania alla epimenei oti einai '07 to mixanaki. Isxyei auto poy les..tou kollise kai to logotypo TRANSALP anaglyfo kai etoimo!!!
Πες'του να σου δωσει τον αρ. πλαισιου![]()
Αν σου δείξει την άδεια κυκλοφορίας για να σε πείσει μην ψαρώσεις γιατί η ημ/νια που θα γράφει είναι το πότε ήρθε στην Ελλάδα...Αρχικά δημιουργήθηκε από angerisagift
mallon exeis dikio....o typos leei oti to efere apo Germania alla epimenei oti einai '07 to mixanaki. Isxyei auto poy les..tou kollise kai to logotypo TRANSALP anaglyfo kai etoimo!!!![]()
Give me fuel, Give me fire