Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 26

Θέμα: εξατμηση σε 2κυλιδρο v45*??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sernodas2

εξατμηση σε 2κυλιδρο v45*??

καλησπερα περα για περα……..θα ηθελα να βαλω μια εξατμισουλα σε ένα bros 650+++
    αλλα δεν ξερω τι να βαλω??αυτό που θελω να πετηχω είναι λιγο δύναμη στις χαμηλες στροφες κ ένα βαρη κ όχι εκκωφαντικό μπασο(βλεπε ducati πχ,ε αλλο v90 κ αλλο v45)
    παίζουν εξατμίσεις για 2κυλιδρα κ 4 κύλινδρα? Μπορω να βρω μια από το φορουμ πχ που μου κανει σε διαστάσεις κ ας τη φορουσε 4κυλινδρο? μπορω να παιξω με το αποτελεσμα βγαζοντας βαζοντας σηγαστηρα,γεμιζοντας αδειαζοντας το υλικο που εχει μεσα?(πετροβαμβακας?)
    ξερω οτι πρεπει να ξαναριθμισω καρμπ,

ευχαριστω!!!

V-52 ειναι το bros οχι 45

οσο για τα υπολοιπα ,δεν εχω ιδεα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Ωπ, εδώ σε πιάνω αδιάβαστο!

V-52 είναι το μοτέρ μας, όπως και στα Africa, Transalp κλπ. Τώρα γιατί 52 δεν ξέρω, θα τους το είπε ο θεός!

Αλλά... υπάρχει ένα σημαντικό σημείο: τα κομβία έδρασης των μπιελών έχουν διαφορά 76 μοιρών με αποτέλεσμα να δουλεύει σαν V-90. Αυτό έγινε για να μην υπάρχουν κραδασμοί πρώτης τάξης.
    Εδώ φαίνεται ο στρόφαλος με τις μπιέλες και αυτό το βρήκα μόλις (δεν έχω προλάβει να το διαβάσω) και λέει για τις δυνάμεις που ασκούνται στους δικύλινδρους κινητήρες με διάφορες γωνίες μεταξύ των κυλίνδρων. Σχετικά με τους κραδασμούς πρώτης και δεύτερης τάξης δυστυχώς δεν έχω βρει κάτι να επεξηγεί πως παράγονται κλπ. Που θα μου πάει όμως...

Υπόψιν αυτή η διαφορετική έδραση των μπιελών στο στρόφαλο είναι και ο λόγος που το μοτέρ μας δεν μπορεί να βγάλει άλογα (όπως το SV πχ που είναι V-90 με ένα σημείο έδρασης στο στρόφαλο) επειδή δεν μπορεί να ανεβάσει στροφές γιατί θα υπάρχει πρόβλημα ταλάντωσης του στροφάλου με αποτέλεσμα να σπάσει...

Όλα αυτά που έγραψα παραπάνω σε αφορούν στην εξάτμιση επειδή η εισαγωγή και η εξαγωγή γίνεται όπως σε ένα μοτέρ με V-90.
    Για την ερώτηση αυτή καθ' αυτή... δεν ξέρω. Το έχω σκεφτεί και εγώ, τι να βάλω; Ό,τι εξάτμιση βρω, πάω και σε έναν εξατμισά να μου φτιάξει ένα 2-σε-1 και την κοτσάρω επάνω; Και που ξέρω ότι θα δουλέψει σωστά;; Σε κάποιες στροφές (πιθανόν ψηλά) να κερδίσει, στις υπόλοιπες όμως τι θα κάνει το μηχανάκι; Θα μπερδεύει, θα καίει βενζίνη χωρίς λόγο κλπ;;

Άμα πάντως θες να τα σκάσεις χοντρά ο Hord έχει εξατμίσεις ειδικά για το Bros, αλλά είναι πολλά τα λεφτά, κατά τη γνώμη μου.

Υ.Γ.: είχα δει ένα 400άρι πιο παλιά με μια Remus, το οποίο έκανε ωραίο μπάσο θόρυβο όπως πρέπει, όχι ενοχλητικό. Δυστυχώς δεν είχα μιλήσει με τον τύπο να μάθω τι έκανε κατά τα άλλα η εξάτμιση.
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

πολλα λεφτα ειναι τα 500 ευρω για ολοκληρη εξατμιση που δουλευει?
    frankly my dear, i dont give a damn...

Για μηχανή που κάνει 1500, ναι, πιστεύω είναι πολλά αντικειμενικά. Συν ότι σε πιθανή πτώση θα είναι η πρώτη που θα κλαις.

Μιλάμε πάντα για μηχανή που την έχεις για μετακίνηση, αν είναι να το έχεις για βόλτες αλλάζει το πράγμα προφανώς.
    Μιχάλης Δερτούζος

Τώρα που το ξανασκέφτομαι βέβαια... εκτός και αν βάλεις κανένα σωλήνα για εξάτμιση, μαζί με το 2-σε-1 θα σου πάει 250 minimum... συν ότι το ψάχνεις... και ο άλλος δίνει 500 με τους λαιμούς σίγουρο πράγμα που σε ανεβάζει από τα 45 στα 52...

ε ρε π00στη... με βάζεις σε μελλοντικές σκέψεις τώρα...
    Μιχάλης Δερτούζος

ειστε πολυ τυχεροι ρε κωλοπαιδα που χετε τα bros τωρα και τα χετε ολα στο χερι...

οταν εφτιαχνα εγω, καθομουν με τις ωρες να υπολογιζω μηκη και διαμετρους σε σχεση με την ροϊκη και τα αντιστοιχα των εισαγωγων...

τωρα,πιστονια ,εκκεντροφοροι,κεφαλες,στροφαλοι,βαλβιδες ,εξατμισεις ετοιμα...κι εχετε και παραπονο...

το χερι βαθια στην τσεπη λεμε...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Μιχάλης Δερτούζος

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    Τώρα που το ξανασκέφτομαι βέβαια... εκτός και αν βάλεις κανένα σωλήνα για εξάτμιση, μαζί με το 2-σε-1 θα σου πάει 250 minimum... συν ότι το ψάχνεις... και ο άλλος δίνει 500 με τους λαιμούς σίγουρο πράγμα που σε ανεβάζει από τα 45 στα 52...

ε ρε π00στη... με βάζεις σε μελλοντικές σκέψεις τώρα...

7 αλογα παραπανω με μια εξατμιση κ ενα ζικλερ??
    δηλαδη η μαμα εξατμιση εχει φελο μεσα κ το πνιγει τοσο πολυ??

Αρχικά δημιουργήθηκε από hlektronio
    7 αλογα παραπανω με μια εξατμιση κ ενα ζικλερ??
    δηλαδη η μαμα εξατμιση εχει φελο μεσα κ το πνιγει τοσο πολυ??
    Εξάτμιση ολόκληρη όμως από λαιμούς, κιτ factory 3.0 και βγάζεις το φίλτρο αέρα και βάζεις κάποια uni που δίνει ο Hord. Ε, είναι ό,τι μπορείς να κάνεις πριν πειράξεις τον κινητήρα.
    Η αλήθεια πάντως είναι ότι είναι πολλά, γιατί είναι 7 στα 50, άλλοι βάζουν εξάτμιση για να πάρουν τόσα στα 100...

Για την μαμά δεν ξέρω τι έχει μέσα, αν θες δέχομαι χορηγίες για να βάλω την M4 και μετά έρχομαι σπίτι σου για άνοιγμα της μαμά να σου φύγει η περιέργεια!
    Μιχάλης Δερτούζος

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    πολλα λεφτα ειναι τα 500 ευρω για ολοκληρη εξατμιση που δουλευει?
    Τι είναι "εξάτμιση που δουλεύει" ..???
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Μάλλον αυτή που έχει τρύπες στις 2 άκρες της, οι οποίες επικοινωνούν.
    Life begins at 45°.

Εξάτμιση που δουλεύει είναι αυτή που κάνει ό,τι φαίνεται στο παρακάτω διάγραμμα.

Και μιας και βλέπω ότι γυρίσαμε όλοι έχω κάτι αποριούλες για τους κραδασμούς 1ης και 2ης τάξης, και μετά από το link που έβαλα παραπάνω με ένα γρήγορο search στο google μου βρήκε αυτό το οποίο όμως έχει μείνει στη μέση...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	hawkdyno.jpg 
Προβολές:	248 
Μέγεθος:	83,3 KB 
ID:	206974
    Μιχάλης Δερτούζος

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    έχω κάτι αποριούλες για τους κραδασμούς 1ης και 2ης τάξης, και μετά από το link που έβαλα παραπάνω με ένα γρήγορο search στο google μου βρήκε αυτό το οποίο όμως έχει μείνει στη μέση...
    Και τι θες τώρα, δηλ. ???

Αν είχες αφήσει κάτι στην μέση με καμιά γνωστή το καλοκαίρι του '89 στην Σίφνο, θα την έπαιρνες τώρα τηλέφωνο να ολοκληρώσετε ..???
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    α φιλε...μπαινεις σε ασχημα μονοπατια τωρα...δεν μπορω να σου πω...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. επέμβαση σε εξάτμηση
    από silentscream στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2008, 23:10
  2. Εξάτμηση 4κύλινδρου σε 2κυλινδρο
    από Anritsu στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 21/10/2006, 14:34
  3. Καλημερα Σε Ολο Το Μοτο...............
    από sozos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 13:32
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 18:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ