Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 10 από 10

Θέμα: Νεος--κλασικη περιπτωση διλληματος

Νεος--κλασικη περιπτωση διλληματος

Ή τριλλημα καλυτερα.

Γεια σε ολους του φορουμ. Επιτελους πηρα το διπλωμα μετα απο πολλη οικονομια και αφου πηρα μπουφαν και βρηκα το κρανος που θα παραγγειλω, ειμαι στη φαση αγορας της μηχανης.

Το θεμα ειναι οτι λεφτα δεν παιζουν πολλα, εφοσον ειμαι φοιτητης ακομα.
    Θελω κατι που να μην καiει πολυ και να μπορω να βρω ανταλλακτικα ευκολα σε περιπτωση βλαβης.
    Αν μπορειτε να μου πειτε γνωμες για τα παρακατω, οπως εμπειριες θα ειναι πολυ χρησιμο για μενα.
    Εχω βρει τα honda ax1 και yamaha srx .
    Ποιο απο τα 2 ειναι πιο σκυλι και να προτιμησω?To srx ειναι πιο ομορφο αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι ζημιαρικο.

Αυτο ειναι το διλλημα.Το "τριλλημα" ειναι πως μου αρεσουν οι customιες.Αλλα τα steed ειναι πολυ ακριβα για μενα ακομα.Οποτε μονο σε rebel μπορω να κινηθω και ας μην με γεμιζει πληρως.Αλλα εχω ακουσει οτι προβλημα ευκολα δεν βγαζει.

Τη μηχανη την θελω για τις καθημερινες μου μετακινησεις στην πολη. Αν ειχα τα χρηματα θα ηξερα 99% τι να παρω.Οποτε αν μπορειτε να μου πειτε ποια να προτιμησω ανεξαρτητως "ειδους" θα ημουν υποχρεος.

Ευχαριστω και sorry για το μεγαλο post

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    srx
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    srx
    +1

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Φίλε μου δε βρίσκεις ανταλλακτικά για αυτά τα μηχανάκια εύκολα, ειδικά για το srx που περπάτησε λιγότερο. Οικονομικό και εύκολο σε ανταλλακτικά -που δε θα χρειαστεί και τίποτα- είναι το kle250 παλιό αλλά πιο σίγουρο από τα 2. Με καστομιές θα έλεγα μην μπλέξεις για πρώτη μηχανή
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Συνταξιούχος Το avatar του/της kokkiklhs
    Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
    Φίλε μου δε βρίσκεις ανταλλακτικά για αυτά τα μηχανάκια εύκολα, ειδικά για το srx που περπάτησε λιγότερο. Οικονομικό και εύκολο σε ανταλλακτικά -που δε θα χρειαστεί και τίποτα- είναι το kle250 παλιό αλλά πιο σίγουρο από τα 2. Με καστομιές θα έλεγα μην μπλέξεις για πρώτη μηχανή
    +200 για το KLE 250, το έχω κι είμαι super ευχαριστημένος από κάθε άποψη!
    Και με τον ΙΔΙΟ κινητήρα έβγαινε το Εliminator της Kawasaki, που ήταν 250άρι custom...
    Ρίξε και γι'αυτό μια ματιά...
    ...το νου σου!!

Δυστυχως το kle 250 ειναι πιο ακριβο , αλλιως και εγω αυτο κοιταγα αρχικα.
    Δεν εχω παραπανω απο 900 ευροπουλα για την μηχανη δυστυχως, και δεν μπορω να δουλεψω, μιας και ειμαι στα τελειοματα.

@kokkiklhs: το eliminator το εχω δει αλλα ειναι απο τα λιγα custom που εμφανισιακα δεν μου αρεσουν . ( σε custom το magna μου αρεσει πιο πολυ και μετα το steed)

Συνταξιούχος Το avatar του/της kokkiklhs
    Με λίγο ψάξιμο και παζάρεμα βρίσκεις Anhelo σε αξιοπρεπή κατάσταση, στο χιλιάρικο! Εντάξει, μη περιμένεις να είναι του κουτιού, αλλά θα σε πηγαίνει μια χαρά! ΠΟΛΥ καλύτερο και ΠΟΛΥ πιο όμορφο από το ΑΧ!
    Αν το budget σου όμως είναι ΑΥΣΤΗΡΑ ως 9 κατοστάρικα, τότε πάρε ένα ΑΧ με κλειστά μάτια!
    Μπορεί να το σιχαίνομαι εμφανισιακά, είναι όμως καλό μηχανάκι!!
    Τσέκαρε και για ΝΧ 250 (Dominator), που είναι βασικά το ίδιο αλλά με πιο ωραίες (ακτίνες) ζάντες και μάσκα/φανάρι και βλέπεται κάπως! Έχει ταμπούρο πίσω και κάνα-δυο άλογα κομμένα σε σχέση με το ΑΧ, αλλά δεν έγινε και τίποτα...
    Αααα, άλλο "σκυλί" επίσης, στα ίδια λεφτά είναι και το Yamaha Serow (XT 225), αν βρεις κανένα! Αξίζει με το παραπάνω!!
    ...το νου σου!!

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    φίλε μου με τέτοιο budget πάρε ένα δίχρονο, ανταλλακτικά παντού, εργατικά μόνος σου, και αξιοπρεπής δύναμη. Αν πάρεις ένα ΑΧ-1 με 900 και σου βγάλει μια μπιέλα το πέταξες. Και πιστόνι να ζητήσει πάλι το πέταξες.
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    srx
    +1 κι από μένα
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    η αν βρεις κανενα SR 500 σε καλη κατασταση ......

Η κανενα Honda CLubman ... ή SUZUKI VX 800 ...αλλα μετα παμε σε "δυσκολα"...

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF