Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 26

Θέμα: 640adv ΤΑΞΙΔΙ?

640adv ΤΑΞΙΔΙ?

ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΕΣ ΚΑΤΟΧΟΣ Η ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΓΝΩΜΗ ΣΤΟ ΕΞΗΣ...ΕΧΩ ΕΝΑ 640ADV 02.ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΑΣΤΕΡΙ.ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΤΗΣΕ ΤΑ 60000ΧΛΜ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΔΙΑΣΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΜΕΝΗ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΣΤΟΡΙΑ.ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΤΛ..ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ??
    ΜΠΑΜΠΑΣ ΞΑΝΑ!!!

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Re: 640adv ΤΑΞΙΔΙ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirty john
    ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΕΣ ΚΑΤΟΧΟΣ Η ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΓΝΩΜΗ ΣΤΟ ΕΞΗΣ...ΕΧΩ ΕΝΑ 640ADV 02.ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΑΣΤΕΡΙ.ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΤΗΣΕ ΤΑ 60000ΧΛΜ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΔΙΑΣΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΜΕΝΗ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΣΤΟΡΙΑ.ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΤΛ..ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ??
    δεν εχει ξαναταξιδεψει? οι θερμοκρασιες παντως ειναι μια χαρα για να δουλεψει ο κινητηρας...Ακομα και σε πολυωρο ταξιδι

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Εμενα προσωπικα με κουφανες. Αφου φοβασαι μηπως σου τα δωσει ολα στο χερι, γιατι το χαρακτηριζεις ως μηχανολογικα αστερι?

Και αντιστροφως, αν καποιος στο αγοραζε γιατι το πουλας απ'οσο ξερω, θα του ελεγες, 'φιλε γαματο αλλα μπορει να στα δωσει ολα στο χερι?

Οποτε η απαντηση μου ειναι η εξης. Αν ειναι μηχανολογικα αστερι, τοτε δε θα παθει τιποτα και αν παθει κατι, τοτε δεν ειναι μηχανολογικα αστερι.

Ελπιζω να βοηθησα
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΔΕΡΦΕ..ΕΙΧΑ ΤΟ ΨΕΚΑΣΤΟ ΤΟΥ 03 ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ 5-6 ΦΟΡΕΣ.ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΟΤΟ Η ΧΑΡΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΛΑΜΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ.ΑΠΛΑ ΡΩΤΩ ΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΑ 60000 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΑΞΙΔΙ..
    ΜΠΑΜΠΑΣ ΞΑΝΑ!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της daculas
    To μόνο πράγμα που αντιπαθούν όλα τα lc4, είναι το σταθερό γκάζι. Ο συντονισμός από τους κραδασμούς είναι κατά τη γνώμη μου η αιτία για όσα στραβά ακούγονται για τα μοτέρ αυτά. Οσο παίζεις με το γκάζι και εσύ είσαι πιο ξεκούραστος στο ταξίδι και το μηχανάκι είναι πιο καλά. Με adventure 640 του 2000 και 55000 χιλιόμετρα στο κοντέρ, έχουμε κάνει ταξίδι, 850 χιλιόμετρα την πρώτη μέρα και άλλα 700 επιστροφή, χωρίς κανενα πρόβλημα. Αν είναι συντηρημένο όπως πρέπει μη φοβάσαι τίποτα

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ

Re: 640adv ΤΑΞΙΔΙ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirty john
    οπως ειπες ειναι ταξιδακι
    ελπιζω να πας απο δομοκο
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

κητα να σου μείνει κοντα στα φαρσαλα....εκει στο γήπεδο κοντα εχει ενα καλο τσιπουραδικο..!!

θα έρθω με το αφρικα να σε παρω .....και το κτμ μαζι!

:rotflmao: :rotflmao:

τραβα ρε.....δεν θα παθεις τπτ!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

ποιος πστης...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Ρε Γιάννη μην τρελένεσε... και σε μια μέρα φτάνεις Καστοριά αν αντέχεις... το μηχανάκι δεν θα πάθει τίποτα... τίποτα παραπάνω από όσα θα μπορούσε να πάθει στο δρόμο ένα οποιοδήποτε άλλο, ακόμα και Ιαπωνικό... κοίτα μόνο να βγεις γρήγορα από την εθνική για να γουστάρεις... (τις στροφές στο Δομοκό τις γνωρίζει από παλιά...)
    Το μηχανακί δεν έχει πολλά χιλιόμετρα... απλά εδώ στη Ελλάδα που είμαστε φλώροι και ψώνια κλείνουμε τα μηχανάκια στο γκαράζ το χειμώνα και πάμε μόνο μια βόλτα κυριακάτικη για καφέ, με απότέλεσμα να υπάρχουν μηχανήματα με 5-6000 χλμ σε 5 χρόνια και όταν ακούσουμε 60000 να νομίζουμε ότι είναι καμιά προπολεμική αντίκα...
    καλό ταξίδι

υ.γ. Εγώ έχω πλέον 46+ στο κοντέρ από 21 που το παρέλαβα και σφραγίδες από 12 χώρες...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ποιος πστης...
    έλα ντε... δεν βλέπω κανέναν κατεμά μοδεράτορα μέσα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    έλα ντε... δεν βλέπω κανέναν κατεμά μοδεράτορα μέσα...

Λογικό.

Τετάρτη ειναι
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Λογικό.

Τετάρτη ειναι

Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    Ρε Γιάννη μην τρελένεσε... και σε μια μέρα φτάνεις Καστοριά αν αντέχεις... το μηχανάκι δεν θα πάθει τίποτα... τίποτα παραπάνω από όσα θα μπορούσε να πάθει στο δρόμο ένα οποιοδήποτε άλλο, ακόμα και Ιαπωνικό... κοίτα μόνο να βγεις γρήγορα από την εθνική για να γουστάρεις... (τις στροφές στο Δομοκό τις γνωρίζει από παλιά...)
    Το μηχανακί δεν έχει πολλά χιλιόμετρα... απλά εδώ στη Ελλάδα που είμαστε φλώροι και ψώνια κλείνουμε τα μηχανάκια στο γκαράζ το χειμώνα και πάμε μόνο μια βόλτα κυριακάτικη για καφέ, με απότέλεσμα να υπάρχουν μηχανήματα με 5-6000 χλμ σε 5 χρόνια και όταν ακούσουμε 60000 να νομίζουμε ότι είναι καμιά προπολεμική αντίκα...
    καλό ταξίδι

υ.γ. Εγώ έχω πλέον 46+ στο κοντέρ από 21 που το παρέλαβα και σφραγίδες από 12 χώρες...
    +660

Φίλος μου έχει μια 640Adv σαν την "πρώην" σου, έχει πάνω από 100000χλμ και πάει μια χαρά.
    Έχω κάνει πολλά χλμ με αυτή τη μηχανή και τη γούσταρα πολύ.

Από προβλήματα δε, κάνει Γιαπωνέζους να κοκκινίζουν...
    Επιμένω ότι με σωστή χρήση και σωστή συντήρηση οι μοντέρνες μηχανές έχουν μεγάλα περιθώρια αντοχής στα χλμ και στο χρόνο.
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

afrikanos paliouras Το avatar του/της miscelano
    ποιος πστης...
    +οσα...
    τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΗ ΒΑΡΑΤΕ ΜΕ ΠΕΙΣΑΤΕ!!!!!!!:rotflmao: ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΔΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ..ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΟΜΟΚΟ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΟ 990 ..ΦΙΛΕ ΛΑΡΙΣΕΕ ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΤΑ ΚΕΡΝΑΩ ΕΓΩ!!ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΝΑΧΩΡΩ!!!ΓΙΩΡΓΑΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ..ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΘΑ ΚΑΡΑΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ
    ΜΠΑΜΠΑΣ ΞΑΝΑ!!!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ